Kolme askelta täydellisiin kulmakarvoihin

13.08.2016

Parhaat kulmatuotteet

Olen tainnut jo kyllästymiseen asti kehua L’orealin kulmakynää, mutta se on yksinkertaisesti niin huippu! Siinä rinnalla minulla on ollut testissä Anastasia Beverly Hillsin kolmea erilaista kulmakynää ja ne eivät ole päässeet lähellekään tätä. Jälki ei ole ollut tarpeeksi tarkkaa ja koostumus on mielestäni ABH:n kulmakynissä liian pehmoinen omille vaaleille ja harvakarvaisille kulmille. Uskon, että ABH:n tuotteet ovat loistavia vähän tummemmille tyttösille, joille ilmeisesti ne on enemmänkin suunnattu.

IMG_1595

Tässä kolmella askeleella oma kulmakarvarutiinini ja tiedän, että se on paljon hommaa. Ikävä kyllä tähänkään ei harvakarvaisella tytöllä ole oikotietä onneen, jos haluaa täydellisen lopputuloksen.

1. Kulmakynä

Tämä hyvin neutraali tumman ruskea sävy sopii todella monelle. Hahmottelen ensin tällä kynällä kulmakarvan muodon ja häivyttelen kynän jättämän jäljet harjapäällä. Oma lempparini on siis sanomattakin selvää: L’oreal Brow Artist värissä deep brown 303*.

Täydelliset kulmakarvat

2. Kulmapuuteri

Tämä oli nyt suora suomennos Isadoran Perfect Brows duo compact powder -kulmatuotteesta*. Eli periaatteessahan tämä on luomiväriä, joka on laitettu myyntiin kulmavärinä. Kyseessä on siis monikäyttöinen tuote. Oikeanpuoleinen väri on aivan täysi kymppi kulmavärinä. Se on netraali/kylmä sävy, joten sopii hyvin perus maantieharmaalle blondille ja miksei myös brunetelle.

Levitän puuterin täydellisyyttä hipovalla Sigma Beautyn E75 angled brow brush -siveltimellä* (saatu blogin kautta). Eli tasoittelen tällä kulmakynällä värjättyä aluetta, sekä tummennan ja selkeytän hieman kulmakarvan “alaviivaa” häivyttäen sen ylöspäin.

3. Kulmageeli

L’orealin Brow Artist Plumber -kulmageeli värissä dark brown 04* kulkee enemmänkin nimellä kulmakarvaväri. Siinä on juuri oikea sävy värittämään ja tuuheuttamaan muutamaa hassua kulmakarvaani. Se tekee kulmista luonnollisemman näköiset ja tekee täydellisen loppusilauksen. Muistathan levittää tätä niin, että tuote osuu ainoastaan karvoihin eikä ihoon. Muuten käsissäsi on nk. hot mess. 😉

TÄSSÄ voit nähdä kolmen minuutin videona vanhan kulmakarvatutoriaalini lähes samoilla tuotteilla.

IMG_1596

*sisältää mainoslinkin

  • Markit

    Hei; Kävin heti googlaamassa ja onkohan tuo kulmageeli Dark brown 04 sama kuin Dark brunette 04, joka löytyi mm L’orealin sivuilta (Sokoksessa tietty kurkkailin, kun en nettitilaaja ole)? Ajattelin heti ensi viikolla hankkia kun eivät ole hinnalla pilattu ja sen kulmakynän jo ostinkin ja on hyvä. Meillä on niin samaa väritystä, että uskaltaa suosituksestsii hankkia, kaikki kun on niin vaaleeta ja näkymätöntä naamassa ?.

  • Maija

    Upeet kulmat..??????????

  • Linda

    Olen menossa loppukuusta Puolaan ja huomasin, että myös sieltä löytyy Sephora. Mitäs sieltä suosittelitkaan ostettavaksi? Ainakin se irtopuuteri tuli mieleeni.

  • hennamaria

    Tuo kasvokuvan silmämeikki on ihan jäätävän hieno. Onko ripset tupsuina laitettu vai kokonaisena liuskana? Onko sinulla täällä blogissa jo juttua ripsien liimaamisesta? Olisi kiva kokeilla.

  • Jp

    Moikka! Mikä huulipuna sinulla on tässä? 🙂

    • Miia Ezen

      Voih en muista! Taisi olla joku Inglotin matta huulipuna. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram