Mitä ostaa Tukholman Sephorasta?

20.05.2016

Helou ihanat! Onko kellään edessä Tukholman reissua? Nyt voisin nimittäin lähteä sinne vain ja ainoastaan yhden kaupan takia. Näitä Sephoran liikkeitä on Tukholmassa tietääkseni jo kolme kappaletta. Kävin muutama viikko sitten Tukholmassa työkeikalla ja suuntasin tietenkin kohti keskustan Sephoraa. Tässä omat tuotetärpit ja mihin iskeä näppinsä kiinni.

Mitä Tukholman Sephorasta?

  1. Benefit – Heidän Hoola Matt Bronzer on täydellisen värinen matta aurinkopuuteri, jossa on mukana oma lemppari contour sivellin. Benefit POREfessional Face Primer peittää laajentuneet ihohuokoset ja pitää rasvaisuuden poissa. Merkillä on myös todella kauniit pakkaukset ja voi olla, että matkaasi tartuu myös heidän poskipuniaan tai They’re real -ripsiväri (pieni koko mukana blogiarvonnassani).
  2. Kat Von Dee Beauty – Everlasting liquid lipstickillä on mielettömän kevyt koostumus, mutta se on silti pigmenttinen ja pysyy koko päivän. Näitä kannattaa hamuta, koska tätä merkkiä ei saa edes tilattua Suomeen. KVD:n tattoo liner tekee huikean tarkkaa jälkeä ja on myös matta. Tämä merkin contour palettia on kehuttu, mutta pelkään sen olevan itselleni liian tumma.
  3. Sephoran cosmetics – Itselläni matkaan tarttui huultenrajauskyniä ja cream lip stain punia (yksi näistä mukana blogiarvonnassani), jotka ovat edullisia versioita kalliimpien merkkien suosituista liquid lipstickeistä. Koostumus on hieman paksumpi kuin esim. KVD:llä, mutta pysyy kyllä loistavasti. Sephoran omalla merkillä on niin paljon kaikkea, eli ei muuta kuin ‘Dig in’!
  4. NARS – Itselläni ei ole tästä merkistä kokemusta, mutta kansainväliset meikkitaiteilijat kehuvat sitä kovasti. Omalla himotuslistalla on NARSin Ita Brush, jota käytetään contouringin eli varjostuksien tekoon. Heidän peitevoidettaan on myös kehuttu paljon. Epäilenpä vaan, ettei mikään peitevoide päihittä enää omaa Urban Decay -suosikkiani.Mitä ostaa Tukholmasta?
  5. TonymolyVoinko sanoa iiiiik!? Okei, olivat todella paljon kalliimpia mitä olen esimerkiksi Ebaysta tilannut, mutta suosittelen kokeilemaan heidän kertakäyttönaamiotaan (yksi mukana blogiarvonnassani). Aivan supertehokkaita ja iho kiittää! Korealaiset ihonhoitotuotteet ovat siis laskeutuneet myös Ruotsiin. Milloin Suomi?
  6. Too Faced – AH! Ne luomiväripaletit! Maanläheisimmistä väreistä pitäville suosittelen ehdottomasti Natural Matte -palettia. Rohkeammille luomivärifriikeille tarjolla on vaikka mitä – ei mitään överiä, mutta sopivan yllättävää ja hauskaa. Heidän Melted Long Last Liquified Lipstickit ovat myös ihanan värisiä. Eivät vaan todellakaan ole mitään long last -kavereita. Eli kaukana maailmalla puhutuista liquid lipstickeistä.
  7. Marc Jacobs Beauty – Omalla himokkilistalla komeilee heidän Re(marc)able geelimäinen meikkivoide. Tätä on kehuttu maailmalla ja meikkitaiteilijoiden mukaan se on ideaali sekaiholle. Tässä yksi lempparitubettajani kertoo kyseisestä tuotteesta. Eli täällä yksi tyttö käsi pystyssä! Mulle!

Olisiko teillä mitään hyviä vinkkejä Tukholman Sephoraan? Onko joku jo käynyt hakemassa omat himokit?

P.S. Useimpia näistä tuotteista saa myös Euroopan maiden muista Sephora kaupoista ja tietenkin jenkkilästä. 

  • Essi

    Mun sormet syyhyää päästä käsiksi Chocolate bonbon paletiin, Kat von D tattoo eyelineriin, benefitin they are real ripsariin sekä tuohon Hoola bronzeriin! 😀 Pakko varmaan varata se päivä tukholmassa risteily palkka päivän jälkeen 😉

    • Miia Ezen

      No joo ehdottomasti! Ehkä halvempi varata risteily, kuin lento jonnekkin muualle Eurooppaan mistä löytyy Sephora. Tukholma on muutenkin ihana kaupunki. <3

  • Lellu

    Moikka! Millä perusteella valitset meikkimerkit/tuotteet? Kiinnitätkö esim. huomiota onko ne testattu eläinkokeilla vai kiinnitätkö huomiota enemmän muihin asioihin? En itse harrasta niinkään meikkausta, mutta blogiasi on hieno seurata =D

    • Miia Ezen

      Heippa Lellu! Yritän kiinnittää huomiota, että tuotteet eivät ole testattu eläimillä. Kun kuulin, että MACin tuotteet testataan eläimillä, niin en ole enää heidän tuotteitaan ostanut. En ole tosin itse vielä tarkistanut tätä kuulemaani faktaa. Kiva kun viihdyt täällä vaikka et meikkaile itse. 🙂

  • siri

    luulin otsikon perusteella että puhuisit chanelin liikkeestä, joka sinne avattiin äskettäin 😀 viikon päästä olen itse lähdössä tukholmaan, joten sephora täytyy käydä tarkastamassa 🙂 ja ehkä myös haaveilemassa siellä chanelin liikkeessä…. 😉

    • Miia Ezen

      Heipa Siri! 🙂 Tuo otsikossa oleva Sephora on ihan erillinen kauppa, joka myy erilaisia meikkituotteita. Toivottavasti saadaan joku päivä Suomeen.

    • Vera

      Löysinpä myöhään tän sephora kirjotuksen mutta oi kiitoooooos <3 asun italiassa ja täälläki on sephoran liikkeitä, on mulla joku membership korttiki sinne mut en oo oikeen jaksanut/viittinyt tutustua sen tarkemmin valikoimaan 🙂 tän postauksen myötä juoksen kyllä heti kokeilemaan ainakin Natural matte-palettia!!! <3 tästä kirjotuksesta tuli mun ehdoton "kartta" seuraavalle käynnille 😉

      • Miia Ezen

        Heippa Vera! Hyvä, ett löysit nyt! 🙂 OOn ihan kade, kun sulla on Sephora kodin lähellä. Toisaalta pahoittelen, että nyt keksit tämän postauksen kautta ostettavaa. 😉 Käyhän kuitenkin kokeilemassa ja testailemassa mitä tykkäät mun suosikeista. 🙂 Ite en nykyään osta meikkejä kuin vain suosituksesta.

        • Vera

          Niin, rahapussi ei välttämättä tykkää tästä 😉 varmasti! mullakin on kuiva iho niin paljon helpompi ostaa suosituksesta kun lähteä ite kokeilemaan, joutuu aika monta purkkia käydä läpi et löytää hyviä meikkejä 🙂 kiitos vielä vinkeistä, ihanaa kun jotkut jaksaa bloggailla näistä niin muiden elämä helpottuu 😉 aurinkoista kesää!!

  • kiira

    Kannattaa ostaa Kat von D:n contourpaletti, se on ihan mieletön! Itsellänikin on vaalea iho eikä mun mielestä ole yhtään liian tumma. Hands down paras contourpaletti mitä oon kokeillut, päihittää Anastasiankin!

    • Miia Ezen

      Heippa Kiira! Onpas hyvä tietää. En edes kokeillut värejä Sephorassa, kun oletin paletin olevan liian tumma. Onko nk. emphasize väri sopivan vaalea? Eli ei highlight vaan emphasize. 🙂 Hitsi kun suomen kielellä ei ole noille kahta eri sanaa. :/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram