Matkavlogi: Shoppailureissu Varsovaan

19.08.2016

Varsova Vinkit

Lomani on alkanut hyvin kiireisenä ja sitä se tulee olemaan aivan loppuun asti. Istun tällä hetkellä Ruusumiehen autossa kohti Porvoota ystäväni mökille ja ennen sitä koukkaamme Lahden kautta hakemassa ihanan karvapalloni Bertan. Onneksi mökillä saa rentoutua tiistaihin asti ja sen jälkeen palaan Helsinkiin kiireisen aikataulun kera. Tiedossa on kuvauksia, tyttöjen juhlia, 30-vuotisjuhlia, pr-tilaisuuksia ja kaikkea kivaa.

Tämä viikko vierähti Varsovan ostoskeskuksia koluten ja tässä teille siitä pieniä palasia videon muodossa. Olin alunperin lähdössä reissuun yksin, koska tarkoituksena oli tuoda vain perässä vedettävä Zucan meikkipakki, joka on Puolan Inglotissa huomattavasti halvempi kuin Amazonin kautta tilattuna. Sain kuitenkin matkaseuraksi teillekin tutuksi tulleen siskoni Piian ja meikkiostokset laajenivat vaateostosten puolelle. Siitä lisää videolla.

Muuten teitä on tullut viimeaikoina paljon lisää, joten haluan toivottaa uudetkin lukijat tervetulleeksi iloisen blogini seuraan, jossa tulette näkemään aimo annoksen meikkijuttuja, omaa elämääni ja matkajuttuja. Enjoy!

  • Anne

    Ihana, elämänmakuinen ja pirteä video 🙂 Tosi kivoja juttuja olit löytänyt ja on varmasti ollut kiva reissata siskon kanssa! Itsellä on “vain” veli niin aina vähän kadehdin siskoksia 😀 Vaikutti kivalta kaupungilta, pitäisi piipahtaa.

    • Miia Ezen

      Kiitos Anne! Suosittelen todella. Aivan täydellinen shoppailupaikka, kun löytyy paljon eri maiden (Espanja, Jenkit) ketjuja. 🙂 Muutenkin kaunis vanha kaupunki ja ihmiset ovat ystävällisiä.

  • Kristiina

    Tosi kiva video! Tykkäsin! :))

  • Annn

    Tosi kiva video 🙂 Ja tulipas ikävä Varsovaan ja sinne kauppoihin! Harmi kun ei meiltä noita löydy moniakaan.. Mutta onneks Puola ei ole kaukana!

    • Miia Ezen

      Kiitos Annn! Joo, onneksi Puola ei tosiaan ole kaukana. Harmi, että harva suomalainen tietää kuinka kiva shoppailupaikka Varsova on. :/

  • Hanna

    Kiitos blogistasi. Se on päivän piristys. 🙂

  • Markit

    Hih…Ei sunkas käynyt niin, että tyttäret täytti meikkipakin vaatteilla, nuo nätit puserothan menee pieneen tilaan? ? Ja tulihan se meikkipakki ostettua eikä vaan vaatteita? Oli muuten hyvin sun tyylisiä (hyvännäköisiä) vaatteita, mitä nyt olen tuumaillut. Iloinen ja hyväntuulinen video ja hyvänlaatuinen, katoin nääs telkkarin kautta, että näin suurempana. Teillä oli kyllä hauskaa! Ja kiva kun siskosikin oli mukana, voipi olla uudemmankin kerran, esim kertomassa, millainen se Miia oikein on siskon mielestä ?.
    Kiitos ja lystiä alkavaa viikkoa!

    • Miia Ezen

      Hih Markit! Kyllä taisi niin käydä, että meikkipakki oli osittain täynnä vaatteita. 😀 Ai oliko hyvänlaatuinen video? Kiva kuulla, koska melkein jätin julkaisematta. Kuvasin vaan kännykällä ja en saanut videota siis HD-tasolle. Mietin, että olisin haastatellut vähän siskoani, mutta päätin pitää videon täysin shoppailuvideona. Mukavaa alkavaa viikkoa sinnekin! 🙂

  • Marika.t

    Hei, onko suositella jotain hyviä irtoripsiä lähinnä siis sellaisia “tupsuja” mitä voisi jokusen laittaa silmien ulkokulmaan? RIpsipidennykset annoin tippua pois ja pidän nyt taukoa.

    • Miia Ezen

      Heippa Marika! Grimaksella on hyviä ja niitä saa ainakin Helsinkin Aprilli kaupasta. Grimaksen liima on suosikkini myös. Kicksistä saa myös ystäväni suosimia Depend-merkkisiä risitupsuja. 🙂

  • Laura

    Olipas mukava hyvänmielen video. Piristi päivää 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram