Toivepostaus: Meikki teinille

07.05.2016

Tähän on jo mennyt liian monta kuukautta, että saan tämän ulos. Aika on mennyt tutkiessa asiaa ja testaillessa tuotteita. Nyt pitäisi olla hyvä setti kasassa. Kuvassa on teinin meikki testissä, jonka puoleen olen itseasiassa kääntynyt itsekin näin keväällä. Kevyempää, kuulaampaa ja edullisempaa.

Meikki teinille

Mielestäni kaikkein tärkeintä teinin meikissä on iho. Ainakin itse näin muistelen omia teiniaikoja. Jos ihossa on finnejä, halutaan ne peittää. Luonnollisen kuulasta ihoa taas ei haluta haudata tunkkaisen kerroksen alle vaan mielummin korostaa sitä. Tietenkin yksi tärkeimmistä on tuotteiden edullisuus ja olen ottanut sen huomioon listalla olevissa tuotteissa.

Meikki teinille

  • Wet n Wild Ultimate Sheer tinted moisturizer (7,99€) on yksi ehdottomista lemppareistani. Tämä levittyy parhaiten käsin. Voit ostaa sen TÄÄLTÄ.
  • Maybelline FITme peitevoide (11,90€) levittyy myös sormin. Valitse omaa ihon väriä asteen vaaleampi ja levitä kolmiomaisesti silman alle, nenän päälle, keskelle otsaa ja leukaan. Katso ohjevideo meikkipohjaan TÄÄLTÄ. Voit ostaa sen TÄÄLTÄ.
  • Wet n Wild CoverAll concealer palette (7,99€) on hyvin monikäyttöinen. Punertava väri tasoittaa tummia silmänalusia, vihreä tasoittaa punaiset alueet kuten finnit, valkoinen on “high lighter” esim. poskipäille ja ihon värinen peittää ihon epätasaista väriä. Voit ostaa sen TÄÄLTÄ.
  • Rimmel stay matte puuteri (7,40€) toimii loistavasti meikkivoiteen kiinnittäjänä. Apurina toimii loistava Sigman sivellin (31,60€), joka on tästä katraasta kallein, mutta kestää vuosia. Puuteri TÄÄLTÄ ja sivellin TÄÄLTÄ.
  • Kuvassa näkyy Benefit Hoola Bronzer, mutta loistava “dupe” tälle tuotteelle on Lumenen Arctic Sun Bronzer (13,90€) tai mikä tahansa matta aurinkopuuteri. Voit ostaa tuotteen TÄÄLTÄ. Sen voi levittää jopa yllä olevalla Sigman siveltimellä, koska sivellin on hieman litteä.
  • Lumenelta löytyy loistavia tuotteita teinille. Huuliin voi sipaista huuliöljyä (12,90€) TÄÄLTÄ ja ripsiin heidän uutta maskaraa (14,20€) TÄÄLTÄ.
  • Lopuksi aivan ehdoton MUST! L’oréalin kulmakynä (10,90€) värissä deep brown. Tutoriaalia TÄÄLLÄ ja tuotteen saat hyppysiin TÄÄLTÄ.

*postaus sisältää mainoslinkkejä*

  • Mari

    Toiveissa olisi meikkivinkit 60+!!!!

    • Miia

      Alan tutkimaan asiaa. 🙂

  • Markit

    Heissan! Olipas nätti kuva laitettu tuohon blogilistaan, hyvähyvä. Tuo 60+ meikkijutska onkin loistava idea. Ensin mietin, että miten sellaisen teet, kun olet liian nuori, mutta eikun tuttavarouva 70v vaan tuoliin ja harjoittelemaan.

    Minä tykkään siitä, kun ne meikit on luettelossa. Olen nimittäin useampaankin otteeseen lukenut vanhoja juttujasi, kun olen hakenut tuoteneuvoja ja ne löytyy silloin nopeammin kuin tekstistä. Joten yks tykkää yhdestä, toinen toisesta, koitapa siinä sitten taiteilla keskitiellä. Ja ehkäpä siksi niitä on usein selattu, kun tosiaan olet saanut minut innostumaan meikkaamisesta. Mainostamisesi ei sinällään ole haitannut, koska en kuitenkaan netistä tilaile, niin olen googlannut aina jospa Stokkalta tai Sokoksesta saa hankittua. Sitä Avenen silmänympärysvoidetta on vielä pakko kehua. Tuli taas karheat ihottumaläiskät silmien alle ja kummasti sillä saa ne pois eikä tarvitse kortisonivoiteita laittaa. On ollut kyllä hyvä neuvo.

    Onnea täällä uudessa blogipaikassa. Hienoa, että sinut on huomattu ja onhan se kiva, jos nyt helpommin saat tuotteita kokeiluun ja vaikka jonkun euron matkakassaankin… eikun opiskelukassaan.

    Kiitos kun kirjoitat, oli se sitten meikkijuttuja tai pohdiskelujuttuja, joista kyllä mahdottomasti tykkään. Kaikki kelpaa.

    • Miia Ezen

      Voi kiitos ihana Markit! Mietin, että miten löysitkään tänne, kun vanha blogini on tällä hetkellä ihan juntturassa ja ohjaus automaattisesti tänne uuteen blogiin ei vielä toimi.

      Onpa ihana kuulla, että tykkäsit mun Avenen vinkistä ja vielä ihanempaa kuulla, että se toimi sunkin kohdalla. 🙂 JA VIELÄ SE ettei sun tarvitse laittaa silmän ympärille kortisoni voidetta. Se on jo todella iso juttu!

      Kiitos onnitteluista! Onhan tämä aika jännää nyt, kun on päässyt näin upeaan joukkoon. Kaikista tärkeimpiä ootte kuitenkin kaikki te lukijat. Haluan antaa ne parhaimmat vinkit jatkossakin ja toivon, että ne myös toimivat.

  • Laura

    Minne Sun otsis on kadonnut?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram