Täydellinen meikkipohja sekaiholle?

30.06.2016

Täydellinen meikkipohja

Tällaiselle supersekaiholle on niin vaikea löytää meikkipohjaa, joka ei rullaannu päivän mittaan pois tai rasvoitu, ei mene klönttiseksi kuiviin kohtiin ja tunkeudu kaikkiin mahdollisiin ryppyihin ja laajentuneisiin ihohuokosiin. You name it – I’ve got it! Ja tähän soppaan kun lisää vielä atooppisen ihon, niin sekasikiöiho on valmis.

Sinänsä on hankala suositella tiettyjä tuotteita toiselle, koska toinen sopii toiselle ja toiselle ei. Tässä on kuitenkin se oma huikea resepti hyvään meikkipohjaan.

1. Avène Skin recovery cream

Tämä kosteusvoide sopii kaikille ihotyypeille ja hellii varsinkin atooppista tai muuten vaurioitunutta ihoa. Voiteessa ei ole suojakerrointa, mutta oletetaan, että täydellisen meikkipohjan haluatkin laittaa suurempiin juhliin. Silloin tuskin nautit auringosta kovinkaan paljoa, vaikka aina olisi päivävoiteessa hyvä olla suojakerrointa.

2. Benefit thePOREfessional primer

Itselläni suuria ihohuokosia löytyy nenän ja posken välimaastosta sekä otsasta. Tämä pohjustaja täyttää ja tasoittaa ne ja kaikki pienet rypyt paremmin kuin mikään. Tämä voide antaa myös iholle mattamaisen ilmeen ja sopii kaikille ihotyypeille.

3. Make up for ever Face & Body meikkivoide

Uskaltaisin melkein sanoa, että tämä meikkivoide soveltuu jokaiselle. Sen peittävyys on light/medium, mutta sitä voi laittaa vaikka kuinka monta kerrosta, jos haluaa peittävämpää tulosta. Lopputulos ei ole kakkumainen vaan ihanan heleä, raikas ja tasainen. Tämä meikkivoide on loistava kesän morsiammille. Levitän tämän joko sormin tai Sigman F80 siveltimellä. Yleisimmät värit suomalaiselle vaalealle iholle ovat 30, 32 ja 34.

Miten täydellinen meikkipohja

4. Urban Decay Naked skin weightless complete coverage concealer

Olen kokeillut hyvin monta peitevoidetta ja mikään ei vedä vertoja tälle. Peitän tällä tummat silmänaluset, mutta tuon sillä myös valoa kasvoille valokynän lailla. Tämä tulee siis olla omaa ihon väriä pari astetta vaaleampi, mutta muistathan silloin, ettet laita sitä ainoastaan silmien alle. Myös otsan keskiosa, nenän korkein kohta, leuka ja amorin kaari tarvitsevat valoa. Levitän tämän tuotteen kostutetulla Beauty Blenderillä.

5. RCMA no-color powder

Tämä irtopuuteri kiinnittää meikkivoiteen ja peitevoiteen supertehokkaasti ja silkkisen tasaisesti. Lisään tämän tuotteen kostutetulla Beauty Blenderillä niihin kohtiin, joista rasvoitun helposti tai olen todella kuiva. Eli otsa, nenänpielet ja leuka. Myös silmien alla olevan peitevoiteen kiinnitän tällä. Lopuksi sudin tätä puuterisiveltimellä kevyesti kasvojen muihin kohtiin, jotta pinta ei jää tahmeaksi. Näin varjostuksetkin levittäytyvät tasaisesti. Tämän puuterin lisäämisen jälkeen iho on kuin photoshopattu tasaiseksi – eli “air brushed”.

  • Suvi

    Hyviä vinkkejä, kiitos! 🙂 mistä saa ostettua kätevästi RCMA puuteria?

  • Pauliina

    Nyt osui ja upposi!
    Täytyy ottaa näistä ohjeista kuvakaappaus puhelimeen, jotta muistan kaikki vaiheet kun opettelen uutta tekniikkaa meikata.
    Näillä ohjeilla saan varmasti ongelman pois, kun meikkivoide klönttiintyy naamalle, mikää ei ole ärsyttävämpää. :/
    Mistä tuota primeria voi ostaa? Tai suositusta jota saisi suomesta? 🙂

    • Miia Ezen

      Heips! Hyvä että osu ja uppos. 😀 Toivottavasti tämä toimii sulle. Primeria myy ainakin lookfantastic-nettisivut, mutta jotkut väittävät ettei Benefittiä sieltä aina saa tilattua. :/ Jotkut ovat kuitenkin onnistuneet. 🙂 En oo vielä löytänyt vastaavaa Suomen kaupoista. Ehkäpä Isadoran under cover face primer on vähän sinne päin.

  • maijastiina

    Hyviä vinkkejä! Pitänee hommata ainakin tuo concealer ja primer testiin. Oletko mineraalimeikkipohjia koskaan testannut? Itse ihastuin jo 7 vuotta sitten Bare Mineralsiin ja sen jälkeen nestemäiset meikkivoiteet on unohtuneet tyystin. Minkälaista poskipunasivellintä käytät? Itselläni on suuria vaikeuksia löytää mieluinen. Siveltimen on aina olleet joko liian pieniä tai suuria.

    • Miia Ezen

      Heips Maijastiina! Olen Baremineralsilta kokeillut muutamaa tuotetta – meikinkiinnityspuuteria ja sävyttävää kosteusvoidetta. Eivät olleen omalla kohdallani kummoisia. Sanotaanko, että ihan ok, mutta kovan hintansa puolesta odotin parempaa. :/ MUTTA en ole vielä kokeillut muita juttuja. Ehkä vielä uskaltaudun. 😉

      Mulla on poskipuna siveltimenä tällä hetkellä Morphy Brushes G8 sivellin. Juuri pari päivää sitten tuli postissa Zoevan 12B sivellin, joka on enemmän tarkoitettu voidemaisten poskipunien levitykseen, mutta uskon sen soveltuvan hyvin myös puuterimaisiin. Mielestäni poskipunasiveltimen on hyvä olla synteettistä materiaalia, jottei se ime itseensä kaikkea punaa ja näin nk. color pay off ei ole kovin hyvä. Eli puna jää siveltimeen eikä poskelle.

  • Kattis

    Screenshot otettu! Juuri matkalla Tulholmaan ja siellä tietty Sephoraan ?
    Hankin osan näistä ja NARS:ia taas varastot täyteen! Vinkkinä Narsin poskipuna sävy Orgasm ?

    • Miia Ezen

      Oih joo! Huippua! Joo tuota Narsin poskipunaa onkin kehuttu. Pitää päästä testailemaan. 🙂

  • Päivi1978

    Olen lukenut jo kauan blogiasi, jopa nämä meikkaus jutut vaikka en meikkaa lähes lainkaa. En ole koskaan meikannut, nyt alan hieman innostumaan. Omistan yhden paletin luomivärejä ja muutaman sudin. Kun lähden juhlimaan laitan bb voidetta ja hieman luomiväriä. Voisitko antaa täällä vinkkejä että miten päästä alkuun ja käyttää tuotteita. En pysty ostamaan kaikkia tuotteita kerralla mutta yhden jutun voisi kerrallaan opetella. Postaus miten saa vähällä itsensä ees jotenkin nätiksi.

  • Papu

    En meikkaa OLLENKAAN. Ainut kosmetiikkatuote kasvoillani on suihkusaippua ja joskus harvoin Nivean perusvoide.

    Mutta sekä blogisi, että vlogisi ovat lemppareitani.

    Tykkään todella paljon kirjoitetuista meikkivinkeistäsi ja videoistasi. Niistä tulee ilahtunut ja hyvän mielen fiilis.

    Vaikken meikkaa, enkä matkusta!!! 😀 (ei ole mielenkiintoa siihenkään) , vaan omat mielenkiintoni kohteet ovat lähinnä maa-ja metsätalousjutuissa, niin odotan postauksiasi kuin lempi tv-sarjaa/leffaa!!!

    Eli kiitos! Näissä on suorastaan jotain taianomaista!

    Ps. Eat, pray, love -leffa on ihana …..matkustusta, tunteita, rakkautta…jotain iloisen toivorikasta ja ihanaa. Näissä on jotain samaa!!

  • Anne

    Hei! Nämä “vinkkipostaukset” (kin) on kivoja ja hyödyllisiä 🙂 Muistelen että sulla oli Avenelta käytössä myös silmänympärysvoide? Sen verran pitää työn puolesta mainostaa/vinkata että jos asut alueella jossa sijaitsee Avainapteekki niin kannattaa liittyä avainasiakkaaksi. Asiakkuus ei sido mihinkään eikä maksa mitään. Joka kuussa on kuukausitarjouksia avainasiakkaille (tarjoukset voi kurkata netistä) ja Avenen tuotteita on tosi usein noissa 😉 Sori mainospuhe mutta Avenen tuotteethan ovat aika hinnakkaita niin jonkun roposen voi tuolla konstilla säästää 🙂 Aurinkoista loppukesää!

    • Miia Ezen

      Heips Anne! Ei haittaa ollenkaan, kun mainostat. 🙂 Täällähän me ollaan toisiamme varten kertomassa hyviä vinkkejä. 🙂 Ja kyllä ne Avenet on vähän arvokkaampia, mutta aivan loistavia! Oon muuten jossain törmännytkin tuohon Avainapteekin mainokseen Avenen tuotteista. Sellainen muistikuva ainakin on..

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram