Miten tuoda hehkua ja raikkautta kasvoille?

26.08.2016

Mikä poskipuna?

Ruusumies katseli tuossa sivussa, kun bloggasin ja huomasi blogini otsikon. Hän tokaisi siihen, että no rakastumalla tietenkin. Söpis mies mulla! Mutta nyt asiaan..

Yksi tietty askel meikkaamisessa on aina niin ihanaa ja se on poskipunan ja/tai aurinkopuuterin lisääminen. Tämä tuo koko meikin yhteen, ja siksi aina asiakasta meikatessani tässä vaiheessa alan hymyillä.

IMG_1746

Poskipuna on sellainen tuote, jota en skippaa koskaan. Okei – jos olen hyvin ruskettunut (jota nykyään käy harvoin), niin silloin se saattaa jäädä väliin ja rusketusta korostamaan päätyy ainoastaan aurinkopuuteri.

IMG_1761

Omat lempparini ovat ehdottomasti heleän pinkit poskipunat, jotka sopivat monelle erilaiselle ihonvärille. Pinkkiä ei siis kannata säikähtää paletissa, koska iholla se on niin kaunis.

Olen ihastunut theBalmin poskipuniin*, jotka sain blogin kautta testiin. Yllä olevasta kuvasta vasemman puoleinen pinkki on ollut ahkerassa käytössä ja samoinen poskipuna näkyy postauksen ensimmäisessä kuvassa. Tässä on kaunis rivistö ihania poskipunia myös morsiammelle.

Pinkki puna sopii monen erilaisen meikkilookin kanssa, jos etsit siis sitä yhtä ja ainoaa. Alla näet nämä värit “swatchattuna” kädelle järjestyksessä: Toile (oranssiin taittava ruusun punainen), Houndstooth (harmahtavan viininpunainen), oma suosikkivärini Lace (pinkki), ja väreistä vähiten pigmenttinen Argyle (persikkaan vivahtava pinkki).

Yksi poskipuna maksaa 23,70, mutta ovat nyt alennuksessa 16,60 eleven.fi* -verkkokaupasta. Kestävät muuten ikuisuuden, joten suosittelen satsaamaan ainakin yhteen väriin. Pigmenttiä riittää ja tulos on tasainen ja pysyvä.

IMG_1771

Yksi markettimeikkilempparini on Wet n Wild ja heidän tuotteitaan saa ainakin tilattua Ellokselta*. Olen koukuttunut täysin merkin jättimäiseen aurinkopuuteriin*, jonka heleys ensin vähän säikäytti minut, koska suosin normaalisti matta aurinkopuutereita. Tämä kuitenkin toi niin ihanan hehkun iholle, että ihastuin siihen täysin. Alla olevassa kuvassa toivottavasti näkyy tämä hehku.

IMG_1342

Wet n Wildilta löytyy myös poskipunia ja sain niitäkin kokeiluun. Harmikseni totesin, etteivät ne olleet koostumukseltaan kovinkaan tasaisia (katso “swatchaukset” alla), mutta poskilla ne kyllä pysyvät koko päivän. Hinnalla nämä eivät ole pilattu, koska yksi poskipuna maksaa vain 7,90€ ja voit tilata niitä täältä*.

IMG_1776

Fantastic Plastic Pink* -värin tiesin jo paketin saapuessa olevan suosikkini, mutta leukani loksahti, kun huomasin siinä olevan pieniä glitter hippusia. NOOOU! Mutta ei hätää, koska ne eivät näkyneetkään poskilla.

Sanotaan, että ainakin tuo Wet n Wildin pinkki poskipuna on ihan ok valinta budjettimeikkaajalle. Paketissa on mukana jopa pieni aplikaattori.

IMG_1740

P.S. Lemppari siveltimeni poskipunan levitykseen on Zoevan 128 ja aurinkopuuterin levitykseen Morphen S14. Varjostukseen käytän Ecotoolsin precision blush -sivellintä*.

*sisältää mainoslinkin

  • Heidi

    Wet&Wildia Ellokselta! Enpä tuotakaan tiennyt! Kiitos infosta 🙂

  • Katsu

    Voitko tehdä jacLyn Hill inspired meikin jossa käytät vain omia suosikkimeikkituotteitasi?

  • Petra

    Katoin just sun meikkikokoelma videon ja mainitsit siinä, että RImmelin Stay matte puuteri ei parhaiten sovellu rasvoittuvalle iholle siinä olevan talkin takia ja jäin vaan miettimään, että mitä siis tarkotit tolla? Onko siis niin, että rasvottuvalle iholle pitäisi käyttää talkittomia puutereita? Osaisitko suositella jotain talkitonta puuteria jos näin on? 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Petra! Talkkii tukkii ainakin oman kokemuksen mukaan ihohuokosia ja siksi ainakin itselläni rasvoittuu iho todella paljon, kun käyttää tuota Rimmeliä. Esim. NYXin HD irtopuuteri toimii hyvin ja myös mineraalipuuterit.. esim. bare minerals. 🙂

  • Eve

    Moikka!
    Mitä meikkisiveltimiä suosittelisit meikkivoiteen ja highlitterin laittamiseen? Oon lukenut paljon hyvää Sigman siveltimistä. Löytyykö sulta jotain suosikkeja kyseiseltä merkiltä? 🙂

    • Eve

      Highlightterin piti kirjoittaa 😀 Ja kysyisin vielä, että mitä sivellintä suosittelisit käyttämään irtopuuterin kanssa?

    • Miia Ezen

      Heippa! Käytän Morphen sivellintä highlighterin lisäämiseen ja Sigman F80 kabukia meikkivoiteen levittämiseen. Ja kyllä! Sigman siveltimet ovat huippuja! 🙂

  • Riikka

    Moikka! Ihan random ja asiaan liittymätön kysymys. Mikä on sinusta paras (ja kohtuuhintainen) mattaluomiväripaletti? Näitä on jotenkin ainakin Suomen kaupoista ihan äärimmäisen vaikea löytää, tuntuu että kaikkeen on pakko tunkea sitä glitteriä ja shimmeriä. Tällä hetkellä etsinnässä olisikin mahdollisimman matta ja lämpimiä, mutta luonnollisia sävyjä sisältävä hyvä paletti.

    • Miia Ezen

      Heips Riikka! Joo tuo on niin totta, että noita on vaikea löytää Suomesta. Suosittelisinkin marssimaan Isadoran hyllylle. Heidän matte chocolates (muistaakseni nro 50) on ihan loistava! Siinä on tosin myös kylmiä sävyjä. Muistaakseni ainakin yksi lämmin sävy. 🙂

  • Riikka

    Okei, kiitos vinkistä 🙂 Entä mites sieltä rahakkaammasta päästä, tuleeko mieleen mitään tiettyä palettia? (Löysin juuri sattumalta siivotessani 50e ja sen täytyy olla merkki… :D)

    • Miia Ezen

      Hih! Joo merkki todellakin! Voi kun mulle kävisi noin! Vitsit mikä fiilis varmasti, kun tuollaisen yllärin löytää! 😀 No oikeastaan ei tarvitse mennä edes rahakkaampiin vaan Morphelle on ihan loistavia paletteja ja maksaa noin 20 euroa kappale. Saisit tuolla rahalla vaikka kaksi! 😀 Beautybaysta olen tilannut. Ja tietenkin oman “custom made”-paletin voi tehdä tilaamalla juurikin Beautybaysta Makeup geekin yksittäisiä luomivärejä. Sieltä saa myös Z-paletteja, joihin nämä voi kerätä. 🙂 Muuten pidän paljon Too Facedin paleteista, mutta niitä ei saa tilattua Suomeen ilman tulleja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram