10 suosikkituotteeni arvonta

22.07.2016

Kosmetiikka-arpajaiset

Iiik! Nyt on tarjolla lähestulkoon täydellinen meikkisetti jollekin teistä ihanista! Vanhaan tuttuun tapaan jätä kommenttiboxiin postausidea ja näin osallistut arvontaan. Minkälaista sisältöä haluaisit siis blogistani lukea?

Arvonnan suoritan 1.8.2016.

Olen saanut nämä kaikki tuotteet pikkuhiljaa blogini kautta. Halusin kerätä nimenomaan tuotteita, joista todella pidän. Kaikki muut ovat nk. markettitavaraa (kuten jenkeissä sanotaan) paitsi theBalmin nestemäiset huulipunat ovat high end -tuotteita. Niistä tässä onkin jollekin onnekkaalle kaksi ihanaa sävyä.

Parhaat markettimeikit

Jos ei arpaonni suosi, niin lueppa lisää näistä lempparituotteistani ja käy hakemassa omasi:

1.  Wet n Wild Cover All Concealer*

Olen aivan hulluna tämän paletin vaaleanpunaiseen “brightens” -väriin, jolla saa silmänaluset hetkessä raikkaan valoisaksi. High lighter on myös loistava. Vihreällä voi neutralisoida ihon punaisia läiskiä ja beigellä peittää finnit.

2. Lumene CC puuteri*

Olen aina pitänyt Lumenen puutereista. Niillä saa nopeasti helpon meikin. Tämä kyseinen kaveri tasoittaa ihon väriä ja tekee sen raikkaan mataksi.

3. Ecotools sivellinsetti*

Setti sisältää näppärät matkakokoiset siveltimet, jotka sopivat myös loistavasti päivittäiseen käyttöön. Setissä on mukana pieni luomivärisivellin (sillä saa jo kummasti tehtyä päivämeikin), puuterisivellin ja sivellin jota voi käyttää joko kulmien muotoiluun tai nestemäisen tai puuterimaisen rajauksen tekemiseen.

4. Maybelline Fit Me peitevoide*

Käytän peitevoiteesta aina 1-3 omasta ihonsävystä vaaleampaa sävyä. Näin kasvoille saa luotua enemmän kolmiuloitteisuutta ja raikkautta. Voin rehellisesti sanoa, etten paljoa huomaa eroa tässä ja Urban Decayn vastaavassa. UD:n on riittoisampi ja jälki on vain hitusen tasaisempaa ja kestävämpää, mutta sitä tuskin huomaa.

5. L’oréal kulmakynä*

Haallelujaaaa! Ihan paras kulmakynä, joka peittoaa mennen tullen Anastasia Beverlyhillsin kulmakynän. AB:lla on ehkä vain parempi värivalikoima. Tämä kyseinen tummemman ruskea sävy sopii niin monelle vaalealle suomalaiselle.

Meikkiarvonta

6. Maybelline Master Sculpt

Maybellinen varjostustuotteet ovat yhdet parhaista, joita marketista saa. Varjostuksessa ei ole mitään kiillettä tai shimmeriä, mitä siinä ei saa ollakaan. Aurinkopuuterit on sitten eri juttu. Niissä voi olla – jos tykkää. Tässä setissä mukana on myös highlighter, joten näppärä mukaan vaikka reissuun. Tämän paketin varjostustuote on melko vaalea ja sopii hyvin talvelle.

7. theBalm Meet Matt(e) Hughes liquid lipsticks*

Suomeen ei ole vielä kunnolla rantautunut (tietääkseni) miltään merkiltä näitä ihania “liquid lipstickejä”, jotka pysyvät oikeasti koko päivän! Näitä saa kuitenkin suomalaisesta verkkokaupasta. Nämä kaksi ihanaa väriä ovat tummempi ja muodikas Kylie Jenner tyyppinen charming* ja tyttömäisen roosa chivalrous*. Värit pysyvät, mutta eivät kuivata. Muistathan, että näitä laittaessa huulia ei lisäämisen jälkeen hierotakkaan yhteen vaan annetaan tuotteen kuivua mataksi huulille. Ihania! <3

8. Wet n Wild Ultimate Sheer Tinted Moisturizer*

Kuultava ja tasaisempi iho! Ei tunkkainen ja sopii päivämeikkiin ja varsinkin kesälle. Jos tämä sopii omalle sekaiholleni, niin uskon sen sopivan hyvin myös kuivalle ja rasvoittuvalle iholle. Tätä olen aikaisemminkin hehkuttanut. Kesän lempparini!

9. Maybelline the Colossal Go Extreme volum’ -ripsiväri*

Ehdoton ripsarisuosikkini. Antaa volyymia ja tuuheutta.

10. Isadora luomiväripaletti 50 matte chocolates*

Loistava kokoelma vaaleita ja tummia nude-sävyjä. Koostumus Isadoran luomiväreissä on kerrassaan hämmästyttävä. Pysyy ja pigmenttiä riittää. Jos olisin ihan tavismeikkaaja, niin en edes viitsisi muuta ostaa. Suosittelen!

Meikkiarvonta

*sisältää mainoslinkin ja tuotteet saatu blogin kautta 

  • Helmi

    Lempi hetket kesästä 2016

    • Nina

      Eri meikki- ja hiustyylejä ja vaikka asukokonaisuudet lisäksi, tyylliin Rantalook, bisneslook, kivasti kotoillen, what ever. Ja ihanaan ihmisläheiseen ja helposti samaistuttavaan tyyliisi postaillen☺

    • Leila

      Kirjoita blogissasi kuvaus täydellisestä päivästä. Siitä missä, miten ja milloin heräät? Millainen koti sinulla on? Millainen perhe, kunto, terveys? Miltä sinusta tuntuu aamulla ollessasi unelmiesi elämässä? Miten aloitat päiväsi ja kuinka päiväsi etenee? Missä, miten ja kenen kanssa teet töitä? Mitä merkitset muille? Miten tulet päivän päätteeksi kotiin ja mitä siellä odottaa? Miltä täydellinen vuosi näyttää? Mitä teet ja saavutat siellä=)

  • Sara

    Luonnolliset meikkipostaukset ja ihonhoitopostaukset kiinnostaa! 🙂

  • Linnea

    Näppärät hiustenlaittovinkit on mun mieleen! 🙂

  • Eveliina Uosukainen

    Postausidea: ohjeet nopeaan arkikampaukseen, joka ei olisi kuitenkaan vaan tylsä poninhäntä viidessä sekunnissa.

  • Netta Lukander

    Täällä yksi vakiolukijasi 🙂 Mielenkiintoista lueskella sun meikki juttuja, vaikken itse omistakkaan juuri muuta kuin ripsarin, meikkivoiteen ja puuterin 😀 postaustoiveeni olisikin miten loihtia juhlallinen meikkki vain muutamilla perus tuotteilla 🙂 Toivottavasti sait ideastani kiinni!

  • Eveliina Uosukainen

    Postausidea: muutaman minuutin siisti arkimeikki.

  • Kati

    On ollut ihanaa seurata kuinka perusjutusta kuten meikkaus tuli sinulle siinämäärin intohimo että ryhdyt opiskelamaan alaa. Videoitasi on kiva katsella ja vinkkejä on saanut omiin meikkailuihin 🙂
    Jatkossa toivoisin lukevani/näkeväni uusien tuotteiden testailuja ja ehkä joskus joku arvonta tulee missä joku meistä lukijoista pääsee sun meikattavaksi 🙂

  • Jenni

    Postausideana olisi näin hääsesongin aikaan: raikas häämeikki 🙂

  • Ella

    Sisustusvinkit ja kotisi ihanat pienet yksityiskohdat kiinnostaisi! 🙂

  • Anni

    Huikea paketti! Monta tuotetta, joita haluaisin kokeilla. Mä haluaisin hirveästi lukea postausta kosmestiikkajättien kalliimpien ja halvempien tuotemerkkien eroista. Esim Lancome ja L’Oreal ovat samaa perhettä, mutta hintalappu on eri luokkaa. Onko näillä samoista tehtaista tulevilla tuotteilla eroa? Olen kuullut, että paketin sisällöissä on suuria yhtäläisyyksiä, suurin ero vain hinta. Joku vertailu ja infopaketti olis loistava! Kannattaako kaikesta luksuksesta siis maksaa?

  • Miina

    Voisit postata lisää “muuttumisleikkejä” ja esim. pistää pystyyn jonkin kisan, jossa lukija pääsee meikattavaksesi! Muita mieleen tulevia ideoita my week, unelmien koti- tms. postaus unelmien sisustuksesta ?

  • Anna

    Kampausvinkit ja “muuttumisleikki” olisi kiva ☺

  • Ellue

    Haluaisin nähdä blogissasi vielä enemmän eri mallisille kasvoille sopivia meikki-ideoita, samoin hiusten hoitotuotteet kiinnostavat!

  • Niina

    Silmänrajaus rasvoittuvalle iholle/luomelle.

  • Virpi

    Postaus Bertasta 🙂 Oot ehkä sellaisen tehnykkin mutta päivitetty versio siitä mitä karvakamulle kuuluu 🙂 Tai sit joku “kuinka olla exän kanssa ystäviä”-tyyppinen postaus 😀

  • Helina

    Luonnollinen arkimeikki ja helpot/yksinkertaiset kampaukset.

  • Oona

    Kaikki hiuksiin liittyvä; kampaukset (niin juhlaan kuin arkeenkin) ja hiustenhoitovinkit kiinnostaa 🙂

  • Karoliina

    Mitä kosmetiikkatuotteita tykkäät ottaa reissuille mukaan ja miksi? 🙂

  • Laura

    Olis kiva jos voisit tehdä matkameikkipostauksen. Millaisia meikkejä kannattaa ottaa mukaan ja miten säilyttää niitä, sillain että saa luotua eri lookkeja kuitenkin. Sit ihonhoitorutiinit kiinnostaisi, mitä tuotteita käytät ja miten jne.

  • Rosalia

    Hiustenlaittovinkkejä ja uusien tuotteiden testaamista- postaus 🙂

  • veksari

    Hiusjutut toimii mulle aina ?

  • Karoliina

    Olis kiva lukea lisää matkustelusta. Joko vinkkejä lyhempiin kaupunkilomiin tai esim vinkkejä pakkaamiseen, meikkien/kosmetiikan pakkaaminen/mitä kannattaa ottaa mukaan reissuun, mitkä tuotteet on näppäriä pakata ja käyttää reissussa ja mitä taas kannattaa ehkä ostaa vasta paikan päältä. Mitkä on sun omat must-have-kosmetiikkatuotteet kun lähdet reissuun?

  • Veeruli

    -10 onnellista asiaa
    -lemppari paikka Suomessa (jos kotia yms. ei lasketa)
    -miten peittää finni

  • Jaana

    Tää on ihana ja hyväntuulinen blogi, kiva lukea näitä sun juttuja ? Vieläkö Tinder on käytössä? Onko siellä tullut vastaan jotain mielenkiintoista ja kenties jotain vakavampaa ?

    • Miia Ezen

      Ei ole enää käytössä. 😉 On tullut Facebookin kautta vastaan jotain mielenkiintoista. 😉

  • Jessica

    Kaikki meikkivinkit aina terve tulleita. ?

  • Jenna

    Postausideat:
    >sun ensimmäisiä meikkejä mitä muistat(ja vaikka testaat niitä)
    >meikkimokia mitä oot tehny
    >tuotteiden esittely mistä et tykännytkään
    >selailet vaikka sun vanhoja kuvia, ja esittelet sun vanhaa meikkaustyyliä
    >get ready with me
    >käsilaukunsisältö
    >ihonhoitorutiinit
    >testaa jotain vegaanista meikkiä/hiustuotetta
    >testaa vegaanisia herkkuja
    >testaa essencen (tää halppismerkki) meikkejä
    >joku meikki ja hiukset mitä voi laittaa jos on kiire
    >(pienet) meikkauksen niksit

    Toivottavasti voitto osuis kohalle, tulis niin tarpeeseen ??

  • Heidi K

    haluaisin jonkun kivan meikkivinkin syksyyn, joku ruskea smokeye tyylinen. Myös jonkinlaista kotipostausta olis kiva lukea! 🙂

  • Riitta

    Blogisi vakkarilukija ilmoittautuu! Haluaisin edelleen lukea matkapostauksiasi ja tietenkin nyt, kun aloitat opiskelun, niin lukisin mielellään opinnoistasi. KIvaa kesää!

  • Jessica

    Uusien tuotteiden testaus ja hius vinkit ovat aina hyviä. ?

  • Sari BP

    Mitä kosmetiikkaa otat matkalle mukaan ja pakkausvinkit:)

  • Martsu

    Lisää ihania hiustutoriaaleja, koska meillä tuntuu olevan todella samalla tavalla käyttäytyvät hiukset! Oon myös innostunut hurjasti kokeilemaan sun meikkitutoriaaleja! Morning/evening routine-tyyppiset postaukset on myös aina hauskasia! 🙂

  • Heidi

    Ompa ihania tuotteita arvonnassa !! 🙂

    Itse tykkäsin paljon päivä kuvina -postauksestasi, joten postaustoiveena esitän ne! 😀

  • Peppi H

    Olisi mahtavaa lukea postausta, jossa kerrot vähän omaa meikkaus historiaasi! Milloin aloitit ja millä tuotteilla? Miten olet kehittynyt jne. Nämä tuotteet -> must have! <3

  • Katja Maaria

    Kerro meikkausopinnoistasi: millaiset odotukset, mitä koulutusohjelmassa, tulevaisuuden suunnitelmat ammatillisesti ym? 🙂

  • Kristiina

    Kasvonaamioita kotikonstein, jos sellaisia teet 😀 Tai sitten joitain sinun suosikki kasvonaamioita 🙂

  • Saana

    Meikkijuttuja mm. “‘Muuttumisleikki” postaukset kiinnostaa ! ? ja tinderpäivitykset totta kai 😉

  • MinnaM

    Tykkään kovasti videoistasi, ulosanti niin hyvä?. Kaikki meikkaustuylriaalit? sekä kivat hiusvinkit?. Ja palkintotuotteet kaikki ovat kiinnostavia. Toivottavasti onni suosii. Ja oikein mukavaa loppu kesää☀️

  • Sara

    Kamppailen ikuisesti kulmien piirtämisen kanssa. Haluisin saada yksityiskohtaiset ohjeet siitä miten ja millä tuotteilla loihtii näkymättömät blondit kulmani esiin kauniisti ja 2 tuntia käyttämättä arkipäiväisin. Kulmat ovat ikuinen ongelmani 🙁 En vain osaa sitä hommaa.

    • Miia Ezen

      Tsekkaappa mun Youtube-kanava. 😉 Siellä on kaksi videota aiheesta. 😀

  • Nennuli

    Postauksen aiheena Elämäni kesä 🙂

    Itseäni kun vaivaa myös jatkuva kaipuu ulkomaille asumaan niin olisi kiva lukea koetko itse tällaista kaipuuta. Lentoemännän ammatti kun nyt onnistuisi missä päin maailmaa tahansa 🙂

    PS. Luen vain harvoja blogeja ja tämä sinun on noussut ehdottomasti yhdeksi suosikiksi. Sinussa on sisäistä kauneutta mitä ei voi ostaa kaupasta <3

  • Jasmin

    Meikkitutorialit, lempparituotteet, syvällisemmät jutut (kuten sun siskosta tehty), matkajutut kiinnostaa. 🙂 Tummien silmänalusten peitto. Myös muille tehdyt meikkaukset on kivoja. Erityisesti tykkään seurailla sua snäpissä. Oot kehittynyt meikeissä tosi paljon, kehitystä on kiva seurata. Ehkä postaus ennen kuin kiinnostuit meikeistä ja jälkeen. 🙂

  • Johanna T.

    Lukisin mielelläni ihon hoidosta, vinkeistä kohti tervettä ihoa. Harvoin blogeja edes luen mutta täältä on löytynyt vaikka mitä mielenkiintoista, siitä kiitos 🙂

  • mirjam_elisabet

    Postausidea: koskien hiustenvärjäystä tai kokonaan sen lopettamista, siinä ohella jos kasvattaa pitkiä ja hyvinvoivia hiuksia! Mitkä olis sun parhaimmat ideat? 🙂

  • Saija

    Lemppari matkakohteet Suomessa, sekä nopeita ja helppoja arkikampauksia! 🙂

  • Pinja

    muuttumisleikkejä lisää!! ??

  • Anu

    Merkki- ja ns. markettituotteiden eroista on aina mielenkiintoista lukea sekä vinkit parhaista kokemuksista jälkimmäisistä. Kampausvinkit ovat jääneet myös elämään arkeen ?

  • Johanna Jalava

    Moi ihanaa kun jaksat kirjoitella näitä meikkijuttuja niin itsekkin pääsee kokeilemaan uusia niksejä!!
    Ja myös näitä ihania matkajuttuja!!!!

    Jatka samalla tavalla!!
    Kiitos?

  • Hanna E.

    Listaa 5 ihailemaasi naista ja 5 ihailemaasi miestä. Miksi ja mitä heissä ihailet? Onko jollain ollut merkittävä rooli esim. uuden uravalintasi taustalla?

  • elina

    postausidea: sun lemppari reseptit

  • Noora

    Make up do’s and dont’s -postaus, tai vastaavanlaisesti tämänhetkisten meikkitrendien suosikit ja inhokit. 🙂

  • Jenni

    Moikka!

    Musta se sun siskon muodonmuutos postaus oli ihan älyttömän kiva, sellasia olisi kiva lukea uudestaan! Lisäksi olisi kiva lukea postauksia esim. sun meikkihistoriasta (milloin aloitit meikkaamaan ja millaista se silloin oli, vanhat kuvat kunniaan!), kuukauden suosikkituotteista ja sulle uusista tuotteista sekä niiden meikkikokeiluista ja tutorialit on aina ihan parhaita!

    Ihanaa loppukesää sinulle 🙂

    -Jenni

  • Tuire

    Olen saanut monta hyvää ideaa sinulta meikkaamiseen, kiitos. Mutta mitkä meikit mukaan matkalle?

  • Merkkuli

    Heips,vaatevinkit olisi in. Eli miten yhdistellä rohkeasti eri asusteita ja toimiva perusasusterunko.Vaatevinkkejä eri vartalotyypeille ja jos ja kun on kropassa ongelmakohtia.Kuvaus vinkkejä miten asetella ja ottaa onnistuneita kuvia mistä tahansa tai esim miten itse onnistuu valokuvissa tai olisi edukseen niissä?Ettei tarvis aina niitä filttereitä?Vinkkejä myös koko vartalon hoitoon.Tai näin meikillä väsymys,tummat silmänaluset tai mv.ongelma piiloon..varjostus ja korostus vinkit/neuvot.

  • Henni

    Heippa!
    Musta olisi hauska kuulla sun meikkaustyylisi historiasta eli siis milloin aloit meikata ja miten olet matkan varrella tykännyt meikata.
    Toisena asiana kiinnostaisi sun meikkikokoelma kokonaisuudessaan.

    Kivaa kesää!:)

  • Mehis

    Videopostauksia /meikkitutorialeja.. sekä matkustelu postaukset on myös tosi kivoja..?

  • Emppu

    Olen blogisi vakkarilukija, ja haluaisin opetella meikkaamaan kunnolla. Mielelläni lukisin blogistasi vertailuja eri valmistajien meikkituotteista. Myös muuttumisleikit ja meikkaustekniikat kiinnostavat.

  • Jenna

    arkikampaukset ja juhlameikit kesäksi 🙂

  • Hanne

    Juttu morsiusmeikistä olis kiva 🙂

  • Mari

    Muodonmuutokset on aina mielenkiintoisia, samoin tykkään meikki- ja hiustutoriaaleistasi.

  • Sanna

    Postaus meikkisiveltimistäsi olisi kiva. Lempparisiveltimesi, mistä olet ne hankkinut, jne.

  • Marjo

    Heippa!

    Mua kiinnostaisi lukea matkapostauksia, koska oon ymmärtänyt että oot matkustellut paaaaljon,heh. 🙂 Täytän tänä vuonna 30 ja rakastan matkustelua, mutta valitettavasti en ole vielä päässyt läheskään vauhtiin matkustelun suhteen, sillä päätän opintoni vasta ja luonnollisesti budjetti on ollut tiukka. Olisi todella kiva lukea erityisesti Euroopan kaupungeista postauksia! Suunnitelmissa olisi lähteä joulun viettoon Barcelonaan, jossa en ole aiemmin vieraillut. Onko sinulla kokemusta tästä kaupungista? 🙂

    Meikkipostauksia on ollut IHANA lukea! Olen itse aika amatööri näissä asioissa, ja olen saanut huikeita vinkkejä täältä. Tykkään laittautua ja meikata, mutta jälki on ollut monesti toisenlaista kuin on alun perin ajatellut… 😀 En myöskään opiskelijana raaski ostaa kuin ne “välttämättömimmät” meikit. Joten tämä paketti tulisi todellakin tarpeeseen!

    Kiitos ihanasta blogista ja hyvää loppukesää! 🙂

  • Jonna

    Minua kiinnostaisi helpot ja luonnollisen näköiset arkimeikkipostaukset sekä kivan näköiset kampausvinkit videon muodossa. Sun blogia on aina yhtä ihana lukea! Aurinkoista kesän jatkoa ☀️☺️

  • Tiia

    Ihana postaus oli siskostasi!<3 Lisää näitä muuttumisleikkejä 🙂 Olisi edelleen kiva kuulla, mitä aurinkosuojatuotteita käytät.

  • Ninnu

    Muuttumisleikki -postaukset on kivoja! Lisäks joku kuukauden suosikit tms. -tyylinen postaus. Siveltimet kiinnostaa ja tekniikat! Mukavaa loppukesää!?

  • Ninnu

    Niin ja sellanen olis hyvä postaussarja missä näyttäisit/kertoisit mitä tulee ottaa huomioon kun meikkaa pyöreitä kasvoja, ovaalin mallisia kasvoja, neliön mallisia kasvoja jne.. tai erimallisia silmiä..

  • Anni

    ihonhoitovinkkejä ja matkatarinoita on aina mukava lukea!! 🙂

  • Anni

    Tee sellanen throwback- kollaasipostaus sun erilaisista hiustyyleistä/hiusväreistä mitä sulla on ollu! 🙂
    Tai sit postaus sun blogi/instagram historiasta/ aikajana sun alkuajoista -tähän päivään.
    Youtuben puolella storytime ois kiva ja edelleen toivoisin englanniksi myös videota 🙂

  • Jenni L.

    Lukisin mielelläni matkustamisesta ja meikkivinkeistä ?

  • Mirdi

    Miten näpyt pois nopeasti – ihonhoito yleisesti

  • Kaisa

    Haluaisin lukea survival-oppaan tilanteeseen, jossa matkalaukun matka venähtää ja laukku saapuu kohteeseen pari päivää matkustajan jälkeen. Laukussa kaikki kosmetiikka mutta naama pitäisi saada nätiksi. Miten pelastaa tilanne mahdollisimman edullisesti eli ilman koko meikkiarsenaalin uusimista parin päivän takia?

  • Jatta

    Ihana paketti! Ja ihana blogi, jota luen päivittäin ja aina saa uusia ideoita 🙂 toivoisin postausta varjostusten tekemisestä 🙂 nyt peukut pystyyn, että arpaonni suosisi ??

  • Mirdi

    Ihonhoito. Näpyt pois.

  • sanna

    Miten innostuit bloggaamaan ihan alkujaan? Tai miksi innostuit meikkaamaan? Ja nämä muodonmuutos kuvat oli huippuja! 🙂
    Sanna

  • Laura

    Olisi mukava näin peruspulliaisena kuulla, miten innostuit meikkaamisesta ja sinun suhteesi ylipäätään meikkaamiseen ja kauneuteen. Mistä into lähti? Oletko aina ollut kiinnostunut kauneusalasta? Kuinka keksit tulevan ammattisi? Onko sinulla koskaan turhautumisen hetkiä meikatessa? Entä ns. Pieleen menneet meikit, niistä olisi hauska kuulla lisää! 🙂 täällä blogissa voisi myös olla vinkkiä siitä, mitkä luomivärit mätsäävöt ja miten valita oikeat värit luomiin ja huulille esim. vaatteiden sävyn mukaan 🙂 ja mikä väri sopisi sinisilmäisille, ruskeasilmäisille, blondille, brunelle, jne.
    Hauskaa kesää! 🙂

  • Siina

    Postaus lempi maista ja paikoista joita suosittelet 🙂

  • Marjo

    Postausideaksi mulla tuli mieleen värien käyttö meikissä hiusten-, silmien- ja ihonvärin mukaan. Tällä tarkoitan siis sitä, että avaisit seuraajillesi esim lämpimien ja kylmien sävyjen eroja ja mitkä sävyt sopivat parhaiten esimerkiksi vaaleahiuksisille/oliivin väriselle iholle/sinisilmäisille. Tästä olisi ainakin minulle ja luultavasti myös monille muille paljon apua, sillä itsellä ei ainakaan ole kovin harjaantunut värisilmä. Tämän takia olen useasti ostanut esimerkiksi huulituotteita, jotka eivät olekaan loppupeleissä olleet minulle sävyltään sopivia. Jälkeenpäin harmitus on ollut suuri.

    Ps. Ihania tuotteita jaossa! 🙂

  • Siina

    Postaus lempi maista ja paikoista joissa olet käynyt ! 🙂

  • Heta H

    Moi!
    Ite ainakin tykkään lukea postauksia/katsoa videoita missä ihminen kertoo omia ajatuksiaan sekä mielipiteitä jostakin asiasta esim. Kuinka monet ihmiset (etenkin nuoret) ottavat vaikutteita julkkiksista, sen hyvät ja huonot puolet. Ja myös, että millä tavalla itse haluaisi vaikuttaa johonkin asiaan (omat mieltymyksen kohteet). Myös, että kertoisit vähän eri meikeistä tarkemmin ja vertailisit tuotteita keskenään. 🙂

  • Janita

    Moikka Miia!
    Olen lukenut blogiasi jo pitkään sekä kuulun myös “snäppiperheeseesi”. Postauksistasi sekä snäpeistä ei voi kun tulla hyvälle tuulelle! 🙂
    Muodonmuutos postauksia olisi kiva nähdä lisääkin, olet kyllä todella taitava ei voi muuta sanoa! Olisi myös kiva lukea postausta ihon hoito tottumuksistasi/tuotteista.

  • Roda Mohamed

    Arkimeikki postausta:)

  • Riitta

    Hyvää ja toimivaa ei kannata lähteä muuttamaan!

  • Päivi

    Oikeastaan en osaa toivoa mitään, kun mielestäni postaat aika kattavasti sellaista, mitä tykkään lukea eli samaan malliin vaan 😉
    Ihana arvonta, niin ihania tuotteita, että jos ei Arpaonni osu, pitää viipottaa kauppaan.
    Päivi

  • Liisa

    Hei. Vinkkejä ja kohteita yksin matkustavalle. Meikkijutut aina kivoja.

  • Justiina

    Esim. perussiisti työmeikki hoitotyön tekijälle, joka ei voi olla kovin meikattu.
    Matkapostaukset euroopan kaupunkikohteista kiinnostaa.
    Irtoripsi-tutorial for dummies ?

    • Miia Ezen

      Irtoripsitutoriaalia on tulossa! 😀 En nyt tiedä onko se niin for dummies, koska helppoahan se ei varmasti kenellekään meistä ole! 🙂

  • Hanna

    Tässä olisi yksi idea: Kuinka luoda muutamasta vaatteesta ja asusteista monta erilaista asukokonaisuutta. Haluaisin oppia luomaan erilaisista vaatekappaleista monikäyttöisempiä, siksi tällainen postaus kiinnostaisi 🙂

  • Sandy

    Päivä kanssasi -postaus oli kiva, joten niitä lukisin mielelläni lisääkin :). Lentoemon työ kiinnostaa myös kovasti, joten siihen liittyävät postaukset olisi myös huippuja, samoin kun kaikki matkailuvinkit :).

  • RiinaSusanne

    Kaikki meikkijutut on tosi kiinnostavia, oon kattonut sun videoita monta putkeen ja alan harjoitella meikkausta neljänkympin lähestyessä. Tähän asti menty pelkällä ripsarilla ja huulikiillolla 🙂 Tästä setistä olisi paljon iloa treenaamisessa.

  • Kati / Villa Valko

    Sun vinkistä ostin tuon Wet&wildin ConeeAllin. Vitsit et on hyvää tavaraa! Kiitti vinkistä! Jos vielä tekisit tutorialin et miten siitä saa eniten irti, olis kiva. Kiitos hyvistä videoista ja kaikkea hyvää sinulle!

  • Tarja-annastiina

    Päivä Miian kanssa!

  • Emmi

    Olisi kiva nähdä videon muodossa vaikka meikkikokoelmasi, mutta kiinostavia postauksia voisi myös olla mm. Pahimmat meikkimokasi, meikkaushistoriaa (miten innostuit meikkaamisesta yms yms.), halpismerkkien tai markettimeikkien vertailua kalliimpiin merkkeihin.. Nämä meikkaukseen liittyen, lisäksi olen tykännyt lukea ns. Storytime postauksia kuten aikasi Turkissa ja perheestäsi, niitä olisi mukava lukea lisää 🙂

  • HannaV

    Tykkään blogistasi! Kaipaisin jotain juttua sinulta, matkailun ammattilaisena, tuotteista joita ottaa mukaan työmatkalle. Millä merkeillä on hyviä matkakokoja? Miten pakata mukaan pieniä määriä jotain tuotetta? Mielestäsi parhaat täytettävät purnukat? Miten saada lentäessä käsimatkatavaraan kaikki kosmetiikka? Jne.

  • Riina

    Kiitos ihanasta blogistasi. Haluaisin vinkkejä nopean arkimeikin tekoon.

  • Tirppis

    Heips Miia!
    Olis mielenkiintoinen sellanen postaus jossa kerrot miten meikkasit ennenkun hurahdit koko hommaan kunnolla ja miten sun ajatukset ovat muuttuneet meikkaamista kohtaan matkasi varrella! On ollu ihana katsoa kuinka kehityt joka päivä!

  • Pauliina

    Päivä kanssani, vaikka missä olisit töissä ja yövyt samalla?
    Hius tutorialit tulee aina tarpeeseen!

    P.s Lumenen puuteri on täydellinen, melkein jopa parempi kuin Chanelin puuteri!

  • Tipu

    1. Toivoisin postausta edullisista ja kivoista matkakohteista maailmalla taikka jotain selostusta/kokemuksia kohteista jotka eivät ole kovin hintavia.
    2. Tai jotain D.I.Y. kauneusjuttuja ja reseptejä?

    Ihana blogi??

  • Susanna

    Postaustoive olisi helppo ja nopea arkimeikin teko. Mulla ne on todella nopeita, mutta kaipaisin vähän lisävinkkejä.

  • Rosa

    Onpa ihana setti kaikkea ihanaa!! <3 Olisi ihanaa saada postauksia Sinusta. Lentoemännän työstä, alkavasta opiskelustasi, kulissien taakse ensitreffit alttarilla ohjelmaan, elämästäsi ulkomailla.. Sen kyllä ymmärrän että kaikkea et halua itsestäsi jakaa tänne, mutta edes pieni pintaraapaisu. Ihana blogi, ihana sinä <3

  • Jenni

    Moikka!
    Oon tykännyt tästä sun nykyisestä linjasta blogissa ja kaikki meikkitutoriaalit ja hiustutoriaalit on tervetulleita. Myös tuotteiden esittelyt on tosi jees! Sun videot on ihanan pirtsakoita:) hauskaa viikonloppua!

  • Minna

    Helpot arkikampaukset olisi myös mun mieleen! Tuntuu että hiukset on aina tylsällä ponnarilla tai nutturalla, vaikka naamaan panostaisikin. Ja siskosi “muuttumisleikki” oli loistava, sellaisia voisi olla jatkossakin! Kiitos loistavasta blogista (ja snäpistä tietysti), oot huippu. 🙂

  • Fanny

    Blogisi on todella kiva ja olen itsekkin kiinnostunut meikkaamisesta vieläkin enemmän kun aloin blogiasi lukea. Sinullahan on ollut ripsienpidennykset ja itsekkin vasta otin ne koska olen 25v (2 pienen lapsen äiti) joten aikaa ei ole aina kauheasti itseään laittaa. Olisi kiva saada videota miten pesit aina silmämeikit pois ripsienpidennysten aikaan. Ja tuo meikkisetti tulisi todellakin tarpeeseen! 🙂

  • Anni

    Postaus jossa kerrot millainen on sun miesmaku ja miksi. Mitkä luonteenpiirteet on hurmaavia, mitkä pienet eleet tai teot vie sulta jalat alta. Mikä viimeisimmillä treffeillä meni niin oikein että poistit tinderin? 😉 Ups, paljastinkohan nyt snäppiperheen salaisuuden…

    • Miia Ezen

      Hihi!!! Hyvä snäppiperhe! 😉 Te tiiätte niin paljon enemmän..

  • Hanna

    Postaustoiveena kooste lempikohteistasi työmatkoilla ja vaikka jotain vinkkejä näihin paikkoihin. Toisena toiveena joku näyttävä meikki markettituotteilla tai muilla edullisilla tuotteilla tehtynä 🙂

  • mimmu

    Tykkään sun blogista pitkälti juuri tällaisena kuin se onkin, mutta uutta kivaa voisivat olla ns. tutoriaalit, kun meikkaat vaikka kavereitasi. Videon tai vaihe vaiheelta -kuvien ja tekstin muodossa. Paljon oon saanut sun omista videoista vinkkejä ja inspiraatiota, mutta tuollaisista vois saada vinkkeliä siihen, miten huomioida eri kasvojen piirteet meikissä. Toki tämä vaatisi aikaa ja suostumuksen myös kavereiltasi ja ymmärrettävää on, jossei ole mahdollista. Mutta olis mielenkiintoista! 🙂

  • Maiju

    Ihanan pirteä blogi, voisin nähdä enemmän päivä kanssani -tyylistä sisältöä vielä 🙂

  • Jenny

    Tosi kivoja tuotteita! Varsinkin fit me peiteaine ja maybelline master sculpt kiinnostaa eniten, sillä niitä oon halunnu jo kauan kokeilla. Meikkipostaukset kiinnostaa aina, tutoriaalit ja tuotearvostelut on tosi kivoja lukea.

  • nuuna

    Meikkotutoriaaleja!

  • Manta

    Kiinnostais esim. joku luonnollinen arkimeikki, ja sit muissa blogeissa näkyny 10 faktaa/tätä et tiennyt minusta tms.

  • Kati Marianne

    Postaus, jossa käytettäisiin pelkästään sellaisia tuotteita, joita saa ihan jokaisen peräkylän Prismasta.

  • Marita

    Olisi hienoa jos näyttäisit miten vaihe vaiheelta syntyy smokey eyes meikki tai vaikka 3 asun kesäkollaasi. Tykkään itse tuollaisista postauksista ja olisi hienoa nähdä miten sinä ne toteutat! Olet ihana ihminen ja voin samaistua sinuun! Hyvä Mia! Ps. Kokeilin sun vaaterekki tausta juttua ja se toimii superhyvin! Kiitti vinkistä!

    • Miia Ezen

      Ooh! Ihanaa kun sait toimimaan ja vinkistä oli apua! <3

  • Jusu

    Mahtava arvonta! 🙂 Tuotearvostelut on eniten minun mieleen sekä lifestyle postaukset, ne tuo vähän extraa kaiken ihanan kosmetiikan rinnalle! 🙂

  • SatuUus

    Ihana blogi sinulla! Osallistun arvontaan, ko. paketti olisi mahtava voittaa 🙂

  • Anni

    “Muuttumisleikki” minkä teit siskollesi oli upea! Joten samantapaisia olisi kiva nähdä myös jatkossa lisää 🙂

  • Suvi

    Kuinka meikata kuulas ja hehkuva iho 🙂

  • Markit

    Heips taas! Kyllä minä edelleenkin toivon oikein kovasti, et kertoisit meikkivinkkejä 50+ – tytöille. Luulen, että meitäkin löytyy. Ja sehän olisi hyvää harjoitusta kouluun. Kauniita ja nuoria ihmisiä on helpompi meikata, kun meitä pikkusen enemmän elämää nähneitä ?.
    Ja pitääkö minun nyt vielä sinne snäppiinkin sotkeentua, kun Miialla tuntuu olevan jotain salaisuuksia… Ei oo reiluu ???

    • Miia Ezen

      Hih Markit! 😀 Joo snäppiin vaan siitä. 😉 Tuollanen postaus tulee viimeistään, kun olen koulussa. Haluan sieltä lisää vinkkejä aikuisen naisen meikkiin. 🙂

  • Mma

    Sun arkipäivästä olis kiva kuulla,esimerkiksi kuinka liikut tai syöt. Tai kuinka pysyt noi hyvässä kunnossa 🙂

  • Salla

    Tykkäisin toimistotyöhön sopivista tyylikkäistä mutta helpoista ja nopeista kampausohjeista sekä meikkitutorileista 🙂

  • Taru

    Kiitos Miia ihanasta blogista 🙂 Tätä on ilo seurata samoin kuin sun snäppejäsikin. Oliski kiva nähdä lisää hiustenlaitto postauksia tai postauksia joissa kokeilisit joitain tuotteita tai vertailisit joitain tuotteita. Mukavaa kesän jatko sinulle:)

  • Mahina

    Mua kiinnostaa sun työ- ja asupostaukset.

  • SiiriMH

    Ostospostaukset ja arvostelut kiinnostaa aina 🙂 jatka samaan malliin, blogiasi on tosi kiva lukea! Ja sitten vaikka sellainen meikki, joka on tehty saman merkin tuotteilla.

  • Anniina

    Voi onpa mukava arvonta! ? Olisi mukava nähdä enemmän tekemiäsi muuttumisleikkejä! ? Ja aina kaikki meikki- ja hiuspostaukset kiinnostavat.

  • JJ

    Mielenkiinnolla seuraan meikkaustutoriaalejasi, on kiva saada uusia tuotevinkkejä omien rutinoituneiden meikkitottumusten joukkoon.

    Ihonhoitoa on moni ehdottanut ja se aina kiinnostaa, purkkiviidakossa eksyy niin helposti. Myös kestävän meikin tekeminen ja “touch up” -vinkit, koska olen myös ammatissa, jossa päivät ovat pitkiä ja lämpötilat vaihtelevat ja ns. glamour karisee kasvoilta aika nopeasti.

    Kivaa kesänjatkoa! 🙂

    • Miia Ezen

      Tuohon “touch uppiin” on tulossa parin päivän sisällä muutama vinkki. 🙂 Ihanaa kesää sullekin!

      • piwi

        Hei!
        Blogissasi on mukavasti juttua kaikesta, mutta kiinnostaisi miten pakkaat matkoille vaatteita ja mitä kosmetiikkaa mukaan esim rantalomalle! ?

  • Elina

    Asupostauksista saa kivasti inspiraatiota omiinkin asuihin, joten niitä lisää! 🙂 Rehellisesti tehdyt tuotearvostelut ovat myös lemppareitani. Kiitos ihanasta blogista.

  • Maria

    Ihana arvonta! Toivoisin lisää muodonmuutos -postauksia, edellinen oli tosi mielenkiintoinen. Toki myös erilaiset tuotearvostelut kiinnostaa!

  • Johanna Lavén

    Haluaisin kuulla sinun muusta vartalonhoidosta. Mitä tuotteita käytät ja miten niitä käytät. Itselläni on se ongelma, että yleensä hoitaa ensimmäisenä kasvot ja sitten muu kroppa unohtuu, vaikka se on yhtä tärkeä kuin kasvot. 🙂 Eli vinkkejä, kokemuksia, tuotteita, mistä sinä tykkäät. Yleensä ne tuotteet mistä sinä pidät on ylellisiä ja laadukkaita, luotan suhun 😉

    • Miia Ezen

      Hih! Vastaan sulle näin heti, koska itseasiassa laiminlyön vartalonhoidon. En tee oikeastaan mitään muuta kuin silloin tällöin laitan itseruskettavaa. 😀 Ja tietty sheivaan! 😀 Pitää tutustua tähän enemmän..

      • Johanna Lavén

        😀 jään mielenkiinnolla odottamaan jos postausta tästä tulisi. 😉

  • Jaana

    Tuotearvosteluja, ne on aina mielenkiintoisia 🙂 Minusta ois myös kiva lukea enemmän työhösi liittyviä postauksia, esim minkälainen on normaali työpäiväsi tms.

  • Vera

    Kiva arvonta ja tuotteet sellaisia mitkä tulisivat varmasti käyttöön ? postaus jossa kertoisit meikkauksen alkeet ja perus vinkit olisi minun mieleeni!

  • Jenny

    Ihan huippu paketti arvottavana! Musta olis hauskaa nähdä semmosen meikin tutoriaali, joka on tosi luonnollinen (en tarkoita etteikö tähän astiset sun tekemät meikkaukset olisi luonnollisia) eikä siinä käytettäis välttämättä tekoripsiä tai kovin paljoa luomivärejä. Myös sun lentoemännän työstä kertova Q&A -tyyppinen postaus olis tosi mielenkiintonen, jos vaan sellaista ite haluat tehdä! Mua juurikin kiinnostaa joku ilmailuun liittyvä ala ja olis hauska tietää kaikkea sellaista teille varmasti ihan perussetti-asiaa, mut meille muille pelkille matkaajille uutta tietoa!
    Kiitos ihanasta blogista, ihan mun ykkönen kun haluan lukea jotain meikkaukseen ja matkailuun liittyvää 🙂

  • Roosa Nykänen

    Muutama postaus idea jota olisi kiva lukea : sisustus vinkkejä, ja olenko ainoa joka tai random faktoja minusta postaukset ovat myös mahtavia 🙂 Mahtava arvonta . Onnea kaikille arvontaan

  • mirdie

    apuaa täydellinen arvonta! Toivottavasti arpaonni osuu kohdalle. Mä toivon lisää meikkivideoita, ne on aina niin kivoja. Osaat olla myös tosi luonteva videoilla 🙂

  • Paula

    Kaikki matkailujutut kiinnostaa, myös kotimaan matkailu esim.Helsingin seudun matkailuvinkit…mitkä olisi sellaiset must see kesäkohteet.. Meikkailujutuista parhaita ovat videot , ne kun kertoo niin paljon enemmän! Eli jatka niitä samaan malliin?

  • Jasmin

    Ihana arvonta! 🙂
    Pidän itse meikkivideoistasi ja toivon lisää hitti ja huti postauksia, iso peukku.

  • Laura

    Hei! Sulta löytyikin jo tammikuulta postaus, mitä meikkejä pakata reissuun mukaan. Mutta olisi kiva saada vielä aiheeseen liittyvä postaus, miten tehdä erilaisia meikkejä reissun aikana näillä tuotteilla 🙂
    Hyvää loppu kesää sinne!

  • ebb-a

    Hiusjutut kiinnostaa. Hiustuotteita, arkikampauksia jne! 🙂

  • Merja

    Moikka! Sun blogi on aivan ihana! Rakastan itsekin meikkaamista ja täältä saa siihen uusia ideoita. Tällä hetkellä oma ongelma on se että työpäivän aikana naama alkaa aika kiiltämään ja toivoisinkin postausta parhaista primereista, meikkivoiteista ja puutereista. Itsellä käytössä pääasiassa lumenen meikkejä ja tykkään niistä kovasti, mutta oikeanlaisen tuotteen valitseminen ihonläpi kuultavien verisuonien peittoon on kamalan vaikeaa.

  • Heli

    Olisi kiva saada postaus juhlameikistä budjettihintaan. 🙂 Lisäksi olisi kiva saada arvosteluja näistä nyt paljon esillä olleista luomiväripaleteista, tyylillä minkä palletin väritarjonta käytännöllisin ja pysyvyys parhain.

  • Heidi

    Ihon hoitorutiini,kivoja hiusten laitto juttuja,tyyli vinkkejä, freesejä meikki vinkkejä 🙂 oon vakkarilukija

  • julia

    Erimallisten silmien meikkauksesta 🙂

  • Helena

    Meikkivälineiden huolto, nopea arkimeikki ja ihonhoitorutiinit kiinnostaisivat.

  • Eveliina

    no wau mikä arvonta! Hitti ja huti -sarja on tosi hyvä! Vaikka suosituksia lukee mielellään, on myös kiva saada vinkkejä mitä ei kannata ostaa 😀 Kaikenlaiset tutoriaalit on myös huippuja. Ihan tavalliseen arkimeikkiin on aina kiva saada uusia ideoita 🙂

  • Anne

    Vinkkejä miten onnistua valokuvissa (siis kuvattavana ollessa)! Mistä kulmasta, miten poseerata, miten saa parhaat puolet esiin jne.

  • Anna

    Sivellinpostaus!

    Ihana blogi <3

  • Mira

    Ehdottomasti lisää opetusvideoita! Vuosia oon meikannut vain perinteisen kolmen minuutin meikkivoide-puuteri-kulmakynä-ripsiväri setin ja videoiden avulla voi aina oppia uutta. Myös hiustenlaittovideot kiinnostavat 🙂 lisäksi joku ihotyyppipostaus ja niihin sopivia ihonhoitotuotteita olis ihana 🙂

    Mutta kuitenkin, ihanaa kesän jatkoa. Oot symppis tyyppi 🙂

  • Emmi

    Kiitos ihanasta blogista! Rakastan blogisi rehellistä meininkiä ja tuoreita meikki ideoita. Olisi hauska nähdä vielä hieman erikoisempia lookkeja, esim. Pinup tyylinen.

    Pidin myös erityisesti päivityksestä missä näkyi vanhoja kuvia, hauska nähdä miten tyylit muuttuu. Tällaisia olisi kiva lukea lisää!

  • Katjaana

    Oi mitä meikkejä!? Itse tykkään katsella myday videopostauksia tai myday kuvina blogipostauksia. Kaiken näköiset meikkituoriaalit kiinnostavat myös! ?

  • Sannim

    Mua kiinnostaisi sun ihonhoitorutiinit! Sulla on niin kaunis ja hyväkuntoisen oloinen iho. Mulle on viime kk sisällä ilmestynyt useampia ilkeän näköisiä finnejä leukaan ja oon ihan hukassa mitä kannattais tehdä kun teininäkään ei ollut kunnolla finnejä. 😀 Ja sitten tietysti hoitovinkkien jälkeen se että miten niitä kannattaa meikata! Myös se miten kannattaa meikata kuivaa ihoa jne olis kivoja 🙂

  • Johanna Kainulainen

    Haluaisin nähdä lisää meikkipostauksia! 🙂

  • Jenni

    Olisi kiva saada vinkkejä helppoihin arkikampauksiin, koska olisi kiva saada vaihtelua tavalliseen ponnarikampaukseen. Syvällisiä postauksia olisi myös kiva lukea, koska ne koskettavat aina!

  • Riina

    Mä tykkäisin lisäideoista ohuiden hiusten laittoon. Simppeleitä sellasia. 🙂

  • katerina

    Ihana arvonta! Näin toisena norralaisena olisi ihana lukea työoäivästäsi samaan tapaan kuin kirjoitit arkipäivästäsi 🙂

  • Camilla

    Ihana blogi! Sua on kiva seurata myös snäpissä! Toivoisin postauksia sun kodistasi/sisustuksesta ja nopeat arkimeikit! 🙂

  • Kirsi

    Ihonhoitovinkkejä!

  • emmmyel

    Kiinnostaisi kovasti postaus siitä, miten mätsätä meikki ja kampaus asuun. Valitsetko ensin asun ja teet meikin/kampauksen sen mukaan vai toisinpäin? 🙂

  • Niina

    Wow! Olispa mageeta voittaa tää! Mua kiinnostaisi esim tälläiset postaukset:

    – “päiväni lentoemäntänä”
    – nopea arkimeikki mahd. vähillä tuotteilla <– video
    – kaikki mahdolliset matkailuvinkit ja postaukset

    Sun blogi on yksi mun lemppareista! Kiva kun postaat niin usein 🙂

  • Petra

    Toivoisin enemmän tuotearvosteluja, esim. aina kuukauden tms suosikit joissa esittelisit lempituotteitasi 🙂

  • Jelena

    Tulevaisuus -postaus. Mitä toivot tulevaisuudelta? Haaveet ja unelmat? Jne! 🙂

  • Irmeli

    Minulla on samoja suosikkeja! 😀 Olisi kiva lukea siitä, miten hoidat ihoasi ravinnon kautta. Miten syöt ja liikut, käytätkö lisäravinteita- ja vitamiineja ja niin edelleen. 🙂 Mukavaa kesää!

  • Eeva

    Heippa! Toivoisin lisää videotutoriaaleja yksinkertaisista mutta juhlameikiksikin käyvistä silmien meikkauksista. Mielellään Isadoran neljän värin paletilla… 🙂

  • Rouvako

    Nopeat ja helpot hiustenlaitto vinkit ja helpot (pika) meikkiohjeet. Näitä lisää, tykkään?

  • Pikkumyyx

    Postausideoita: videopostaus kodista ja sisustuksesta, videopostaus helpoista kampauksista, postaus sun “normi” työpäivästä, kauanko aikaa käytät työaamuina meikkiin ja hiuksiin yms laittautumiseen.
    Myös matkapostaus Suomesta ja parhaista must see paikoista täällä!

  • Mi

    “Ihastuin sinuun” jo ensitreffit alttarilla ohjelmassa ja sitten löysin kivan blogisi, olet rennon ja iloisen oloinen tyyppi. 🙂 Tykkään lukea matkustusvinkkejä ja meikkivinkkejä, myös hiusvinkit on kivoja, eli vinkkejä vaan niin olen tyytyväinen 😀
    Myös henkilökohtainen elämä ja esim. ero ollista kiinnostaa. Näistä et ilmeisesti kirjoittele?
    Tää meikkisetti tulisi tarpeeseen, koskaan en ole ollut aktiivinen meikkaaja (voiko näin sanoa) nyt on ollut pari raskaampaa vuotta enkä ole jaksanut ulkonäköön niin panostaa, mutta pikkuhiljaa kun mieli kohoaa niin tulee lisää energiaa itsensäkin ehostamiseen 🙂

  • Jennax

    Meikkitutoriaalit ovat pop!

  • Nele

    Lisää muuttumisleikkejä ja meikkivideoita. Ne ovat ihan parhaita!! ❤️

  • TerhiKoo

    Meikkivideot ovat suosikkejani, joten tietysti pakko toivoa niitä. Voisiko uutena juttuna olla että meikkaat välillä jotakuta muuta “muilla ominaisuuksilla”. Esim. Itselläni on pyöreät isoluomiset silmät, ja olisi kiva saada vinkkejä niiden meikkaukseen 🙂

  • Milja

    Kaksikin toivetta; valokynän käyttö (ennen vai jälkeen meikkivoiteen? Ennen puuteria? Vai jälkeen? Entä missä järjestyksessä jos käyttää bb-voidetta? Entä jos tekee pohjan meikkipuuterilla?). Toinen toive: Täydellisen huulimeikin teko (pohjustus? Rajaus? Kannattaako rajauskynällä “värittää” huulet ennen punaa? Toimiiko”nude” rajauskynä?)

  • Susanne

    Kerro blogissasi miten kuntoilet! Meikki- ja meikkituotevinkit ovat aina myös tervetulleita!

  • Emma amanda

    Haluaisin lukea meikkipostauksen vedenkestävästä meikistä. Kesäisin uimareissun jäljiltä meikit on usein ihan levinneet, eikä jaksaisi uudestaan meikata tai jättää sukeltaminen kokonaan väliin meikkien takia 😀

  • stella

    Olisi mielenkiintoista kuulla mitkä ovat sellaisia kosmetiikkatuotteita, joita olet halunnut aina kokeilla/joista olet haaveillut. Kiva postausidea olisi myös kuvia tai mahdollisesti jopa tutoriaalia meikeistä, jotka soveltuvat eri tilaisuuksiin. Esim. kesäinen meikki häihin (vieraan meikki), kevyt meikki rannalle ym.

    Palkinto on kyllä mahtava! Toivon että onni suosii 😀

  • Sallanneli

    Meikkivinkkejä ruskeille silmille kaipailisin. 🙂

  • Marita

    Erillaiset muuttumisleikit ja vinkit eri kasvojen muotoilemiseen olis kivoja! ☺

  • Alisa

    Ei oo tosi miten ihana paketti! Ehdottaisin videopostausta tekoripsien laitosta ja vinkeistä niiden käyttöön <3

  • Josefina

    Lisää muuttumisleikkejä! Ehdottomasti lemppareita ?

  • Maare

    Ihan huikea paketti olisi! Postauksia olisi kiva lukea mm. taloudenhoidosta/vinkeistä, ravinnosta ja ihonhoitorutiineista.

  • jenny

    Postausehdotuksia: Vartalon/ihonhoitorutiinisi ja hyvät -hoitotuotteet kiinnostaisivat kaikkien hiustenlaittojuttujen lisäksi! Lisäksi, että miten hoidat hiuksiasi, ja vaihtuuko vartalon&hiustenhoitotuotteesi vuodenaikojen mukaan ja miten 🙂
    olet niin taitava meikkaaja, joten muuttumiskeikkejä olisi kiva seurata jatkossakin, jos sinulla on vain mahdollisuus niitä päästä tekemään 🙂

  • Mammuski

    Muuttumisleikit ja pika meikki vinkit on kivoja, mutta erityisesti tykkäsin sun failed listassa missä oli lista mitkä meikit/tuotteet ei olleetkaan täysiä kymppejä ja toivoisin sen tyylistä ja myös “meikki virheistä” eli mokia mitä ihmiset tekee meikatessa ja tuotteista mitkä ei vaan toimi tietyille ihoille/kasvoille.

  • tanjaminna

    Lukisin mieluiten matkustusvinkkejä ja kampausvinkkejä. Missä paikoissa et vielä olet käynyt, mutta haluaisit? Entä mihin paikkaan palaat yhä uudelleen?

  • Sushi

    Ostin vinkkisi perusteella tuon Wet n Wildin Cover all- paletin, ja pidän siitä todella paljon! Eli kiitokset sinulle hyvästä suosituksesta. Postaustoiveena olisi Lidlin kosmetiikkatuotteet: ne ovat superedullisia, ja esim. päivävoiteita ja kynsilakanpoistoainetta ovat monet kehuneet. Sitten toisena ideana on luonnonkosmetiikka: itseäni kiinnostaa nämä todella paljon, ja olenkin hoitotuotteita käyttänyt esim. Madaralta, mutta meikkeihin en ole jotenkin vielä uskaltautunut. Olisi kiva, jos testailisit jotain luonnonkosmetiikkamerkkien meikkejä.

  • Jonna E

    Kaikki meikkijutut kiinnostaa, tällä hetkellä varsinkin silmät! Postaus kaikista siveltimistäsi ja niiden käyttötarkoituksista myös kiinnostaisi (se ilmeisesti tulossa?). Jokin “oma tyyli” -postauskin olisi hauska, vanhoja kuvia ja kuinka tyylisi on vuosien varrella muuttunut.?

  • Iina

    meikki suomen markettituotteilla?

  • Nansi

    Olisi kiva lukea sun ruokatottumuksista ? Miten yleensä syöt ja herkutteletko paljon?

  • mija

    Helppoja hiustenlaitto vinkkejä olisi kiva lukea ja titenkin lisää meikkipostauksia, esim. raikas ja heleä kesämeikki sekä jokin toinen festarimeikki postaus olisi myös huippu! Myös erilaisille kasvomuodoille aopivia meikkejä ja ehdottomia suosikkejani on meikki tutorialit!! ?✌️

  • Sohvi

    Aivan upea arvonta! lukisin mieluiten matkustusvinkkejä.

  • Linda

    Smokey eye meikki ja yleisimpiä meikkimokia mitä ei kannata tehdä

  • Annika

    Aivan mahtava palkinto jaossa! Pitäisin postauksesta, jossa kertoisit omat parhaat meikkivinkkisi. Toki myös esim. Matkailuun liittyen postausta, jossa kertoisit, mitkä meikkituotteet otat matkalle lähdettäessä mukaan/ mitkä täytyy olla aina mukana. Tai top 5 lemppari maata/kaupunkia, jossa olet käynyt. 🙂

    Toivotaan onnea mukaan! 😉

  • Anne

    Muutaman kerran ehdin pyytää “Päivä Miian kanssa”-postausta ja kun toteutit sen niin sehän oli aivan loistava! Voisiko toteuttaa uudestaan kun arki muuttuu eli koulu alkaa? 🙂

  • Jutta Luomi

    Matkajutut ovat aivan mahtavia sekä meikkivinkkejä meille ikääntyville terveisin yksi 45-vuotias lukija

  • Jonna

    Meikkivideoista tykkään! ? Tai no, videoista ylipäänsä! ?

  • Elina

    Hei Miia! Olen seurannu sinua ihan ea-sarjan alusta lähtien ja edelleen piän sinua sinua huippu ihmisenä! 🙂 vaikutat niin aijolta ja minusta on ihanaa ko kerrot sinun treffeistä ja siittäki ettei net aina edes onnistu! Matkailupostaukset on minun miehleen (itekkin sillä alalla nyt) plus valmistunu myös kosmetologiks, joten siksiki tuntuu, että moni juttu meitä yhistää! 🙂 toivottavasti nykysen herran kans, ketä olet nyt nähny niin juttu toimii <3 🙂

    Nyt toivoisin, että kertoisin sinun ihonhoijosta, tuotteista mitä tällä hetkellä käytät 🙂 tsemppiä tulevaan!

  • suvi

    Kaikenlaiset meikki- ja hiustutoriaalit kiinnostaa, ja tietysti arkipäiväiset kuulumiset höystettynä miestarinoilla :)!

    • suvi

      Ja vielä esimerkiksi vinkkejä ja kohteita Suomi-matkailuun.

  • Saippehan

    Nopea arkimeikki ja lempparisi kotimaan reissukohteista 🙂

  • Satu

    Kiitos kivasta blogista? Haluaisin postauksia nopeasta arkimeikistä,matkustelusta ja ulkomailla asumisesta.

  • maikku

    Nopeat ja helpot kampausvinkit kiinnostaisivat! 🙂

  • Diana

    Mää nyt lukisin vaikka kengänpohjista sun kirjoittamana! ? Sulla on kiinnostava, hauska ja selkeä tapa kirjoittaa. Lisäksi sun videot on ihan parhaita – voisin vahdata vaikka joka päivä. ?

    Mielenkiintoista olisi lukea tai katsoa päivitystä vaikka 1. pikakampauksista 2. irtoripsien kanssa toimimisesta 3. menneistä ja tulevista reissuista (myös ihan vaan Suomessa tai pääkaupungissa).

    Kiva kun bloggaat, vloggaat ja samalla piristät munkin päiviäni! Ja erityinen kunniamaininta siitä, että et tapaa lähteä satunnaisten törppöjen kommentointeihin mukaan vaan vastaat aina fiksusti. ?❤

  • Maija

    Moikka ihana Miia!
    Musta olisi hirveän kiva lukea lisää sun menneisyydestä. Olet kertonut olleesi ennen ujo tyttö, ja siitä kasvanut oikein sosiaaliseksi ja rohkeaksi naiseksi. Olen itse toisissa kymmenissä oleva nuori naisen alku, jolla on vaikeuksia sosiaalisten tilanteiden kanssa, vaikka sisimmissäni haluaisin olla se rohkea ja avoin tyyppi! Hirveän kiva olisi lukea mm. ajatusprosesseista mitä olet käynyt nuoruudessasi läpi, kun olet vain mennyt pelkojasi kohti 🙂
    Ihanaa kesänjatkoa!

  • Jonnuska

    Helpot ja nopeat hiusten laitto vinkit. Myös kaikkia meikki juttuja mukava lukea! Paljon löytänyt itselle sopivia vinkkejä ja mm. Kokeillut tuotteita joita olet suositellut. 🙂

  • Eerika Kolehmainen

    Kerro sun meikkiopinnoista, niitä olisi kiva kuulla. Ja myös nopea arkimeikki postaus

  • Enja

    Haluaisin lukea paljon kasvojen korostuksesta ja epäpuhtauksien peitosta ! Ja videot on aina paljon plussaa, niistä saa paljon selkeämmän kuvan ?

  • Heini

    Minkälainen sun koulukitistä tuli? Siinä varmaan selvii samalla sun tän hetken suosikkisiveltimet kaikkiin meikkimenoihin 🙂

  • Sofia

    Nyt on kyllä aivan ihana arvonta meneillään! Postausideoita meikkaukseen liittyen voisi olla vaikkapa helppo contour aloittelijalle, täydellisten kulmien muotoilu+meikkaus, ja lisää makeovereita kuten teit siskostasi 🙂 Pukeutumiseen liittyviä juttuja on kanssa kiva lueskella!

  • Hanna

    Onpa ihana arvonta! Esimerkiksi sellainen postaus olisi kiva, missä kertoisit meikkivinkkejä ulkomaille matkustaville. Siis vinkkejä mistä löytää sellaisia kiinnostavia meikkejä, mitä ei Suomesta löydä. Olet tainnut sellaisia juttuja jo kertoakin, mutta sellainen “kootut helmet” -postaus olisi kiva. 🙂

  • Leena

    Täälä +40 vakkarilukijasi. Uskoisin että ett ole ikinä miettinyt kilpatanssijan meikkiä, sellainen kiinnostaisi sinun tekemänä. Olen vaalea ja couperosaa naamassa, eli miten punaisuuden saa peittymään.

  • Milla

    Kampausvinkkejä arkeen olisi mukava lukea.

  • Millamaaria

    Aivan upea setti!! Postausideana mulla olisi ehdottomasti lisää tukkajuttuja! Samainen otsiksen viha-rakkaus -suhde löytyy joten vinkit ja tutoriaalit sen kanssa sähläämiseen ois tervetulleita!

  • Max-]

    Haluaisin lukea lempipaikastasi kotikaupungistassasi!

  • Sanna.S

    Matkailuvinkkejä, mitkä on hyviä aurinkosuojatuotteita ja mitä kosmetiikkaa mukaan matkalle 🙂

  • Aamu

    Nämä suosikkijuttusi on kivoja. Itelle saa usein vinkkejä etenkin, kun lähtee matkoille.

  • Sonjarrro

    Pakko tähän alkuun sanoo et alotin vasta vähän aika sitten lukeen sun blogia (muutenkin kuin vaan satunnaisesti) muuten oon seuraillut sua snäpin puolella. Mutta nyt kun oon tutustunut tähän sun blogiin tarkemmin niin tykkään kyllä tosi paljon sun postauksista 🙂
    Mun postaustoive ois video, jossa meikkaat toisen puolen kasvoista ns halpismeikeillä ja toisen kalliimmilla meikeillä 😉 samalla voisit arvostella ja vertailla meikkejä keskenään. Olis kiva nähä huomaako meikistä oikeesti, että minkä hintasia meikkejä on käyttänyt.

  • Papu

    1. Nuoren kevyt ehostus yläkoulun alkaessa (ettei tulisi suuria sotamaalausmokia). Eli meikkaamista aloittelevan nuoren kevyt meikki kouluun.

    2. Millaiset ja mitkä tuotteet vähintään tarvitaan hyvään meikkiin?
    Ja miten tunnistan ne kaupassa?

    Kun menen kosmetiikkaosastolle, en osaa sanoa purnukoiden ja tuubien keskellä ammattitaitoiselle myyjällekään, että mitä haluan. …saati etsiä itse… Pohjustus? ? Sitä sanaa tuskin lukee tuubissa?
    Couturing? Varjostus? Sitäkään ei taida lukea paleteissa?

    Eli ne tuotteet mitä vähintään tarvitsen hyvän meikin rakentamiseen. -ja miten löydän ne liikkeestä?

    3. Näyttävät meikit: bilemeikki, gaalameikki, näytösmeikki, punkkarimiia, clamourmallimiia ja joku teatterimeikki…esim. leijona tai kissa. Jos niihin ei löydy tuotteita, niin joku vappumeikki/naamiaismeikki samalla teemalla. Eli söpö naisen meikki pienellä vivahteella carnevaali-satutunnelmaa.

    4. Mitä rakkaus merkitsee sinulle? Missä näet, koet rakkautta?

  • Essi

    Muuttumisleikki-postauksia lisää!! Lisäksi tahtoisin tietää miten hoidat ihoasi 🙂

  • Mira

    Meikkivideot ovat ehdottomasti mun lemppareita! Olisi ihana nähdä youtubesta tuttu vain highlighereilla tehty meikki!! Ne ovat olleet mahtavia:-)

  • Mari

    Minusta olisi mukava saada meikki-ideoita pyöreäkasvoiselle ja mm. Miten häivyttää kaksoisleukaa eli helttaa leuan alta 😉 olisi mukava saada vinkkejä kuinka kaventaa meikillä kasvoja. Video olisi kiva tästä aiheesta, jos vaikka itse oppisi leikkaamaan tuon alkavan heltan piiloon.

  • Iida

    Mä tykkään tosi paljon noista “muuttumisleikki” postauksista!:) niitä ehdottomasti lisää eri variaatioilla!

  • Kristiina S

    Ehdottomasti haluaisin nähdä sinulta aamu-tai iltarutiinin. Myös syksyn “must have” tuotteet. Ja tietysti matskua sun koulunkäynnistä.

  • Jenna

    Olisi kiva nähdä enemmänkin ‘meikkimuuttumisleikkejä’ kuten tuo jossa loihdit meikin ja kampauksen siskollesi. Myös matkustelupostauksesi ovat aina kiinnostavaa luettavaa.

  • Jenni

    Ehdottomasti, kun koulusi alkaa, niin haluaisin kuulla opinnoistasi! Tutoriaalivinkki: joku kunnon bombshell -meikki 🙂 On myös ollut ilo huomata, miten olet innostunut snäpistä ja päivittelet sinne ahkeraan! Parasta siellä on arkipäivän mietteet 🙂 Iloista kesän loppua sinulle!

  • o_O

    Olisi kiva nähdä video helposta “tavallisen talliaisen meikistä”, jossa käytettäisiin vain muutamia meikkejä. 🙂

  • anni

    Ihonhoitopostaukset ja kosmettiikkaostosten esittelyä videomuodossa olisi kiva nähdä enemmän! 🙂

  • Katri

    Toivoisin postausta, miten ohkasiin hiuksiin saisi lisää tuuheutta ja volyymia nopeasti. Tykkään ihan hirveästi kaikista tuotekokeiluista ja meikkitutoriaaleista. Sellainen video olisi kiva, jossa näyttäisit, miten saisi kivan arkimeikin tehtyä esim. 10 minuutissa 🙂

  • Maarit

    Pukeutumiseen liittyvä postaus!

  • Jenna

    Hitit ja hudit videoita olen odotellut! 🙂

  • Maarit

    Pukeutumiseen liittyvä postaus 🙂

  • Heidi S.

    Kaikki postausaiheesi ovat olleet mielenkiintoisia, varsinkin sinkkuuteen ja treffailuun liittyvät postaukset. Niitä aiheita ei monessakaan blogissa käsitellä noin aidosti ja rohkeasti kuin sinun blogissasi 🙂 joten postausaiheeksi ehdottaisin, että kertoisit karmeimmista kuin myös ihanimmista treffeistä, joilla olet ollut! 🙂

  • Danzu

    Arkeen sopivat ja helpot (letti)kampaukset kiinnostaa kuin myös ois kiva tietää konkreettisemmin työstäsi, lähinnä että millaisia työvuoroja, kuinka pitkiä ja miten vapaat ja muu elämä työn ohella ja kuinka pitkiä lentoja yms yms! ?

  • Kaisa

    Moikka! Sun blogi on muuttunu ihan hurjasti parempaa suuntaa kun mitä se on ennen ollu ja olen lukenut tätä jo pitkään ☺️ Päivämeikki video olisi kiva ja olisi kiva nähdä video miten tehdään oikeasti super glitter meikki ?

  • Tytti travels

    Sun meikkivinkkejä on kiva lueskella ja jotain tuotteita oon sun suosituksesta innostunut netistä tilailemaankin 🙂
    Tämä ei sinänsä meikkaukseen liity mutta kauneuteen kuitenkin, eli olis kiva lukea miten hoidat käsiäsi ja kynsiäsi. Mitä käsivoiteita suosittelet, kynsilakkavinkkejä jne. Ihanaa kesän jatkoa ja terkut Vaasasta! 🙂

  • Salla

    Lisää hiusaiheisia juttuja! Hyvät vinkit ovat kultaa omien haivenien kanssa taistellessa.. 😀

  • Teea

    Hiustutoriaalit ja kaikkea muuta hiuksiin liittyvää 🙂 myös myday tyyppiset postaukset on kivoja.

  • Noora

    Postausaihe: Sinkkuna kesällä Helsingissä!

  • annnni

    Ihonhoidosta ja hiustenhoidosta olisi kiva saada postausta ! Toinen toive olisi, jos saisi välillä meikkitutoja, missä ei aina tarvisi käyttää tekoripsiä. Olisi kiva saada vinkkiä miten korostaa silmiä kauniisti ja ihan omilla ripsillä ! 🙂

  • Krista

    Tykkäsin paljon postauksesta jossa kerroit turkki ajoistasi, joten lisää postauksia menneisyydestä/ elämästäsi! 🙂

  • Lilli

    Hiusaiheinen juttu olis kiva! Päivittäiset hiusrutiinit tmv. ? Toinen idea olis et kuinka ennen oot meikannu vs nykypäivänä, ns. kehityspostaus? Myös peruspäivämeikki video youtubeen olis kiva ja vinkit miten tehdä hyvä meikki “ei niin kalleilla” tuotteilla.

  • Jenny Y.

    Moi Miia ? Mun toivepostaus olisi meikkausvälineiden valinta (“hanki ainakin nämä”, suositeltavat merkit, jne.) ja etenkin niiden huolto. Kuinka saada siveltimet ym. oikeasti puhtaaksi ja millainen pesuaine sopii erilaisille siveltimille. Itse en tahdo saada puhtaaksi ja/tai harjakset menevät pilalle pesusta. Kiva seurata sun blogia ?

  • Minja

    Pidin hirmuisesti muinoin siitä sinun kieputuskampausvideosta ja se on näppäränä ja nättinä kampauksena pelastanut useammankin huonon hiuspäivän (ja saanut paljon kehuja!). Laitat muutenkin kivasti hiuksia, niin joku uusi (arki/työ)kampausvideo olisi mahtava!

  • Anastasia

    Beauty hackers.

  • Anastasia

    Beauty hacks piti kirjoittamani, mutta tablettini on usein toista mieltä sanoista. Sellaisia, joita ei ole yleisesti tiedossa vaan jotain sun ihan ikiomia juttuja mitä olet itse keksinyt.

  • Kaaka

    Matkapostaukset on eniten minun mieleen, erityisesti vinkit sinkuille tulisi tarpeeseen. 🙂

  • merja

    Meikit ja matkailu kiinnostaa aina =) Sanoit, että opiskelet ranskaa youtubesta. Se aihe kiinnostaisi enemmän 😉

  • Henni

    Se sun tekemä MyDay oli kiva! Sellaisia lisää! 🙂 Myös kaikki helpot hiustenlaittovinkit ja meikkiohjeet kiinnostaa.

  • Jonna

    Jonkinlainen “Make up for dummies”-sarja olis kiva 😀 Haluaisin siis esim. videon jonkinlaisesta silmämeikistä, toteutettuna oikein rautalangasta vääntämällä, videolla vaikkapa, siten että kaikki vaiheet näytettäisiin lähietäisyydeltä ja hidastettuna tai luonnollisella nopeudella. Sivellinesittelyä odottelen myös!

  • Kia

    Kun kuitenkin kauneusblogi enimmäkseen olet niin en edes ehdota mitä tahansa. Kiinnostaisi nähdä, millainen meikki syntyy tällä uudella strobing-tekniikalla verrattuna contouringiin. En itse kyllä mitenkään juokse meikkitrendien perässä, mutta osaat tehdä tutoriaaleista niin helposti ymmärrettäviä.

  • Heini

    Postausidea: Parhaat puolet kasvoista esiin meikkaamalla. Jokainen on yksilöllinen ja omalla tavallaan kaunis. Kuinka saada korostettua kauniin värisiä silmiä tai “häivyttää” suurikokoinen nenä viemästä liiaksi huomiota? Olisi kiva jos olisi useampi meikkaamasi henkilö ennen- ja jälkeen kuvissa.

  • Ilona

    Monipuolisesti myös hius- ja pukeutumisaiheisia postauksia lisää. Esimerkiksi erilaisiin tilaisuuksiin kuten syksyn juhliin. Muodonmuutos jollekin ennen ja jälkeen kuvien kera olisi hauska. Siinä tulee hyvin esiin taitosi monella saraa.?!

  • manna

    Pidän blogista tälläisena, en oikeen keksi mitä muuta haluaisin! Jatka samaan malliin:)

  • Katriina

    Eläinrakkaana ihmisenä toivoisin enemmän tarinoita Bertasta! Sellainen postaus voisi olla myös mielenkiintoinen, että missä näet itsesi esim viiden ja kymmenen vuoden päästä ja millaiseksi kuvittelet elämäsi silloin.

  • Varpu

    Eri vuosikymmenien meikki- ja kampauspostaus olisi hauska! Itse sain kutsun 60-luvun juhliin ja tässä pähkäilen millaista meikkiä sinne tekisi. Muutenkin olisi aika mielenkiintoista katsoa miten aika ja tyyli on muuttunut. Tykkään blogistasi juuri sen monipuolisuuden vuoksi!!! Jatka samaan malliin ❤

  • Iines

    Pyöreä kasvoisen meikkivinkit, tavis tyypeille tavis meikeillä…

  • Jonna

    Olis kiva kuulla enemmän meikkien/kosmetiikan pakkaamisesta matkalle, mitä kannattaa ottaa mukaan ja onko jotain mitä kannattaa ostaa vasta paikanpäältä. 🙂

  • Pia

    Kampausvideoita yksinkertaisiin arkikampauksiin, esim. miten saan kuohkean ponnarin.

  • Sara I Sara's Fab Life

    Itteäni kiinnostais kuulla enemmän lentoemännän työstä. Periaatteessa olin ehdottamassa “Kosmetiikkaa tietämättömille” koska en varmaan ikinä edes tiedä, mihin tarkotukseen tuotteet on, mutta ainakin nyt Wet and Wildin tuon paletin homman idean. Ainakin osittain. Mistäköhän niitä saa, jos ei onni osu kohdalle? Siveltimillekkin olisi tarvetta.

    • Miia Ezen

      Klikkaa tuota linkkiä. ? Sieltä ainakin löytyy.

  • Katariina

    Moikka! Sinun meikkitutorialit ovat todella hyviä! Ennen en ollut edes kiinnostunut meikkauksesta, mutta nykyään siitä on tullut myös minulle intohimo ja mieleinen harrastus.

    Toivoisin postausta ihon hoitoon ja puhdistukseen liittyen. Miten hoidat epäpuhtaudet, mitä ihon puhdistustuotteita kuljetat työreissuilla jne.

  • Minna

    Olisi kiva saada lisää postauksia helpoista arkikampauksista! Niissä on ollut kivoja vinkkejä 🙂 ja myöskin joku arkimeikki olisi kiva! Samoin kuin juhlameikki. Sitten joku sellainen olisi kiva, että mistä tietää mitkä esim luomivärit sopivat itselleen? Minusta ainakin tuntuu ettei samat värit sovi blondien hiusten kanssa kuin brunejen, ja myöskin lähinnä että mikä väri huuliin ja silmiin että eivär riitele keskenään tai tule mauoton meikki yms. Tälläisiä vinkkejä olisi kiva lueskella!

  • Susci

    Helpot, nopeat, mutta upeat kampaukset kiinnostaisivat ohjeiden kera ?.

  • Rea

    Olisi mukava lukea luottomeikeistä ja ihonhoito tuotteista joita otat matkoille mukaan. Matkakokoiset tuotteet esim… Rakastan postauksia, missä on tuotteita joita saa vain ulkomailta. Lähden niitä aina metsästämään kun pääsen matkoille ? TheBalmin tuotteet on ihania!

  • jii

    Pidän meikkituorialeista ja videoists. Itsekkin vielä opettelen meikkaamista ja sinä osaat kertoa ja selittää niin hyvin videoillasi 🙂

  • Ansku

    Arkimeikki, muuttumisleikki, häämeikki, tuotetestaukset ja matkapostaukset…päälle vielä treffijuttuja ?

  • Sari

    Nopea raikas aamumeikki vinkki olisi kiva. Käsittelet aiheita aika kattavasti muutenkin, joten jatka samalla mallilla vain 🙂

  • Emmi

    Mun postausehdotus olisi video, missä kerrot enempi siitä sun tulevasta koulutuksesta ja mietteitä sen suhteen! Ehkä siinä vois olla semmosta oman kehityskaaren pohdintaa meikkaajana 🙂

  • Kristiina

    Meikkijutut on aina ihania, mutta myös muu ihonhoito kiinnostaisi. Olen suunnilleen saman ikäinen kuin sinä Miia ja kiinnostaisi mitä puhdistustuotteita ja voiteita käytät kasvoille? 🙂 Myös hiustenhoito kiinnostaa. Kiitos mukavasta blogista!

  • Jay

    Videoita on aina tosi kiva katsoa ja eniten pidän siitä, kun esittelet suosikki meikkejä ym. Juhlameikkitutoriaali olisi myös ihana! ♡

  • Eveliina

    Muuttumisleikkejä, kaikilla eri variaatioilla! Ja näin naisen näkökulmasta olisi esimerkiksi hienoa nähdä miten sinä ehostaisit miehiä kuvauksiin jne.
    Myös ihonhoitovinkit ovat tarpeen, olisi myös kiva saada kunnon vinkit välillä riesana olevien jättifinnien peittoon..
    Kiitos ihanasta blogistasi ja paljon sydänsilmiä uudelle ihastuksellesi <3

    • Miia Ezen

      <3 <3 <3

      • Markit

        Mainitsinko jo, et epäreiluuuuu ?????????.
        Katoin snäppii, en ladannu, oli kummallista! Nyt meni yöunikin ?

  • Hanna

    Meikkitutoriaalit joita oot tehnyt on tosi jees, joten lisää niitä! Etenkin muuttumisleikkejä! Myös hiustuotteista ja kampausvinkeistä vois tulla lisää. Ja matkapostaukset ovat myös aina todella tervetulleita 🙂 🙂

  • Janette

    Muuttumis leikeistä mäkin lukisin mielelläni lisää! Näin esikoista odottavana äitinä nää kaikki meikkivinkit tulee enemmän kun tarpeeseen. Ihana nähdä kuinka joku osaa taikoa tuollaisia lopputuloksia:)

  • Tiku

    Ihania punia huulille! Juurikin pysyvä huulimeikki olisi minun postaustoiveena. Toisaalta myös hiusideat ovat mielenkiintoisia! ?

  • Nellis

    Kampaus- ja kaikki hiuksiin liittyvät vinkit, shampooesittelyt jne kiinnostais. Wau, mikä arvonta! Mukana 🙂

  • Karoliina

    Lisää hiustutoriaaleja! 🙂

  • Rosa

    Treffijuttuja olisi kiva lukea enemmän.

  • Janika

    Täysin tumpelolle meikkaajalle täydellisen helppo tumma silmämeikki tutoriaali !

  • andee

    Muutosleikit ja perus tarinat arkielämästäsi ovat etenkin kiinnostaneet:)

  • Senni

    Olisi kiva jos tekisit jotain syysmeikkejä! Vähän synkempää ja käyttäen tummempia huulipunia yms!

  • Anni

    Hei. Kiitokset piristävästä blogistasi 🙂 kaipaisin seuraavanlaista postausta: miten muokata meikkiä pitkin päivää niin, että se on aina menoon sopiva. Eli päiväretki joka muuttuisi iltameikiksi näppärästi ja samoin miksei miten pukeutua sellaiseen päivään töihin kun tietää että miltei samoilla vaatteilla on jatkettava iltaan ja joskus yöhönkin 🙂

  • Ella

    Aloittelevalle meikkaajalle joku helppo silmämeikki olisi kiva 🙂

  • Maarit

    Syksyn meikkitrendien esittely!

  • Leea

    Erilaista lettien teosta olisi kiva saada videota.

  • Anneli

    Meikkivinkit kiinnostaa aina… huulipuna/-kiilto -vertailu vois olla hyvä 🙂

  • Miltsu

    Kiinnostaisi postaus jossa esittelet meikkinurkkauksesi ja kaikki meikit 🙂

  • Janita

    Mielestäni hyvä blogipostaus idea olisi kasvisruuasta. Voisit kertoa esim reseptejä tai miten valmistat/maustat tofun jnee ?

  • Muistelmat

    Hei! Olisi tosi mielenkiintoista, jos tekisit muistelman hius-ja/tai meikkihistoriastasi. Esim. Täysi-ikäisyydestä tähän päivään asti.

  • Jenna O

    Tahdon nähdä paljon tutorialeja, erilaisten kosmetiikkaverkkokauppojen vertailua ja esittelyä, sekä tuoteuutuuksien arvosteluja. Laiskana ihmisenä etenkin helpot ja nopeat arkimeikit kiinnostavat! 🙂

  • Eeva

    Oi ihania tuotteita jaossa! Postausideaksi heitän “glam-meikkilook” markettituotteilla!!

  • Berni

    Ihania tuotteita. Menin ostamaan
    Nyxin paletin varjostusten tekemiseen joten toivoisin jotain ohjetta miten toteuttaa, uutuustuotteiden arvostelua, vinkkejä esim hyvistä kasvohoidoista 🙂

  • Päivi

    Helppo ja nopea meikki täysin tumpelolle.

  • Linnea

    Heippa! Täällä aktiivinen lukijasi ja valitettavasti ei niin aktiivinen kommentoija! Mietin tätä postausideaa kauan ja minulle tuli kaksi ideaa mieleen: arvonta lukijoille, jossa joku lukijoista pääsisi meikattavaksi ja ns meikkausopastukseen ja toinen idea olisi lempipaikkojasi Helsingissä! Paikkoja joissa sinulla on muistoja tai joissa vaan olet viettänyt joskus vain hauskan illan! Ihanaa loppukesää, nauti elämästä ja lykkyä tykö uuden ihmisen kanssa <3

  • Jenni

    Video missä meikkaat juuri näillä meikeillä ?

  • Laura

    Minusta olisi kiva lukea siitä, että minkälaisesta urasta haaveilet tulevaisuudessa? Haluatko työskennellä pelkästään maskeerajana valmistuttuasi, vai yhdistää lentoemännän työn ja maskeerauksen? Ja minkälaiset maskeerajan työt sinua kiinnostaisi? Kivaa kesän jatkoa! 🙂

  • Riina

    Toiveenani olisi klassinen juhlameikki vs. baarimeikki (jossa esiteltäisiin esim. erilaisia tapoja tehdä silmänrajauksia) sekä erilaiset hiusvinkit – letit, shampoiden ja muiden hiustuotteiden testailu. 🙂 Blogissasi oletkin jo esitellytkin laidasta laitaan kaikenlaista.

  • Viivik98

    Meikkisivellin koulu ois kiva postaussarja 🙂

  • Riikka

    Olisi kiva nähdä sun työlook! 🙂

  • Heini

    Postaustoive arkimeikin ja kampauksen teko 🙂

  • Enni

    Ihania tuotteita, useat niistä kuuluvat “vakiokalustooni” 🙂

    Toivoisin postausta, jossa vinkkaat kuinka yksittäiset jättinäppylät saisi piiloon.

  • Hans

    Terkut etelästä ? kuljettiin sun vinkkien kanssa kosmetiikkapuodissa kun kaveri seuraa sua ja halusi tietyt suosittelemasi tuotteet! Nyt sait yhden uuden lukijan, mut, lisää ? Mua kiinnostaa matkailukokemuksesi eniten ja luen niitä mielelläni lisää! Aurinkoa ja iloa päivääsi!

  • Pauliina

    Ulkomaalaisten kosmetiikkakauppojen ABC: mistä nettikaupoissa kannattaa ostaa ja mistä ei (mahdolliset positiiviset ja negatiiviset kokemukset), mitä ottaa huomioon (tuleeko tulleja, paljonko tulli on), kauanko tuotteiden saannissa on kestänyt yms 🙂

  • Emma

    Moi Miia! Tykkään seurata sua blogissa ja snapchatissa. Ennen en ole ollut kovinkaan kiinnostunut meikkijutuista, mutta sun videoiden kautta olen alkanut kiinnostumaan niistä. Sun työhön liittyvät postaukset ovat myös kivoja, koska olen itsekin miettinyt lentoemännän ammattia! Hyvää ja romanttista loppukesää ?

  • merjak

    Liikuntajuttuja.

  • Jensku

    Lisää hius juttuja!

  • Satu

    Edullinen, kestävä ja perusvarmat markettien ja halpaketjujen meikkejä opiskelijoille ja muillekin pienivaraisille. Kaikilla ei ole varaa ostaa aina kalliita ja suosittuja tuotteita, vaikka nykyaikanahan ei suomessa ole “köyhiä”. Olisi tulevana opiskelijana kiva tietää monikäyttöisiä meikkejä ja vinkkejä kauniiseen ulkonäköön. Pahalta tuntuu välillä kun media ei huomioi vähäosaisia nuoria naisia jne…

  • Minna

    Kaipaisin vinkkejä silmämeikin tekemiseen ja kestävän huulimeikin tekemiseen. Ohjeita siis tumpelolle meikkaajalle.

  • Taija

    Kuulostaapa hyvältä paketilta!

    Pari postausideaa: viiden tuotteen päivämeikki tai vapaapäivä Miian tyyliin. 🙂 Myös reissujutut kiinnostaa aina.

  • sikkuralla

    Helpot ja näyttävät juhlakampausvinkit tulisivat pian tarpeeseen.

  • Jenna

    Meikkitutoriaalit toimii aina! 🙂 Tykkään myös ihan tavallisista “arkipostauksista”, joku My day -tyylinen postaus olisi kiva! Kiitos ihanasta blogista ja snapchatista 🙂

  • Anniina

    Helppo ja toimiva perus/juhlasilmämeikki!

  • EAP

    Erilaiset kampaukset olisivat kivoja ja helppoja ja yksinkertaisia silmämeikkejä joita aloittelija osaisi tehdä 🙂

  • Sanni

    Ehdottomasti lisää videoita, sun ääntä on niin kiva kuunnella! Esim. Nopeahkosta päivämeikistä, jonka ehtii tehdä vaikka ennen töihin lähtöä.

  • matu

    Postaus työpäivistä!

  • jmek

    Samakaltaisia muodonmuutosleikkejä kuin teit siskosi kanssa olisi kiva päästä näkemään lisää! Samoin ihan kaikenlaiset matkailujutut kiinnostavat aina!

  • Jasmine

    Sinulla on ihana blogi! Olisi mukavaa saada lisää vinkkejä erilaisiin nopeisiin arkimeikkeihin. Itse en jaksa käyttää aamulla meikkaamiseen 5-10 minuuttia pidempään, joten nopeasti toteutettavia “meikkikikkoja” olisi kiva kuulla!

  • Mari

    Ihana blogi. Raikas, reipas, mielenkiintoinen, cool, kepeä, hauska jne. Lukisin jatkossakin mielelläni mm. kampauksista ja matkoista. ?

  • MelinaLo

    Toivoisin lisää matkailuihisi liittyvää postausta, esim. myday -lomapäivä. Jokin kampausvideo olisi myös kiva☺.

  • Minna

    Ehdottaisin postausideaksi “päivän kosmetiikka/meikki must have:t”

  • Mari

    Haluaisin vertailua erilaisista meikinkiinnitystuotteista sekaiholle, mikä olisi hyvä arkeen, mikä juhlaan yms. 🙂

  • Siri

    Helpot hiustutorialit olis kivoja, sun tutorialeja on muutenki niin kiva katsoa 🙂

  • Teija

    Luonnonkosmetiikka postauksia!

  • susanna t

    meikkipostausta, ihan arkimeikki alusta alkaen 🙂 aloittelija kun olen niin kuvien kera 🙂

  • IngaC

    Ehdottomasti olisi kiva tietää sinun “beuty hacks” .. ja tosi kiva olisi myös meikin toteutus esim. 50 eurolla. Mitä tuotteita kyseisellä rahalla saa ja miten niillä toteuttaa arkimeikki. Mukava olisi myös lukea arvosteluja loppuneista tuotteista! <3 kiitos ihanasta ja raikkaasta blogista… T: Arpaonnea toivova lukijasi

  • pikku

    Videot ja kaikki syvällisemmät mietepostaukset on lemppareita. Onpa kiva arvonta, muutama tuote on ollut harkintalistalla 🙂

  • Emma

    Muodonmuutos postauksia, samaan tyyliin tehtynä kuin siskosi kanssa vähän aika sitten! Vois olla vaikka samalle henkilölle muutamakin eri tyyli!

  • Noora

    Lisää ihania hiustutoriaaleja &
    hauskimmat sattumukset urasi varrelta &
    silmänrajaustutoriaali ?

    Blogisi on yksi inspiroivimmista mihin olen törmännyt, kiitos siis siitä! ?

  • Toffeetiiker

    Postausidea: helppoja arkikampaus ideoita keskipitkiin hiuksiin

  • Anu

    Kosmetiikkatuotevinkeistä luen mielelläni. Olen ottanut useita uusia tuotteita käyttöön sinun suosituksesta. Eilen viimeksi shoppailin Tukholman Sephorassa. Kiitos vinkeistä! ?

  • Riikka

    Hiustenlaitto vinkkejä arkeen:)

  • Milla

    Ehdottomasti erilaisia meikkaus postauksia! Varsinkin silmämeikki tutoriaaleja video muodossa:)

    Hauska voisi olla myös se että kokeilisit meikata väärällä kädellä eli esim. Vasurilla jos olet oikeakätinen:)

    Mä olen sun blogin myötä innostunut ihan älyttömästi testailemaan uusia juttuja ja saanut monia hyviä meikkivinkkejä joista kukkaro ei kylläkään ole tykännyt:D

  • Katja

    Postaustoiveena käsimatkatavaroilla kaupunkilomalle.

  • Jenni

    Ihana blogi! Akneihoiselle parhaimmista meikeistä toivoisin postausta.

  • NellaM

    Nykysisältö on hyvä. On kiva, että kirjoitat muustakin kuin meikeistä, koska esim. itse kuulun ns. tavismeikkaajiin, jotka kyllä lukevat mielellään meikeistä, mutta ehdottomasti arvostavat myös muuta sisältöä (esim. matkat, tavallinen elämä jne.).

  • Naadz

    Olisi kiva päästä viettämään muuttumisleikkiä; meikkaisit ja laittaisit hiukset ja ehkä vähän jopa ihanaisia kuvaotoksia yhdelle vakkarilukijoistasi eli minulle 🙂

  • Ainokainen

    Heippa! Haluaisin kovasti kuulla deittailujutuista. Lisäksi meikkaukseen liittyen neuvoja minkälaiset huulipunat sopivat minkälaisellekin ihotyypille (värille) yms. Kivaa kesää!

  • tiia

    Kiitos ihanasta blogistasi! Itse en meikkaa, kuin juhliin, mutta silloin käytän luonnonkosmetiikkaa. Toivoisin postausta siis luonnonkosmetiikasta. Tiedän, että suhtaudut niihin (vielä) skeptisesti, mutta esim Noora Shingler on jotain kirjoittanut niistä positiivisesti. Sinulla tosin olisi varmasti parempi kokemus siitä, yltävätkö ne yhtään samaan tulokseen, mitä ns normaali meikki. Toiseksi toivoisin postausta siitä, miten meikit yms kosmetiikkatuottet säilyvät…kun tosiaan käytän meikkejä vaan muutamia kertoja vuodessa.

  • Tiia

    Musta ois kiva lukea/katsoa kuinka meikkaisit jonkun bruneten (sini-harmaasilmäisen) ja millasia esim. luomivärejä suosisit silmiä korostamaan! Oon saanut paljon irti sun tuutoriaaleista, mutta sit ihan kaikkeen ei pysty samaistumaan kun itse ei blondi oo:)

  • Pippa

    Löytyykö sinulta hyviä kikkoja nukahtamiseen lyhyinä öinä? Matkustaessa sisäinen kello sekoaa joskus tai herätyskellon on vain soitava liian aikaisin. Kahvi on jokaisen peruskauraa, mutta miten pysyisi virkeänä ilman tuota diureettia?

  • M

    Heippa! Hieno kisa ja upeat palkinnot! 🙂

    Haluaisin lukea vinkit ruskean ja harmaan sävyisiin smokyeye-meikkeihin. Osaat letittää kauniisti mm. etuhiukset, kiva olisi nähdä tämä videolla 🙂 . Lisäksi kaipaisin vinkkejä Helsingin yöelämään, missä meidän ikäisten naisten kannattaa käydä tanssimassa ja pitämässä hauskaa? 😀

  • Heli

    Toivoisin juttua juhlameikin/ kampauksen teosta sekä lisää erilaisia hius/lettivinkkekä/ tutoriaaleja 🙂 Blogiasi on mukava lukea ja monta hyväksi todettua meikkivinkkiä olen kauttasi saanut, kiitos niistä! ???

  • Sini

    Moikka, mä tykkäisin lueskella tuotearvosteluja ja lisää hiustenlaittovinkkejä 🙂

  • Sonja K

    Moikka! Mun mielestä ois sellanen postaus ois kiva, missä kertoisit mihin maailmalla kannattaa mennä millonkin. Eli esimerkiksi, kun ite oon ollu Saksassa joulumarkkinoiden aikaan, niin suosittelen Saksaa ehdottomasti joulukuussa!! Olisi kiva tietää, ootko ite törmänny samanlaisiin “ilmiöihin” 🙂

  • riina

    akneiholle peittävä meikki postaus 🙂

  • Jenni

    Heippa Miia! 🙂
    Muistan, kun joskus teit postauksen hampaiden valkaisun edullisuudesta ulkomailla ja mainitsit myös paikan, jossa se kannattaa tehdä; tämäntyylisiä postauksia olisi kiva saada lisää, eli eri maiden tiettyjä paikkoja joissa hinta-laatusuhde on kohdillaan 🙂
    Myös ihonhoitoon liittyvät postaukset kiinnostavat aina, terveisin toinen sekaihon omaava! 😀

  • NinniJ

    Ihana arvonta!
    Postaustoiveitani ovat esim. asu/tyylipostaukset sekä matkakertomukset.

  • Anonymous

    Moikka Miia!
    Ois huippua lukea susta perinteinen kaverit/läheiset vastaa:)
    Tai joku bestfriendtag tyyppinen postaus:) muistaakseni sullei vielä mitään sellasta oo ollut, ainakaan ihan lähiaikoina:)
    Ihanaa kesää!

  • Salla

    Mä tykkäsin jostain ruokapäiväkirja tyyppisestä postauksesta! Ja sit taas jos mekkkaamiseen liittyvää niin kaikki mahdolliset meikkikokeilut,uudet meikki tyylit ja niihin liittyvät videot kelpaa aina ! 🙂

  • Delle

    Kosmetologisista hoidoista olisi mielenkiintoista lukea.

  • satu

    Ihana arvonta. Kaikki meikkitutoriaalit kiinnostaa. Syysmeikit ja niillä tehty arkimeikki. Ihonhoitovinkkejä kuivalle iholle.

  • Senja

    Postausvinkki: Olisi kiva lukea lisää vinkkejä nopeista juhlameikeistä ja -kampauksista, aina kun ei ole puolta päivää aikaa laittautua juhliin. 🙂
    Lisäksi kiinnostais kovasti postaus muodissa olevista huulipunasävyistä.

  • Suvi

    Postaus työpäivästäsi 🙂

  • Satu

    Matkakertomukset, meikkitutoriaalit, hiusjutut… eli jatka siis samaan malliin kuin nytkin. 😀

  • Jade

    Lukisin mielelläni meikkivinkeistä morsiamelle! Aion itse meikata itseni hääpäivänäni. 🙂

  • Maiju

    Ihokarvojen poisto helposti kotikonstein! 🙂

  • Paula

    Helpot kampausvinkit, suosikki oli otsahiuspostaus, sillä klipsaisin äskettäin otsiksen ja kaduin sitä heti 😀 Myös meikkijutut kiinnostavat.

  • Saara

    Ohjeita meikkien valintaan, esim. mitä itse katsot tuotteen valinnassa (miten valitset oikean sävyn jne.). Näin meikkaamista opettelevana olen ihan hukassa tuotteiden paljouden kanssa!

    Ja tykkäsin kovasti postauksesta, jossa meikkasit siskosi. Vastaavia olisi kiva nähdä lisää.

  • Hanna

    Vinkit tummien silmänalusten peittämiseen, ihon heleyttämiseen ja hyvien tuotteiden suosittelu 43v. naiselle ?

  • Saaga

    Minä kaipaisin meikkausideoita silmämeikkiin oikeasti raskasluomisille ihmisille. On ollut välillä aika vaikeaa löytää sellaista tutoriaalia, joten käyttöä sellaiselle olisi! 🙂

  • Emma

    Oi Miia mitä ihanuuksia täällä on palkintona! Haluaisin ehkä postauksen oikein tummasta silmämeikistä. Ja huonoihoisena (punainen, epäpuhdas) en saa tarpeekseni noista meikkipohjapostauksista. 🙂

  • Maiju A.

    Blogistasi olen saanut uutta innostusta kaunistautumiseen ? parhaita on ollut tuote-esittelyt ja tutoriaalit. Lisää toivoisin videopostauksia. Kiitos sinulle inspiroivasta blogista!

  • Ida

    Rasvaisen tukan kampaukset! Eli jotain sellaisia kampauksia, joilla saisi pesemättömät hiukset piiloon. Sellaisille olisi tarvetta 😀

  • Henna

    Matkakertomukset ja power of make up -postauksia lisää! 🙂 Kiitos ihanasta blogista ja videoista 🙂

  • Roosa

    Pidän eniten sinun meikki videoista ja niitä on ollut Kiva katsoa ja yleensä myös lpin jotain uutta 🙂

  • Minna

    Tuotteiden esittely ja ihon hoito postaukset on kivoja. Mukana arvonnassa 🙂

  • Ilona

    Moikka!
    Jokin aika sitten hankin suosituksestasi tuon wet n wild paletin ja olen kyllä ollut tyytyväinen. Ainoastaan beige on hieman jäänyt max factorin peitepuikon varjoon, mutta muuten loistava löytö, kuten on myös lorealin kulmakynä. Kiitos siis niistä 😀
    Postaustoiveena tuotevertailuja ja luomiväriopas erivärisille silmille 🙂

  • Riikka

    Arkikampauksiin olisi kiva saada vinkkejä.

  • Elli

    Olisi kiva nähdä “päivä mun kanssa”-postauksia tai videoita 🙂

  • Päivisusanna

    Hei! Olisi kiintoisaa lukea postaus aikuisen, 4-kymppisen naisen (arki- ja juhla) meikistä, erityisesti raskaiden silmäluomien, turpeiden silmänalusten sekä ihon epätasaisuuksien ja juonteiden häivyttämisestä 🙂
    Kiitos valoisasta blogista!

  • Helmi

    Ihana arvonta! Vinkit matkalaukun täyttöön tiiviisti kelpaisi, samoin kevyt matkameikki -tutoriaali etc. ? ja sitten esimerkiksi high end ja drugstore tavaroiden vertailu postaus (esimerkiksi vertaat kahta lähes samanlaista puuteria)

  • Emma

    Aamupala, iltapala tai välipala vinkkejä ois kiva lueskella 🙂

  • Sonja

    Olen löytänyt blogisi vasta tänä keväänä, mutta blogistasi löytyy mielenkiintoisia juttuja. Treffiasu ja siskosi meikkaus postaukset ovat jääneet parhaiten mieleen. Itselläni on aina tummat silmänaluset -ollut jo lapsesta asti, joten jkn vinkki tummien silmänalusten peittoon olisi hyvä.

  • Silja

    Työpäivästäsi tai harrastuksistasi olisi kiva lukea juttua 🙂

  • Uldu

    Matkakokemuksesi kiinnostaa!

  • Iiris

    Lisää päivän asuja ja muuta tyyliasiaa:) tähän mennessä nähdyt vaatteesi ovat niin kauniita, naisellisia ja sopivan tyylikkäitä, että olisi mukava nähdä lisää:) tämä on muutenkin ihana ja ennenkaikkea hyödyllinen arvonta! Sai hyviä meikkivinkkejä vaikka ei voittaisikaan:)

  • Ulla

    Olis kiva lukea meikkimokista.onko tullut kommelluksia tms matkan varrella.Itselläni on couperosaa,sen peittämiseen olis kiva saada vinkkiä.

  • Kirsi

    Hei, ihana arvonta! Olen lukenut blogiasi vasta vähän aikaa, mutta lukisin mielläni lisää hiustenlaittovinkkejä meille ohuthiuksisille.

  • Tiia

    Joku postaus missä kertoisit unelmien matkastasi, oli se sitten ulkomaille tai vain ihan Suomessa. Sisällyttäisit siihen postaukseen myös mitkä tarpeelliset must have tuotteet ottaisit sinne mukaan, meikeistä, ihonhoitotuotteista tai vaatteista.
    Mukavaa kesän jatkoa sinulle Miia, olet niin ihanan pirtsakka! 🙂

  • kanka

    Postaukset pian alkavista opinnoista kiinnostaisi, kuten myös meikkivinkit raskaiden luomien meikkaamiseen. 🙂

  • Janni

    Meikkitutorialeja ja tuotevinkkejä. 🙂
    Myös reissupostaukset kiinnostaa paljon!

  • Aurora

    Olisi kiva lukea jotain ihonhoitojuttuja! 🙂

  • Irina

    Olisi mielenkinntoista kuulla minkälaista valaistusta käytät meikatessasi aamulla ja illalla? 🙂

  • Johanna

    Hei! Tekoripsien kiinnittämisestä kaipailisin opetusvideota, se ei nimittäin onnistu itseltä mitenkään!

    • Jenni

      Moi! Minua kiinnostaisi miten säilytät meikkisi ja meikkausvälineet? Kokoelman karttuessa tuottaa minulla ainakin ongelmia ja kaipaisin ideoita säilytykseen 🙂

  • Neiti S.

    Muodonmuutospostauksia lisää!

  • Arja

    Hei – jatka samaan tyyliin, matkoja meikkejä ja muuta mukavaa :).

  • jane

    Matkakertomuksia ja juttuja työstäsi, arkikampaus vinkkejä, arvosteluita meikkituotteista.

  • Eve

    Sivellinpostaus kiinnostaa. Ja ehkä postaus, jossa vertailtasi kahden erilaisen meikkaustyylin tuomaa eroa (esim. vaikka ihan vaan erilaisilla rajauksilla, ripsillä, contour vs aurinkopuuteri tms.) 🙂

  • Iida

    Kaikki meikkitutorialit kiinnostaa. Myös ns. Suosikit ja flopit postaukset kiinnostaa! Tykkään kun käytät paljon myös ihan markettimeikkejä etkä vaan kalliita merkkejä. Meikkikokoelma olisi myös kiva!

  • Tuija M.

    Muuttumisleikki jutut kiinnostaa, oletko itse ollut koskaan sellaisessa? Hius asiat ovat minusta myös erityisen kiinnostavia…miten ne kädet ja sormet saa toimimaan myös tuohon oman tukkaan eikä vaan kaverin tai lapsen hiuksiin. Eri vaihtoehdot myös lasten kampauksiin olisi kiva juttu ?

  • päivänkakkara

    Olisi kiva lukea postausta siitä, miten mielialat vaikuttaa sun meikkaamiseen. Esimerkiksi jos aamulla v***ttaa ni vaikuttaako se sun meikin sävyihin ja miten. Ja sit toistepäin tietty kans. 🙂
    ja toinen kiva olis et tekisit meikin ihan semmosilla perusjutuilla, niinku niillä luomivärisudeilla mitä tulee pakettien mukana et miten se onnistuu. Ite en jaksa/muista/osaa perehtyy siveltimiin, ni ois kiva tietää et onko mahdollista (ja miten) saada niillä perusjutuilla meikki aikaan! 🙂

  • Ansku

    Hiustutoriaali olis tosi kiva:) ja tykkään myös katsella sinun meikkivideoita.

  • Tiina

    Hiusvinkkejä arkeen ja Bertasta olisi mukava lukea lisää. ☺

  • maikki

    Kuvapostausta: kesän parhaimpia hetkiä, epäonnistuneet hauskat kuvat, kotia jostain vähän erilaisesta perspektiivistä, käsilaukun sisältöä Jne.

  • Mari

    Helppoja hiusjuttuja!

  • Mua kiinnostais postaus, jossa teet toisen puolen kasvoista sun lemppareilla high end -tuotteilla ja toisen markettikamalla vertaillen niiden eroja! Myös sellanen kiinnostais, että teet meikin kokonaan netistä tilatuilla tuotteilla ja jaat samalla parhaat vinkit meikkien tilaamiseen netin kautta. 🙂

  • EllaS

    Haluaisin kuulla lisää helppoja meikkivinkkejä, jotka voi toteuttaa ilman suurempaa kokoelmaa 😉 Ois kiva kuulla myös kampausvinkkejä!

  • Seijahannele

    Kaikki matkailuun liittyvä: matkakohde, travel light – pakkaaminen niin vaatteiden ja asusteiden kuin meikkien, hius- ja ihonhoitotuotteidenkin osalta.

  • Sofia Timonen

    Haluaisin lukea meikkipostauksia ja kikkoja millä meikistä saa entistäkin paremman!

  • Riia

    Moi! Olis kiva lukea vertailua kosmetiikkatuotteista, kun sinä olet niitä luonnollisesti jo jonkin verran testaillut! Esim. mistä huulipunista tykkäät ja minkä takia, mikä pysyy parhaiten, mitä on helppo levittää, missä on herkuimmat sävyt, jne. Ja vaikka concealereista/puutereista/varjostusväreistä samanmoisia!

  • Noora

    Syvällisempiä postauksia on aina kiva lukea, perhepostaus oli liikuttava! oikeastaan kaikki sun höpinät ovat odotettuja ja ihania, kunhan niitä tulee riittävän usein! Onneksi on snäppi 😉

  • Jennie

    Mua kiinnostais eniten kaikki luomiväreihin liittyvät postaukset. Luomivärin laittaminen on ehdottomasti mun heikko kohta meikkauksessa, joten olis kiva saada siihen vähän vinkkejä:) Luomivärisiveltimet on mulle myös vähän mysteeri, käytän niitä ihan miten sattuu:D

  • E

    Huh ompa tänne tullut kommentteja 😀 Itseäni kiinnostaisivat seuraavat aiheet: kulmakarvojen muotoilu video, asuntosisustuspostaus, kuvia siitä miten olet muuttunut vuosien varrella tai esim. Kertomus siitä miten meikkaustyylisi ovat vuosien varrella muuttuneet 🙂 mitähän muita ideoita on ollut mielessä.. vois olla kivaa myös saada lisää videoita missä on muitakin kun sinä. 🙂 Just semmosia minkä teit Nellan kanssa.

  • Anne

    Ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

  • Hanna-Kaisa

    Meikinpoisto ja ihonhoito!! Varsinkin silmämeikin poistaminen tehokkaasti ja hellävaraisesti!

  • Karita

    Pidän blogistasi kovasti! Kaipaisin kovasti lisää videoita. Mm. Näistä aiheista: My day, Nopea arkimeikki marketti meikeillä,silmämeikki raskaille luomille,ihonhoitorutiini,get ready with me(sis.meikin,hiukset ja asun) ja erityisen kiva olisi nähdä video kun meikkaat jonkun muun kuin itsesi. Mukavaa kesän jatkoa! 🙂

  • Viivii

    Postaus aikasemmista meikki/kauneus”mokista” olis kiva! Eli millasia juttuja käytit ennen mitä ei tulis enää mieleenkään käyttää 😀 Ja lisäks vinkkejä miten päivämeikin sais nopeesti muutettua iltameikiksi 🙂

  • Johanna25

    Kiitos mukavasta blogista 🙂 Niin kivoja postaustoiveita jo täällä! Itse tykkään mm. tuotesuosituksista ja kaikenlaisista arkimeikkivinkeistä. Mitä irtoripsiä ja liimaa käytät? Olen ensi kesän morsian, joten toivoisin myös ideoita kestävään ja raikkaaseen häämeikkiin!

  • Emilia Katariina

    Helppoja hiusvinkkej ja kampauksia lisää! 🙂

  • Kreeta

    Olisi mahtavaa kuulla lisää koulusta johon pääsit ja mitä kaikkea se sisältää! ?

  • Teako

    Kampausvinkit olisi kivoja! “Sivulettikampaus” on usein käytössä:)

  • anna

    Ensimmäiseksi tuli mieleen, että kaipaisin videotutorialia irtoripsien kiinnittämisestä 🙂 Myös My Day- video olisi kiva, jossa kuvaat jonkun arkipäiväsi.

  • Riitta

    Seurailen blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta tykkään varsinkin meikkivinkeistä ja sisustusjutut kiinnostavat myös.

  • Tätivioletti

    Matkajutut ja vinkit tummien ja turpoamaan taipuvaisten silmänalusten kanssa elämiseen kiinnostavat.

  • Laura

    Matka- ja meikkipostaukset kiinnostaa aina! 🙂

  • Susanna

    Minuakin kiinnostaa perus helpot hiustenlaitto jutut sekä meikki jutut. Myös lempipaikat suomessa ja matkakertomukset kiinnostavat. Kiitos ihanasta blogista!

  • Petra Saura

    Postausideoina kodin esittely& myday tai jopa myweek video olisi mahtavaa nähdä!! 🙂

    Hyvää kesän jatkoa!

  • Petra Saura

    Myday- tai myweek postaus tai video 🙂

  • Mollie

    Parhaat kosmetiikkavinkit tai luottotuotteet pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa matkustaessa. Mitä ehdottomasti mukaan, mistä karsia?

  • Maija

    Moi! Minua kiinnostaisi lukea etelän lomalle sopivasta kevyestä, mutta kestävästä meikistä. Eli siis sellaisesta freesaavasta meikistä joka soveltuu oikeasti kuumaan ympäristöön, kun kasvot saattavat hikoilla tms. Erityisesti miten ylimääräisen ihon kiillon saa pidettyä kurissa?

    Mukavaa kesää! 🙂

  • Emilia

    ihan vaan arjesta ja ajatuksista kertovia postauksia olis kiva lukea:)

  • Nintsa

    Täydellinen pohja joka kestää vaikka kellon ympäri olisi tarpeellinen

  • Erika

    Postaus täydellisestä kesäpäivästä! 😉

  • Emilia

    Kampausvideoita ja erivärisille silmille sopivia silmämeikkejä!

  • Kati

    Moikka!
    Kiitos idesrikkaasta blogistasi! Olen itsekin rohjennut kokeilemaan uusia meikkaus- ja hiustyylejä kirjoituksiesi ansiosta.

    Olen hiljattain kiinnostunut 50-luvun tyylistä, joten kaipaisinkin tyyliin kuuluvia meikki- ja (varsinkin) hiustyyliniksejä. 🙂

  • Kati

    Miten huollat meikkausvälineesi?

  • Annika

    Meikki ja kampausvinkkejä 🙂

  • Emmi

    Helppoja Ihon puhdistus/hoito vinkkejä! 🙂

  • Kanerva

    Helppoja meikkaus- ja meikkivinkkejä!

  • Saprukka

    Haluaisin kuulla karvakorvastasi enemmän…
    Kuinka kauan hän on ollut sinulla?
    Onko matkallanne ollut ongelmia?
    Onko koiruus ollut terveenä?

  • pauliina

    Hei, kaikki meikkaus- ja meikkeihin liittyvät postaukset ovat niin inspiroivia mutta haluaisin kuulla lisää ihan sinusta 🙂 Postaukset Turkissa asumisesta ja perheestäsi olivat valloittavia, niitä lisää ♡

  • N

    Helppoja ja nopeita kampauksia ?

  • Sarkku

    Helppoja kampausvinkkejä toivoisin 🙂

  • Henrika

    Ihana setti! ?
    Postaus-ideoita: nopea päivämeikki sekä nopeat kampaukset

  • Jenna

    Läheisillesi tai miksei jopa jollekkin lukijalle toteutettu muuttumisleikki! Eli sä tekisit meikin ja hiukset. Postauksessa olisi ennen ja jälkeen kuvia sekä ohjeet meikin ja hiusten tekoon 🙂

  • Jenska

    Ihana olisi saada enemmän sisustuspostauksia 🙂 Sulla näyttää olevan THE Täydellinen sisustustyyli omaan makuuni, joten niitä lukisi mielellään lisää 🙂 Toki meikkivideotkin on ihania, aina olen ottanut jotain mallia sinun videoista 😉 Jatka samaan malliin, olet ehdottomasti yksi parhaista bloggaajista <3

  • Kristiina

    Enemmän matkailua

  • Ninsku

    Joku mukava kuvakollaasi tai video vapaapäivästäsi ja/tai työpäivästäsi. Bertasta on myös mukava lukea juttuja. Hiustenlaitto-videot ovat myöskin mieluisia, samoin tuotevinkit, hitit ja hudit.

  • Lara

    Pigmenttiläiskien peittäminen arkimeikissä. Ajankohtainen aihe kesällä / syksyllä.

  • maren

    Lomasuomi sinun silmin katseltuna eli miten lomailet kotimaassa, helppo ja nopea arkimeikki (max 10min), kouluusi liittyvä postaus, tulevaisuuden haavepostaus, päivä kanssasi. Kiva kun jaksat blogia pitää! 🙂

  • Ronja

    Meikkitutorial joka sopisi kesähäävieraalle! 🙂

  • Oona

    Hius-aiheisia postauksia esim. kampausvinkkejä jne. 🙂

  • NiinaK.

    Toivon postausta normi työpäivästäsi! 🙂

  • mrs.firehill

    Muuttumisleikkejä ja tavallista elämääsi. Liikuntaa ja ulkoilua, matkoja ja vaatteitasi. Ja tutorial näin meikkaat sinisilmäisen kesään,syksyyn,talveen,töihin,ulos,juhlaan.

  • Mai

    Muuttumisleikkejä!! Olisipa ihana osallistua itsekkin sellaiseen 🙂

  • Sanna

    Juttua bb-vartalovoiteista ?

  • Essi tuulia

    Jes vielä ehtii! Rakastan meikkitutoriaalejasi, niitä siis lisää! Ja kun koulu alkaa niin siihen liittyvät postaukset kiinnostavat 🙂

  • Taatelipaateli

    Mikäli pystyt kertomaan, olisi kiva kuulla työstäsi. Lentoemäntänä varmaan pääsee näkemään kaiken näköisiä ihmisiä ja tilanteita. Lisäksi nyt kun aloitat opiskelut, aiotko käydä samalla töissä? Olisi kiva kuulla töiden ja opiskelun yhdistämistä, sekä muutenkin millaista on opiskella näin aikuisiällä. Blogiasi on ihana lukea, olet ihanan avoin ja on kiva kun joku kirjoittelee niin sanottuja tyttöjen juttuja kaiken ikäisille. 🙂

  • sini

    Videota sun päivästä ja sitten tuntemattoman ihmisen stailaus niin että yksi ihminen pääsisi sun meikattavaksi tms.

  • Heidi Lahtinen

    Ihana paketti ?
    Kiitos mielenkiintoisesta ja monipuolisesta blogistasi! Minua kiinnostaisi nähdä miten muuntaa meikki arjesta juhlaan, muuttumisleikit kiinnostaa aina, helpot kampaukset ja hyvät hiustuotteet, kynnet, vertailut markettituotteet VS merkkituotteet…. näitähän on vaikka mitä ? myös matkailuvinkit on aina mielenkiintoisia!
    Ihanaa aurinkoista kesää sinulle Mia! Jatka samaan malliin!

  • Henriikka

    Hitti vai huti jutut kosmetiikasta on mielenkiintoisia ja matkajutut kiinnostaa aina! ?

  • Tiina

    Muuttumisleikkejä. Jatka samaan malliin! 🙂 todella kivoja juttuja olet jo kirjoitellutkin.

  • Milea

    Olisi ihanaa kuulla jutuista mitä mieluiten teet vapaa-ajalla silloin, kuin ei ole aikaa lähteä ulkomaille asti reissuun. Pienen budjetin iloja Helsingistä, tai vaikkapa vain ihania paikkoja/kahviloita missä viihdyt kesällä. Kiitos kauniista ja hyväntuulisesta blogista, osaat pitää ihanasti jalat maassa ja silti pään juuri sopivasti pilvissä! Aurinkoa loppukesääsi Miia! <3

  • Elena

    Olisi kiva lukea päiväni töissä- aiheinen postaus, Myös muuttumisleikit kiinnostaa. 🙂

  • Minna

    Nämä tulee mulle mieleen 🙂 :
    – Myday kuvina tai videona
    – Postaus sun hiushistoriasta. Eli vanhoja kuvia kehiin.
    – Videona 5 minuutin meikkihaaste 😀

  • Hattara

    Olen vasta muuttanut Helsinkiin, enkä ole kerennyt vielä tutustua kaupunkiin juuri lainkaan. Haluaisinkin kuulla, mitkä ovat sinun lempi paikkasi Helsingissä ja missä kannattaa ehdottomasti käydä! 🙂

  • Kattis

    Sellainen rautalangasta väännetty video meikkipohjan teosta sisältäen highlighterit, concelerit sun muut häivytykset ????

  • Anskie

    Postaus koskien rahankäyttöä ostamasi kosmetiikan suhteen olisi varmasti mielenkiintoista luettavaa! Tähän liittyen myös täysin turhien ostosten / virheostosten “esittely” ja perustelut!

  • Maiju

    Muuttumisleikkejä täälläkin kaivataan lisää 🙂

  • Zouceff

    Hyvät ja huonot puolet itsestäni 🙂

  • Anna

    Primer ja meikkivoide vertailua!!:) Ja vinkkejä hyviin edullisiin tuotteisiin

  • Lotta Örså

    Meikki- ja hiustutoriaalit on aina kivoja, etenkin videon muodossa tykkään katella niitä 🙂 postausideana ehdotan meikkaus/hiushistoriaa kuvina, jos vaikka arkistojen kätköistä löytyis kuvia kamalista hiuskokeiluista tai meikkimokista ? Jos sellasia siis on

  • Outi

    Korostuksiin ja varjostuksiin selkeät teko-ohjeet olis ihana nähdä sun tekemänä. ☺

  • Miia Ollikainen

    Arkimeikki ja meikkipohjat.

  • Minna

    Meikkitutoriaalit ja matkapostaukset kiinnostaa eniten. Myös meikkiarvostelut ja vertailut on kivoja 🙂

  • Anniina

    Mieluusti lisää helppoja ja nopeita kampauksia ja hiusvinkkejä ?

  • Heli

    Lisää matkapostauksia 🙂

  • Jonsku

    Heippa Miia! Blogisi on inspiroiva ja ihanan monipuolinen! 🙂 Itseäni eniten kiinnostavat matkailuvinkit, erityisesti low budget-tyyppiseen matkustamiseen. Muoti- ja kauneusvinkit ovat myös mukavaa luettavaa. Aurinkoista kesää! 🙂

  • Jennuliin

    Hitti vai huti postauksia lisää 🙂 oon tykänny myös kaikista videoista mitä olet yksin tai yhdessä väsännyt.

  • Marjut

    Vielä ennätän mukaan arvontaan

  • Riikka

    Haluaisin lukea vielä enemmän simppeleitä juttuja liittyen meikkaukseen. Eli niin, että asioita väännetään rautalangasta; mikä on mikäkin tuote ja miten sitä käytetään ja mihin.

    Kävin reissussa Sephorassa, mutta liikkeessä pyöriminen oli turhaan. En tajunnut meikeistä MITÄÄN!

  • Suvi

    Mä olen aivan koukussa sun meikkivideoihin ja hyvin mahdollisesti joudun lähtemään vielä jossain vaiheessa sivellinkaupoille sun innoittamana 🙂 Tällä hetkellä sellaisia ei kuitenkaan juuri ole, joten itseä kiinnostaisi tosi paljon meikkivideo, jossa teet ns. perusarkimeikin käyttäen mahdollsimman vähän siveltimiä.

    Ihanaa kesän jatkoa!

    • Miia Ezen

      Heips Suvi! Kurkkaa mun Youtube-kanavalle. Sieltä löytyy yksi tällainen. ? Teet vaan vähän kevyemmän version. ?

  • Harriet

    Toiveena lisää ekologisista tuotteista!

  • Noora Antila

    Oi tämmöinen meikkipaletti olisi aivan mahtava palkinto.

  • C

    cruelty free meikkimerkit ja helpot kampaukset aloittelijalle 🙂 hyvää kesää

  • Jannica

    Luonnonkosmetiikasta, hitti vai huti ja ihonhoidosta ?

  • Johanna L

    Meikkitutoriaalivideot on tosi hyviä, niistä saa hyviä vinkkejä 🙂 Myös meikkipohjan teko erilaisille ihotyypeille kiinnostaisi. Ja eri vuodenajoille.

  • Siiveton

    Simppelit hiustenlaittovinkit ois kivoja! Eniten kuitenkin tykkään sun syvällisemmistä postauksista elämään liittyen… siitä, miten rikkonaisesta voi tulla ehjä. Miten vaikeista kokemuksista huolimatta pystyy olee elämäniloinen.

  • Karoliina

    Vinkkisi meikkaukseen vuodenaikojen mukaan 🙂 Mitkä tuotteet kestävät mukana ympäri vuoden ja mitkä ehdottomasti vaihtaa vuodenajan vaihtuessa?

  • Sari

    Meikki- ja hiustutoriaalit kiinnostaa, kiva kokeilla uusia juttuja itsekin!

  • Milla

    Nopea arkimeikki, arkikampauksia, meikkivinkkejä kesä(hikiselle)naamalle!

  • tea

    Valokuvaamiseen itsekin hurahtaneena toivoisin hyviä vinkkejä myös miesten “meikkaamiseen”. Miten saada miehestä kuvassa kunnon valokuvakasvo ilman kasvojen kiiltoja ja kulmakarvojen harottamista sortumatta silti suureen kuvankäsittelyyn. Luonnollinen mutta siisti lopputulos onnistuu sulta!

  • Jossu

    Helppoja ja näppäriä kampaustyylejä, ihan arkeen ja juhlaan 🙂

  • Tuulix

    Matkavinkki edullisella budjetilla. Arkimeikki kun iho hikoilee kuumuudessa ja kaikki häipyy kasvoilta.

  • Emmmi

    Helpot hiustutorialit ja uutuuksien arvostelut kiinnostaa 🙂

  • Paula

    Kannatan meikkituotoriaali videoita, niitä on kiva katsoa. Niiden laatu on parantunut huimasti alkuajoista, kun olet saanut paremman valonkin.
    Myös jotkus “my Day” videot voisi olla kiinnostavia, sua on niin kiva katsoa, kun oot iloinen ja aito.

  • Mepa

    Vinkit häämeikkiin tulisivat enemmän kuin tarpeeseen! Miten tehdä meikki, joka on kuulas, raikas, kestävä mutta samalla jotenkin erityisen säväyttävä (ei kuitenkaan liian voimakas)? Siinäpä vasta haaste! Noin yleisesti toivoisin lisää postauksia elämästäsi ja ajatuksistasi meikkivinkkien lisäksi, vaikka nekin ovat mielenkiintoisia. Ymmärrän kuitenkin hyvin, jos et halua avata yksityiselämääsi enää niin paljoa. 🙂

  • Riikka

    KauneusTuotteita jotka ei toiminut sun iholle. 🙂 luulen että vois auttaa “huti” tuotteiden hankinnassa!

  • Sande

    Ideoita pysyvään silmämeikkiin. Kesäjuhlissa todellinen meikkihaaste.

  • Emilia Koivunen

    Suosikki hemmottelu ja ihonhoito tuotteidesi ja tapojesi esittely. 🙂

  • veera

    Moikka! 🙂

    Ois kiva jos tekisit postauksen sun niin sanotusta go to meikistä, mikä on sellanen meikki, joka yleisimmin näkyy sun kasvoilla.
    Myös asu- ja kampaus postaukset ois kivoja.

  • Jatsa

    Olisi kiva saada vinkkejä arkikampauksiin. Välillä olisi kiva laittaa hiukset jotenkin kiinni eikä aina jättää auki, mutta itsellä ei ole mitään ideoita 🙂 Hyvää loppu kesää!!

  • Camilla

    Tykkään arkipäiväisistä jutuista! 🙂

  • VV

    Esittelyvideo tästä ruusukimppu-herrasmiehestä. Ei nyt tietenkään, mutta ehkä myöhemmin… 😉

    • Miia Ezen

      Hih! Hän ei taida täällä blogin puolella esiintyä. Ehkä “Mystery-miehenä” Snapin puolella. 😉 Pieni “treat” mun Snap-perheelle. Niitä kun ei voi media kopioida.

  • Mimmi

    Haluaisin lukea tasapuolisesti kaikenlaista “lifestyleä”, elämästä, kauneudesta, hyvästä ja huonosta, työstä, mielipiteistä yms.

  • LauraS

    Matkustusvinkit Suomessa ja kaikki hiustenlaittojutut kiinnostaa 🙂

  • Ulla

    Uusien tuotteiden arvioita on kiva lukea,ettei osta sikaa säkissä.Itselläni on couperoosaa poskissa,siihen tepsiviä vinkkejä ottaisin vastaan.

  • Henna

    Meikkivinkkejä ja sopivia värejä ruskeasilmäisille 😉

  • Janina

    Helppoja ja nopeatekoisia kampauksia arkeen!

  • Tuuli

    Mielestäni meikkitutoriaalit on parhaita. Niitä vaan lisää! ?

  • Inka

    Meikkisiveltimien- ja sienien oikeaoppinen pesuohje olisi loistava!

  • Hanna

    Tee postaus että miten silmät rajataan!! Vai oonko ainoa joka ei osaa heh..mut kaikki meikkipostaukset on myös kivoja 🙂

  • Laura

    Meikkivideoita toivoisin, erityisesti vinkkejä (luonnostaan) mustien silmänalusten peittämiseen! 🙂

  • SN

    Mua kiinnostaa erityisesti tutorial videot, reissupostaukset, ravintola- ja treenivinkit. 🙂 Myös tykkään lukea ‘hitti ja huti’ -postauksia kosmetiikasta.

  • Emmi

    Hienoa Miia, taas hyviä halpismeikkivinkkejä! Kiitos! ☺️

    • Emmi

      Hups niin: odotan blogiltasi samaa linjaa syksylle kuin mitä tähän asti. Erilaisia meikki ja hiustutorialeja. Sen lisäksi olen kiinnostunut tietämään millaista kosmetiikkaa työ/muilla matkoillasi maailmalta löydät ?

  • katri

    Mukana!

  • Helistin

    Ois huippua saada postaus parhaasta “meikkauspaikasta” eli just minkälaisessa valossa saa parhaan lopputuloksen ja myös vinkkejä siihen miten toimia, kun luonnonvaloa ei ole saatavilla, mutta meikkipohjasta tarvitsisi silti saada tasainen 🙂

    ps. Ihana blogi!

  • Henna73

    Mitä tuotteita mukaan matkalla -postaus

  • viiviK

    Morsiammelle sopivaa meikkitutoriaalia toivoisin ja mielipidettäsi rintojen varjostuksesta ja korostuksesta jos tiedät mistä puhun 😀 Onko mielestäsi huuhaata vai kuuluuko dekolteekin meikata, ja jos kuuluu miten sen itse teet 🙂

  • Essi

    Häämeikki?

  • Virpi

    Olisi ihana päästä kurkkaamaan päivääsi myday videon muodossa, myday kuvakooste oli jo tosi mukava 🙂 Myös silmien rajausvinkit kiinnostaisi.. Ihana blogi Miia 🙂

  • Anna Palosaari

    Heippa!
    Aivan huippua olisi saada postaus (joko videolla tai kirjoituksena/kuvina) esim. Otsikolla “kotona valmistettavaa kosmetikkaa” DIY tyylillä, eli vaikka jonkun kasvonaamion valmistus erinlaisista ruoka-aineista tms. Muita kivoja olisi esim. Ruunalaitto/leipomis video tai postaus! 🙂

  • Säde

    Postaus, jossa kerrot miten päädyit nykyiseen työhösi ja mitkä on sen hyvät ja huonot puolet 🙂

  • johannaemilia

    Minusta olisi kiva lukea hiusjuttuja, vinkit helposti toteutettavissa oleviin kampauksiin tulisi tarpeeseen! 🙂

  • Katriina

    Millainen on ruokavaliosi? Minkälasia voiteita suosittelet kuivalle iholle?

  • Mari

    Kaikki ihonhoitoon liittyvä kiinnostaisi, millä tuotteilla puhdistat, kuinka usein kosmetologille yms.

  • Saara

    My skincare routine joko videona tai postauksena – musta on aina ihan hirveen mielenkiintoista nähdä miten jengi hoitaa ihoaan :–D myös tästä mystisestä kukkakimppumiehestä kuulisin mielelläni lisää 😉

  • salli

    Kaikki kauneuspostaukset on kivoja. Mukaan ihanaan arvontaan.

  • Arja Tuoresmäki

    Hyviä vinkkejä, samanlaisia lisää vaan 🙂

  • Viivi

    Semmonen postaus olis kiva, missä testaisit Macin huulipunia tai Kylie Jennerin lip kittejä.

  • Tia

    Alusta asti blogiasi olen lukenut. Matkustusaiheiset postaukset ovat inspiroivia.
    Meikkivideoista saa hyviä vinkkejä. Arkimeikki 5minuutissa olisi kiva. Myös päivä kanssasi olisi mukava ☀️☀️

  • Päppis

    Löysin vasta blogisi, enkä ehtinyt kahlata sitä kunnolla läpi. Olen kuitenkin vihdoin 40+ ikäisenä päättänyt panostaa meikkaamisen, joten kaipaan apua luonnollisen, mutta kuitenkin viimeistellyn meikin tekoon, eikä aikaakaan saisi paljoa kulua ?

  • PiaH

    Helppo ja erittäin nopea arkimeikki olis kiva. Ja kuinka pidät ihosi hyvässä kunnossa, mitkä on ihosi puhdistuksen suosikkituotteet!

  • Anna

    Tykkään yksinkertaisista meikkaus- ja hiusvinkeistä (ei ole hirveästi aikaa käytettävissä). Videopostaukset on kivoja. Mielelläni luen ja katson muitakin kuin meikkipostauksia, mielipiteet, päivä kanssani (esim. kun koulu alkaa), millaista on opiskelu aikuisena, miten sovitat työn ja opiskelun…

  • Alina

    Myday-postaus videon muodossa olisi kiva. P.s. olet ihanan energinen ja positiivinen ihminen! 🙂

  • MaijaT

    Helsinki-vinkit ovat tervetulleita – missä käydä drinkeillä tai syömässä yms.

  • Hannele

    Juhlakampauksen tekeminen itselle.

  • Annikki

    Eksyin blogiisi vahingossa,ja tykkään!Lukisin/näkisin videoita mielelläni vaikkapa aiheesta “kuukauden loppuneet tuotteet”,eli “arvosteluja”loppuunkäytetyistä tuotteista.Myös ostokset/hyväksi havaitut tuotteet ja vinkit voisi toimia 🙂
    Lämpimiä kesäpäiviä sinulle

  • anna s.

    Juhlameikit ja toisessa ääripäässä että miten saada piristystä arkimeikkiin 🙂

  • Aurinkoinen

    Muuttumisleikkipostauksia ja pikameikki aikuiselle naiselle.

  • Marilee

    Hei. Löysin blogisi vasta, kaverini tykkäiltyä IG-sivustasi. Jos et ole vielä aiheesta postaillut, niin olisi kiva kuulla tarinasi, kuinka päädyit matkailualalle. Aurinkoista viikkoa Miia!

  • Elina

    Helppo ja nopea arkimeikki 🙂

  • Ellina

    Haluan monipuolisia poatauksia: vapaa-ajan menoja, ulkonäköjuttuja ja vaatehankintoja.

  • Rusina

    matkajuttuja

  • vintagentti

    Postausideana verkkokauppojen top jotain..

  • Viola

    Helpot kampausvinkit otetaan aina ilolla vastaan. Töissä pidettävä hiukset usein kiinni ja se perusponnari on niin tylsä. Kiitos vinkeistä rasvoittuvan ihon tuotteista?

  • Tytti H

    Ehdottomasti tekoripsien kiinnityksestä videoita jäin kaipaamaan, kun siitä aiemmin jo hieman vinkkasit, että voisi olla mahdollista 🙂 ihanaa syksyn alkua vai olisiko parempi, että ihanaa loppukesää! 🙂 ihania tuotteita on nyt arvonnassa!

  • Essi T

    Lettikampaus otsatukkaiselle niin, että otsahiuksia ei käytetä itse lettiin. 🙂

  • Hanna Pyykkö

    Nopea arkimeikki johon menisi aikaa maksimissaan n.10mim kiinnostaisi kovin! Aina ei ole aikaa ja silti haluaisi näyttää hyvältä. ?

  • annaH

    Postaus koulustasi ja kursseistasi siellä kun se alkaa! 🙂

  • tiina

    Luomiväri juttuja lisää 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram