Kahden päivän #motd

21.07.2016

Muodonmuutos eri tyyleillä

Olen juuri matkalla Lahteen ja näpyttelen tämän postauksen puhelimellani. Elämäni on ollut viimeaikoina melko kiireistä ja tämä oli ainoa vaihtoehto lähettää teille ihanille terveiset. Siskoni muuten lähettää teille kaikille suuren virtuaalihalin kaikista ihanista kommenteista, joita edelliseen postaukseen jätitte. Suuri kiitos! Olen aivan hämilläni kuinka upeeta porukkaa siellä ruudun toisella puolella on.

IMG_1322

Otin tässä parin päivän aikana kuvat päivän meikistä. Ja näytin mielestäni lähes eri ihmiseltä kahtena peräkkäisenä päivänä.

Tämä ensimmäinen look on enemmän aikuisen naisen look. Mieleeni tulee sana ‘sassy’ – en tiedä miksi. 😀

IMG_1297

Silmissä käytin luomiväreinä Makeup Geekin luomivärejä. Luomivaossa creme brulee, ulko- ja sisänurkissa americano ja keskellä liikkuvaa luomea magic act. Lookissa on siis sekaisin kylmiä ja lämpimiä sävyjä. Silmissä käytin myös niin sanottua halo efektiä/tekniikkaa. Eli luomen keskiosa on vaalea ja ulko- ja sisänurkka tumma. En ole oikein varma näiden sävyjen yhdistelmästä, mutta se on vaan meikkiä ja sen saa pestyä pois.

Huuliin sipaisin Tukholman Sephorasta ostamaani Kat Von D:n everlasting longwear liquid lipstickiä värissä mother, jonka rajasin ylähuulesta yli.

IMG_1299-001

Seuraavana päivänä ajattelin tupeerata otsahiukset samanlaiselle juppikuplalle kuin edellisenä päivänä. Kun vetäisin ensimmäisen osion alas, niin huomasin, että tällainen harva otsishan toimii. Ihastuin siihen täysin. Loput otsiksen jämät pyöräytin pinnillä taakse.

Tästä lookista tuli 60-lukua muistuttava söpö lookki. Isot ripset ja pinkki nude saivat sen aikaan.

IMG_1406

Silmissä minulla koreili niin ikään makeup geekin luomivärejä. Käytin luomivakoon peach smoothie väriä, jota häivytin reilusti kohti kulmakarvoja. Täysin kulmavakoon ja ulkonurkkaan laitoin creme bruleeta ja coco bearia. Liikkuvalle luomelle shimma shimmaa, joka on myös loistava kulmaluun high lighter.

Huulissa komeilee Natural Code by Lumene pinkkiä sävyä värissä bubble gum ja päällä Isadoran huulikiiltoa värissä angora pink.

IMG_1396

En tunnu saavan tarpeeksi meikin tuomista mahdollisuuksista ja sen voimasta. Olen täysin koukussa. Myönnän. Nimeni on Miia Ezen ja olen meikkiaddikti.

IMG_1370

  • cata

    Tykkään enemmän tästä jälkimmäisestä meikistä, ihana! Oot superkaunis etenkin tuossa viimeisessä kuvassa. 🙂

    • Miia Ezen

      Kiitos ihana Cata! 🙂 Tuo on ollut munkin suosikkimeikki ja lookki viimepäivinä.

  • Anniina

    Totta! Ihan erilaiset tyylit ja molemmat toimivat hyvin! ? Ensimmäinen on villimpi ja toinen sitten paljon rauhallisempi versio. Meikeistä tykkään ihan valtavasti! Näytät niin raikkaalta ? Pitääpä alkaa treenaamaan meikkaamista enemmän, kun välineitäkin on alkanut kertymään! ?

    • Miia Ezen

      Kiitos! 🙂 Joo ehdottomasti testailemaan ja opettelemaan, jos välineitäkin löytyy. 😀

  • Markit

    Oho! Kyllä tuo punahuulityttö on eka kuvassa hieman röyhkeä näköinen, hyvin sanoit! Minulle tuli mieleen 50- luvun kellohelmamekko ja korkokengät ? ?. Ja kyllä taas teit meikillä kaksi eri tyyliä. On näitä vaan niin mukava katsella. Ja molemmista kyllä tykkää, kun oot niin nätti. Lisää näitä ?.

  • Anonymous

    Moi Miia! Pysyykö sulla hyvin toi lumenen huulipuna? Itsellä sama sävy ja tuntuu että kaikki puna on kadonnut huulilta ensimmäisen tunnin aikana:(

  • Minna

    Molemmat upeita lookkeja!!

  • Emmi

    Siis vitsi miten hyvin pukee sua varsinkin toi alempi look! Mun mielestä toi otsis sopii tosi hyvin sulle, vaikka itseäs se otsiksen leikkaus alkokin kaduttaan 🙂

  • Ida

    Kiitos paljon kaikista sun meikkivinkeistä, sun inspiroimana mäkin olen innostunut kokeiluihin!
    Hei voisitko suositella jotakin puuterimaista highlighteria? Ja mielellään aika edullista jos sellaista on, ainut mihin olen törmännyt maksoi 45e… Kiitos jo etukäteen!

    • Kristiina

      Pakko kommentoida Idalle, joka kyseli puuterimaista highlighteria! Ostin juuri Benecosin “kuultopuuterin” ja se on hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvä! Maksoin siitä Ecco Verdellä vitosen 🙂

      • Ida

        Oi kiitos paljon vinkistä! Tuo kuultopuuteri menee siis ostoslistalle 🙂

    • Tiina

      Uskon että Mia neuvoo kokeilemaan theBalmin Mary-Lou minazer highlighteria. Ostin sen itse viime syksynä ja oon tykännyt paljon! Feelunique-nettikaupassa oli silloin tarjouksessa 21€, oikeasti muutaman euron enemmän kai.

      • Miia Ezen

        Heips! Juurinkin näin. 🙂 Tuo Mary Lou on hyvä, mutta olen viimeaikoina innostunut myös NYXin highlighterista. 🙂

  • Jojo

    Sinun blogista tulee aina hyvälle mielelle 🙂 Voisitko tehdä videotutoriaalin meikistä kotiäidille? 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram