Asu ensimmäisille Tinder-treffeille

05.06.2016

P1110579

Minua Snapchatissä (nimimerkillä ‘miikkulaisen’) seuranneet jo tietävätkin, että olen käynyt viimeaikoina muutamilla Tinder-treffeillä. Olen Snäpissä valitellut sitä, etteivät miehet ole kovin innostuneita näkemään tätä tyttöä kuitenkaan uudelleen. Syitähän voi miettiä ja keksiä vaikka kuinka paljon oman ulkonäön ja persoonallisuuden haukkumiseen asti. Olen kuitenkin se kuka olen ja en sitä halua muuttaa. Jos joku minusta kiinnostuu, niin kyllä hän myös viestiä laittaa.

En ota Tinder-treffailua haudan vakavasti. Enhän ole koskaan näitä ihmisiä aikaisemmin nähnyt ja uudet tuttavuudet ovat aina tervetulleita. Faktahan on se, ettei mitään elämässä saa jos ei etsi. Niin, kuulit oikein. Ei kukaan tule kotoa hakemaan uuteen työpaikkaan, suhteeseen tai harrastukseen. Kyllä ne kaikki pitää itse etsiä. Sinänsä suhteen etsiminen karahtaa ainakin itselläni korvaan, koska en myönnä todella ETSIVÄNI miestä. Kaikki on todella hyvin näinkin. Ainahan sitä haluaa mitä ei saa.

P1110583

Olenkin tavannut todella mielenkiintoisia ihmisiä Tinderin kautta. Voisinko sanoa, että he päihittävät mennen tullen baari-aikojeni tuttavuudet. Mielestäni kuvat kertovat ihmisestä hyvinkin paljon ja niiden perusteella sitä päättelee ihmisestä pelottavankin paljon. Onko tuokaan sitten hyvä, mutta pienen omakohtaisen kokemuksen perusteella tämä toimii ja olen onnistunut valitsemaan treffikumppanini todella hyvin.

P1110611

Tykkään mennä ensitreffeille melko rennoin vaattein. Kesällä se tarkoittaa kivaa mekkoa ja talvella simppeliä paitaa farkkujen seurana. Joskus aikoinaan, kun menin ensimmäistä kertaa ranskalaisen poikakaverini kanssa treffeille, käytin juurikin tätä reseptiä ja huonosti kävi. Hänellä oli puku päällä ja pöytä varattu kaupungin upeimmasta ravintolasta. Silloin vähän hävetti. Suomessa tuskin näin tulee koskaan käymään.

Ensitreffien vaatteet on siis mielestäni kiva olla neutraalit. Eivät liian paljastavat, liian söpöt tai liian räiskyvät. Toivoisin oman persoonani olevan sen verran viehättävä aivan alkuun ettei vaatteisiin tarvitsisi kiinnittää niin paljon huomiota. Ylempi mekko on tyypillinen hellepäivän treffimekko ja alempi taas niille turvonneille päiville (tiedättehän). Itse myös arastelen jalkojani, joten maximekolla ne saa hetkessä piiloon ja olo on varmempi.

Tiedossa onkin kolmen postauksen sarja ASUJA! Olette niitä aina silloin tällöin pyytäneet. Nyt siis uskaltauduin ottamaan näitä kuvia omassa pienessa kotistudiossani. Kuvien ottajana toimin minä itse! Olen jopa hiukkasen ylpeä siitä minkälaisia kuvista lopulta tuli. Seuraavina päivinä ilmestyvät asukuvat liittyvät kaikki Tinder-treffailuun. Tiedossa siis treffitarinoita ja ajatuksia treffailusta.

P1110614

Ylempi mekko by Roxy (ostettu Hong Kongista) ja alempi mekko by H&M.

  • Rosa

    Kiva kun teet tinder-treffailusta postauksia. Olen taas aloittanut tinder-treffailun ja mun ajatus on juurikin samankaltainen kuin sinulla. Ei kukaan tule kotoa hakemaan ja baarituttavuudet on jo niin nähty.

    • Miia Ezen

      Heippa Rosa! Toivon todellakin, että tapaat kivoja ihmisiä Tinderin kautta. Tsemiä siis meille sinkuille! 🙂

  • Tindaajamies

    Passaako tuota miesten kiinnostumattomuutta ihmetellä. Jos on ollut julkkismorsian leikkiavioliitossa ja sitä ennen on takana liitto turkkilaisen kanssa, niin ei tosiaan ole kuuminta hottia parisuhdemarkkinoilla etenkin, jos mielenkiinto on pinnallisissa asioissa kuten treffivaatteissa.

    Sitten vielä nuo rumat tatuoinnit. Siisti kaveri kavahtaa tatuoituja naisia.

    • Miia Ezen

      Heh! Huomaa taas, että Iltasanomat on kirjoitellut, kun tänne eksyy näitä inhottavia kommentteja. turkkilaiset ovat ihania ihmisiä, tatuoinneissa ei ole mitään vikaa, treffivaatteita miettii joka nainen ja ei kukaan enää muista missä ohjelmassa olen ollut. Varsinkaan ne miehet, joiden kanssa treffailen. 🙂 Hyviä tyyppejä olen tavannut. 🙂 Mukavaa ja positiivisempaa kesää sullekin!

      • Markit

        Hoijaa! Tuo “Tindaajamiehen” kommenttihan ihan uskomaton! Niin älytön, että en voinut kuin nauraa, ei voinut mitenkään vakavalla mielellä suhtautua “kritiikkiin”! Eihän tuollaisia voi enää olla siis ihan aikuisten oikeesti nykyaikana? Olis ollut edes pöljä kommentti, älä Miia ihmeessä ota sitä vakavasti. Tuolla et kaunista kesäpäivääsi pilaa, tai minä vihastun :).

        Tosi nättejä mekkoja, erityisesti tykkäsin alemmasta, jossa tuuli puhaltaa hellepäivänä. Ja kuvat olivat hyviä, voit hyvillä mielin ottaa lisää.

        Ja todellakin, kukaan ei kotoa tule hakemaan vaikka kuinka odottaisi. Tämän huomasin, kun olin 18v ja kaikki kaverit seurustelivat, eikä heitä juuri näkynyt. Joten otin silloin itseäni niskasta kiinni ja lähdin tanssipaikalle yksin. Ei silloin ollut mitään Tindereitä sun muita :). Olisikin ollut!!! Ja tietokone!!! Ja tarttui sieltä sitten ennen pitkään yksi kaksilahkeinenkin, jonka kanssa on viettänyt aikaa reipas 30 v.

        Odotan innolla juttujasi ja ajatuksiasi treffailusta, kas kun osaat kirjoittaa niin mukavasti.

        Ihania kesäpäiviä ja mielenkiintoisia treffailuja sinulle.

        • Miia Ezen

          Voi kiitos taas ihana Markit! <3 Kyllä mäkin tuolle kommentille nauroin. Siitä osasinkin suoraan suunnata iltalehtien sivuille, koska arvasin kommentin perusteella, että jotain on nyt siellä kirjoitettu. Aina sitä vaan jää miettimään, että minkälainen ihminen jaksaa kirjoittaa toiselle noin inhottavia. Onneksi silloin kun olit 18 vuotta ei ollut nettiä. Ei ollut nettikiusaamista ja monet inhottavat asiat jäivät siis sanomatta. Ootpas ollut muuten rohkea ja reipas, kun lähdit yksin tanssipaikalle. 🙂

          • Markit

            No en todellakaan ollut reipas tai rohkea. Mutta tanssijalan vipatus oli niin valtava, että oli pakko lähteä. ?. Luonteeltani olin silloin arkajalka ja isossa ryhmässä hiljainen, eikä omia mielipiteitäkään tainnut juuri olla. Mutta kesätyöpaikat koulutti ja nyt näitä mielipiteitä onkin sitten rasittavuuteen asti ?. Sitä olen nykyisin ihmetellyt, miten ihmiset voivat ja kehtaavat niin suoraan sanoa noita inhottavuuksia, esim toisen ulkomuodosta tai vaatetuksesta. Toisen ihmisen kunnioitus tuntuu välillä ihan kadonneen. Ystävällisyys on niiiiin paljon mukavampaa. ☀

          • Miia Ezen

            Oot kyllä niin oikeassa, että kanssa ihmisten kunnioitus on kyllä vähentynyt huimasti. Lisäksi on luotu käsite nk. normaalista ihmisestä ja kaikkien pitäisi kuulua siihen muottiin. Erilaisuutta pelätään. :/ Jatketaan me tällä omalla positiivisella linjalla. 🙂

  • Minba

    Hei, en tiedä ikääsi. Mutta nuo mekot ovat nätit ja sopivat hyvin noin 15-20 vuotiaalle.

    • Miia Ezen

      No sehän on hyvä, että mulla on noin nuorekas tyyli. 😉

    • Taija

      Minustakin nuo mekot on nätit ja minusta ne sopii 1-60 vuotiaille, turkkilaisia en ole juurikaan tavannut joten en osaa sanoa millaisia ovat, olisi kyllä hauska tutustua sillä eri kulttuurien kohtaaminen on rikkaus, tatuointeja on joillakin ja joillakin ei, toiset on olleet naimisissa ja toiset ei, toiset on olleet tv:ssä ja toiset ei. Pointtina että mielipiteitä ja valintoja on monia ja kaikki niistä yhtä lailla ok, minusta on sääli että kaikki eivät sitä ymmärrä. 🙂

      • Taija

        Ja pakko vielä jatkaa näille kommentoijille sen verran, että kun se oikea tyyppi tulee kohdalle, niin sitä ei varmasti kiinnosta kenen kanssa on ollut naimisissa tai millaisia tatuointeja on. Jos noiden perusteella hylkää toisen Tinderissä tai treffeillä niin eipä olisi tainnut kovin mukava tuttavuus olla muutenkaan.

        Esim. oma mies ei tykkää tippaakaan tatuoinneista, mutta eipä jäänyt mun tatuoinneista kiinni tämä suhde, eikä kaatunut siihenkään että otin uuden kuvan 😀

        • Miia Ezen

          Juuri näin ja eihän kyseiset Tinder-miehet edes tiedä turkkilaisesta exästäni, blogistani tai TV-ohjelmasta. Tätähän ei tarina kertonut. 😉 Kohdallasi sen huomaa, että tuollaiset asiat on sivuseikka. Mihesi rakastui sinuun ihmisenä. Tatuoinneista välittämättä. 🙂

      • Miia Ezen

        Moikka Taija! Olipa ihanasti sanottu! Varsinkin tuo: “turkkilaisia en ole juurikaan tavannut joten en osaa sanoa millaisia ovat, olisi kyllä hauska tutustua sillä eri kulttuurien kohtaaminen on rikkaus.” Juuri näin. <3 Hassua, että Tinder-postaus ajautui exästäni puhumiseen. Ihmiseen, joka on maailman hyväsydämisin ihminen. Ja tosiaan ei se ole keltään pois, jos teen omia erilaisia valintoja elämässäni. 🙂 Kiitos kivasta kommentista.

    • Mia

      Kyllä tuo alempi ainakin sopii minkä ikäiselle tahansa! ;o

  • Sanna

    Voi luoja näitä joidenkin ihmisten kommentteja… Ei voi ymmärtää.. Tsemppiä sulle. Olet upea!! Ja nää asukuvat ovat ihan tajuttoman hienoja, ihan kuin jossain studiossa otettuja. Millä olet kuvannut ne?

    • Miia Ezen

      Kiitos Sanna! <3 Mulla on tuollanen aika perus järkkäri Panasonicin GX1 ja siinä valovoimainen pannarilinssi. Opettelen kuvaamista kokoajan, mutta kyllä se on niin "välineurheilua", ettei raha riitä ihan älyttömän hienoihin juttuihin. Veikkaan, että näissä kuvissa valotus ja tausta on tärkeintä. Tuun tekemään postauksen jossain vaiheessa, että miten ihan vain kotona voi ottaa hienoja kuvia. 🙂

  • Emmi

    Heh, tämä vaikuttaa kivalta ja mielenkiintoiselta postaussarjalta. 🙂 Jään mielenkiinnolla odottelemaan seuraavia osia, vaikka en itse tinderissä olekaan. Ja nuo kuvat on aivan upeita ja asut sopivat hyvin vaalealle hipiällesi 🙂

    • Miia Ezen

      Moikka Emmi ja kiitos tuhannesti! Katsotaan mitä uskallan tänne kirjoitella, kun näyttää siltä, että Iltapäivälehdet heräsivät taas horroksesta. Olin jo onnellisesti luullut, että en on ohi. :/

  • Margaret

    Aika monella suomalaisella miehellä on samankaltaisia ajatuksia kuin “Tindaajamiehellä”, siksi en juuri ihmettele, miksi yhä useampi nainen valitsee ulkomaalaisen miehen. Voin suorastaan pahoin, kun luin tuon kommentin.
    Miia, olet upea kaunotar ja toivottavasti tiedät sen itsekin. Ihanaa kesää sinulle!

    • Miia Ezen

      No wautsi Maragaret, kiitos! Sanoitpa tuon hyvin. En osannut itse edes ajatella asiaa näin. Ikävä kyllä Suomessa on paljon miehiä, jotka tosiaan ajattelevat näin. Onneksi niitä ei ole eksynyt treffikumppaneikseni – ainakaan tietääkseni. 🙂 Ihanaa kesää sulle! <3

  • Sara I Sara's Fab Life

    Tatuoinnit ei kyllä enään ole kovin harvinaisia ja niitähän löytyy niin miehiltä kuin naisiltakin. Sikäli aika typerä kommentti. Itse en onneksi suomalaista TV:tä kato (en realitya enkä saippistakaan) joten empä sua aluksi edes tunnistanut (ennenkun näin jutun iltalehdessä)

    Itellä kun ei oo ketään joka ottais asukuvia, niin odotan sulta innolla sellasta postausta.

    En tie johtuuko ehkä huonosta itsetunnsota tai jostain, vai miksi mulla tinderissä lähestulkoon kaikki menee “ei” osioon. Juurikin se ulkonäkö ja kuvassa olevat vaatteet. Olutlasi on heti ei, koska siitä tulee sosiaalinen ihminen mieleen ja itse olen aika arka. Kuvissa (omassa pienessä päässäni) kuvittelen aina että ihminen on liikaa tai liian vähän jotain luonnetta. Oon varmaan iki sinkku kun baarit ja netti deittailu on kaukana mukavuusalueelta…

    Loppuun vielä että ihania mekkoja 😀

    • Miia Ezen

      Heippa Sara! Niin on monta kaltaistasi ihmistä, jotka eivät suomalaista TV:tä katso. 🙂 Enkä usko, että oot ikisinkku. Varmasti löydät kaltaisesi ihmisen. Ehkä hänkään ei käy baareissa tai pidä nettitreffailuista. Jatka silti Tinderin pläräämistä. Ehkä sieltä vielä voisi löytyä joku. Niin harvassa paikkaa kun nykyään tapaa uusia ihmisiä.

  • Tindaajamies

    Arvasin, että kuraa tulee niskaan ja arvasin senkin, että kommentteja ei perustella ja valitetaan pahaa oloa ja tietenkin ollaan sitä mieltä, että ne suomalaiset miehet nyt on tuollaisia.
    Miian markkina-arvossa on joku pielessä, se on selvä, jos kaverit eivät halua häntä tavata uudestaan. Tämä on fakta, vaikka te (naiset) kuinka sanoisitte, että “olet ihana”, “olet kaunis” ja sitä rataa. Miian Tinderissä tapaamata miehet eivät ajattele niin.

    Mitä tulee turkkilaisiin, niin Miia vetää mutkat suoriksi jos sanoo turkkilaisten olevan ihania. Saattaahan siellä sellaisiakin olla, mutta viisumipakkoon on syynsä. Meidän suomalaisten miesten silmissä etenkin turkkilaisen tai arabin kanssa suhteessa ollut on melko kehnotasoinen toisin kuin vaikka saksalaisen tai britin kanssa ollut. Tatuoinneista sen verran, että espanjalainen tai italialainen suhtautuu niihin huomattavasti torjuvammin kuin suomalainen. Sekä miehellä, että naisella. Kai treffivaatteita ajattelee jokainen nainen, mutta harva niistä kirjoittaa omaa blogipostausta. Sekin omalta osaltaan kertoo erittäin pinnallisesta ja vinksahtaneesta arvomaailmasta ja sellaisen omaavasta naisesta asiallinen kaveri pysyy kaukana. Tokihan joku turkkilainen tai samanlainen epävakaa tatskahemmo jolle tärkeää on salipullistelu saattaa Miiaan retkahtaakin.

    • Miia Ezen

      Heippa Tindaajamies! Kyllä mun markkina-arvo on ihan kunnossa. 😉 En ole ainoa, jolle näin käy. 🙂 Nämä ovat ensikokemukseni Tinderistä. Blogipostauksen on aina tarkoitus herättää ajatuksia. Monet asupostauksia tekevät muotibloggarit yhdistävät niihin tarinan. Tämä on minun tarinan kerrontaa naisille suunnatussa blogissa, joka on myös osa-aikeinen työni. Me naiset kun pidämme vaatteista, meikeistä ja kappas – miehistä. Todella harmi, että arvostelet minun arvomaailmaani kertaakaan kanssani edes juttelematta. Toivon jokatapauksessa sinulle kaikkea hyvää ja tsemppiä omille Tinder-treffeille. Jokaiselle meillä on siellä joku. 🙂

      P.S. Itseasiassa en edes haluaisi tavata miestä, joka ajattelee: “Meidän suomalaisten miesten silmissä etenkin turkkilaisen tai arabin kanssa suhteessa ollut on melko kehnotasoinen..” On meillä Suomessa sitten ihan huikean tasoisia miehiä, kun on varaa sanoa ihmisestä noin vain etnisen taustan perusteella. Anteeksi – en hyväksi rasismia missään muodossa.

      • Tindaajamies

        Ei kukaan mies halua olla vain osa treffaustarinaasi. Osa sitä on vaatteesi, osa sitä bloggauksesi. Mies on pelkkä kulissi. Fiksu kaveri ei mene sellaiseen mukaan.
        Turkkilaisissa ja arabeissa ei ole kyse suoraan etnisestä taustasta vaan siitä,että näiden miesten motiivi deittailla suomalaista naista on joku ihan muu kuin rakkaus. Suomalaisen miehen pitää olla isotuloinen ja älykäs, turkkilaiselta ei vaadita samaa. Tässä ei ole kyse rasismista.
        Tosin kaverini jonka vaimo on brasilialainen saa hänkin kuulla kaikenlaista. Vaimonsa on muka postimyyntimorsian ja mies sellainen joka ei suomalaista muka saanut. Haukkujina usein ne samat joilta löytyy kotoa turkkilainen mies.

        On toisaalta kyllä kummallista, että Suomi on jokseenkin ainoa länsimaa jossa miehet ja naiset haukkuvat toisiaan parisuhdemarkkinoilla näin paljon. Se ei lupaa hyvää tälle maalle tulevaisuudessa.

        • Miia Ezen

          Nyt en vain voi vastustaa kiusausta ja kysyä, että löytyykö sinun kotoasi turkkilainen mies? 😀 Plus huomio! Itse en hauku suomalaisia miehiä laisinkaan. Tarinahan ei kerro onko tapaamani Tinder-treffit edes suomalaisia. Tosiaan suuresti ihmettelen, että miksi haukut toista treffailijaa tässä, kerran sitä itsekin ihmettelet.

    • Minttu

      Minä en ala sua analysoimaan, mutta teepä se itse:

      Mikä tarve sulla on olla noin ilkeä? Mieti nyt itse, että olisiko kivaa, jos joku tulisi sulle sanomaan päin naamaa, että olet huonotasoinen? Ja kun sulle ei kerran tuota minkäänlaista ongelmaa sanoa sitä Mialle, niin minkä tasoisen ihmisen se susta tekee?

    • Minttu

      Eipä sitä voi kaikkien miesten puolesta puhua, mutta sama yleistys pätee kyllä toisinkin päin. En koskisi tikullakaan miehiin jotka lomailevat Thaimaassa bilettämässä. Tai tekemässä yhtikäs mitään siellä 🙂 Ja vaikka sitten olisikin olemassa joitakin meidän arvoihin sopivia ja mukavia thaimaalaisia.

  • Salainen

    Moikka Miia! Tämä voi kuulostaa vähän hassulta, mutta haluaisin jutella kanssasi. Laitatko vaikka viestiä *sähköposti poistettu moderoinnissa*.

  • Karoliina

    Terkkuja toiselta tatuoidulta, turkkilaisen sukunimen omaavalta – koitetaan räpistellä elämässä eteenpäin, vaikka rahkeita siihen ei vissiin enää olekaan 😉

    • Miia Ezen

      Hahah! Ihana! <3 Joo ollaan me melko "kehnotasoisia". 😀

    • Tindaajamies

      Millainenhan rekypolitiikka Finskillä on? Tiesitkö sitä, että erityisesti Aasiassa tatuointeihin suhtaudutaan erityisen karsaasti. Siellä ei todellakaan ole suositeltavaa olla tatuoitu.

      Olette ne turkkimiehenne kokeneet, niiden kanssa vehtaaminen ei todellakaan ole mikään suositus Suomen eikä koko Euroopankaan markkinoilla.

      Jos satun samaan koneeseen tämän Karoliinan kanssa, vaikkapa sinne Chonkkariin, niin takaan, että helpolla et pääse.

      • Miia Ezen

        Hei Tindaajamies! Nyt alkaa riittää nämä kommenttisi, kun näköjään yrität hastaa riitaa ihanien lukijoideni kanssa. Olemme nyt jo ymmärtäneet mielipiteesi turkkilaisista.

  • Tiia

    Huhhuh, mitä kommentteja täällä. Kertoo kyllä enemmän kommentoijasta, joten toivottavasti et jää niitä miettimään! 🙂 Upea nainen olet ja se oikea mies ei todellakaan mieti mitään eksiä, tv-ohjelmia tai tatskoja, se on varmaa se.

    Mulla on ollut Tinderin kanssa kunnon ongelmat, kun en vain koskaan pääse sinne treffeille asti. Mun kohdalle sattuu aina kaikkia pervoja ja muuten vaan todella kummallisia tapauksia, ja jos yritän itse jollekin puhua niin se juttelu kestää sen yhden lauseen verran ja sitten ei toisesta kuulu enää. 😀 Usko tuohon Tinderiin on ollut todella hukassa, vaikka omista ystävistänikin pari on sieltä miehensä löytänyt. Tuntuu vain että se, mitä itse hakee, on vaan jotain muuta, mitä on tarjolla Tinderissä, jossa kuitenkin se ulkonäkö on aika ratkaiseva tekijä siinä että painaako sitä sydäntä, kun muuta tietoa ei aina ole tarjolla. Tuntuu että se on vaan niin pinnallinen väline jos tahtoo kuitenkin löytää jotain aitoa ja vakavaa. Toisaalta sun Tinder-pohdinnat täällä ja Snapchatissa on saaneet mut miettimään josko pitäisi antaa miljoonas mahdollisuus ja ladata se Tinder jälleen uudestaan. 😀

    • Miia Ezen

      Heippa Tiia! Joo, en jäänyt miettimään. 🙂

      Aika harvoin sitä itsekään pääsee treffeille asti. Sanotaanko, että tässäkin voi syyttää osittain itse sovellusta. Me kaikki ollaan enemmän tai vähemmän koukussa siihen “swaippaamiseen” enemmänkin kuin siihen jutteleeko jonkun kanssa. Ehkä joku päivä vielä keksitään parempi treffisovellus, joka “pakottaa” tutustumaan. Onhan tuo totta, että Tinder on osittain kovin pinnallinen. Toisaalta kuvista voi päätellä paljon henkilön mielenkiinnon kohteita ja elämäntyyliä. Lataa vaan uudelleen. 😉 Itsekin on välillä taukoja etten käy siellä ollenkaan, mutta nykyään en enää sitä poista, koska muuten samat tyypit tulee aina vastaan. 🙂

  • Mia

    Tsemppiä tinder-treffailuun! Itselläni oli muutama vuosi takaperin ennakkoluuloja kyseiseen sovellukseen ja ajattelin ettei sieltä mitään kunnollista löydä. Yhden kanssa kävin treffeillä, ei napannut. Toisen miehen kanssa kenen kanssa menin treffeille, juttelin monta kuukautta ja hän kysyi useaan kertaan treffeille. Moneen kertaan sovittiinkin mutta aina keksin syyn perua. Niinkin pinnallista, mutta miehellä oli tosi huonot kuvat tinderissä jotka ei ollenkaan napannut. Lopulta suostuin treffeille, ajatuksena että saan miehen treffeille jankuttamisen loppumaan… No tämän miehen tapaamisen jälkeen aloin uskoa ensisilmäyksellä rakastumiseen ja yhdessä ollaan jo kolmatta vuotta. 🙂

    • Miia Ezen

      Ooooh! Mikä ihana tarina! Uskon siis todella Tinderiin ja joskus on myös katsottava vähän kuvien läpi. Sun ei oo sitten monilla Tinder-treffeillä täytynyt käydä! <3 Onnea teille!

  • Tindermies

    Oikein kauniilta sä näytät. Enkä nyt usko, että hirveästi ketään oikeasti haittaa toisen parisuhdemenneisyys kun tuo yks siitä vänkää. Se, että olet esiintynyt telkkarissa saattaa jollain olla karkottava tekijä mut ainakaan mä en sua tunnistais.

    Toivottavasti sattuu se oikea kohdalle. Parisuhteen saaminen on nykysin helvetin vaikeeta mikäli uskoo kaikkia kirjotuksia netissä.

    Sitä mä ihmettelen miksi nykypäivänä ei saa sanoa etsivänsä parisuhdetta.

  • Anniina

    Innolla odotan millaisilla tinder-treffeillä olet käynyt. ? Ja ihanan rentoja mekkoja, luulen että moni saa hyviä vinkkejä tulevista vaate-esittelyistä. Toivottavasti onni potkaisee treffeilläsi! ?

  • Paju

    Olipa kiva postaus.☺Olet todella kaunis, joten tuntuu, että sinulla olisi vientiä. Jäin kuitenkin miettimään erästä asiaa. Ymmärsin, et haluat olla se kuka olet, etkä haluat itseäsi muuttaa. Minua ainakin on elämä koulinut, ja on ollut pakko muuttua ja kasvaa ihmisenä. Parisuhteessakin toista on vaikea muuttaa, mutta omaa käytöstään voi aina yrittää muuttaa. Aurinkoista lomaa ja tsemppiä! Kyllä se oikea tyyppi vielä vastaan tulee

    • Miia Ezen

      Heippa Paju! Ja kiitos! 🙂 Toki elämä koulii ja tätä tyttöä onkin koulinut ja paljon. Lähinnä tarkoitin sitä, että jos en riitä sellaisena kuin olen, niin en ala muuta esittämäänkään. Tässähän kuitenkin puhuin vain ensimmäisistä Tinder-treffeistä. 🙂

  • Pirjo

    Miia rakasta itseäsi sellaisena kuin olet. On turha etsiä rakkautta toisesta, se asuu sinun sydämessäsi, Sitä ei voi muut sinulle antaa, sen kun oivaltaa elämä on yhtä rakkautta. Olet tosi ihana tyttö.

  • niinmakaakuinpetaa

    Jos parisuhdetta ei tosissaan halua, jää vanhaksi piiaksi, Vastuullisen ihmisen omat lapset kasvattavat aikuiseksi, joten hurry up. Olli olisi varmaan ollut ihan hyvä sulle ja luulenpa ettei Olli kestänyt barbien kanssa eloa.

  • Ville P

    Miia itse sanoi Ollin alttarilla tavatessaan, että on aiemmin ollut väärässä kun on etsinyt miehiä ulkonäköpainotteisesti ja ylisti Ollia muutenkin. Ei taida päästä koira karvoistaan, kun ollaan Tinderissä missä ulkonäkö on se ainoa kriteeri ja Miia vielä sanoo, että kuva kertoo ihmisestä.

    Tatskoista sen verran, että ei se kuva itsessään vaan se arvomaailma. Siis se, että ei mieti tekojensa seurauksia pidemmälle vaan elää hetkessä. Se tänään otettu kuva voi olla siisti vielä viiden vuoden kuluttua, mutta tuskin enää viidentoista. Tatuoinnin ottava ihminen ei välttämättä ole tyhmä, mutta jotenkin kokee persoonansa riittämättömäksi ilman sitä tatuointia.

    Tässä bloggauksessa on sanottu se olennainen:

    http://blogit.savonsanomat.fi/mita-sita-tyhjaa/ehka-typerin-muoti-ikina/

    • C

      Anteeksi, mutta tämä blogipostaus oli todennäköisesti pahinta kuraa mitä vähän aikaan olen lukenut. Kaikilla on vapaus tehdä omalle keholle mitä lystää ja muilla ei pitäisi siihen olla sanomista. Itse ainakin kannan ihoni ja tatuointini ylpeänä vielä 100-vuotiaanakin!

  • Julia85

    Oon ollu Tinderissä melkein alusta alkaen, enkä ketään ole tavannut. Tuntuu että monet ovat siellä vain huvin vuoksi eivätkä tosissaan. Enkä kyllä haluaisikaan deittailla joka viikko eri tyyyppejä.. Ootko muuten lopettamassa lentoemon hommat kun menet kouluun? Pitääkö se koulu itse maksaa? Tarkempaa juttua tuosta kotistudiostasi olisi mielenkiintoista kuulla ja nähdä.. sekä valokuvaukseen liittyen kaikenlaista 🙂

    • Julia85

      Et o eehtinyt vielä vastata? 🙂

      • Miia Ezen

        Nyt kävin vastaamassa. Hyvä, että hoputit. 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Julia! Anteeksi.. en ole tosiaan kerennyt vastaamaan kaikkiin. Hyvä kun vähän hoputit. 🙂 Aion jäädä opintovapaalle koulun ajaksi. Koulu on maksullinen, mutta hyvin edullinen moneen muuhun maskeerauskouluun verrattuna. Stadin ammattiopistossa tämä linja maksaa yhteensä noin 850 euroa. Kotistudio postausta on tulossa piankin. 🙂

  • Mirka

    Miia, sulla on todella ihana asenne tollaisia “hurmaavia supisuomalaisia” miehiä kohtaan! Minkä takia usein tällaiset miehet luulevat olevansa parempia, vaikka ulosanti on pelkkää kuraa. Voi, kun itsekin osaisin suhtautua noin idiootteja kohtaan! Ihmettelen myös, miksi ihmiset sanovat sun telkkarissa olemisen olevan jotenkin negatiivista, kun se ohjelma oli kuitenkin ihana, eikä mikään Paratiisihotelli tai mitä näitä nyt on :,D

    Olet ihana ja vahva nainen ja olen aivan varma, että löydät vielä sen oikean, tinderistä tai muualta. Kaikkea hyvää sulle <3

    • Miia Ezen

      Kiitos Mirka! 🙂 Kyllä uskon, että se mies sieltä vielä löytyy. Nyt olen vain hyvin kiireinen, joten en tiedä onko minulla edes aikaa toiselle henkilölle. 😉

  • Ihmettelijä

    Onhan tuo ihan säälittävää toisen ja toisten ihmisten herjausta. Naiset olkaa vain vahvoja sellaisenaan mitä olette ja antaa nuin raukkamaiseen ihmisten olla” viisas vaikenee ja väistää” se ahdistaa kaikista eniten, mollaajia. Heillä ei itsellä ole kaikki kunnossa niin on vara arvostella toisia.Toivon kaikkea hyvää Miia sinulle! Olet todella vahva

    • Miia Ezen

      Juuri näin “Ihmettelijä”! Ollaan vahvoja naisia! 🙂 Olen samaa mieltä, että kaikki ei ole kunnossa, jos tullaan blogiin muita haukkumaan. Ihanaa kesää sulle!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram