Toivepostaus: Loppuun käytetyt tuotteet

09.08.2016

loppuun käytetyt tuotteet

Nämä tuotteet ovat osa suursuosikeistani, joita ostan aina uudelleen. Onneksi ne ovat myös todella riittoisia, joten rahapussikin tykkää.

 1. schwarzkopf repair rescue jätettävä hoitoaine

Hiukseni menevät melko takkuun pesun jälkeen ja niitä on vaikea selvittää. Tämä ihmeaine saa takut hetkessä pois ja tekee hiuksista pehmoiset ja helposti kammattavat. Olen kokeillut läjän vastaavia tuotteita, mutta palaan aina tähän vanhaan ja tuttuun. Toista yhtä hyvää en ole löytänyt.

2. Oriflame the one mascara

Sain tämän pari vuotta sitten jostain tapahtumassa ja olen ihastunut siihen varsinkin levittäessä ripsaria alaripsiin. Puteli saattaa olla siis hyvinkin vanha ulkomuodoltaan, koska sain näitä useamman kappaleen ja ne kestävät TODELLA pitkään.

3. Chanel beige 52

Käytän tätä luomiväriä tuomaan valoa silmien alle. Todellinen todistekappale siitä, kuinka meikkejä voi käyttää myös sellaisiin tarkoituksiin, joihon sitä ei ole välttämättä luotu. Väri on nappi vaalealle suomalaiselle talvi-iholle. Sanon tätä luomiväriä “instant-virkistäjäksi”. Harmi, että itselläni se on tällä hetkellä loppu, koska lentokentän hyllyt ammottavat tyhjyyttään tämän kyseisen värin kohdalla.

4. crazy rumors -huulirasva (spiced chai)

100% luonnon tavaraa, jonka ostin joskus heräteostoksena. Tuoksu tuo mieleen joulun ja huulista tulee pehmoiset.

5. Urban decay eyeshadow primer potion (väri eden)

Näistä kahdesta viimeisestä tuotteesta olen höpissyt aikaisemminkin. Tämä silmämeikin pohjustaja pitää luomivärit kohdallaan vaikka seuraavaan päivään saakka. Se antaa myös sopivan vaalean väripohjan luomiväreille ja peittää monien luomista löytyvät pienet verisuonet tai muut värivirheet. Muistathan kuitenkin kiinnittää tämän puuterilla, ettei pohja ole liian tahmea luomivärien lisäämiseen.

6. urban decay naked skin weightless complete coverage concealer

Tämän tuotesanahirviön takaa löytyy todella peittävä ja laadukas peitevoide. Väri Fair Neutral sopii monelle vaalealle suomalaiselle. Valitsethan vaaleamman sävyn kuin oma ihonvärisi, jotta tuote ei näytä liian tunkkaiselta silmien alla. Tarkoitus on tuoda silmien alle ja kasvojen korkeisiin kohtiin valoa ja kirkkautta.

 

  • Anu

    Moi! Sun blogia on kiva lukea ja oon saanu paljon vinkkejä omaan meikkaamiseen. Olis kiva jos voisit tehdä postauksen kynsistä? Sulla ilmeisesti on geelikynnet? Niitten huollosta ja muistakin kynsijutuista ois kiva joskus lukee.

    • Miia Ezen

      Heippa Anu! Hyvä idea. 🙂 Itseasiassa mulla on akryylikynnet, koska geelit ei mulla pysy. Tosin lakkana mulla on akryylin päällä geelilakka, koska se ei kulu pois ei sitten millään.

  • Markit

    Täällä taas; Kysyin tätä jo aiemmin, mutta en vissiin lähettänyt, kun ei ole näkynyt. Nakkisormeni touhus vissiin omiaan ?. Joka tapauksessa tuo Chanel beige 52, ajaako valokynä saman asian, oletko kokeillut? Tätä on helpompi laittaa, vai? Nyt on joku ihme hinku meikkailla ja mahdoton innostus kokeilla neuvojasi. Ja nuo UD:t vielä kyllä hankin, kun teillepäin lähden. ?

    • Miia Ezen

      Heips Markit! 🙂 Joo ajaa saman asian, mutta hieman tehokkaammin. Itselleni ainakin loistava sävy. Joo nuo UD:t kyllä kannattaa hankkia. Ja hei mä ymmärrän täysin sun innostuksen. 😉 Meitä on kaksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram