Väsymys piiloon – alaluomeen tummaa luomiväriä!

07.06.2016

20160605-1235764623-001

Ensinnäkin aivan superiso kiitos kaikille teille ihanille edellisen postauksen kommenteista. Joukkoon tuli ikävä kyllä iltalehtien kautta sellaista matskua, jota en ymmärrä yhtään. MUTTA te ihanat pidatte aina puoliani ja olen siitä niin kiitollinen. Siksi tähän väliin laitankin yhden arkistojen kätköjen postuksen ja Tinder-jutut saavat hetken odottaa. Ihan viimeiseksi haluan sitä, että inhottavat kommentoijat tulevat pilaamaan meidän kivan fiiliksen täällä blogini puolella. 

***

Tämä vinkki kuulostaa todella oudolta, mutta oikein tehtynä se todella toimii. Silmänaluset tulee tosin olla todella hyvin peitetty tummuudesta ja ne pitää korostaa muutama aste omaa ihon väriä vaaleammalla peitesävyllä. Vaaleutta lisätään myös keskelle otsaa, leukaan ja nenän päälle, jotta kokonaisuus näyttää hyvältä.

Kun korostukset on tehty, voi alaluomelle lisätä vaikka minkä väristä luomiväriä ja hyvinkin tummasti ja häivytetysti (eli smoke it out!). Tumma luomiväri jopa peittää väsymyksen tuomat silmänalusrypyt alleen ja näin ei ole pelkoa, että peitevoide asettuu niihin ja katse näyttää vielä väsyneemmältä.

20160605-1582891622

Välillä väsyneenä yritän tunkea silmien alle kasan “color correctoria”, peitevoidetta ja korostuspuuteria (tällä en tarkoita high ligthteria vaan muutamaa sävyä omaa ihon väriä vaaleampaa puuteria). Kun teen tämän, niin välillä käy niin, että nämä todella näyttävät kasalta ja peiteyritys tekee katseestani entistä väsähtäneemmän. Vaaleiden tuotteiden sijasta saatankin siis kääntyä tummiin väreihin ja piiloutua yhden lemppari tubettajani Melissa Alatorren tyyliseen vahvaan alaluomimeikkiin. Kannattaa kuitenkin muistaa käyttää silmien sisänurkissa jotain vaaleaa luomiväriä ettei katse näytä liian tunkkaiselta.

Alaluomilla toimii jopa punertavat sävyt. Sinisilmäisille kuitenkin kääntyisin alaluomilla oranssisen ruskeaan, siniseen tai violettiin. Vihreäsilmäiset näyttävät todella kuumalta kuvieni kaltaisessa punertavassa alaluomivärissä! Varsinkin väsyneelle iholle kannattaa alaluomiväreiksi valita kuitenkin mattavärejä. Virkeämpänä päivänä nuorelle iholle toimii myös hohtava kulta!

20160605787726293-001

P.S. Olen tällä hetkellä Kroatiassa ja voit seurata reissuani Snapchatissa nimimerkillä ‘miikkulaisen’.

  • Mehis

    Wau!.upee meikki!!
    Tuosta kun saisi video tutorialin…?

    • Miia Ezen

      Kiitos! 🙂 Pistetään korvan taakse. 😉

  • Ilona

    Moikka!
    Kivan näköinen ja kesäinen meikki, josta tulikin mieleeni, että olisi kiva saada postausta hyvistä luomivärisävyistä ja -paleteista erivärisille silmille. Itse olen ainakin ihan hukassa väri- ja palettiviidakossa etenkin kun bloggaajat usein käyttävät meikissään useampaa palettia. Itse haluaisin satsata ensin yhteen hyvään peruspalettiin, jolla voisi opetella erilaisia meikkejä arkeen ja juhlaan, mutta tällä hetkellä valinnanvaikeus on suuri 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Ilona! Hyvä idea. 🙂 Ymmärrän täysin, että tuo on hankalaa. Itse suosittelisin ostamaan pienen Z-peletten ja keräämään sinne esim. edullisia Make Up Geekin luomivärejä. Paleteissa on se ongelma, että niistä jää aina jokin väri käyttämättä ja harvoin löytyy juuri sitä itselleen sopivaa värikokoelmaa. Tästä teen kyllä jossai vaiheessa postausta.

      • Annika

        Moikka!
        Aivan upea meikki jälleen kerran. Olet kyllä niin taitava, että kateeksi käy! Ilonan tapaan toivoisin myös postausta eri silmän/ihonväreille sopivista luomiväreistä. Olisi myös kiva kuulla mitkä ovat sun lempisävyjä. Olisiko mahdollista saada tälläisiin postauksiin loppuun vielä listaa tuotteista, joita olet käyttänyt? Nuo luomivärit näyttävät ainakin ihanilta!!

        Lisäksi haluaisin toivottaa sulle hirveästi tsemppiä! Lähiaikoina kommenttiboksissa ollut jos jonkinlaisia kommentteja, mikä tuntuu kurjalta jo lukijallekin. Blogisi on todella inspiroiva ja sen avulla olen löytänyt itsestänikin varsinaisen kosmetiikkahörhön. Vaikutat kuitenkin sen verran vahvalta ja positiivisella elämänasenteella höystetyltä, että varmasti provosoivista kommenteista selviät, vaikkei tietystikään henkilökohtaisuuksiin menevä negatiivinen kritiikki kenestäkään hyvältä tunnu. Nautihan lomastasi! ?

        • Miia Ezen

          Heippa Annika! Haluan lähettää täältä Kroatiasta sulle suurimman sydämen ikinä!!! <3 Kiitos kauniista sanoistasi. 🙂 Tuli kyllä niin iloinen olo ja varsinkin se, että oot saanut minulta hyviä vinkkejä ja oot innostunu meikkaamisesta. Laitan myös jatkossa tuotteista aina listaa ja tutoriaalia on taas tulossa, kun pääsen Suomeen. 🙂

          • Markit

            Annikan kommentti oli niin hyvin kirjoitettu, että allekirjoitan sen täysin enkä lähde toistamaan.

            Lukijana on tuntunut todella ikävältä, kun kirjoitetaan ihmisen ” markkina-arvosta” tai että on ” kehnotasoinen”. Se ei ole sivistynyttä eikä nettietiketin mukaista! Minun mielestäni se on ainoastaan sivistymätöntä.

            Ja lopuksi “sanahelinää”, jonka aiemminkin olen kirjoittanut
            On sulla Miia vaan niin himpskutin kauniit silmät ?

            Nauti lomasta!

          • Miia Ezen

            Kiitos ihana Markit! 🙂 Joo oon kanssasi samaa mieltä, että kyllä toisen markkina-arvoon tai kehnotasoisuuteen viittaaminen on nettietiketin vastaista. Toisaalta se vaan kuuluu tähän blogimaailmaan, että joutuu kestämään näitä “mielipiteitä”. Näitä tulee aina vain silloin kun iltalehdet on uutisoineet. Johan me miikkulaisen jengi saatiin hetki olla tästä rauhassa. 😉

  • netissävuodesta1984

    “Tinder-jutut saavat hetken odottaa. Ihan viimeiseksi haluan sitä, että inhottavat kommentoijat tulevat pilaamaan”

    Jos erilaiset mielipiteet tuntuvat pahalta, ei kannata kertoa asioistaan julkisesti. Luin kaikki edellisen postauksen kommentit ja keskustelu on nettietiketin mukaista, toisin kuin aloittajalla esim kertoessaan itsestään kaiken.

    http://www.webopas.net/nettietiketti.html

    • Miia Ezen

      Heippa! 🙂 Kävin kurkkaamassa kyseisen linkin. Sielläkin puhutaan, että epäkohteliaita ja loukkaavia viestejä ei saa lähettää. En tiedä mitä olet tänne kommentoinut, koska esiinnyt eri nimimerkillä ja IP-osoitteesi muuttuu. Minulla ja aktiivisilla lukijoillani on täällä hyvä meno päällä ja sellaisena haluan blogini pitää. Eli juurikin tämän nettietiketin mukaan minä ja lukijani täällä mennään. Jos tuntuu, että haluat jakaa vahvoja mielipiteitäsi, niin suosittelen siirtymään johonkin toiseen blogiin. Oikein mukavaa kesää sulle! 🙂

    • SariP

      Miia itse levittelee asioitaan netissä ja oli suurta julkisuutta saaneessa TV-ohjelmassakin, jota ei ole suinkaan unohdettu vaikka Miia ehkä haluaisikin. Sitä niittää mitä kylvää.
      Onko Miia sinulla tarve saada huomiota ja hyväksyntää? Ei kukaan mies halua kanssasi treffeille jos löytää seuraavasta postauksesta itsensä kommenteilla ryyditettynä.
      Luin nuo edellisen postauksen viestit, eivät ne loukkaavia olleet, kärkeviä toki, mutta nekin pitää kestää.
      Jos olisin Miia sinä, niin yrittäisin oppia jotain. Ne viestit joissa joku tuntematon sinua kehuu kauniiksi ja fiksuksi ohittaisin, koska ne ovat pelkkä tyhjää sanahelinää. Bloggariyhteisössä tunnutaan toivottavan saavan kehuja tuntemattomilta vaikka ne eivät auta elämässä yhtään eteenpäin.

      • Miia Ezen

        Heippa Sari! Kiitos huolenpidostasi. Kaikki on elämässäni enemmän kuin hyvin. Oikein mukavaa kesää sinulle! 🙂

  • Anna

    Toivon lisää videopostauksia! En kovin paljon seuraa vloggaajia mutta sun videoista tykkään (ehkä koska ollaan suht samanikäisiä). 🙂 Ja joo, kaikkihan on oikeutettuja mielipiteisiinsä mutta ei niihin tarvitse sen enempää reagoida.

  • Annn

    Pitääpä kokeilla tuota keinoa.. jotta säis väsymyksen merkkejä piiloon 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram