5 kesäistä huulipunaa

28.06.2016

20160628-226587289

Snäpissä minua seuranneet ovatkin jo saaneet kyllästymiseen asti kuulla uusista kamera- ja valohankinnoistani. Tänään päätin kokeilla settiä ja oh boy, kuinka olenkaan tyytyväinen! Itselaukaisevan kanssa saa vielä vähän hioa, jotta saan kuvat tarkemmiksi, mutta muuten olen hyvin tyytyväinen. Miikkulaisen residenssistä kuului tänään ilon kiljahduksia.

Päätin siis kuvata viisi lemppari huulipunaani, jotka ovat olleet ahkerassa käytössä tämän kuun ajan. Ylimmässä kuvassa komeilee Sephoran cream lip stain värissä 04. Näitä saa esimerkiksi Tukholmaan suunnatessa, josta kirjoittelin pari viikkoa sitten: Mitä ostaa Tukholman Sephorasta?

201606281821477185

Tämä (yläpuolella) puna on viihtynyt huulillani kesän juhlissa. Se on Kat Von D:n everlasting liquid lipstick värissä mother. Ja tämä on todellakin everlasting. Jos joku sattui näkemään minut Kuudennen linjan juhannustansseissa, oli tällä tytöllä kova meno päällä. Puna pysyi silti matkassa ihan huulilla asti, eikä skumppalasin reunalla. Näitäkin saa Sephorasta.

201606281440606559

Hennon pinkki Too Faced:in liquified long wear lipstick (yläpuolella) värissä melted peony on mielestäni enemmänkin pigmenttinen huulikiilto. Ei pysy tällä tytöllä, mutta väri on nappi. Siskoni tosin sanoi, että huultenrajauskynän kanssa se pysyy hyvin. Täytyypi testata. Teidän harmiksenne tämäkin on Sephorasta ostettu. Voi halleluja, kun pompin tasajalkaa se päivä, kun ja jos saamme Sephoran Suomeen.

20160628962716252

Tätä yllä olevaa punaa saa Suomesta ja olen sen itsekin saanut bloggaajien koulutuspäivillä. Se on Maybellinen hennon värin antava colorsensational huulipuna värissä 145. Se on lähes huulteni värinen, mutta antaa kivan kiillon. Kun tämä puna päivän mittaan haalistuu, jättää se kauniita glittereitä huulille. Makuasia tämäkin, mutta itse pidän näistä glittereistä.

20160628477857108

Viimeisimpänä blogissani jo viime vuonna vilkkunut Inglotin matta lip pencil (yläpuolella) värissä 31 (eri värikoodit Suomessa), joka on ostettu Varsovan reissulta. En tiedä miksi, mutta tämä väri vetää minua puoleensa kuin magneetti.

Mikä oli teidän suosikki näistä väreistä? Onko teillä jotain kesän must have -punaa?

P.S. Mulla on kuvissa paita päällä. 😉

Kesän ihanimmat huulipunat

 

  • Laura

    Maybelline kuvassa olet kaunis ja luonnollisen näköinen. Huippuhyvä meikki, sopii täydellisesti Sulle! Punan sävykin on napakymppi.

    • Miia Ezen

      Voi kiitos Laura! Juuri mietin sitä, että valokuvaaja valitsee yleensä kuvistani ne, jotka itse jätän valitsematta. Tuo kyseinen kuva on juuri sen tyylinen, mitä valokuvaaja valitsisi itsestäni. Sulla taitaa olla silmää tähän. 😉

  • Anniina

    Täytyy kyllä sanoa, että kuvien laatu vaikuttaa toosii hyvältä! Ei uskoisi että ne on otettu itselaukaisimella! ? Meillä on tulossa myöhemmin kesällä reissu Tukholmaan JOTEN ehdottomasti käyn Sephorassa! Tuo meikki-innostus on ihan selvästi tarttuvaa! ? En olis uskonut tämän tytön käyttävän ihan näin paljon rahaa meikkeihin ja siveltimiin! ?

    • Miia Ezen

      Kiitos Anniina! 🙂 Kyllähän tuo on vähän haastavaa yksin ottaa kuvia, mutta pikkuhiljaa oon siinä pro. 😉 Ooh.. oon niin kade, kun pääset Tukholmaan ja Sephoraan. Ja pahoittelen, että oon “tartuttanu” sut. 😉

  • Ansku

    1, 3 ja 4 ovat suosikkejani ja kyllä 2 sopii juhliin myös. ? Kivoja punia! Sinulle sopii hyvin kaikki huulipunien värit! Harmi, että Suomesta ei juuri saa näitä. Olen tämän blogin myötä itsekin hurahtanut huulipuniin ja entisen muutaman sijaan niitä löytyy nyt iso meikkipussillinen joka lähtöön… Aiemmin käytin enemmän vaan kiiltoja, jotka nekin sopivat mielestäni hyvin kesään. Käytetäänpä siis puniamme ahkerasti!?

    • Miia Ezen

      Heippa Ansku! On tosiaan harmi ettei näitä saa Suomesta. Noh, tuota Inglottia ja Maybellineä tietenkin. 🙂 Toivoisinkin, että pääsisin kokeilemaan lisää tuotteita mitä meillä täällä Suomessa on. Taidan tulla sullekin kalliiksi, kun oot jo noin monta ostanut. 😉 Muuten.. olin itsekin ihan samanlainen ennen. Käytin vain huulikiiltoja ja niitäkin mulla oli vain yksi kerrallaan. Rohkeasti siis vaan punat käyttöön, mutta oot oikeassa, että huulikiillot on aivan loistavia kesään. 🙂 Ihania kesäisiä päiviä sulle!

  • Minna

    Moikka! Ei mitenkään tähän postaukseen liittyen, mutta haluaisin kehua youtube- videoitasi! Olet tosi luonnollinen ja mukavanoloinen. Olen katsellut nyt videoitasi ihan putkeen ja saanut paljon hyviä vinkkejä ja ennen kaikkea olet saanut minut hyvälle tuulelle. Jatkaa samaan malliin!! 🙂 Kivaa kesää toivottaen, Minna

    • Miia Ezen

      Heippa Minna ja SUURI kiitos! Nautin todella videoiden tekemisestä ja vielä ihanempaa, että joku tykkää niitä katsoa. 🙂 Odotan innolla viikonloppua, että pääsen kuvaamaan uudella kameralla ja valoilla. Saadaan videot vähän laadukkaammalle tasolle.

  • Inka

    Sephorat ovat aivan höpöhöpö-kauppoja. Edullisemmat tuotteet ovat taattua china-laatua terveysriskeinensä. Ja muita sarjoja saa nettikaupoista sikäli jos tarvitsee, ja ulkomaanreissuilta.
    Sephoraan liittyy samanlaista hypetystä kuin aina niihin ketjuihin joita ei vielä ole täällä saatavana. Odotukset siitä että olisi muka jotain parempaa.

    • Miia Ezen

      Heips Inka! Rehellisesti sanottuna en ole perehtynyt Sephoran kaikkien tuotesarjojen Inci-koodeihin ja en vielä tiedäkään niistä paljoa. Kerro toki, jos tiedät jostain tietystä merkistä enemmän. Se olisi hyvin mielenkiintoista. Ja mitkä ovat nuo mainitsemasi Sephoran edullisemmat tuotteet? Sephoran oma merkki? Suurin osa Sephoran tuotteista on high end -meikkejä. En väitä, että kuitenkaan high end meikit olisivat aina parhaita. Myös markettimeikeistä löytää paljon hyviä tuottieta. 🙂

      Itse pidän Sephorasta todella paljon, koska siellä on todella laaja tuotemerkkivalikoima saman katon alla. Monella merkillä on myös paljon laajempi valikoima erilaisia tuotteita, kuten upeita luomivärejä ja erilaisen koostumuksen omaavia huulipunia (esim. liquid lipsticks). Monia Sephoran tuotteita ei saa tilattua Suomeen nettikaupoista tai jos saa niin se on tehtävä suoraan jenkeistä korkeine tullimaksuineen. Mitä merkkejä tarkoitit, kun ostat ulkomailta? 🙂 Itse suuntaan juurikin Sephoraan.

      Too Faced, Benefit, Kat Von D ja TonyMoly – siinä muutama suosikkini. Nämä ovat ainakin laadukkaita tuotteita ja näistä vain TonyMolya saa tilattua Suomeen ilman tullimaksuja (EHKÄ Benefittiä lookfantasticilta), mutta sekin Ebaysta ja ovatko ne sitten aitoja? Kiinastahan ne tulevat. 😉

      Kaiken kaikkiaan, jos tiedät jotain näistä merkeistä ja mitkä niistä on “höpöhöpöä”, niin kerro ihmeessä. 🙂

  • Aino

    Kat von D:n ja Inglotin värit ovat omaan silmään ihanimpia 🙂 Hei nyt heräsi mielenkiinto.. Millaisen kamerahankinnan olet tehnyt? Superlaadukkaita kuvia!

    • Miia Ezen

      Joo nuo onkin näistä viidesta ne värit johon kallistun, kun haluan vähän vahvempaa väriä huulille. 🙂 Ostin Canonin EOS 700d kameran ja myös uudet soft box valot tekevät suuren muutoksen. 🙂

  • Maiju

    Vau mikä sävy toi viimeinen. Täydellisen ihana.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram