Toiset Tinder treffit – kiinnostusta ilmassa?

09.06.2016

P1110592

Terkut Miikkulaisen blogin jengille Kroatiasta! Tämä postaus on muhinut blogini uumenissa jo hetken. Nyt laitan sen “live-tilaan” edellisen Tinder-postauksen negatiivisista mielipiteistä välittämättä, koska Miikkulaisen blogin lukijat on vahvaa jengiä ja mehän ei pienestä hätkähdetä. 

***

Jos tällainen harvinainen flaksi käy, että Tinder treffit johtavat toisiin treffeihin, taitaa ilmassa olla jo hieman kiinnostusta. Joko tyyppi on vain mielenkiintoinen tai todella hyvällä tuurilla masussa lepattelee lauma perhosia. Oma Tinder-kaavani menee kuitenkin harmikseni usein näin: Tulee “match”, vaihdetaan pari ajatusta chätissä, vaihdetaan lisää ajatuksia, jutellaan hamaan tappiin, keskustelu lopahtaa ja mies ei koskaan pyydä ulos. Jos itse pyydän ulos, niin siinä vaiheessa viimeistään mies katoaa. Miksi suomalainen mies ei rohkeasti pyydä ulos?

P1110587

Noh, mutta tässä kuvitteelisessa tarinassa ollaan edetty toisille treffeille. Silloin uskaltaudutaan ehkä jo ulos syömään tai leffaan. Siinä vaiheessa itsekin laitan päälleni jotain räiskyvämpää tai jopa rohkeampaa. Riippuu aivan treffikumppanista.

Ylemmissä kuvissa olen matkalla ravintolaillalliselle. Treffikumppanini on todellakin kuuma ja yritän olla sitä itsekin. Hih. Alla näkyvissä kuvissa olen taas päättänyt näyttää söpöltä illan leffaa varten.

P1110624 P1110619

Jos treffikumppani aiheuttaa sivuoireina perhosia tässä vaiheessa, on kuumotus kolmansille treffeille kova. Lupaan aina itselleni, etten varmasti laita heti treffien jälkeen viestiä. En ainakaan ensimmäisenä. Lopulta ajattelen, että no jos se on kiinnostunut, niin ei sitä mun viestit ahdista. Tuttu tunne? Näin viesti lähtee ilmoille ja jäljelle jää kahta jäätävämpi fiilis. “Se näki mun viestin, mutta miksi se ei vastaa?”

Seuraavassa postauksessa mennäänkin askel vakampaan suuntaan, koska kutsu kolmansille treffeille on nykymaailman deittikulttuurissa jo melko iso juttu. Päälle laitetaan jotain todella seksikästä tai ehkä vielä rohkeampi ratkaisu – “vaimomatskua” -mekko. Stay tuned! 😉

P1110618

Molemmat mekot ovat vintage löytöjä New Yorkista. Gotta love that city! <3

  • Samppa K

    Näin miehenä pari kommenttia. Ensimmäiset treffit tulisi järjestää todella lyhyinä. Kunhan tavataan ja katsotaan. Kahvikuppi riittää. Ei kannata järkätä syömään menoa tai ainakaan leffaa koska illasta tulee pitkä ja kiusallinen jos se toinen ei nyt olekaan mitenkään erityisen miellyttävä. Leffa on muutenkin huono vaihtoehto koska siinä keskitytään elokuvaan, ei siihen toiseen kuten pitäisi.
    Monia miehiä häiritsee naisen esiintyminen mallinukkena omassa blogissaan tai ihan missä vain. Mies haluaa tavallisen kivan naisen, ei mitään julkisuustyrkkyä. Sellaiset jotka sellaisia hakevat ovat hyvin pinnallisia. Muistaa sopii, että niillä hottismiehillä on monta rautaa tulessa ja ovat kenties menossa ehkä kuumemmille treffeille.

    • nanaa

      Onneksi monia miehiä ei häiritse yhtään, vaikka naisella olisikin blogi. Jos tekee jotain julkisesti, se on automaattisesti julkkistyrkkyillyä?? Ok, voi kai se noin ilkeästikin ajatella, jos haluaa. Ja ne ei-hottismiehet voivat pelata moneen suuntaan ihan siinä missä hottiksetkin, joten ei silläkään kannata liikaa päätään vaivata. Kyllä se siitä lähtee syvenemään, jos molemminpuolista kiinnostusta on. Onnea treffeille Mia:)

      • Miia Ezen

        Moikka nanaa! Juuri näin. Ainakaan tähän mennessä se ei ole haitannut miehiä. 🙂 Se on työ muiden joukossa ja hyvin mielenkiintoinen ja monipuolinen sellainen. En tiedä mistä edellinen kommentoija keksi sen, että treffailen hottis miehiä. En oikeastaan edes tiedä mitä sillä tarkoitetaan. Mukavia ja komeita herrasmiehiä olen nähnyt. Kyllä kaikki osaa pelata moneen suuntaan – ovat sitten hottiksia tai eivät. 😉 Kiitos ihanasta kommentista. 🙂

    • Miia Ezen

      Oot niin oikeassa. Ekat treffit menee hyvin kahvikupposen ääressä. 🙂 Tässä postauksessahan puhuinkin siis toisista treffeistä.

      Ja tuokin on totta, että mies haluaa tavallisen naisen, jota täysin olenkin. Työni vain on blogissa esiintymistä ja jos mies ei ole sujut asian kanssa, niin silloin hän ei ole minulle se oikea. Tämä on mulle rakas työ.

      En tiedä mitä hottismiehillä tarkoitat. Komeita ovat kyllä olleet tapaamani miehet, mutta aivan tavallisia hekin. Komeushan on katsojan silmissä. Uskoisin, että nämä omat komistukseni eivät kuuluisi tähän “hottis-kategoriaan”. 😉

      P.S. Jos viittaat kohdallani julkisuustyrkkyilyyn, niin se on jo aika vanha juttu blogissani. Siksi tätä tyttöä on haukuttu jo hyvin pitkään. Meitä bloggaajia on hyvin paljon ja emme todellakaan sellaisia ole. Jos viittaat televisio-ohjelmaan, niin se on surullista, koska lähdin sinne tosissani etsimään rakkautta. Tämän kaikki ohjelman nähneetkin tietävät.

      • Sinkkumies

        Et saa miestä sen takia koska oot 34 vuotias aikuinen nainen joka yrittää olla ku joku teini-ikäinen, yrität selkeesti esittää jotain parikymppistä muttakun oot 34 ni se on vaan kammottavaa, ei pysty ymmärtämään että jollain 34 vuotiaalla on aikaa ja energiaa keskittyä noin isossa määrin kaikkeen pinnalliseen. Sen lisäksi susta oikeesti PAISTAA epävarmuus ja ujous. Ja se että kirjotat blogia, teet youtubeen videoita, osallistuit ensitreffit alttarilla ohjelmaan, oot ollu chat juontajana ja yrität vielä väittää että et oo julkkistyrkky. Siis kaikki mahollinen millä vaan voi julkisuutta hakea niin sä olet sitä tehnyt. Jotenki ymmärrettävää joltain parikymppiseltä kun ei muusta oo tietoa mut edelleen olet 34 vuotias niin se on vaan kammottavaa.

        • Miia Ezen

          Heippa SInkkumies! Olen ihan tyytyväinen elämääni. 🙂 Kiitos vain vinkeistä. Toivottavasti sinäkin löydät oman juttusi ja sinun ei tarvitse tulla haukkumaan muita ihmisiä. Usko pois – elämä on paljon mukavempaa, kun tekee kivoja ja positiivisia juttuja. 😉

          P.S. Aika ja energia tähän tulee siitä, että tämä on työni. Meitä tyttöjä kiinnostaa meikit, vaatteet ja matkailu. En minäkään mene huutelemaan miesten blogeihin, että miksi juttelevat vaikka autojutuista.

          • Musterman

            Autojuttuja ei voi verrata julkisuustyrkkyblogeihin. Naisilla autojuttuja vastaa lähinnä ehkä käsityö- tai ruokablogi.
            Mikä kumma moneen nuoreen naiseen on mennyt? Matka- ja muotiblogeja on lähinnä siksi, että saataisiin ilmaisia matkoja, meikkejä ja vaatteita.

            Ei kukaan oikea rehti ja luotettava mies ikinä halua mitään Miian kaltaista naista.

        • Jonkun Se Oikea

          Jotenkin en jaksa uskoa että tämä sinkkumies olisi oikeasti mies vaan hän on nainen tai tyttö, jota harmittaa. Miehet eivät vaan jaksaisi kirjoitella tällaisia asioita. Jos mies olisi tuota mieltä niin ei hän kirjoittaisi siitä. Miehet eivät vaan ole noin pikkumaisia.

          Ja mitä meidän kolmikymppisten ja plus pitäisi muka olla? Miia on mielestäni ihan ikäisensä oloinen ja näköinen. Ehdottomasti jatkoon! <3

          Ja sinkkumies, sinäkin olet jonkun Se Oikea. Toivon että paha olosi joskus helpottaa ja pystyt hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet. Ei viitsitä kuitenkaan opettaa tulevaisuudelle, että kaikki eivät muka kelpaisi sellaisina kuin ovat. Kirjoitathan jatkossa ilkeät kommenttisi vaikka paperille ja polta paperi. Näin et aiheuta muille pahaa mieltä ja saat purettua omat pahat ajatuksesi pois mielestä. Hymyä elämääsi! 🙂

          • Miia Ezen

            Hih. Tätä ovat nyt monet täällä spekuloineet. 🙂 Niin en tiedä, mutta kyllä ne miehetkin osaavat kyllä olla inhottavia. Ja nämä kommentithan tosiaan tulivat meitä tänne häiritsemään, kun jutustani kirjoitettiin Iltasanomissa. Voivat siis olla miehiäkin. Ootko huomannut miten hirveitä kommentteja julkaistaan Iltasanomien kommenteissa? Mutta kanssasi kyllä ihmettelen, jos mies jättää tällaisia kommentteja. Itselläni on kuitenkin todella hyvä kuva suomalaisista miehistä.

            Hyvä idea tuo paperille kirjoittaminen ja sen polttaminen. Voisi joskus itsekin näin tehdä, kun joku asia ärsyttää. 🙂

  • Annika

    Sinussa on ihanaa tyttömäisyyttä! Etenkin tuo sininen mekko sopii sinulle kauniisti. 🙂

    • Miia Ezen

      Kiitos ihana! 🙂 Tuo tyttömäisyys on kyllä mun juttu.

  • Iitu

    Oot ihana! Tää tulee mulle just ajankohtaseen paikkaan, ensimmäiset deitit takana ja toisille odotan kutsua. Mäkin oon henkeen ja vereen vannonut etten itse laita treffien jälkeen ensimmäisenä viestiä, mutta eilen illalla taisin tämän stereotypian rikkoa.. Nyt molemmille peukut pystyyn! ???

    • Miia Ezen

      Kiitos Iitu! <3 Hui kuinka jännää! Nyt peukut pystyyn, että saat pian viestiä. Kyllä se vaan niin menee, että jos miestä kiinnostaa, niin kyllä siitä jossain vaiheessa kuuluu jotain. Toivon, että hän olis sulle se oikea. 🙂

  • Sonja K

    Tää on mun mielestä hauska postaussarja! 😀 Ihania mekkoja! Tykkäsin erityisen paljon ekan Tinder -postauksen maximekosta ja tän postauksen sinisestä mekosta<3

    Sun matka Kroatiassa & Sloveniassa kuulostaa ihanalta! Oon ollu kerran kummassakin maassa – tykättiin Kroatiasta viime kesänä niin paljon, että mennään nyt elokuussa uudestaan 🙂

    En tajua taaskaan näitä negatiivisia kommentteja tässä ja edellisessä Tinder -postauksessa…! Mua ainakin piristää tällänen blogi missä aiheet on matkustelusta ja meikeistä, vaatteisiin ja treffailuun ns. "naistenhömppää"! <3 Tuskinpa tämänkään blogin vakkarilukijoista kukaan käy kommentoimassa ilkeyksiä jonkun miehen auto yms. blogiin tai vlogiin ja haukkumassa kirjoittajan kiinnostuksen kohteita! Jos en ite diggaa jostain blogista, suljen sivun ja siirryn seuraavalle nettisaitille! It's that easy! 😀

    Ihanan rentouttavaa lomaa ja tyttöjenreissua! <3 Ja onnea mahdollisille tuleville treffeille! 😉

    P.S. Jään odottelemaan mun poikaystävän kanssa sun matkapostailuja – erityisesti Kroatiasta! Että on sulla ainakin yks innokas mieslukija.. 😛 Skippaa takuuvarmasti "naistenhömppä" postaukset, mut oottaa innolla matkapostausta!! 😀

    • Miia Ezen

      Heippa Sonja K! En yhtään ihmettele, että pidätte Kroatiasta. Ihmiset täällä on ihania ja ja maa on niin kaunis. Todellinen yllätys! 🙂

      Naisten hömppää juurikin! 🙂 Tämä on meidän naisten oma juttu, johon miehetkin ovat kyllä tervetulleita. En kuitenkaan ymmärrä miksi he tulevat tänne haukkumaan.

      Kerron muuten jo yhen kivan vinkin sulle. Ranta Nin nimisessä pikkukylässä on huikea, jos tulette näille suunnille. Googletahan Nin’s lagoon. 😉

      • Sonja K

        Oooooh! Näyttipä hienolta! Meillä on vasta lennot Splitiin ja tarkotuksena ainakin käydä Plitvicen kansallispuistossa! 🙂 Alko houkuttamaan kyllä toi Nin’s lagoon myös.. 😉

  • Janica

    Ihana tuo vihreä mekko! Ja sisustusvinkit ovat olleet kivoja, itse innostuin vaihtamaan tauluja kun eräässä postauksessa esittelit omia taulujasi 🙂 Kiitos niistä ja YouTube-videoistasi, niitä on myös kiva katsoa <3 Ja treffeillä käynneistä: joillekin miehille ehdoton turn off on minun kohdallani ollut se, että olen opiskellut tietojenkäsittelyä. Ehkä liian maskuliininen valinta naiselle? Vai mistä on johtunut? Ei voi tietää kun eivät ole kertoneet. Miehen naama vaan on venähtänyt kun opiskeluista tai työpaikasta on ollut puhetta treffeillä. Toista tai kolmatta kertaa ei olla tavattu, vaikka minusta mies olisi ollut kiva. Tsemppiä kaikille meille ihanille ja monipuolisille sinkkunaisille tuleville treffeille – ja treffien metsästykseen 🙂

  • Lisa

    Uskon, että ihminen saa sen, mitä hän todella tarvitsee. Pitää vain olla kärsivällinen. Kyllä se oikea ihminen tulee vastaan ennemmin tai myöhemmin. Ja aktiivinen tosiaan pitää itsekin olla. En tiedä, onko se jopa vanhanaikaista ajatella, että miehen tulisi tehdä aloite. Tätä postaussarjaa on ollut kiva lukea, asia askarruttaa varmaan monia muitakin sinkkuja. Mukavia lomapäiviä ja aurinkoa!

    • Miia Ezen

      Uskon itsekin tähän. 🙂 Voi olla vanhanaikaista kyllä, mutta olen huomannut, että miehillä menee usein mielenkiinto, jos itse teen aloitteen. :/ Kiva, että oot tykänny näistä vähän erilaisista postauksista. 🙂

  • Timo

    Itsellä on varmaankin 80% Tinder naisista “hävinnyt” tai hiljentyneet siinä vaiheessa kun pitäisi nähdä..en ymmärrä miten jengi haluaa vaan jutella ja jutella mut ei sit kumminkaan uskalla lähteä treffeille..vai onko kyse siitä että heillä on niin monta rautaa tulessa niin ei vaan yksinkertaisesti kerkiä..? Itse ainakin haluan tavata naisen mahdollisimman pian 🙂

    • Miia Ezen

      Eli näyttää olevan sama ongelma miehilläkin. 🙁 En tiedä mistä johtuu. Varmaan siitä, että Tinder on kuin karkkikauppa ja mikään ei riitä. :/

      • Emilia

        Itse olen vastaavalla sivustolla joka toimii ihan samalla kaavalla kuin tinder. Latasin sovelluksen hieman leikkimielessä, vaikka olisi mahtavaa tutustua uusiin ihmisiin ja löytää ehkä se oikea!
        Omasta takaa voin sanoa, että välillä ei yksinkertaisesti vaan pokka riitä tapaamiseen asti. Varsinkin itse liian herkästi “tuomitsen” miehen tietynlaiseksi, ja minut ainakin saa perääntymään se, jos parin lauseen tai (jopa) ekan lauseen jälkeen ollaan pyytämässä treffeille tai tapaamaan. Haluan itse hieman tutustua ensin ja selvittää minkälainen persoona sieltä ruudun takaa löytyy.
        Toki tämä on täysin oma kokemukseni, mutta ajattelin hieman avata yhtä näkökulmaa 🙂

        • Miia Ezen

          Moikka Emilia! 🙂 Tämä olikin hyvä pointti. Yksi miespuolinen ystäväni pyytää yleensä hyvin nopeasti ulos ja ihmettelee miksi naiset eivät suostu. Pitää kertoa hänelle terveisesi. 😉 Sekin on totta, että pienen sovelluksessa käydyn keskustelun kautta oppii kuitenkin jo vähän ihmisestä. 🙂

      • Olli-Pekka Ranne

        Tinderiin pitkästä aikaa taas liityin.. saas nähä, mut eipä mitään hävittävää 🙂

        • Miia Ezen

          Juu kyllä sille kannattaa antaa mahdollisuus. Ainakin uusia mielenkiintoisia ihmisiä siellä tapaa aivan varmasti. 🙂

  • Ansku7

    Hei ihana Miia! On hämmästyttävää, miten vahva ja rohkea sä olet, vaikka jotkut yrittää kääntää näitä ihania postauksia negatiivisiksi julkkistyrkkyilyksi (excuse me what? Missä maailmassa ne elää? Kenellä EI tänä päivänä olis jonkinlaista blogia/snapchattia/instaa tmv!) Olet erinomainen roolimalli nuoremmillekin – “ole sitä mitä olet älä anna muiden mielipiteiden vaikuttaa” – Just näin! Mielestäni sun blogi on todella realistinen, tavallisia aiheita käsittelevä, johon kuka tahansa voi samaistua. Olethan sinäkin täysin tavallinen tyttö! Toisin kuin tuo eräs mieskommentoija ajattelee. Jatka samaan malliin 🙂

    Ps! Löysin mieheni Tinderistä. Olin ollut yli 5vuotta sinkkuna, ja tapaillut aina hyvin samantyylisiä miehiä ja hirveästi pohtinut sanomisiani ja “milloin voi laittaa viestiä” jne. Yksi päivä päätin- en jaksa enää miettiä! Jos mies tykkää, niin sitten ottakoon koko paketin sellaisena kuin olen. Illalla swaippasin oikealle, match tuli ja päätin pyytää heti itse treffeille. “Moi oot söpö, lähetäänkö ulos?” Mies oli kuulema aivan myyty näin suorasta lähestymisestä. Nyt olemme seurustelleet 2vuotta <3 Siis! Älä turhaan murehdi voitko laittaa viestiä. Kyllä voit! Jos miestä ei kiinnosta, niin hänen häviö!

    Ihanaa kesää sulle!

    • Jesse80

      Siis mitä minä luen? Kuka luulee, että “jokaisella” on blogi tai Instagram-tili? Ei taida Ansku7:n piiriin kuulua muunlaisia ihmisiä. Minun lähipiirissäni kenelläkään ei ole blogia. Näiden matka- ja muotiblogien tarkoitushan on herättää muissa kateutta tyyliin “katsokaas kun minä olen taas lähdössä jonnekin”

      Miia ei ole kenellekään hyvä roolimalli. Hyvä roolimalli ei hae julkisuutta ja mene leikkiavioliittoon.

      Muiden mielipiteitä voisi myös kuunnella, ne eivät ole pahantahtoisia vaan kokeneemman neuvoja. Tänään tuntuu olevan vallalla ajattelu, jossa pitäisi saada tehdä miten haluaa. Elämä ei mene niin, toiset pitää ottaa huomioon, omat rajoitukset tunnistaa. Rahat eivät riitä joka paikkaan, vaikka kavert lähtevät kuudetta kertaa ulkomaille tänä vuonna ei sinne ole pakko lähteä ja vetää pikavippejä tappiin ja samalla tuhota luottotietonsa.

      • Emilia

        Voisin vastata tähän älyttömän tajuttomaan kommenttiin lyhyesti ja ytimekkäästi – Jos sinä et ymmärrä, tai tykkää jostakin asiasta, se ei tarkoita että se on automaattisesti VÄÄRIN.

        Ihan kamalaa että ihmiset ei tajua tätä, ja tuomitsee minkä kerkiää. Ihan normaalia että mielipiteet ja mieltymykset eriävät, MUTTA OPPIKAA ERO! ÄLÄ TUOMITSE ELLET ITSE TYKKÄÄ TAI YMMÄRRÄ.

        Miia, olet ihana ja valloittava persoona. Älä välitä näistä negatiivisista välähdyksistä, helppo se on muita tuomita anonyymisti. Voi kyllä jo paljon päätellä kuinka kurja ja tylsä elämä näillä vihaajilla on kun kokee tarvetta tehdä toiselle pahan mielen 🙂

        • Miia Ezen

          Voi että Emilia, kun sanoit tuon hyvin. En ymmärrä mitä kickejä ihmiset saavat toisten haukkumista. Ymmärrys on täysi nolla. Sen kuitenkin tiedostan, että tämä on blogin pitämisen huono puoli. Tätä joutuu kestämään. :/ En voi tarpeeksi painottaa sitä kuinka kiitollinen olen teistä kaikista ihanista lukijoista. <3

      • Miia Ezen

        Heippa Jesse80! 🙂 On todella ikävää, jos matka- tai muotiblogit aiheuttavat sinussa kateuden tunnetta. Se ei tosiaankaan ole näiden tarkoitus. Itse luen blogeja saadakseni inspiraatiota ja nähdäkseni kauniita kuvia ja ihanien ihmisten elämää. Ei todellakaan kannata lukea blogeja, jos tulee tällainen fiilis. :/ Jokainen varmasti tunnistaa omat rajoituksensa ja tietävät, ettei rahaa ole kaikkeen. Itsekin säästän matkoihin ja muihin ostoksiin rahat. Toivon sinulle kivaa ja stressitöntä kesää. 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Ansku! 🙂 Juuri näin pitää yrittää tehdä. Muiden mielipiteistä ei kannata välittää. Ja oot niin oikeassa, että nykyään suurimmalla osalla ihmisistä on snappi, blogi tai insta ja ne ovat julkisia.

      Kuulostaa ihanalta tuo teidän tarina ja ihanan rohkeasti otit yhteyttä. On hienoa kuinka hän arvostaa toisen tekemää aloitetta. 🙂 Ihanaa kesää teille molemmille! <3

  • Emma

    Hei ja kiitos mielenkiintoisesta ja hauskasti toteutetusta postaussarjasta! Miia älä hätkähdä negatiivisista kommenteista: uskon että tämä on herättänyt mieslukijoissa siksi ajatuksia, että olet menestynyt siinä mitä teet. Tulee se uhattu olo. Olen sen niin 100 kertaa todennut että suomalaiset miehet ovat niitä perinteisiä luolamiehiä vähän huonolla itsetunnolla. Eli pitää antaa myös miehen olla menestynyt ja tuntea olonsa hyväksi. Antaa miehen “viedä” ja ottaa askeleita rauhassa ja samalla kannustaa ja taputtaa päätä. Näin miehet jää koukkuun siihen hyvän olon tunteeseen, joka juuri sun kanssa tulee. Kyllä ujompikin mies lopulta uskataa. Ja sitten kun on uskatanut, sen näkee silmissä miten mies kasvaa kun suostut treffeille. Tämä on nyt vain omia huomoioita ja ajatuksia maailman luonnollisimmasta jutusta. Ja en sano että nainen ei saa tehdä aloitetta: sekin tuo kivaa vaihtelua deittailuun. Ja yleensä miehestä huomaa etukäteen, “kestääkö” hän sen. Ihanaa viikonloppua, aurinkoa ja rakkautta <3

    • Miia Ezen

      Heippa Emma! Täällä joo tosiaan ihmettelen tätä miesten hyökkäystä. Miksi kukaan edes jaksaa tulla tänne huutelemaan inhottavuuksia? Onneksi teitä on noin 99,9% ihania ihmisiä. Sinullekin aurinkoa ja rakkautta. <3 🙂

  • Pinja

    Hohhoijaa. Tuntuis vähä että noiden miesten nimimerkkien takana on oikeasti kateellisia naisia laittamassa ilekitä kommentteja!

    • Miia Ezen

      Heippa Pinja! Hih! Juuri vastailin tuossa Mian kommenttiin. Hän mietti ihan samaa. 😀

  • Mia

    Huvittaa noi “miesten” kommentit. Musta jotenkin tuntuu että ruudun takana ei oo edes miehiä vaan jotakin kateellisia saman sukupuolen edustajia. Sori vaan “samppa” ja “jesse” 😉 Vaikka olisikin, kertoo paljon miehistä kun eksyy naisille suunnattuun kauneusblogiin mollaamaan 😀

    Älä välitä Miia, vaikutat huipputyypiltä ja oon satavarma että seoikea tulee sua vastaan sillon kun vähiten odotat <3

    • Miia Ezen

      Heippa Mia! 🙂 Täälläkin olen miettinyt, että ketkä ihmeen ihmiset tulevat tänne haukkumaan minua naisille suunnattuun blogiin. Ainakin näytän herättävän ihmisissä tunteita. On myös mahdollista, että kyseisten kommenttien kirjoittajat ovatkin vain yksi ja sama henkilö. Näin on käynyt aikaisemminkin. Kiitos kauniista sanoista! 🙂

  • Satu

    Siis mitä ihmettä on nää miesten kommentit täällä? Niinku… mitä? :’D
    Haukkuvat muita, mutta voinpahan sanoa, etten itse kattelisi hetkeäkään miestä, joka tollasia kommentteja ihmisille kirjottelee… Mulla ei oo kyllä ikinä käynyt mielessäkään, että sussa ois mitään “tyrkkyä” – päinvastoin, vaikutat ihanan aidolta, rohkealta ihmiseltä! Ja niin kuin ylempänä mainitsitkin, niin myös minua vain inspiroi kaikki matka-/meikki-/ynnämuut blogit, eikä kyllä mitään kateutta herätä 😀 Nohh, ei siitä sen enempää, taisi parilla tyypillä vaan olla paha olo ja purkivat sen vähän huonolla tavalla.
    Noi mekot on aivan ihania! Ite oon jotenki liian jämähtäny mustaan väriin, pitäis uskaltaa joskus kokeilla kaikkia ihania värikkäitäkin mekkoja!
    Ihanaa päivän jatkoa, Miia! 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Satu! Mä niin ymmärrän mustaan jämähtämisen. 🙂 Itsekin ostelen varsinkin talvella vain mustaa ja harmaata. Niitä on tosin helppo yhdistellä. 🙂 Kesällä taas tykkään nykyään väreistä ja varsinkin mekoista. Harmi, että kesä on niin lyhyt. :/ Ihanaa lauantai iltaa sulle!

  • Markit

    Onpas täällä kommentteja! Olenkohan jotenkin vinksahtanut, kun minulla ei ole blogia/snapchattia/instaa tms. En ole huomannut olla kateellinen toisen ilosta, matkoista, erinomaisesta meikkaustaidosta, elämäninnosta, hoikasta ja kauniista ulkomuodosta. Miksi olisin? Välillä mietin, että olenkohan tämän blogin vanhin lukija ja miten nuo todennäköisesti minua nuoremmat ovat niin ahdasmielisiä, katsovat suppeasti elämää, jaksavat kadehtia, kirjoittaa ikäviä juttuja. Ei se oma elämä siitä paremmaksi tule. Olen tästä blogista saanut paljon iloa itselleni, meikkivinkkejä ja joitakin tuotteita ole jopa ostanut. Viime hankinta hiuspuuteri, joka on niin hyvä, että hain toisen pullon, kun on kantistarjouksessa.
    Tuo oli aika hyvä veto, että ovatko Jesset sun muut miehiä?
    Janicalle: minä luin jo 70- luvun lopussa tietojenkäsittelyoppia ja jo silloin oli paljon tyttöjä luennolla. Mies joka sellaista ihmettelee, ei taida olla ihan sinut itsensä kanssa. Muuten hyvän valinnan olet tehnyt, onnittelut siitä :).

    On tämä treffikeskustelu ollut mielenkiintoista. Eikä ne kaikki miehet nyt sentään “luolamiehiä” ole. Mutta kyllä parisuhteessa kummankin pitää joustaa, jos aikoo yhdessä olla. Kompromisseja pitää tehdä, mutta sitähän elämä on.

    Ja kirjoitapa Miia seuraavaksi nuppineuloista, kai siitäkin joku vääntää jotain vähemmän kivaa 🙂

    Tsemppiä kaikille !

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! Et ole todellakaan vinksahtanut. 😀 Monella nuorella nykyään on jokin noista ja ehkä kohta sullakin? 🙂 Tuo tekee kyllä mut niin onnelliseksi, että oot löytänyt hyviä vinkkejä täältä. 🙂

      Itsekin olen alkanut miettiä, että onko nämä “miehet” täällä oikeasti miehiä. Vai onko niitä kommentoijia vain yksi. Laitan nuppineula postaustoiveen listalle. 😉 Hih.

  • Julia85

    Ootko tekemässä postausta tost asun kotistudiosta? 🙂

    • Miia Ezen

      Joo se on listalla ja tulee ulos heti kun pääsen Suomeen. 🙂

  • Erja

    Moi Miia! Oot aivan upea ja todella kaunis sisältä ja ulkoa . En ymmärrä miten ihmiset luulevat voivansa arvostella kenenkään muun elämää ja tekemisiä. Miksi kolmekymppisenä pitäisi muuttua totiseksi ja unohtaa asiat joista nauttii, vain koska ei ole enää parikymppinen? Eikös ole vaan kivempaa nauttia elämästä, meikkailla, matkustella ja tehdä asioita mitä tuntuu hyvältä! Olet minulle suuri inspiraation lähde ja esikuva. Just keep on going girl!

    • Miia Ezen

      Kiitos Erja! <3 Tuota tässä äsken kaverin kanssa mietin. Onko vain parikymppisillä oikeus pitää blogia, Youtube-kanavaa tai muita sosiaalisia medioita? Sehän olisi hienoa, että tähän some-maailmaan saataisiin kaiken ikäisiä – myös omaa ikääni huomattavasti vanhempia. 🙂 Jatketaan me siis Erja näitä tyttöjen juttuja. 🙂

  • Julia85

    Lopetatko muuten lentoemännän työt kun menet kouluun ja sit sulla on tää blogi myös..?

    • Miia Ezen

      Kävinkin tuonne jo vastaamassa kommenttiisi. Eli jään opintovapaalle töistä. Muuten hommaa olisi vähän liikaa. Tosiaan, kun on tämä blogikin. 🙂

  • mjai

    Hehe täällä olisi luvassa jo neljännet deitit, ja se kieltämättä on erittäin harvinaista. Tosin vaimomatskumekko on vielä käyttämättä 😀

    • Miia Ezen

      Ooh! Ihana kuulla! 😀 Veikkaan, että sun ei tarvitse ottaa vaimomatskumekkoa käyttöön. Taidat hurmata ihan omalla persoonallasi. 🙂 Tsemppiä! <3

  • päivi

    Olen ns. ‘puolella silmällä’ lukenut näitä kommentteja ja ihmetellyt näitä mahdollisten ‘miesten’ kommentteja, jotka ovat aivan ala-arvoista tekstiä. Ne eivät ole fiksujen ihmisten kommentteja. Heidät voi todella jättää omaan arvoonsa. Ihmettelen ihmistä joka arvostelee toisen mielenkiinnon kohteita ym. Itse olen jo kuusikymppinen ja olen aina ollut kiinnostunut vaatteista, ulkonäöstä, hiuksista ym. Mua masentaa sellaiset ‘ystäväni’ jotka jaksavat valittaa etteivät jaksa miettiä mitä päälleen laittavat. Tai kymmenen vuotta nuorempi työkaverini väittää, ettei pitkät mekot sovi enää 50 vuotta täyttäneille. Ihmettelen tätä lokerointia. Ihmisten kateus on lisäksi lisääntynyt ja se ilmenee niin omituisilla tavoilla. Miehetkin saattavat olla naisille kateellisia. Varsinkin itsevarmoille naisille, jotka tietävät mitä haluavat eivätkä ole miesten ohjailtavia ja tee asioita heidän ‘pillinsä’ mukaan. Ole oma varma ja tyylikäs itsesi. Elämässä kun ei voi luottaa viime kädessä muuta kuin itseensä. Ja positiivinen ja myönteisiä kokemuksia elämästä etsivä ihminen voi aina hyvin! Jatka samaa linjaa. ps. Mekkosi ovat todella kauniita, hyviä löytöjä!

  • Olli-Pekka Ranne

    Voi jeesus sentään… lähtisin ihan mihin aikaan ja milloin vaan kaffeelle…huh, ku kaunista…

    • Miia Ezen

      Kiitos ja kumarrus! 🙂 Kiva saada mukaviakin kommentteja miehiltä.

  • Ezzzzeeennn

    Kateuskortit viuhuu, katkeraksi syytellään. Vai niin. Minä en ole Miialle kateellinen, elämäni on kunnossa on työtä, isot tulot jne.

    Olen mies ja oikeastaan säälin tätä Miiaa. Hän on pikkunätti nainen jollaisia on kaksitoista tusinassa, ei mikään kaunotar, ihan OK kuitenkin.

    Fiksu nainen ei levittele asioitaan, ei esittele treffivaatteitaan. Miia ei myöskään ymmärrä sitä, että häntä kehuvat miehet ovat säälittäviä luusereita jotka luulevat näin kenties pääsevänsä Miian vällyjen väliin.

    Miia voisi myös ottaa takaisin vanhan nimensä, turkkilainen sukunimi nyt ei ole oikein kova suositus sinkkumarkkinoilla jos tarkkoja ollaan.

    • Margaret

      Voi voi, ottaako niin kovasti itsetunnon päälle, kun naisella on ulkomaalainen sukunimi? Miian lisäksi meitä on läjäpäin muitakin ja voin sanoa, että joukko sen kun kasvaa (ei varmaan tarvitse ihmetellä miksi)
      Elämäänsä aidosti tyytyväisellä ihmisellä ei ole tarvetta kommentoida ala-arvoisesti anonyyminä toisten ihmisten blogeihin, joten taitaa tässäkin olla vähän reppanahko ihminen kyseessä, isoista tuloista huolimatta.

  • Aurinkoutu

    Enpä ole tullut ajatelleeksi, että pukeutumista ajateltaisiin näin paljon treffeillä. Toki siistiltä tulee näyttää, mutta en oikein jaksa uskoa, että ketään kiinnostaa kuitenkaan hirveästi, mitä toisella on päällä. Ylipukeutumista varoisin ehkä enemmän kuin alipukeutumista. Ehkä tämä on vain tamperelaisen farkkunaisen näkemys.

    Eikö varsinkin tuo sininen kolttu ole hirvittävän lyhyt? Ehkä rannalle voisin itse laittaa, mutta virallisempiin paikkoihin tuntuu vähän sopimattomalta.

    • Minttu

      Kyllä, samaa mieltä. Näissä mennään vähän liian kevyellä henkkamaukka-linjalla uuden henkilön tapaamiseen. Mekosta ei myös tee kaunista se, jos se on ostettu NY:stä. Ei pahalla, vaan asua kritisoin sillä nehän olivat valokeilassa tässä postauksessa kai. nättejäkin asuja on nähty kyllä. Minunkaan mielestä vaatteet eivät ole NOIN tärkeät tapaamisella, vaan siltä osin missä tuntee olonsa hyväksi eikä tarvitse keikistellä.

  • Kata

    Hei Miia!
    Älä välitä noista vihapuheista! Olet upea nainen ja esikuva monelle, kuten esimerkiksi itselleni. 🙂 Itselläni on ollut hyvin paljon samalaisia kokemuksia treffailussa kuin sulla. Tuntuu siis helpottavalta lukea kirjoituksiasi, kun huomaan etten ole ainoa jolle käynyt noin.
    Sen, teetkö julkista työtä, tai mitä tahansa työtä, ei tarvitse määrittää sua ihmisenä! Kuin ei myöskään sen, että et ole vielä löytänyt Sitä oikeaa miestä. Välillä en ymmärrä mikä ihmisiä vaivaa, kun puuttuu käytöstavat ja kunnioitus muita ihmisiä kohtaan, ja puretaan omaa pahaa oloa haukkumalla muita.

    Joten, jätä todellakin nuo kommentit omaan arvoonsa ja pidä blogi ihan ja juuri samantyylisenä tyttöhömppänä! Odotan innolla kolmatta osaa Tinder-treffeistä! 🙂 Ihanaa kesää Miia!

  • Rilla

    Tosi ikävää, että ala-arvoinen kommentointi on taas alkanut. Jotenkin toivoisi, että ne kommentit jätettäisiin täysin huomiotta. Eivät ne ole huomioimisen ja vastaamisen arvoisia. Kun ihminen muuttuu pedoksi toista ihmistä kohtaan, se on vastenmielistä. Rakentavaa kritiikki ei aivan eri asia.

    Itse ole pohdiskellut miksi se pariutuminen on nykyään niin haasteellista. Olen vuosien ajan tavannut työssäni päivittäin lukuisan joukon erilaisia naisia ja miehiä. Suurimmalta osalta he kaikki ovat tavallisia, fiksuja sukupuolensa edustajia (paitsi päihdeongelmaiset). Länsimaissa naisilla ja miehillä ei ole koskaan aikaisemmin ollut niin paljon vapautta ja mahdollisuuksia (muitakin kuin some ja baari) tapailla ja pariutua kenen kanssa itse haluaa, kuin nyt. Silti kumppania etsivien joukko tuntuu kasvavan.

    Onkohan kyse myös siitä, että elämä on niin täynnä omaa ohjelmaa ja omia suunnitelmia, toiveita ja unelmia, että siihen ei yksinkertaisesti toista ihmistä mahdu? Jokainenhan tietää, että elämä toisen ihmisen kanssa on kompromissien tekoa ja erilaisten näkemysten kunnioittamista puolin ja toisin. Se on sitä parisuhteessa, perhe-elämässä, ystävyyssuhteissa ja työelämässä. Eivät ne läheiset ihmiset astu kenekään elämään valmiina pakettina, joka “Anttilan postimyyntikuvastosta” valitaan ja tilataan.

    Onkohan osalla myös epärealistisia toiveita toista ihmistä kohtaan? On aika kova vaatimus ajatella, että toisen olisi heti oltava valmis lähtemään treffeille. Joillakin voi olla hyvinkin ikäviä kokemuksia takana ja se tekee ihan oikeutetusti varovaiseksi. Toiset myös ovat perusluonteeltaan sellaisia, että haluavat edetä tutustumisessa hitaammin. Eli antakaa ihmiset toisillenne myös tilaa ja aikaa. On varmasti monia, joilla lieväkin painostaminen saa jarrut liukkiutumaan täysin.

    Innolla odotan reissupostauksiasi! Toivottavasti kerrottavaa riittää, muutakin kuin parhaita ruoka- ja baarivinkkejä.

    Itselläni on edessä viikon loma Wienissä pienen ystäväporukan kanssa. Yksi juhlii samalla viisikymppisiään.

    Hyvää kesää kaikille!

  • Emilia

    Että jotkut jaksaa tuhkata omaa energiaa tuomoseen negatiivisuuteen. Lapsellisia omaan elämäänsä kyllästyneitä ihmisiä. ? Mukavaa päivää sulle “julkkistyrkky” Miia! ??

  • Sirpa

    Voih, joku kommentoija on nyt tosi käärmeissään ja ihan selvästi kateellinen nainen, joka esiintyy miehenä.
    Aika säälittävää.
    Aivan ihanat mekot. Blogisi on minulle hyvänmielen
    blogi.

    • Miia Ezen

      Heippa Sirpa! Toivonkin, että blogini pysyy sellaisena ja inhottavat kommentoijat häipyvät. ?

    • Katteli

      Olen kommentoinut tänne jotain mutta en ole Miialle kateellinen vaan säälin häntä. Miksi olisin tällaiselle naiselle kateellinen joka on sisältä rikki ja koettaa täyttää tätä tyhjöä tavaralla? Miia on myös perso ihailulle jota teiltä kritiikittömiltä tuntuu riittävän. Ihmettelen miksi.

  • juha

    Jos miehet ei pyydä sinua ulos, niin tapailet vääriä miehiä. Jos olet eri mieltä, katso miehenkulma.blogspot.fi

    • Miia Ezen

      Heippa! ? Voi olla, mutta nyt on kyllä se oikea jo löytynyt. Blogiasi pääsee lukemasn vain kutsusta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram