Pannunalunen meikkaamiseen?

29.05.2016

P1110485

Monet merkit myyvät kalliita meikkisiveltimien puhdistussysteemejä, mattoja ja jopa kunnon laitteita. Itse olen tähän asti pessyt meikkisiveltimeni käsin käyttäen sormia “pyykkilautana”, joka sekin toimii. Ei kuitenkaan niin hyvin, kuin tämä “beauty hack”.

P1110476

En muista kuollaksenikaan kuka meikkibloggaaja tästä vinkkasi meikkibloggaajien omassa Face-ryhmässä, joten pahoittelen etten voi antaa ideasta kredittejä. Idea kuitenkin jäi mieleeni ja se muhi päässäni melko pitkään kunnes tämä Ikean muovinen patalappu osui kohdalleni.

P1110518

Pääsin myös kokeilemaan blogin kautta Ecotoolsin meikkisivellinshampoota, jonka puhtaaseen tuoksuun todella ihastuin. Rehellisenä bloggaajana sanon, että aivan tavallisella saippuallakin puhdistus onnistuu ja vielä helpommin nestämäisellä saippualla. Tosin mielestäni siveltimet tuntuvat pehmoisimmilta oikeinlaista ainetta käyttämällä.

Tällä kertaa en loruile sen enempää vaan kehotan yksinkertaisesti ostamaan neljän euron pannunalusen. Heh. Olin aivan fiiliksissä, kun pesin siveltimiä. Kaikki lika lähti helposti pois sivellintä alusen päällä pyörittämällä pesuaineen kera. Huomattavasti nopeampaa touhua aikaisempaan käsin pesemiseen.

P1110469

***

Meikkipaketin arvonta on suoritettu ja voittaja on Erika. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Hän jätti ihanan kommentin: “Aivan ihana paketti arvonnassa! Olen täysin hurahtanut erilaisten meikkien testailuun sinun ansiosta ja olisi mahtavaa päästä kokeilemaan Tonymolyn kasvonaamio sekä benefitin theyre real! Toivon tosiaan lisää yhtä ihania meikki tutorialeja/kokemuksiasi niin video kuin tekstin muodossa. Pidän myös postauksista missä pohdit vähän “deepimmin” elämää(si). Pidä blogisi yhtä monipuolisena, inspiroivana ja positiivisena :)!”

  • Mari

    Kiitti Miia! Heti Ikeaan… Juuri tämä on se juttu, minkä tarvitsen. Ihanaa rakkauden kesää! Kuten F. Scott Fitzgerald sen osuvasti sanoi:” I wish I’d done everything on Earth with you”.

    • Miia Ezen

      Eipä kestä! 🙂 Voi että kun tuliskin rakkauden kesä! HIH! Ihanaa kesää sullekin!

  • Lotta

    Me tehtiin just noin kosmetologikoulussa ja on kyl tosi kätevä. Tää sun blogi on kiva, mut toivoisin jotain oikeesti uutta, ettei kaikki ois jo niin “tuttua ja turvallista”, jonka tietää jo. P.S. Sun koiruus on IHQ!

  • EveKH

    Pesetkö kaikki käyttämäsi siveltimet jokaiset käyttökerran jälkeen? Puuteri, poskipuna jne..

    • Miia Ezen

      Asiakkaiden jälkeen kyllä. 😊 Itselleni ei toki. Kerran viikossa olisi hyvä. Oon tosin vähän laiska omien siveltimien pesussa. 🙈

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram