Heipat rasvaiselle naamalle

26.07.2016

Vinkit rasvoittuvalle iholle

Heippa ihanat ja kiitos huimasta määrästä viestejä edelliseen postaukseen. En ole vielä edes kerennyt käymään kaikkia läpi saati julkaisemaan niitä. Elämäni on ollut viimeaikoina yhtä hullunmyllyä positiivisella tavalla. Tai sanotaanko tasan tarkkaan viimeisen viikon ajan, kun uusi ihminen on astunut elämääni. En vielä halua avautua asiasta sen enempää, mutta kerrottakoon, että Snapchat-perheeni on aina hiukan enemmän ajan tasalla. Voit seurata minua snapissä nimellä ‘miikkulaisen’. Sen verran voin kertoa, että tällä hetkellä näen maailman entistä pinkimpien lasien läpi. 😉

Tähän väliin halusin tulla kuitenkin heittämään teille muutaman huippuvinkin. Itselläni kun tuppaa iho aina kesäisin rasvoittumaan päivän aikana ja olen koittanut löytää siihen ratkaisun. Nyt voin iloksenne ilmoittaa, että monta upeaa ratkaisua on löytynyt.

Vinkit rasvoittuvalle iholle

1. Talkiton puuteri

Pari postausta sitten kirjoittelin teille meikkipohjasta rasvaiselle iholle. Olen päässyt asiassa vielä muutaman askeleen eteenpäin ja suosittelenkin käyttämään talkitonta puuteria. Olen huomannut, että juuri talkki tukkii ihohuokoset ja näin rasvaisuus jotenkin väkisinkin tunkee ihosta läpi. Talkki on merkattu tuotteeseen usein englanniksi sanalla ‘talc’, joten kurkkaappa puuterisi sisältöä.

2. Mineraalipuuteri

Olen huomannut, että bareMineralsin mineral veil viimeistelypuuteri* ei sisällä talkkia ja tunnetusti mineraalimeikit (siksikö niitä sanotaan?) eivät tuki ihohuokosia. Jälki on matta, muttei kuitenkaan tunkkaisen matta. Tällä kiinnitän siis meikki- sekä peitevoiteen ja pysyy muuten koko päivän.

Myös NYXin HD studio photogenic irtopuuteri on loistava viimeistelytuote. Se sisältää ainoastaan silicaa, joka tekee ihosta supertasaisen ja naama ei kiillä.

3. Blotterazzi*

Ei enää puuterin lisäilyä pitkin päivää, eli heippa “cake face”! Jos puuteria lisäilee pitkin päivää rasvaiselle iholle, kerroksia tulee kokoajan lisää ja naama voi näyttää lopulta kakkumaiselta tai jopa läikikkäältä. Blotterazzi imee itseensä rasvan, kun sitä painelee kasvoilla. Kaiken lisäksi sen voi pestä, vaikka kätevän littanassa paketissa tuleekin mukana kaksi blotterazzia.

Pesen Blotterazzin, siveltimeni ja myös Beauty Blenderin Ecotoolsin Makeup Brush syväpuhdistavalla shampoolla*, jonka tuoksu on taivaallisen raikas.

Blotterazzi kokemuksia

*sisältää mainoslinkin + saatu blogin kautta

  • Susanna

    Oi, toivotan onnea uuden ihmisen ja tutustumisen parissa 🙂
    Mulla oli ehkä kolme vuotta sitten tota Mineral veiliä ja olihan se ihan okei, mutta aika ohutta suttua. Ja kallista. Mistä tuota pinkkiä “kiillon imijää” saa ostaa? Itsellä kanssa varsinkin kesällä naama kiiltää aivan järkyttävästi!

    • Miia Ezen

      Heips Susanna! Millä lisäsit tuota Mineral Veiliä? Itse laitan sitä ensin kostealle beauty blenderillä lähinnä t-alueelle ja silmien alle. Lopuksi sutaisen sitä kevyen kerroksen kasvoille puuterisiveltimellä. Kovin peittäväähän se ei tosiaan ole, koska se onkin vain meikin kiinnitykseen tarkoitettu. 🙂 Ja siinä olen kanssasi samaa mieltä, että onhan se arvokasta.

      “Kiillon imijää” voit ostaa vaikka tuolta elevenin nettikaupasta. Klikkaa blotterazzi-sanaa, niin pääset suoraan nettikauppaan. 🙂

  • Markit

    Oi oi oi! Kiva kun jotain voi ostaa suoraan kaupasta täällä Turust päinkin. Nimittän tuo Blottetazzi löytyy ihan Sokoksestakin
    Jes! Tarpeellinen tässä helteessä ?.
    Iso kiitos vinkistä. Puuterivinkkikin hyvä ja kokeilemisen arvoinen.

    • Miia Ezen

      Hyvä, että oli hyödyllinen vinkki! 🙂 Ihania kesäpäiviä sinne päin Suomea!

  • Anniina

    Ihanaa❤️ Snäpistä olen jo havainnut ihastuksen tuulia! ? Onnea Miia!! Nämä kiiltävän ihon vinkit tulevat kans tarpeeseen. Töissä olen paljon tekemisissä ihmisten kanssa ja kiiltävä naama on hyvä saada piilotettua! ?

    • Miia Ezen

      Heippaa Anniina ja kiitos! 🙂 Joo olen ihan fiiliksissä näistä uusista löydöistäni. 😉 <3

  • hennamaria

    Tämä siskosi ikäinen naisihminen lähti heti kauppaan ostamaan Blotterazzia.. ihan naurattaa itseänikin, kun postaus/mainos sai heti liikkeelle 😀 Mutta tämä sieni on aivan huippu!! Minulla on ihan minimivarasto meikkejä ja kasvotuotteita, en panosta niihin paljoakaan vaikka sinun videot kyllä kiinnostaa. Tämä tuote oli kyllä vuoden löytö, KIITOS vinkistä ihana Miia!

    • Miia Ezen

      Ihanaa kuulla, että säkin tykkäsit! ?❤

  • Kati

    Tuohon mineraali puuteriin sorruin minäkin postauksesi ansiosta:). Minun superkiiltävään ihooni se toimii. Kiitos siis tästä! Ongelmana on vain juurikin, että millä sitä laittaa. Puuterissa on vain muutama pieni reikä kannessa. Miten suosittelet Miia puuteria rasiasta otettavan? Mukavaa syksyn odotusta!

    • Miia Ezen

      Heips Kati! Tämä on kyllä juu tämän hetkinen suosikkini, vaikka hieman kallis se onkin. Itse kopautan puuteria hieman purkin kanteen ja laitan sitä ensin T-alueelle kostealla beauty blenderillä ja lopuksi sudin sitä vielä joka puolelle kasvoja puuterisiveltimellä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram