Kuinka feikata suuremmat huulet?

29.07.2016

Kuinka feikata suuremmat huulet?

Kun laittaa itsensä blogiin ja Youtubeen esille, tulee väkisinkin kritisoitua omaa ulkonäköä melko rankallakin kädellä. Rehellisesti sanottuna harkitsin yhdessä vaiheessa täytteiden laittamista huuliin. En edelleenkään näe siinä mitään vikaa ja joillakin täytetyt huulet näyttävät todella kauniilta. Olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että oma henkilökohtainen kauneusihanteeni on luonnonkaunis nainen. Jos jotain muutoksia haluaa kasvoille, niin meikillä saa ihmeitä aikaan. Muistatteko esimerkkinä muodonmuutoksen, jonka tein siskolleni.

Täydelliset huulet

Koitin havainnollistaa sen, kuinka suuren eron huuliin saa vain ylirajaamalla ne. Meillä jokaisellahan on aivan eri muotoiset huulet ja joillekin saa vielä runsaamman näköiset huulet kuin itselleni. Vaihtoehtoisesti voi korostaa vaikka pelkästään amorin kaarta, kuten yksi lemppari tubettajani Mariah Leonard.

Useilla meistä on alahuuli paljon suurempi kuin ylähuuli. Sen vuoksi alahuuli onkin hyvä vähän “alirajata” ja jättää ylirajaaminen ylähuulen tehtäväksi. Näin tuloksena on tasapainoisemman näköiset huulet.

Ylirajauksessa on hyvä käyttää huultenrajauskynää. Itse kuitenkin käytin nestemäistä theBalmin huulipunaa* eli liquid lipstickiä värissä chivalrous, joka ei vaadi rinnalleen mitään muuta tuotetta. Tosin tarkemman ja siistimmän tuloksen saa, kun käyttää sen lisäämiseen huulille tarkoitettua kapeaa sivellintä.

Suuremmat huulet

*sisältää mainoslinkin ja tuote saatu blogin kautta

  • Tette

    Ai että täytetyt huulet kauniit? Hirveät ne ovat. Rumat ja pahinta on se millaista elämänasennetta ne välittävät aivat kuten tatuoinnitkin. Miia Ezen on täysi bimbo ja ihmettelen miksi lentoyhtiö pitää tällaista palkkalistoillaan. Ihmettelen myös sitä, miksi tämä nössö-Olli edelleen hoitaa koiraansa silloin jos Miian pitää päästä ihan minne hyvänsä.

    • Miia Ezen

      Heips Tette! 🙂 Kyllä mielestäni jokaisella on oikeus tehdä keholleen mitä haluaa. En tiedä sitten minkälainen elämänasenne on sellaisella ihmisellä, joka tulee toista haukkumaan toisen blogiin. En ymmärrä myöskään miten tämä liittyy työhöni. Olli ei ole mikään nössö vaan hyvä ystäväni ja myös kunnon mies, joka auttaa ystävää. Ja tämän Miian pitää päästä töihin, joka ei ole ihan mihin tahansa. Toivotan sinulle aurinkoisia ja positiivisempia kesäpäiviä! 🙂

      • Pikkumyyx

        Tumbs up Miia Ezen! 🙂 Iloa viikonloppuun 🙂

  • Markit

    Heips; Aivan älyttömän kaunis meikki, hienovarainen ja ihanat värit. Katselin pitkään noita kuvia ja luulenpa, että tuo “ennen” on sittenkin kauniimpi. Jotenkin luonnollisen näköinen, joskin onpas ovelaa, että meikillä tuolleenkin voi huijata. Taas tuli Marilyn Monroe mieleen ensimmäisestä “jälkeen”- kuvasta, eikä se ole minusta huono vertaus, eihän? ?
    Mukavaa viikonloppua! ☀☀

    • Miia Ezen

      Kiitos ihana Markit! 🙂 Mäki itseasiassa mietin samaa, että olisko tuo ennen kuva kuitenkin tässä tapauksessa parempi. Ainakin kuvissa. Marilyn Monroe on ehkä yksi suurimmista kohteliaisuuksista! Ihanaa viikkoa sulle Markit!

  • Hanna

    Huhhuh, Tettellä taitaa olla omassa henkilökohtaisessa elämässään suuria ongelmia, kun täytyy tulla toista haukkumaan blogin kommenttikenttään. Toivottaisin tälle Tettelle, että toivottavasti saisit oman elämäsi kuntoon niin ei tarvitsisi purkaa sitä pahaa oloa täällä netissä. Sä ole Miia ihana! 🙂

  • Minna

    Olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Ei ole haukkujalla itsellään asiat ihan kunnossa. Taitaa olla kateellinen Mialle monestakin asiasta. Mia, olet kaunis, sympaattinen ja kirjoitat kivasti. Jatka samaan malliin :).

    • Miia Ezen

      Kiitos Minna! Ja kiitos tuesta! Näitä tänne välillä aina jostain eksyy.

  • Saga

    Joo, aivan samaa mieltä. Miia on ennenkaikkea kaunis, mutta myös empaattisen sympaattinen nuori nainen. Ja kiitos mukavasta blogista, jota luen päivittäin. Kateellisia ihmisiä kiristää todella, kun kommentoi negatiivisesti toisen blogia.

  • Lotta

    Hei!! Olen 19-vuotias tyttö, ja piti tulla vaan sanomaan kuinka upea ja positiivinen esikuva olet monelle tytölle!! Sulla on aivan mahtava blogi ja vielä sitäkin upeampi persoona <3 -Lotta

    • Miia Ezen

      Heippa Lotta! Kiitos tuhannesti! Saitpas paljon iloa mun päivään! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram