My Day

06.07.2016

Miia Ezen

1. Herätys

Viime aikoina tai siis tänä vuonna olen saanut unirytmini melko sekaisin ja yksi huonosti nukuttu yö vetää sen täysin solmuun. Viime aikoina olen siis köllötellyt vapaapäivinäni sängyssä melkein puolille päivin ja se ottaa välillä niin pannuun. Muiden snapit, Youtube-suosikkieni uudet videot, blogini kommentit ja yön aikana tulleet viestit pitävät minut kiireisenä sängyn pohjalla joskus tunninkin verran. Haluan siitä niin kovasti eroon ja prosessi varmasti pongahtaa kunnolla eteenpäin, kun koulu alkaa.

2. Aamupala

Monet ovat kyselleet miten saan painoni pysymään kurissa, kun olen nk. kausikuntoilija. Eli välillä innostun urheilemaan ja välillä se loppuu kokonaan. Uskon, että se on aamuisin nauttimani Herbalife-pirtelö, joka korvaa terveellisesti aamupalan. Tämän samoisen pirtelön olen nauttinut jo noin 13 vuotta joka aamu. Ja ei – en kyllästy siihen. Kyllästytkö sinä kahviin ja leipään, jota syöt joka aamu? 😉

3. Meikki

Olen niin innoissani opettelemassa uusia meikkikikkoja ja erilaisia tuotteita, joten aamuisin vietän mielelläni peilin edessä ainakin puoli tuntia. Joskus enemmänkin. Se on minulle sellainen pieni “taiteellinen” hetki, jolloin ideoin ja kokeilen. Välillä käy jopa niin, että joudun pesemään meikit pois ja tekemään uudet, jos olen kokeillut jotain hurjempaa. Voin tehdä jossain vaiheessa halutessanne videota meikkikokoelmastani, vaikka se ei vielä (ammattilaisiin verrattuna) ole mitään.

4. Valmis päivään

Voitteko uskoa etten ikinä ole huonolla tuulella aamuisin tai muutenkaan tätä tyttöä on vaikea saada huonolle tuulelle. Ehkä minulta puuttuu jokin negatiivinen kromosomi. Jos on sellainen harvinainen tilanne, että olen huonolla tuulella, niin linnoittaudun jonnekin yksinäiseen ylhäisyyteeni.

My Day postaus

5. Järjestelyitä

Olette usein kyselleet, että missä koirani on työreissujeni ajan. Onneksi minulla on aivan loistavia ystäviä Helsinki täynnä, joten hoitopaikoista ei ole pulaa. Tällä kertaa exäni/ystäväni Olli otti Bertan yökylään, kun olin lähdössä illalla työreissulle.

6. Asioilla

Tänään kävin kaupungilla asioilla. Uusi kamera ja tasovalot ovat pitäneet minut kiireisinä viimeiset päivät, kun suunnittelin ensin minkä ostan ja nyt opettelen sen käyttöä. Vain järeämpi muistikortti puuttui ja kävin vielä sen hakemassa. Vitsit, kun nekin on kalliita!

7. Alppila

Asun Helsingin Alppilassa ja siellä olenkin törmännyt osaan teistä lukijoistani. Rakastan ratikalla liikkumista, koska se on hitaampi kuin bussi. Nautin kaupungin vilinän seuraamisesta rauhallisesti silloin kun ei ole kiire mihinkään. Toinen alue Helsingissä, josta todella pidän on Vallilla, koska myös siellä ovat puistot lähellä.

8. Ostoksia

Tällä kertaa mukaani tarttui kaupungilta jatkojohto kuvaussettiä varten, ällön hajuisia kalan herkkupaloja Bertalle, mainitsemani muistikortti, Sokoksen alennuksista itseruskettavaa ja vauvatalkkia pieneen meikkikokeiluun. 😀

Päiväni

9. Ruoka

Olen aivan surkea keksimään erilaisia ruokia ja usein vapaapäivillä lounas ja illallinen tuleekin yhdistettyä. Olen koittanut parantaa tätä tapaani, koska tiedän, että syön aivan liian vähän. Tänään mukaani tarttui kaupungilla herkullinen Fafa’s hummus pita. Ei mitään superterveellistä, mutta välillä voi herkutella. Muuten pyrin syömään paljon kasviksia ja proteiinia, mutta ilman hiilariakaan en pärjää. Hiilarittomasta dieetistä tulee vaan huono-olo. Omaa kroppaa pitää kuunnella ja syödä kaikkea kohtuudella. En usko erikoisdieetteihin tai ainakaan ne eivät kohdallani toimi.

10. Youtube

Olen aivan hurahtanut Youtube-videoihin. Katson pääsääntöisesti meikkitutoriaaleja, mutta mukaan mahtuu myös ranskan kielen oppitunteja ja kuvaamisen opettelua. Lemppari tubettajani ovat Jaclyn Hill, NikkieTutorials, Manny MUA, Desi Perkins, Kathleen Lights, Mariah Leonard ja Makeup Geek. Nuo tosin ovat vain murto-osa niistä joita seuraan.

11. Addiktio

Niin kuin olette jo huomanneet, että olen toivottomasti addiktoitunut meikkeihin ja kaikkeen sen ympärillä pyörivään. Kävin tänään postissa hakemassa taas muutaman paketin ja postissa paljon ravatessani on yksi postin työntekijäkin tullut jo tutuksi. Mitäköhän hän ajattelee addiktiostani! On se niin kivaa, kun on löytänyt oman juttunsa.

12. Suosikkimerkit

Tänään kannoin postista kotiini suuren läjän Zoevan siveltimiä, jotka tilasin meikkipakkiani varten. Koulusta tuli siis sellainen määräys, että siveltimet pitäisi olla valmiina, kun syksyllä aloitan koulun. Olin niin innoissani hankkimassa uusia työkaluja, että niiden valitsemiseen meni yksi viikonloppu. En siis tilannut kaikkia Zoevalta vaan mukaan mahtuu myös Makeup Geekkiä (josta on ole vielä ihan vakuuttunut), Sigmaa, Duroyta  ja Morphe Brushesiä. Zoevaa tilasin suoraan sanottuna sikaa säkissä ja vain suositusten perusteella, mutta OH BOY kun ne ovatkaan hyviä. Sigma ja Zoeva ovat meikkisivellinsuosikkini.

Tilasin myös loistavia Makeup Geekin luomivärejä ja uuden Z-paletin, johon saan ne mahtumaan. Meikkikitin kokoaminen on siis näin alkanut. Tulen tekemään lähiaikoina videota kaikista viimeaikojen ostoksista.

Lentoemännän elämää

13. Vuorotyö

Illaksi suuntasin nokkani kohti Kemiä. Olen myynyt autoni koulun aloituksen häämöttäessä ja työmatkani kestää siis vähän kauemman aikaa. Juna on lemppari kulkuvälineeni lentoasemalle. Kotimatkani vietän Finnair-bussissa. Laukustani ei löydy paljon mitään, mutta pienien selkäongelmien takia vedän mielummin tätä rotiskoa perässäni, kuin muutaman kilon laukkua toisella olallani vääntämässä selkääni outoon asentoon. Kymmenen vuoden lentolaukun kantaminen on siis tuonut alaselkään pieniä jumeja.

14. Voiko työtä rakastaa?

Pidemmän aikaa minua seuranneet tietävätkin missä olen töissä ja vähän taustaani. Olen asunut kuudessa eri maassa ja tehnyt töitä niin laidasta laitaan, että väistämättä CV:ni herättää mielenkiintoa työhaastatteluissa. Olen ollut nykyisessä firmassa töissä jo kohta neljä vuotta ja se on pisin työsuhteeni tähän mennessä. Olen nykyään kouluttajan tehtävissä, mutta pääsääntöisesti minuun törmää kuitenkin kotimaan ja Euroopan reittilennoilla. En voisi olla työnantajaani tyytyväisempi. Meillä on huikea porukka ja töihin on aina kiva mennä. Tulee jo nyt suru puseroon, kun jään vuodeksi opintovapaalle. Olen kuullut ettei jostain syystä saisi koskaan sanoa työstään tai työpaikastaan, että rakastaa sitä. Tyydynkin sanomaan Norra <3.

15. Tänään Kemi huomenna Pariisi

Tänään tulin Kemiin yöksi (postaus on kirjoitettu noin viikko sitten). Yleensä yövymme hotelleissa, mutta Kemissä meillä on yöpaikkana omakotitalo (turvallisuussyistä en voi mainita sen tarkempaa sijaintia). Huoneeseen kanssani muutti läjä hyttysiä ja ne näyttivät pahoinpidelleen minut yön aikana, koska sain jättimäisiä mustelma/paukamia jalkoihini. Kaupunkityttö ihmettelee, että miten te pohjoisen ihmiset pärjäätte?

16. Kolmen tunnin yöunet

Teemme osittain myös sellaisia vuoroja, joissa yövymme kohteessa vain muutaman hassun tunnin. Tällöin pääsemme heti aamun paluulennon jälkeen kotiin jatkamaan unia. Voisi tuntua helpolta, koska työaikaa jää kahdelle päivälle vain muutama hassu tunti. Sitä se ei kuitenkaan ole. Rytmi menee sekaisin ja yöunet “suoritetaan” pätkissä.

Tällainen oli Miikkulaisen päivä (siksi muutama ystäväni minua kutsuu). Toivottavasti piditte. <3

  • Sonja K

    Oi, olipa kiva postaus!! 🙂 Hauskaa aina kurkistaa toisen arkeen!

    Millainen toi Herbalife -pirtelö on? Pitääkö nälkää hyvin? Ja miltä se maistuu? 😀 Ihanaa & aurinkoista kesää sekä koulun alun odotusta sulle! 🙂

    Näin jonkun snäpin, missä olit laittanut tota vauvan talkkia puuterin sijasta.. Miten se toimi ja suositteletko kokeilemaan? 😉

    • Miia Ezen

      Heips Sonja K! Pitäätosi hyvin nälkää ja makuja on monia. Itse tykkään vaniljasta, johon sekotan marjoja ja soijajugurttia. 🙂

      Tuo vauvatalkki on vielä koeiluasteella. 🙂 Mun pitää siis tehdä sille oikeen kunnon testipäivä ja teen ehkä siitä videon, joten palaan asiaan. 😀

  • Maija

    Moi. Mukava postaus! Ja niistä sääskistä…me pohjosen ihmiset tai meijän perhe ainakin pitää ennen nukkumaanmenoa saalistushetken. Muuten ei voi nukkua.

    Kiitos mielenkiintoisesta blogista! Oon jo kauan lueskellu sun juttuja.

    • Miia Ezen

      Hih! Tein tuolleen, kun asuin Turkissa. Se oli hauska iltaohjelma – itikoiden metsästys. 😀 Kiva kun viihdyt täällä!

  • Pelamare74

    Kiitos Miia. Sinun, Violan sekä Pian blogeja on ilo seurata ja lukea. Kiva, kun kaikki kirjoitatte.
    Terkkuja siis blogisiskoille ja jatkakaa samaan tyyliin: teillä jokaisella on ihanasti erilaiset elämänvaiheet menossa ja siksi on elämää rikastuttavaa saada lukea teidän kaikkien kuulumisia.
    Ihanaa kesää!

    • Miia Ezen

      Heips! Välitän terkut. 🙂 Tuo onkin joo totta, että meillä on kaikilla kolmella aivan täysin eri elämänvaiheet. Ihanaa kesää sullekin!

  • Tiia

    Todella kivasti toteutettu postaus! Tästä huokuu niin hyvin sun positiivisuus, lisää näitä! ?

    • Miia Ezen

      Kiitos Tiia! Postaus olikin niin suosittu, että tällaisia varmaan teen jatkossakin. 😉 Kiitos kohteliaisuudesta!

  • Sara|Sara's Fab Life

    Muakin kiinnostaa tuo pirtelö. 20kg kun pitäisi saada pudotettua. Itse ajattelin kokeilla ainakin vähentää hiilareita (intialaisesta ruuasta en voi edes laihdutuksen ajaksi luopua). Ja itse kyllä kyllästyn aamupalaan jos syön aina samaa 😀 Siksi vähän vaihdelleen. Leipää, muroja, mysliä, jugurttia…
    Kiva että sulla on kavereita jotka ottaa Bertan hoitoon. Itse en ole ottanut koiraa koska haluan edelleen olla vapaa liikkumaan ilman että tarvii katsoa kelloa ja että reissuun lähtiessä ei tarvii koiraa tressata. Toinen on yksinkertaisesti se, että en halua olla messissä kun oma rakas lemmikki kuoli. Jouduin jo ihanat kissat luopumaan allergian takia. Mä aina ihastelen blogissa teitä jotka asutte lähellä keskustaa ja suloset pienet kämpät. Ite en ole ollenkaan minimalisti, joten omat tavarani ei millään mahtuisi. Muuten olisin jo löytänyt ihanan kämpän.

    • Miia Ezen

      Heips! Jos pirtelöt kiinnostaa enemmän, niin laita mulle vaikka sähköpostia. 🙂 Kerron sitten lisää.

      Ilman koiraa on kyllä todella niin vapaata. Välillä kun Bertta on pidemmän aikaa siskoni luona hoidossa, niin ihan ihmettelen kuinka saan mennä ja humputella pois kotoa vaikka koko päivän. 😉 Siskonikin sanoi tuosta, ettei halua enää uutta koiraa, kun ei kestä sitä kun se kuolee. Sitä päivää pelkään itsekin.

      Kyllä sitä keskustan ulkopuolellakin on tosi kiva asua. Julkisilla pääsee kauempaakin jopa nopeammin, kun minä ratikalla ihan ytimeen. 😀

  • Susanna

    Olipas tehokas päivä. Kyllä sä oot moneen paikkaan ehtinyt, mutta ei ihme jos yöunet 3 tuntia 😉 Mulla on välillä sellaisia päiviä ettei tunnu saavan oikein mitään aikaiseksi, työn lisäksi. Ehkä sitä on nyt vaan niin uupunut ennen lomaa. Loma vasta elokuussa, mutta kai tää heinäkuu äkkiä vilahtaa ohi. Se on kyllä kiva kun oot Ollin kanssa noin hyvissä väleissä ja Bertallakin monta tuttua ja turvallista hoitopaikkaa. Olis ihan kauheeta viedä eläin johonkin vieraaseen paikkaan. Kerran jouduin kissan viemään viikoksi hoitolaan ja itkin kun jätin sen sinne, kun hain pois niin toinen oli ihan apaattisen näköinen. Se oli viimeinen kerta. Tosin silloin ei ollut mitään muuta vaihtoehtoa.

    • Miia Ezen

      Heips Susanna! 🙂 Mä täällä mietin etten oikeen saanut mitään aikaiseksi. 😀 Urheilutkin jäi urheilematta.

      Itsekin jouduin kerran viemään edellisen koirani koirahotelliin ja itkin vaan kun jouduin jättämään sen ihmeissään sinne. Päätin, että se oli viimeinen kerta.

      Tsemiä ja jaksamista sulle töihin! Se on ihana sitten elokuussa lomailla, kun suurinosa on jo kesälomansa viettänyt. Usein ilmatkin ovat silloin parhaat. 🙂

      • Susanna

        No eiköhän siinä tullut jo urheilua kun juoksit pitkin poikin, katsos sitä hyötyliikuntaa 🙂
        Ne koira/kissahoitolat tai -hotellit voi olla aika karuja paikkoja. Kissa jäi katselemaan mua iso kysymysmerkki päänsä päällä ja se loma oli aika tuskaa kun mietin vaan pientä reppanaa.
        Kiitos, kyllä tää tästä, nyt aurinkokin jo näyttäytyy monen päivän jälkeen. Kolme viikkoa menee kuitenkin nopsaan. Se on kyllä kiva elokuussa lomailla kun saa kulkea rauhassa, missään ei ole ruuhkaa kun suurin osa jo lomansa tosiaan pitänyt 🙂

  • Anne

    Tosi kiva ja mielenkiintoinen postaus, kiitos! 🙂 Ihanaa kesän jatkoa ja tsemppiä opintoihin!

    • Miia Ezen

      Kiitos Anne! 🙂 Tsemiä tarvitaan! Ihanaa kesää sullekin. 🙂

  • Saara

    Kiva blogi sinulla 🙂 Mihin kouluun olet menossa? 🙂

    • Miia Ezen

      Heips Saara ja kiitos! Menen opiskelemaan teatterimaskeeraajaksi Stadin ammattiopistoon. 🙂

      • Saara

        Tsemppiä opintoihin 🙂 Sulle just sopiva koulu 🙂

  • Markit

    Heips; Voi mikä pettymys oletkin aivan tavallinen tyttö, joka syö, nukkuu, käy töissä ja käypi kaupoissa! ? No ei sentäs. Kun on juttujasi huolella lukenut, niin monet asiat eivät olleet uusia, mutta hauskasti ne kokosit ja kuvasit. Tuo rytmi on tietysti ei-normaali ammatistasi johtuen. Odotapa 10 vuotta, niin sitten olet valvomisen ja epäsäännöllisen unen jäljeen ihan tillintallin, ja palautumiseen menee pari vuorokautta. Ole siis ahkera koulussa ?.

    Minä luulen, että toisista meistä ( myös minut) on tehty syntymäpositiivisia. Ja sitten kun on se huono päivä, niin silloin ollaan hiljaa ja odotetaan, että menee ohi (tunnistin niin itseni) eikä ensimmäisenä soiteta valituspuhelua ystävälle ( ellei ole todellinen hätä). Ja sitten sitä saa maineen, että kaikki on sinulla aina hyvin, kun et valita. Näinhän elämä ei mene. Uskon siis, että aamulla voi hihkua elämänriemua!

    Odotan niin koulujuttujasi, kun en niistä yhtään tiedä ja mitä muuta siellä oppii. Ja millainen se päivä sitten on. Teepä syksymmällä uusi juttu siitä.

    Laitan nyt vielä, kun elämäntapamuutos ( ei siis laihdutus) on menossa, niin broilerin sisäfileet (+suola, mustapippuri, valkosipulijauhe) on niiiiiin hyviä ja usein Stokkalla tarjouksessa. Ei tarvita muuta salaatin lisäksi ja on sitä proteiinia. Ja etenkin helppoa!

    Mukavaa päivää tänäänkin ?

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! Tuota pelkäänkin etten jaksa eää lentotyötä ja tätä tahtia kymmenen vuoden päästä, vaikka muuten lentäminen on ihanaa.

      Niin kaikilla meillähän on ne omat ongelmamme. Jotkut eivät vain niitä näytä (kuten me). Se olisi monenkin hyvä ymmärtää, kun on kanssakäymisissä muiden ihmisten kanssa ettei koskaan tiedä mitä he juuri käyvät läpi. Aina pitäisi muistaa olla ihminen ihmiselle. <3 Tiedät varmaan mitä tarkoitan. 🙂

      Ehdottomasti teen syksyllä "My Day"-postausta uudesta elämästä ja voi olla, että teen jo aiemminkin. 🙂

      Tuollanen perus kanasalaatti onkin ihan täydellinen ja vielä nopea!

      Ihanaa päivää sulle! 🙂

  • Sofia

    Mistä toi pyöreä led lamppu sun meikkipöydällä on? Tai osaisitko ehdotella millä hakusanoilla voisi löytyä googlaamalla? Oon kissojen ja koirien kanssa yrittänyt löytää tollasta netistä ja kaupoista, mutta en varmaan osaa hakea oikeista paikoista:D

    • Miia Ezen

      Heips Sofia! Se on verkkokaupasta ja uskoisin, että löydät se sieltä nimellä rengasvalo. Ei ollut muistaakseni edes kovin kallis. 🙂

  • Sofia

    En tiedä tuliko mun eka kommentti läpi, mutta voisitko kertoa mistä toi pyöreä led valo sun meikkipöydällä on? Tai millä nimellä sitä voisi kaupoista/netistä etsiä.

    • Miia Ezen

      Heips! Tuli läpi ja tuossa juuri vastailinkin siihen. 🙂 Ilmottelehan jos et löydä valoa.

  • Mardy

    Kiva postaus :). Nyt on pakko kysästä, mistä tulee lempparinimi Miikkulainen?
    Aurinkoista kesää!

    • Miia Ezen

      Kiitos Mardy! Itseasiassa en tiedä mistä lempinimi tulee. Yhdessä kaveriporukassa vain alettiin yhdessä vaiheessa käyttämään tätä nimeä. Ihanaa kesää sullekin! 🙂

  • Anniina

    Hei en ole tiennytkään, että pääsit opiskelemaan! ? Hurjan paljon onnea! ? Postaus oli mielenkiintoinen! Ja kuvien kanssa toimii aina! Vuorotyöt vievät varmasti voimia, mutta varmasti viihtyisä ammatti antaa paljon!

    • Miia Ezen

      Kiitos Anniina! 🙂 Se on totta, että kiva ammatti myös antaa paljon ja senkin voimin jaksaa hyvin.

  • Heini

    Olet ihana Miia. Joku mies saa sinusta upea kumppanin, joka tuntee itsensä ja pärjää omillaan. Sinun ei tarvitse olla kenenkään kanssa siksi, että tarvitsisit häneltä jotain, vaan ainoastaan siksi, että hänen kanssaan on niin mukavaa.

    • Miia Ezen

      Kiitos Heini! <3 Sellaista odotellessa. 😉 Noh, eihän tässä ole mikään kiire. Enemmänkn henkilökohtaisessa elämässä on nyt kiire. 😀

  • Noora

    Heii sulla on paljon tatskoja, haluisitko kertoa niistä enemmän, onko niillä jokin merkitys? 🙂

    • Miia Ezen

      Heips Noora! 🙂 Mulla on nuo kaksi tatuointia. Hassua kyllä, mutta ei niillä oikeastaan ole sen suurempaa merkitystä. 🙂

  • Laura

    Mistä tilasit Zoevan siveltimiä? Ne on niin kauniita, että tekis mieli tilata kaikki 😉 Laitathan niistä kokemuksiasi meille – kiitos! Mikä muuten on poskipunasivellin suosikkisi?

    • Miia Ezen

      Heips Laura! Tilasin ne suoraan Zoevalta Saksasta. Näistä tulen kirjoittamaan ja kertomaan mitkä ovat mielestäni parhaimmat. 🙂 Poskipuasivellin on itseasiassa juuri testissä ja kokeilen mistä pidän eniten. Laitan siitäkin postausta, koska sitä paljon kysellään. 🙂

  • Anna

    hei voisitko tehdä jonkun postauksen parhaista nettisivuista, joilta tilaat meikkejä edullisesti? 🙂

    Lisäksi olis kiva saada tietoa, että mikä on paras peitevoide (tosi:D) tummille silmänalusille!

    Entä mikä olis paras suht. edullisista primereista? (opiskelijabudjetti:D) Että sais pidettyä ihon mattapintaisena ja meikin säilymään pitkään.

    Muutenkin joku opiskelijabudjettipostaus olis kiva:D että mihin on tärkeintä satsata ja mitkä meikit voi sit olla markettikamaa

    • Miia Ezen

      Heips Anna! Tässä linkki postaukseeni, jonka tein vähän aikaa sitten lemppari paikaoistani ostaa meikkejä netistä. 🙂 https://www.elle.fi/miiaezen/2016/04/05/top-3-meikkikaupat-netissa/

      Itse suosin Urban Decayn complete coverage concealeria, mutta mielestäni Maybellinen samankaltainen peitevoide antaa myös hyvän tuloksen. Jos ei näilläkään peity, niin suosittelen käyttämään “color correcting” -tuotteita. Eli riippuen siitä minkä väristä tummuus on silmiesi alla, niin sen mukaan laitat ennen peitevoidetta, joko oranssia, punaista, keltaista, vihreää.. riippuu ihan siitä onko silmänaluset punertavat, sinertävät jne. Mm. Make up for everillä löytyy myös vielä jytympiä aineita, joilla saa jopa tatuoinnit piiloon.

      Primeri riippuu oikeastaan siitä minkälainen ihotyyppi sinulla on, joten en osaa suoralta käsin sanoa. 🙂 Budjetilla kun olet, niin kannattaa tutustua Isadoran ja Lumenen primereihin. Tietysti oma suosikkini Nivea men after shave balm on aivan loistava ja maksaa vain noin 8 euroa. Tässä linkkiä postaukseen: https://www.elle.fi/miiaezen/2016/03/27/must-have-miesten-tuote-naiselle/

      Olen tehnyt “Meikki teinille” -postauksen, josta löytyy suosikki markettimeikkejäni ja tietenkin siinä on ajateltu budjettia. 🙂 Käyppä kurkkaamassa: https://www.elle.fi/miiaezen/2016/05/07/toivepostaus-meikki-teinille/

      Suosittelen myös kurkkaamaan blogini arkistoon.. sieltä voi löytyä muitakin juttuja mitä ehkä etsit. 😉

  • Annamari

    En tiedä minne katosi edelliseen postaukseen kirjoittamani kommentti, mutta kirjoitan sen nyt uudelleen tähän. 😀
    Haluaisin kysellä, kun yövyt paljon hotelleissa ja ties minkälaisissa majataloissa…pelottaako sinulla luteet, torakat ja muut iljettävät ötökät? Mietitkö koskaan, kuljetatko niitä laukussasi tietämättäsi myös omaan kotiin? Minulla on ötökkäkammo ja se vaikuttaa jopa latistavasti matkustusintoon. Haluaisin kuulla kokeneelta matkaajalta, että miten toimit vaikkapa mennessäsi uuteen hotellihuoneeseen – tarkistatko sen jotenkin ötököiden varalta vai luotatko vain leppoisasti, että mikään ei sänkyysi kömmi luvatta? 😀

    • Markit

      Kurkkaa Annamari tuo Miian Festarimeikki-postaus, sinne kommenttisi meni. Ja melkein meni minunkin, kunnes huomasin, että jotain häikkää, kun kaikkien Miian postauksien kommenttiosuudet olivat yksi ja sama elikkä avasi mitkä kommentit tahansa, niin olin Festarimeikki -postauksen kommenteissa. Ja pistin siitä palautetta, kun päivän olin kummastellut, että onko puhelimeni seonnut ?. Korjaus tuli nopeasti, kiitos siitä.

      • Miia Ezen

        Heippa Markit! Hei kiitos tiedosta! Onko asia nyt korjaantunut siis? En ole muuten ede vielä kerennyt vastaamaan yhteen kommenttiisi. 🙂

        • Markit

          Moikka; Viime viikolla ihmettelin vissiin yhden päivän, miksi aina tuli sen Festaripostauksen kommentit, kommenttien lukumäärät oli oikein, mutta näkyi muuta. Nukuttua yön yli, laitoin palautteen, koska epäilin tietysti puhelintani (olin sitä jo sammutellut, eikä vieläkään toiminut). Jonkun tunnin päästä kaikki toimi taas oikein. Tulihan siinä nyt suru, kun ei blogisi toiminut ?. Nyt kaikki on hyvin!

          • Miia Ezen

            Kiitos ihana Markit! Täällä autuaan tietämättömänä.. 😀

    • Miia Ezen

      No niin.. nyt vastaan tähän uudelleen. Toivottavasti saavuttaa sinut! 🙂

      Olin ennen aika hysteerinen ötököistä, mutta nykyään valitsen hotellit arvostelujen mukaan ja sen vuoksi vastaan ei ole mönkinyt epämiellyttäviä olentoja. Töissä yövymme aina todella hyvätasoisissa hotelleissa, joten niistä ei ole pelkoa. 🙂

      En yleensä tarkasta huonetta mitenkään, mutta tämähän tietenkin riippuu siitä kuinka eksoottiseen paikkaan matkustaa. Viidakkoretkelle ei kyllä mua hämppikammoisena saa. 😀

  • Summerlife

    Moikka, oon seurannut siun blogia jo pitkän aikaa, siitä lähtien kun olit siinä Ensitreffit alttarilla ohjelmassa..ja nyt vasta ekaa kertaa kommentoin. Kommentoimaan inspiroi se, kun näin unta siusta ja siun blogista :DD Ootko kokeillut koskaan couchsurffaamista siun matkoilla? Unessa nimittään oltiin samassa paikassa couchsurffaamassa, ja olit aivan ihana ihminen ja meistä tuli ystäviä:”D! Täytyy sanoa et siun sukunimi Ezen on tosi nätti ja Bertta-koira mitä hurmaavin:) Odotan kaikista eniten ja innoissani aina matkapostauksia, siulla on upeita ja tarkkoja kuvia ja hyviä matkavinkkejä- ja kertomuksia ja mitä mielenkiintoisempia matkakohteita! Tykkään myös tälläsistä “minun päivä” ja kaikista erilaisista elämän pohdinta postauksistasi tuolla “oma elämä” osiossa:))

    • Miia Ezen

      Heips Summerlife! Ihana kun tulit kommentoimaan! 🙂 Oonpas otettu, kun pääsin sun uneen! En ole kokeillu couchsurffaamista, mutta yksi ystävistäni on ahkera “host” täällä Helsingissä. Käytkö itse paljon sohvasurffailemassa? Oma elämä-postauksia on kyllä tulossa ja uskoisin, että nyt vähän säännöllisemmin. 🙂

  • Me käytiin kanssa Suomen -lomalla Kemissä, ja voi herstsyykkeri sitä hyttysten määrää. Niitä oli ihan kuhisemalla kun meni ulos, ja tietenkin niitä pääsi myös sisälle vaikka kuinka yritti pitää ovia kiinni. Huh huh!

    • Miia Ezen

      Joo! Oli kyllä hurjaa. Ite oli ulkona vaan muutaman minuutin ja sain hirmusia paukamia, mutta oonkin niille vähän allerginen. :/ Mutta upeaa aluetta hyttysistä huolimatta. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram