Tervetuloa blogiini + huikea arvonta!

10.05.2016

13162468_10154030298015631_1599874356_n

Raikasta, simppeliä ja värikästä! Siinä on muutamalla sanalla #miikkulaisen blogistani, joka huokuu elämäniloa ja tyttöjen juttuja. Ja mistäs muusta tämä lentoemäntä ja itse oppinut (edelleen opetteleva) meikkitaiteilija kirjoittelisikaan, kuin kosmetiikasta ja matkailusta. Mukaan saattaa pujahtaa myös muutama tarina ja pohdinta omasta elämästäni, jotka ovat teille vanhoille lukijoilleni jo tuttuja juttuja.

Ja hei – minä olen siis Miia Ezen. Olen se tyttönen, jolle sanotaan harva se päivä, että mistä me tunnetaan? Kyllä, olen antanut palasen elämästäni myös television pyöriteltäväksi ja “sieltä me tunnetaan”. Se oli opettavaista, mutta onneksi se on nyt ohi. Nyt voit katsella juttujani Youtube-kanavaltani (Miia Ezen), joita tulen postailemaan tännekin.

13169969_10154030298040631_184103624_o

Saatan kävellä sinua vastaan Helsingin Alppilassa mustan karvapalleron kera. Hän on Bertta – tähän asti uskollisin ja ehdottomasti suloisin elämänkumppanini. Siviilisäädyltäni olen siis sinkku – ei kun eronnut. Kumpi vaan, mutta niin hyvin onnellinen tyttö.

Nyt kun tässä avauduin jo asumismuodostani, niin kerronpa teille myös muut tuiki tärkeän asiat. Harrastan parisalsaa. Lasketaanko harrastukseksi myös matkailu, meikkivideoiden tuhoton katselu ja koneen ääressä blogini parissa nörtteily? Niin ja ainainen salilla käymisen yrittäminen? Eli taidan olla ihan tavallinen tyttönen.

13183156_10154030298025631_1608300902_n

Juuri tällä hetkellä olen niin ylpeä saadessani kirjoittaa seuraavan lauseen: “Olen Idealistan uusi blogaaja!” Enpä olisi vielä muutama kuukausi sitten uskonut, että pääsen näin upeaan joukkoon.

SEN KUNNIAKSI HALUANKIN PISTÄÄ PYSTYYN HUIKEAN ARVONNAN! Mukana on monta tuotetta, joita ei Suomesta saa! Eli varmasti huomaatte kuinka tärkeä asia tämä blogimuutto itselleni on ja kuinka kiitollinen olen siitä teille vanhoille lukijoilleni. Teidän avullanne tämä tyttö on huomattu.

Kuka tunnistaa tuotteet? Joukossa on monta suosikkiani, jotka ovat mm. Ardellin tekoripset, TonyMolyn naamio (Korealaiset ihonhoitotuotteet rulettaa!), RCMA No-Color puuteri (tästä on kohistu maailmalla) ja Zoyan kynsilakka, joista vähän aikaa sitten kirjoittelin. Iik ja tuo Sephoran Cream Lip Stain on I-H-A-N-A! Kaikkiin en ole käyttänyt omia roposiani vaan Vaselinen, Lumenen ja Zoyan tuotteet on saatu blogin kautta.

13211074_10154030298080631_590188862_o

Kuinka osallistut kosmetiikkapaketin arvontaan? Ilman sen kummempia kikkoja jätä terveisesi kommenttiboksiin ja olisin ihan superiloinen, jos jättäisit myös toivepostauksen tai kertoisit mitkä ovat olleet lempparijuttujani blogissa. Viimeinen päivä osallistua 22.5.2016.

Tästä alkaa meidän yhteinen jännittävä matka. Teidän vanhojen lukijoiden, uusien lukijoiden ja minun matka. Lisää ylläreitä on luvassa. Suunnittelen niitä jo nyt! Vielä kerran kiitos ja tervetuloa. <3

miikkulaisen

 

  • Maria Rostedt

    Heippa! Olisi kiva saada vinkkejä kestävään meikkiin. Itselläni valmistujaiset tulossa ja haluaisin meikin kestävän raikkaana aamusta iltaan. 🙂

  • Adina Eklund

    Oon jo pidemmän aikaa seuraillu sua ja tykkään siitä miten hehkut positiivisuutta ja intoa kirjoittaa blogia!
    Minusta olisi huippua jos tekisit sellaisen kauneus”hacks” postauksen! 🙂

  • Susanna Lämsä

    Osallistun arvontaan. ?
    Lempipostaus taitaa olla sun viikko pari sitten julkaistu video jossa vastailit seuraajien kysymyksiin… ?☺
    Tykkään seurata blogiasi ja instaa.

  • Em

    Voisit joskus vaikka kirjoitella sun pakkausvinkkejä matkoille ja tipsejä lentokoneeseen!

  • Jonna

    Heippa! Mitään erityistä toivepostausta ei juuri nyt tule mieleen, mutta lempparijuttuja blogissasi ovat olleet kaikki matkailuun liittyvät postaukset. ? Aurinkoista loppukevättä Sinulle! ?

  • Julia

    Heips!

    Onnea blogin siirrosta,ihan huippu juttu! 🙂

    Aurinkoista päivää sulle ja Bertalle! 🙂

  • Heidi

    Ihan sairaan kiinnostavaa on alkaa lukemaan sun blogiasi. Olen seurannut sua pitkään Instagrammissa ja teeveessä mutta nyt uteliain mielin alan seuraamaan tätä blogia.

  • Emma

    Hei! Toivoisin näin kesän kynnyksellä postauksen jossa olisi vinkkejä kesämeikkiin ja tuotteisiin mitä suosittelisit helteisinä päivinä kun hikivirtaa naamaa pitkin 😀 Onnea blogin siirrosta! 🙂

  • Ellinoora

    Mukana arvonnassa! Sun blogin (ja snapchatin ;)) kautta on itsellänikin herännyt ihan uudenlainen kiinnostus ja into meikkijuttuja kohtaan, joten ois huippuu päästä testaamaan noita!

  • Ella J.

    Tutorial keväisestä juhlameikistä kiinnostaisi! 🙂

  • Elisa

    Mukaan arvontaan! Tykkään blogistasi, olet niin herttaisen oloinen ihminen 🙂 Toivepostauksena olisi ihan vaan lisää matkailuun liittyvää juttua 🙂

  • Heidi H

    Menee salapoliisityön puolelle, mutta “suomalainen meikkisetti” olis aika kätevä postaus tällaisen ujon nettishoppailijan näkökulmasta! Eli parhaat suomalaisista kivijalkakaupoista saatavat tuotteet koko meikkilookin luomiseen (mulla on ainakin ollut vaikeuksia löytää contour tuotteita ja hughlightereita kun Suomen kosmetiikkatrendit tuntuu laahaavan vuosia muun maailman perässä) 😉 Ihana uusi ilme blogillasi!

  • Inka

    Minusta on ollut aivan upeaa että blogiisi on ilmestynyt niin paljon meikkijuttuja 🙂 Luin jo blogiasi ennen kuin innoistuit todenteolla meikkaamisesta, mutta ne tekevät tästä vieläkin parempaa! Toivepostauksena olisi, että kuvaisit videon missä tekisit joko jonkun rajun maskeerauksen niin hyvin kuin osaat tai sitten ihan vaan todella todella vahvan iltameikin 🙂 Jatka samaan malliin!

  • Annariina

    Ihana blogi. Tykkään postausten persoonallisuudesta, laadukkuudesta ja inhimillisyydestä 🙂 Matkailujutut kiinnostavat, ja yleisesti elämään liittyvät pohdinnat.

  • hanneh

    Kiva näköinen tämä uusi blogi. Meikkitutoriaalit ovat parasta 🙂

    • andte

      Moi! Parhaita postauksia mielestäni ovat olleet semmosia syvällisempiä pohdintoja elämästä 🙂

  • Matleena

    Joku erittäin nopea meikkaus, mutta silti että näyttäisi hyvältä, eikä vain nuulakemammalta! En yleensä seuraa meikkiblogeja mut tää siun on kyllä kivaa luettavaa ?

  • Jenna

    Moikka!
    Ihan huikeelta näyttää tää sun uus blogi! 🙂
    Oon tykänny lukea sun juttuja, kirjotat niin taitavasti! Meikkijuttuja ei voi koskaan olla liikaa, niitä siis toivoisin!
    Jatka samaan malliin, oot huippu! 🙂

  • Karkki

    Toivon postausta kestävästä meikistä. Etenkin kesällä tuntuu ettei meikkiä saa kestämään, aurinkorasvaa kanssa etenkin.

  • Annika Immonen

    Moi! Ollaankin jo juteltu jonkun verran snäpissä (Peipon suvusta) ja olet mun mielestä todella ihana ihminen ja persoona! Aina niin positiivinen! Oot mulle suuri esimerkki ja luen jokaisen blogipostauksen,katson kaikki yt-videot ja sc storyt! Olisi ihana nähdä sulta esim the power of makeup tai joku muu meikkiin liittyvä haaste! ( 20€ meikkihaaste, 5min meikkihaaste, no mirror makeup challenge yms.) Jatka samaan malliin?

  • Maiju

    Ompas raikas ulkonäkä, tykkäilen!:) olis mahdottoman kiva päästä kokeileen uusia meikkijuttuja! Oon niin jämähtäny perusnormi rutiineihin että uudet kokeilut ei tekis yhtään pahaa.

  • Paula

    Toivoisin postausta sun hiustenhoitorutiineista 🙂 upea tää sun blogi!

  • Sannij

    Jee ihanaa että pääsit portaaliin bloggaamaan! Oot tällä hetkellä mun ehdoton lempparibloggaaja ja sait mut hurahtamaan meikkeihin oikein kunnolla. 🙂 toivon siis paljon meikkaustutoriaaleja ja ylipäätään kosmetiikkajuttuja! Toki kaikki lifestylejututkin on tervetulleita. Onnea uuteen blogikotiin <3

  • Jonna

    Moikka! Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa ja tykkään kovasti! Aion siis jatkossakin seurata postauksiasi, innolla odotellen etenkin matkailuun liittyviä kokemuksia sekä meikkitutoriaaleja ?

  • Rosalia

    Kivat sivut sulla nyt! 🙂 Oon kyllä tykkäilly seurata sun meikkitutoriaaleja ja onkin tullut testailtua/käytettyä vinkkejäs, lisää niitä! 🙂

  • Suvi

    Heippa!
    Näyttääpä “uuden” blogisi tausta ja ilme ihanan raikkaalta! Olen seurannut blogiasi jo jonkun aikaa ja se antaa kyllä itselleni todella paljon iloa,joka päivä käyn katsomassa joko on tullut uusi postaus 🙂 Olet ihanan positiivinen ja kirjoitat mukavaan sävyyn asioista. Monella olisi sinun elämän asenteestasi opittavaa 😉 Minusta meikkipostaukset ja videot on hyviä ja selkeitä, niistä saa oikeasti vinkkejä omaan meikkaamiseen! Jatka samaa rataa 🙂

  • Anni

    Moi! Toivoisin, että tekisit joskus youtuben puolelle englanniksi jonkun mukavan videon ja olisi myös kiva saada blogin puolella lisäinfoa alaikäisten matkustusmahdollisuuksiin, jos sinulla siitä on tietoa.
    Ihana blogi!

  • Sara

    Sun blogia on niin kiva lukee ! Huippu kivoja juttuja.

  • Essidamaria

    jee jään seurailemaan! 🙂 ps tuo banneri on varmaan kaunein mitä olen nähnyt!

  • Sara I Sara's Fab Life

    En olis löytänyt tänne ellen olisi Snapissa nähnyt. Ilmeisesti vanha blogi ei siirrä automaattisesti tänne uuteen, mikä olisi hyvä (mikäli mahdollista). Oletko minkä verran kirjottanut siveltimistä ja niiden käytöstä? Mitenköhän sellaset postaukset löytäisi helpoiten?
    En ole vielä kauaa ehtiny sua seurata, mutta kiva aina silloin tällöin jos on kiinnostava postaus niin lukea.

    Niin, ja arvontaan/kilpailuun osallistun toki myös 🙂

  • Hanna Vee

    Onnea blogin uudelle “kodille”! Kivoja juttuja! 🙂

  • Hannamari

    Poimin blogistasi usein meikkivinkkejä, jokusen hiusvideonkin olen katsonut ja opetellut. Ennen omaa New Yorkin matkaani kävin lukemassa postauksen mitä kosmetiikkaa olit itse sieltä ostanut, kiitos ihanista vinkeistä ja videoista, niistä on ollut todella hyötyä!:)

  • Jaana

    Aivan ihana uusi logo 🙂
    Matkoista on aina ihana lukea. Niistä paljon kuvia ja ideoita kiitos 🙂

  • Elli

    Heippa! Onnea blogimuutosta. Arvonnassa olen mieluusti mukana. Sun innostamana olen itsekin kokeillut Tony Molyn tuotteita ja tykästynyt. Kaikkia somekanaviasi on mukava seurata. Postauksien aiheet blogissa ovat sinulla tosi kivoja ja sopivan vaihteleviakin. Toivoisin jotain sisustusaiheista postausta, kotisi vaikuttaa kauniilta. Aurinkoista kesää!

  • Markit

    Heippa taas! Minä haluaisin lisätä, että Miia vastaa kommentteihin aina ystävällisesti ja positiivisesti. Tässä Miia yksi lauseesi yhdestä kirjoituksestasi: “Meillä kaikilla on mahdollisuus luoda upea tarina jokaisesta vuoden päivästä.” Tätä lausetta olen muistellut, se kun on hyvin sanottu.
    Sinulla on hyvä asenne elämään! ?. Jatka tyttö samalla linjalla!.

  • Taija

    Huippu blogi sulla! Matkailujutut kiinnostaa eniten, eikä New Yorkista voi kuulla koskaan liikaa. Myös yleiset elämän ihmettelyt kiinnostaa ja olisi kiva kuulla myös Bertan kuulumisia toisinaan ? Mukavaa kesää!

  • Nora

    Hei! Kiva ja iloinen blogi sinulla ? Kesästä ja hiustenhoidosta olisi kiva lukea juttu. Miten suojata kuivat hiukset auringolta ?☀️

  • Ilona Hautamäki

    Moi!? Tykkään inspiroivista ja ilahduttavista postauksistasi!? Parhainta blogissasi on ollut mielipiteet ja kokemukset eri tuotteista.?

  • Laura

    Tykkään aina saada vinkkejä arkimeikkiin. Olen todella aloittelija meikkaamisen suhteen ja kaikki vinkit ovat hyödyksi! ? -lapa

  • Outi

    Hetken aikaa blogia on tullut luettua ja oon tykännyt kovasti 🙂 erityisesti meikkitutoriaalit kiinnostaa. Kiva kun esittelet myös erilaisia meikkejä, mitä Suomesta ei saa. Plussana linkit nettikauppoihin 🙂

  • Suvi

    Vanha lukija jatkaa seurailua myös täällä uudessa paikassa ? hiustutorialit ovat olleet hyviä vaikken itse olekaan niissä onnistunut ja toivoisin niitä lisää, sillä kesän juhliin olisi kiva luoda itse jonkinlainen kampaus. Mitä simppelimpi tutorial sen parempi jotta tumpelokin pysyy perässä ?

  • Hansku

    Matkailuun ja matkakohteisiin liittyvät vinkit kiinnostavat. On ollut hienoa seurata intoasi meikkaamiseen ja blogista oikeen huokuu innostuksesi.:-) Onnea uusiin blogihaasteisiin!

  • Anni

    Oi, tämä uusi ulkoasu on superkiva! Olet ihanan positiivinen ihminen ja tekstisi mukavaa luettavaa 🙂

  • Minna

    Blogisi on tosi kivaa luettavaa, ja matkailujutut on mielenkiintoisia, samoin hiustenlaittovideot, letit yms. Pidän myös paljon syvällisemmistäkin postauksista! Ja olen mukana arvonnassa 🙂

  • Viivik98

    Onnittelut idealistaan pääsystä! 🙂 Mukava päästä jatkamaan blogisi seuraamistä vuorostaan tämän kautta. Blogisi on aina ollut mukavan raikas ja uskon, että jatkat samalla mallilla <3

    Raikas kesäinen meikkitutoriaali olisi mukava ja ajankohtainen. 🙂

  • Julia

    Tosi kiva uus ulkoasu! 🙂

  • Aila

    Nyt on kyllä niin piretä ulkoasu blogilla, et tulee saman tien hyvälle tuulelle! Onnea uuteen blogikotiin!

  • Riitta

    Heippa! Kiva arvonta :)) matkustusjutut on mun lemppareita! Matkailuvinkkejä ja matkatarinoita 🙂

  • Nanne

    Tuo uusi banneri on niin kiva ja koko ulkoasu! Selkeä ja kaunis 🙂 Eniten olen pitänyt blogissasi meikkivideoista! On tullut opittua niistä itsekin 🙂

  • Emilia

    Onpa raikas banneri blogilla! Muutenkin raikas ilme 🙂 blogiasi jonkin aikaa jo seuranneena olen pitänyt erityisesti meikkitutoriaaleista. Olen melko tumpelo meikkaamisessa, mutta blogisi myötä olen kiinnostunut meikeistä ja meikkaamisesta enemmän ja saanut myös onnistumisen kokemuksia meikkejä kokeillessani 🙂

  • MinnaM

    Ihanan raikas ilme tällä uudella blogilla, tykkäsin kyllä edellisestäkin. Silmämeikki kesään kiinnostaisi? Ja meikkausvinkit kaikkinensa. Sekä helpot,nopeat kesäkampaukset.

  • Maija

    Hei! Seuraan sinua snäpin puolella ja myös oon blogiasi seurannut! Tykkään meikki jutuista ja myös toivoisin lisää matkailu juttua ja vinkkejä matkakohteista. Ja lentoemännänkin työ kiinnostaa! 🙂

  • Tuula Kristiina

    Tykkään sun blogista koska oot niin innostunut ja innostava, positiivinen ja elämänmyönteinen! Kiva saada tietoa meikeistä ja kattella kauniita kuvia! Keep it up! Täällä yksi uusi vakkarilukija! 🙂

  • Pinja

    Sun blogista saa kivoja meikkivinkkejä ja lisäksi rakastan lukea matkustusjuttuja.

  • Senja

    Moi! Ensinnäkin, tämä blogin ulkoasu miellyttää kovasti! Onnittelut idealistaan pääsystä 🙂 Mulla olisi toive videopostauksena “no mirror makeup challenge” tai “5 minute makeup challenge” jonkun sulle läheisen ystävän kanssa! Näitä on aina todella hauska katsoa!

  • Teija

    Tykkäisin lukea luonnonkosmetiikkapostauksia!
    Ja ilolla mukaan arvontaan!

  • Janni

    Jotenkin tää blogi on vaan niin raikas! ?

  • Päivi

    Onnea uudesta osoitteesta! 🙂
    Mä olen lukenut sun blogia tosi pitkään ja pidän siitä sekä sinusta, olet niin ihana ja pirteä nainen.
    Mä rakastan matkajuttuja, niitä olisi mukava lukea enemmän.

  • Iina

    Sinun ansiostasi olen oppinut paljon meikkaamisesta ja tulen vielä varmasti oppimaan lisää! Hyvää päivänjatkoa?

  • Anna :)

    Jään innolla seuraamaan jatkoa 🙂 olen melko tuore lukija mutta nyt jo koukussa. Meikkivideot on kahlattu moneen kertaan läpi ja ne ovat myös 1v 5kk ikäisen neidin suosikkeja padilta 🙂 aurinkoista kesän odotusta!

  • Saara

    Vau mikä palkinto! Mukana ollaan ehdottomasti. Tää idealistan ulkoasu näyttää myös ihan tosi kivalta, jotenkin paljon enemmän “sulta” (mun mielestäni).

    Tykkään sun blogissa ennenkaikkea sisällön monipuolisuudesta! Täältä löytyy laidasta laitaan kaikkea matkustusjutuista syvällisempien pohdintojen kautta aina kosmetiikkaan saakka. Postaustoivetta en tähän hätään keksi, mutta jos samalla linjalla jatkat kuin tähänkin asti niin et voi paljoa metsään mennä ! :p

  • Tanja K.

    Heippa! Onnea muuton johdosta ? Innolla odotan, että mitä uutta blogini muutto tuo tullessaan. Olen seurannut matkaasi ensitreffit alttarilla sarjan aloitusjaksosta lähtien. Eniten olen pitänyt blogissasi olevista meikkaukseen liittyvistä videotutoriaaleista. Niitä lisää! ?????

  • Kirsi

    Matkustus, matkailu,lomailu ?

  • Blogissasi on ihanan positiivinen ilmapiiri! Meikkijutut ja uutuksien esittelyt kiinnostaa aina 🙂

  • HannaV

    Onnea blogin muutosta!

    Olen seurannut blogiasi ja jatkan ehdottomasti myös täällä.
    Olen innostunut meikkaamisesta, sinun mukana, aivan uudella tavalla. Tykkään rehellisistä tuotearvosteluistasi. Olen löytänyt paljon uusia suosikkituotteita, kun olen uskaltautunut niitä kokeilemaan suosituksestasi (viimeisimpänä juurikin nuo kasvonaamiot ?).
    Myös matkailu kiinnostaa kovin ja tässä blogissa yhdistyy molemmat.

    Kiitos ja aurinkoista kesää!

  • Micu

    Ai vitsi, miten ihana arvonta, Miia!
    Mä tykkään meikkineuvoista (niille on tarvetta 😉 ) ja matkavinkeistä.

    Aurinkoisia päiviä sulle, muru!

  • Pauliina

    Mukana arvonnassa 🙂
    Ihanana postaus jälleen! Eniten minua ihastuttaa kuvat, ne ovat raikkaita ja esteettisesti silmää mielyttäviä.

    Postaus toive: kosmetiikka pihistä/panosta?

  • Nasu84

    Luonnonkosmetiikka kiinnostaisi.

  • Annika

    Ihanan raikas tämä uuden blogin ilme! Blogissa olen tykännyt kosmetiikka-aiheisista postauksista, sillä olen itsekin viimeaikoina hurahtanut meikkailuun. Toivoisin jatkossakin erityisesti tutorial postauksia, etenkin videot ovat olleet mieleeni. Erityisesti toivoisin silmämeikkiaiheisia postauksia, myös täydellinen ihomeikki kiinnostaa aina. Ehdottomasti mukana ollaan arvonnassa. Tulisivat aloittelevalle kosmetiikkaharrastajalle enemmän kuin tarpeeseen 😉

  • Sonja

    Moi Miia! Olisin kiinnostunut matkailuun liittyvistä postauksista! Itse olen opinnäytetyötä vaille valmis restonomi ja matkailu on lähellä sydäntäni! 🙂 Aurinkoista kevään jatkoa ja kesän odotusta 🙂

  • karita

    olen nuori 14v tyttönen.Ketä lukee harvoin blogeja ,mutta sinun blogiisi oon jäänyt ihan koukkuun. Tykkään meikkivideoista ,koska olen itsekkin kiinnostunut meikkaamisesta yms. ja matkailupostauksesi on kivoja kun en ole vielä päässyt käymään ruotsia kauempana.

  • Kati

    Ihana uusi blogin ilme 🙂

  • Jenni

    Uusi blogi näyttää ihanalta! 🙂

  • Sara

    Moikka! Mua kiinnostais eniten kampausvideot, sun suosimat sekä arki- että juhlakampaukset 🙂

  • Petra

    Moi ☺ Minä kaipaisin tietoa hyväksi havaituista aurinkorasvoista, myös kasvoille. Jatka samaan malliin, oon niin koukussa juttuihisi ?

  • SannaLiina

    Parasta blogissasi ovat matkapostaukset ja pidän tyylistäsi kirjoittaa. Myös meikkitutorialit kiinnostaa 🙂

  • Pauliina

    Moikka! Sun vinkin myötä päädyin matkalla ollessani ostamaan Benefitin They’re real! -ripsarin ja siitä on tullut aivan mun lemppari! Niin älyttömän hyvä ripsiväri, ettei toista tolkkua!

  • Sonja K

    Moikka Miia!

    Onnittelut blogimuuton johdosta! 🙂 Blogin uus ilme näyttää super hyvältä!

    Oon seurannut sun blogia jo EA ajoilta ja lempparipostauksia on monia: se parin viikon takainen Q&A ja monet matkailupostaukset ja meikkipostaukset – etenkin videot!

    Toiveena olis just matkailuun liittyvät postaukset, ihan vaikka vinkkejä “Mitä kosmetiikkaa matkalle mukaan”.. Niitä tuppaa tulemaan aina liikaa 😀 Ja kestävä kesämeikki! Monilla varmasti tiedossa häitä yms juhlia ja jos on lämpimät kelit, niin miten sen saa pysymään hyvin! 😉 Ja yks toive vielä: oon toivonut tätä jo jonkun aikaisemman postauksen yhteydessä.. MyDay tyyppinen postaus 🙂

    Aurinkoa sun kesän odotukseen ja tsemppiä pääsykokeisiin!

  • Janna Rantanen

    Heippa! Olen tykännyt eniten lukea matkajuttujasi. Vinkit budjettimatkustamiseen voisi olla kiinnostava juttuaihe. Myös hius- ja meikkitutorialit kiinnostavat. Uusi blogisi näyttää hyvältä! ?

  • Anniina

    Hei Miia! Olet aina niin ihanan pirteä ja iloinen. Kiitos positiivisesta energiasta, jota levität! Olen pitänyt kaikkein eniten matkailuaiheisista postauksista, eritoten kun esittelet eri lomakohteita ja suosikkiravintoloitasi jne. Oikeastaan kaikki matkavinkit ovat olleet mielenkiintoisia, ja inspiroineet mm. suunnittelemaan omaa Islannin matkaa!
    Toivoisin silloin tällöin joukkoon lisää matkailuaiheisia postauksia (nykyään vähemmällä) ja ihan ykkösenä: Miian työpäivä -postaus! Se olisi hauska! Ymmärtääkseni myöskään työnantajasi ei tällaisesta postauksesta pistäisi pahakseen, eivätkös he ole rohkaisseet sosiaalisen median käyttöön (tietysti hyvässä hengessä, jota tällainen päivitys tietysti olisi!)? 🙂
    Joka tapauksessa, kaikkea hyvää sinulle!

  • Julia

    Hei! Ihanaa, että oot päässyt eteenpäin blogin kanssa – onnea! Olen seuraillut sun blogia aika kauankin jo..pidän sun elämänmyönteisestä asenteesta ja tietenkin tyttöjenjuttuja on aika kiva lukea 🙂 Musta olis kiva lukea esimerkiksi kesän suunnittelmista, mitä aktiviteettejä esimerkiksi suosittelet kesäksi tai mitä sun omaan kesään kuuluu. Toinen ehdotus on raikas ja kuulas kesämeikki, kun tahtoo olla huoliteltu, mutta näyttää siltä kuin ei meikkiä olisikaan. Tiedät varmaan mitä tarkoitan ;D Ihanaa kesää sulle ja kiitos hyvästä blogista!

  • Jemina

    Kiinnostaisi jonkinlainen “unelmani”-postaus.

  • Maisa

    Voi miten hauskaa, uusi blogituttavuus. 🙂 Toiveissa postauksia matkoista, kosmetiikasta ja luottoresepteistä. Jäänpäs seurailemaan! 😀

  • Ansku

    Ihanan raikas esittely sinusta ?

  • Kiira / Lifelong Adventure

    Kulmakarvat kiinnostaa aina 🙂

  • Hanne

    Uusi blogin lukija täällä hei! 😀

  • Suski

    Parasta on kun löysit intohimosi meikkaamiseen! Eka tän aiheinen blogi mitä oon ikinä lukenut! En tiiä ootko jo kirjoittanut aiheesta, jos oot niin oon missannut, mutta siis meikin poistoon ja puhdistukseen liittyviä vinkkejä kaipaisin. Kaikki tuntuu huolellisuudesta huolimatta jättävän etenkin ripsaria ripsiin…

  • Rosa

    Onnea uudesta osoitteesta! Innolla odottaen uusia postauksia ja videoita 🙂 Rapsutuksia Bertalle ja hyvää yötä sulle (vai oletko töissä en tiedä ?) Lähenkin tästä kattomaan sun uusinta videota 🙂

  • Hanna O

    Moikka!
    Sun blogia on niin ihana lukea ja tulen siitä aina ihan mielettömän hyvälle tuulelle. Olet todella välitön ja positiivinen tyyppi. Olen myös innostunut sinun videoiden myötä itse enemmän meikkauksesta ja saanut sinulta todella hyviä vinkkejä, joilla pienen vauvan äiti saa itsensä freesin näköiseksi.
    Imstagramissa sinulla on yhdessä kuvassa aivan upea sininen/turkoosi meikki. Olisi kiva saada tutorial siitä.

  • Anja

    Hei Miia! Kiitos kun tuot sellaisia meikkimerkkejä/tuotteita esille, joita ei itse osaisi kaupoista/netistä etsiä. Mieleen jäänyt ne Kat Von D huulipuna! Täytyy tilata itselle niitä myös! Jään mielenkiinnolla seurailemaan mahdollisia tuotteiden vertailuja ja käyttökokemuksia 🙂 Mukavaa kesän alkua! 🙂

  • Mimosa

    Arvonnassa mukanaaa! 🙂
    Ihania tuotteita kyllä tässä arvonnassa, apuwaa?!
    Joku matkailu / lentoemännän työ postaus kiinnostais! Ja en muista nyt oletko tehnyt jo, mutta ihonhoito rutiini video ois kiva myös!
    Oon sun blogiasi seuraillut jo parisen vuotta ja edelleen innokas lukija! 🙂

  • Kaisa

    Moikka! Silmämeikki video jossa vaiheet näytettäisiin tarkasti ja hyvällä selostuksella olisi mukava nähdä joskus tulevaisuudessa 🙂

  • Pipa

    Onnea uudelle blogille 🙂 lemppariblogiaiheina on kosmetiikkaan liittyvät postaukset.

  • Miia Kajander

    Upea uus blogi ja olen tykännyt jokaisesta sun blogi kirjotuksesta, aivan ihania kaikki ja matkailukirjotuksia on aina kiva lukea, ja miettiä mihin sitä ite sitten joskus voisi taas matkustaa 🙂

  • jmek

    Onnea uuteen blogikotiin! Olisi ihana lukea vinkkejä pitkille lennoille. Kesällä on tulossa muutama pidempi lento, joten olisi hienoa kuulla ammattilaisen vinkkejä!

  • Sonja

    Matkailupostaukset on mun ehdoton lemppari!! On kiva saada muitakin vinkkejä matkailuun kun vaan niitä mitä kaikissa matkaoppaissa on 🙂

  • Christa

    Heippa! Hieno uusi blogi sinulla. Huippu arvonta, mukana! 🙂 lisää meikkivideoita, ne on huippu hyviä. 😉

  • Anu

    Hei! Olen pitänyt erityisesti meikkausvinkeistäsi, ja saanut niistä itselleni uusia ideoita. Myös tuotevinkit ovat olleet hyviä. Sinun blogin myötä olen laajemminkin innostunut lukemaan meikkaukseen liittyviä blogeja. Kiitos inspiroivasta ja innostavasta blogista!

  • Ansku

    Suloisen pirteä blogi sinulla, sitä tulee seurattua vaikka lähentelenkin jo viittäkymppiä. Senpä takia, minua kiinnostaisi kovasti postaus 45+ iholle sopivista hoitotuotteista ja meikkauksesta: miten saa silmänalusrypyt vähemmän näkyviksi entäs suupielen juonteet, jotka roikkuvat jo alaspäin 🙂

  • Ilona

    Moikka!
    Uusi blogi-ilme näyttää tosi kivalta ja raikkaalta! Meikkipostaukset ja etenkin videot ovat mieleeni, olet niin iloinen ja hauska tyyppi 😀 Olen itse asiassa innostunut katselemaan myös muita meikkivideoita, ovat omalla tavallaan jotenkin hypnoottisia 😀
    Ihanaa kesää!

  • Minna

    Ihana Miia, edelleen! “Mistä me tunnetaan?” -Tällä kertaa ihan oikeesta elämästä, amk-vuosilta 😉 Oon seuraillut sun postauksia ja oot niistä päätellen kyllä pysynyt ihan yhtä pirskahtelevan positiivisena, kuin olit silloin 10 vuotta sittenkin <3 Koska oma elämä pyörii kotiarjen ja kolmivuorotyön oravanpyörää, olis kiva lukea vaikkapa kiireisen naisen meikki- ja kampausvinkkejä, less is more -tyyliin.. Eli mitä voi saada aikaan perustuotteilla mahdollisimman helposti ja nopeasti, sekä arki-, että juhlapäiviin. Silmämeikkiin kaipaisin vinkkejä, miten helposti sitä jämähtääkään meikkaamaan sillä samalla tyylillä, jolla saa edes jotenkuten tyydyttävän tuloksen aikaiseksi 😀

    Hauska olisi myös, jos testaisit DIY -tuotteita, siis sellaisia, joita saa tehtyä kotoa tavallisesti löytyvistä aineista, esim. kookosöljy, marjat, hedelmät, merisuola, hunaja, kaurahiutaleet jne.. Joitakin itse kokeilleenä olis mukava nähdä, mitä sinä keksit ja mitä mieltä niistä itse olet!

    Kiitos ihanasta blogista, on kiva lukea sun kuulumisia ja poimia ideoita omaankin käyttöön! 🙂

  • Jennii

    Onpa raikas uus ilme blogilla, jes!

  • mimmu

    Moikka ja onnea uuteen osoitteeseen! Ne hiusvinkit ois tosi kova sana, edelleen! 🙂

  • Kristiina

    Moikka Miia! Onnea uudesta blogisivusta, ilme näyttää raikkaalta 🙂 Olen tykännyt eniten matkailuun liittyvistä postauksista ja meikkausvideoista. Niitä toivoisin siis lisää. Samoin matkalle mukaan -kosmetiikkapostaus ois kiva 🙂 Olet ihanan luonnollinen videoilla!

  • Noora

    Olet ihana ja aito ja sun videot on ihan parhautta! En välitä meikkaamisesta, mutta tykkään kuunnella sun höpinöitä ja varsinkin kysymysvideo oli huippu! Ihanaa kesää sinne! 🙂

  • Minna M

    Uusi lukija täällä moi! Snapchatissa olen sinua seuraillut. Ehdottomasti arvonnassa mukana!

  • maren

    Kiva huomata, että vaikutat koko ajan vain innostuneemmalta bloggaamisesta, toivoisin ettei kaikki postaukset silti olisi videomuodossa vaan jaksaisit myös näitä perinteisiä kirjoituksia. Itseäni kiinnostavat matkailuvinkit sekä henkilökohtaisemmat kirjoitukset vaikkapa sitten reissupostausten, omien haaveiden tai muun fiilistelyn kautta.

  • Kaaka

    Arvontaan mukaan! Ja onnea uudelle blogille! 🙂

  • Ulla-Malla

    Joku kampausvinkki olis taas kiva. Ja matkailujutut kiinnostaa aina. Minkä sivustojen kautta yleensä varaat matkoihin liittyvät jutut?

  • Sade

    Kaikki matkajutut on parhaita 🙂

  • Helena

    Mukana arvonnassa. Blogisi on uusi tuttavuus, innolla alan lukemaan?

  • Henni

    Ihana uusi raikas blogi! 🙂 Tsemppiä tulevaan ja aurinkoisia päiviä!

  • Katja

    Moikka! Lemppareita on ihan kaikki meikki/kauneuspostaukset ja erityisesti tutorialit. Sun ansiosta opin tekemään sen otsisletinkin ? Eli toiveissa on, että jatka ehdottomasti näitä!
    Mukanasi ollut parisen vuotta ja jatkossakin, totta kai 🙂

  • Pia

    Moi! Itse pidän eniten matkailuun liittyvistä postauksista sekä hiusvinkeistä. Onnea uusille sivuille!

  • Henna

    Oot niin ihanan pirtsakka ja positiivinen ihminen aina ☺️ Parhaimpia postauksia ovat videopostaukset, meikkipostaukset ja ihan vain ajatuspostaukset, ja näitä toivoisin lisää ☺️ Olisi ihana voittaa paketti, sillä kauneudenhoito on myös lähellä sydäntä, mutta lompakon nyörit eivät anna tällä hetkellä tarpeeksi periksi toteuttaa tätä sen enempää. Ihanaa päivää! ?

  • Marika

    Oot ihastuttava! 🙂 Toivoisin sisustuspostauksia ja enemmän asukuvia myös.

  • Ella

    Tykkään sun videoista ja postauksista tosi paljon. Ne on monipuolisia ja niihin on käytetty aikaa. Haluaisin lukea enemmän postauksia matkustelusta ja lentoemännänmatista sekä tietenkin kauneudesta 🙂

  • Mimmi

    Ompas raikas ulkoasu1 Innolla odotan mitä idealista alustana tuo blogimaailmaan lisää. Ja tietenkin odotan postauksiasi ja videoitasi, monipuolisesti laidasta laitaan 🙂 Seuraan snäpissä sinua myös ja videosi katson ensimmäisinä! Ihana arvonta, kelpaisi 😉

  • o_O

    Vanha lukijasi täällä moikka! Ajattelin toivoa toivepostauksena postausta päivästäsi tai päivän asukuvua! 🙂

  • Kaisa

    Heippa ja onnea uudesta bloginurkkauksesta. Olen ollut lukijanasi reilun vuoden ja pidän sitä positiivisena ja inspiraation lähteenä. Tunnustattakoon, että kaikki meikkijutut ei niinkään ole minua varten, mutta olen huomannut silti saavani niistä mukavia vinkkejä. Toivoisinkin siis sisältöön enemmänkin kaikkea matkusteluun liittyvää. 🙂 Kivaa kesänalkua!

  • Taija

    Wau, hyvältä näyttää “uusi” blogi! Onnea ja menestystä! 🙂 Mun lempparipostauksia on matkavinkit ja -kertomukset ja kaikki videot! Oot videolla niin luonnollinen ja iloinen että niistä aina piristyy itsekin! 🙂

  • Maare

    Vanha lukija löysi uuteen osoitteeseen!
    Jatka samalla linjalla, olemalla oma itsesi ja kirjoittamalla eri elämän osa-alueista 🙂

  • Sandy

    Minäkin seurasin blogiasi jo vanhassa osoitteesse ja muutin mukana tänne uuteen :). Mua kiinnostaa kaikista eniten matkailujutut – se on minunkin rakkain harrastus :).

  • haidi

    Toivoisin enemmän juttuja myös muista aiheista kuin meikeistä 🙂

  • annni

    Vanha lukija löysi tiensä tänne myös !
    Kiinnostuin jokusen aika sitten blogistasi youtube kanavasi kautta. Ihastuin maanläheiseen tyyliisi puhua meikkaamisesta ja janoan hyviä meikkivinkkejä. Meikki-kauneus-jutut siis enemmän kuin tervetulleita ! Yksi mikä kans kiinnostaa kovasti ja mitä voisi ehkä hitusen olla enemmän, niin ihonhoito ja ihon hyvinvointi + ne vinkit 😀

  • JaKa

    Kivaa lukea jatkossa juttujasi täältä! Onnea siis blogimuutosta!
    Matkakertomukset on myös minun mieleeni.

  • M

    Ihana tuo sun uus banneri! Lempi postaus on ollut varmaan se, missä kerroit tarinoita urastasi ja siitä, miten se lähti käyntiin. Taisi olla joku Q&A video…? En nyt muista.

    Onnea uuteen portaaliin ja kaikkea hyvää sulle 🙂 ps. Sun vappumeikki oli ihana, siitä ois kiva nähä vähän prosessia 😉

  • Mari

    Vanha lukijasi ilmoittautuu. Mua eniten kiinnostaa matkailu- ja sisustusjutut, ei niinkään meikkiasiat. Tai kiinnostaa nekin, jos meikkisi tehtäisiin joskus luonnonkosmetiikalla. Pari vuotta jo pelkkää luonnonkosmetiikkaa käyttäneenä, ei ‘myrkkymömmö’-postaukset oikein innosta. Ihastelen kuitenkin sun kättesi jälkeä, upeasti meikkaat!
    Sinun iloisuutesi tarttuu, snäppää enemmän 😉
    Niin, ja pitikö tähän vielä sanoa, että osallistun arvontaan. 🙂

  • Millasd

    Meikkitutoriaaleja on aina ilo seurata, etenkin kun olen itse niin kömpelö meikkaamisen suhteen .. 🙂 Ihanaa kesän alkua! <3

  • Kristina

    Onnea uuteen “kotiin”! 🙂 Olen seurannut blogiasi em. telkkariohjelmasta lähtien, koska olet valloittava tyyppi. Matkajutut ovat parhaita, koska sinulla on kokemusta ja näkemystä reissaamisesta. Asukuvat ovat myös kivoja. Kaikkea hyvää kesääsi!

  • Johanna Jalava

    Loistava blogi!! Seurannut sinun “vanhaa” blogiasi jo aiemmin..Ihanat uudet ideat matkakohteista sekä kivoja uusia meikkijuttuja…

  • Esme

    Heippa Miia! Parhaita postauksia on olleet New York postaukset, meikki “haul” postaukset joissa kerrot mitä olet ostanut sekä lentoemännän työhösi liittyvät postaukset, sillä haaveenani on päästä lentoemännäksi! Olen kolme kertaa jo hakenut eri yhtiöille, mutta haen niin kauan kunnes pääsen, ja on ollut mielenkiintoista lukea juttujasi aiheesta sekä nähdä hieman “behind the scenes” elämää snäpistä.

    Lisäksí toivon että jatkat ahkeraa snäppäilyä sillä juttujasi on kiva seurata snäpistä! #snäppiperhe <3

    Kaikkea hyvää uuden blogin puolelle! 🙂

  • viiviK

    lempijuttujani on ehdottomasti meikkitutoriaalit! Toive postauksena voisi olla vaikka ruokapäiväkirja taikka ideoita arkiruokaan!

  • Oona

    Mukana! Vanhassa blogissa parasta antia on ehdottomasti olleet matkapostaukset huikeine kuvineen, niitä lisää! Olisi hienoa jos voisit tehdä jotain koontia siitä, miten hyvin eri Euroopan maissa saa palvelua englanniksi ja toisaalta suhtaudutaan turistiin joka puhuu pelkkää englantia. Itselläni se kokemus että Ranskassa tilanne aika surkea suurissakin kaupungeissa, joten olisi hauska tietää miten esim. Saksa, Espanja ja Italia. Jonnekin tekisi taas mieli matkata, mutta todella hankalasti vähän kaikelle allergisena ihmisenä pelottaa, jos esim. ravintoloissa ei englanniksi ymmärretä mitä ruoka-aineita ei voi käyttää.

  • Anonymous

    Hei! Onnea uudesta blogiosoitteesta 🙂 Itse olen tykännyt kovasti hiuspostauksista, joten niitä toivo jatkossakin. Luonnollisesti kaikki meikkaamiseen liittyvä myös kiinnostaa 😉

  • Eve

    Hei! Olen jo jonkun aikaa seuraillut blogiasi. Sinun tapasi kirjoittaa saa hymyn huulille. Tykkään meikkipostauksista, ihan vain arjesta kertovista postauksista ja kun vastailet kysymyksiin. ☺️

  • Henrika

    Seuraan blogiasi jatkossakin! 🙂

  • Karoliina

    Uusi blogi näyttää kivalta ja raikkaalta! Jotkut simppelit hiustutorialit olisi kivoja postauksia! 🙂

  • Enni

    Meikkitutorialit rules! 🙂 pari vuotta olen blogiasi ahkerasti lukenut ja kun jatkat samaan malliin, niin hyvin menee!

  • emma

    Onnea blogisi siirrosta! 🙂

  • Katri M

    Ihana, ihana Miia! En malta odotella postauksia, tunnut niin sielunsiskolta ainakin blogin välityksellä 🙂

    Postauksista tykkään aina oikeastaan kaikista, mutta eniten iskevät “tavalliset” meikkipostaukset, sillä meikäläinen on perusjuttujenkin suhteen aivan kuistilla, näin lievästi sanoakseni :”D Jos sulla on joku huippukikka siistien rajausten tekemiseen, mielelläni lukisin siitä!

    Onnea uuteen blogikotiin! <3

  • nuuna

    Meikkitutoriaaleja vaan lisää, ne ovat erinomaisia! 🙂

  • mirdie

    meikkitutoriaaleja ja matkustusjuttuja lisää, ne on lemppareitani! 🙂

  • Kati

    Meikki- ja matkailupostaukset ovat suosikkejani! 🙂

  • Tätivioletti

    Hei, matkailuaiheet ja matkakohdearvioinnit ovat minulle mieluisinta sisältöä blogissasi. Onnea uuteen blogiin!

  • Siiveton

    Mukana! Mä haluisin postauksen lentopelosta. Vuosi sitten sitä lupailit mutta joko se on mennyt multa kokonaan ohi (jos on niin voitko linkata tähän sen!) tai sitten et ole vielä kirjoittanut sitä 🙂

  • Laura

    Tykkään katsoa meikkitutoriaaleja, koska olen ihan peukalo keskellä kämmentä välillä niissä asioissa. Niitä lisää siis 🙂

  • Laura

    Moi! Ihanat palkinnot tässä arvonnassa:) blogiin toivoisin edelleen samaa linjaa eli meikki-ja kosmetiikkapostauksia ja matkustusvinkkejä.

  • Henna

    Onpas piristävä tämä uusi blogin ilme! 🙂 Olen seurannut blogiasi jo pitkään ja olen tykännyt paljon sekä pinnallisemmista meikkipostauksista, että postauksista joissa pohdit syvällisempiä asioita kuten itsetuntoa. Toivepostaukseni olisi esim. 20 asiaa jotka olet tähän mennessä elämästä oppinut 🙂

  • Mymmeli

    Mukana arvonnassa 🙂 Kaikki matkailuun liittyvät postaukset on parhaita! Käytännön vinkkejä eri kohteisiin, parhaat ravintolat, rannat, kahvilat, shoppailupaikat tai listausta paikoista, jonne olet matkustanut vaikka kartalla 🙂

  • ahosa

    Toivepostaus: Jos sinulla olisi 100€, mitä Suomessa myytävistä kosmetiikkatuotteita ostaisit, että saisit koottua “perus” päivämeikin? Ja hei, mukana arvonnassa!

  • Katja

    Moi Miia, onnittelut blogimuutostasi! Toivottavasti rento ja raikas otteesi jatkuu! Haluaisin lukea meikki- ja matkailuvinkkien ohella mysö Bertasta! Mistä koirasi on sinulle tullut ja minkälainen persoona se on? Voisitpa kirjoittaa myös jonkin postauksen Bertan näkökulmasta tai kertoa vaikka trimmausreissusta…?

  • Tiia-Tuulia

    Mukana ihanassa arvonnassa! Vaikka meikkien ystävä olenkin, kyllä se matkailu on aina ollut lähinnä sydäntä. Eli kaikkein kaikkein eniten tykkään matkailuun liittyvistä kirjoituksistasi. Tykkään uuden blogin ilmeestä ja tuosta bannerista!

  • Essi

    Ehdottomasti osallistun arvontaan! 🙂
    Kaikki kosmetiikkatuote vinkkailut ovat mielenkiintoista luettavaa. Ja esimerkiksi kiinnostaisi lukea vinkkejä siitä, mitä pakata lennolle käsimatkatavaroihin jne. 🙂

  • Sara

    Ihanan raikas ja aito blogi. Pidän erityisesti meikkitutoriaaleista joten niitä lisää kiitos. =D

  • Jensku

    Uusi lukijasi löysi blogisi idealistan kautta! 🙂 Vaikutat positiivisen hauskalta ja herttaiselta.Olisi kiva lukea ihonhoito rutiineistasi.Arvonnan palkinto olisi niin tälle ränsistyneelle kotiäidille tarpeen 😀

  • Saara R

    Toivepostauksena olisi “one brand tutorial” tyylinen meikkipostaus tai postaus missä kertoisit mitä kannat mukanasi reissulla meikkilaukussa. Ja mukana ollaan arvonnassa! 🙂

  • Katja

    Kaikki postaukset on kivoja, mutta eniten pidän matkailu aiheisista postauksista! Hyvää kesän alkua Miia, oot ihanan pirteä ja positiivinen. Jatka samaan malliin! =)

  • Nana

    Ehdottomasti parasta on meikkivideot!! Ne on niin ihanan rentoja, mutta silti tällainen tavallinen meikkaajakin oppii aina uutta 🙂 Blogi on todellakin kirjoittajansa näköinen ja se on parasta. Ja niin, mukana arvonnassa!

  • Paula

    Ooo haluun nii olla mukava arvonnasaa ja voittaa noi tuotteet! Oot huikee, tykkään sun tutoriaaleista, niitä siis lisää. Arvostelut on myös kivoja sekä kaikki vinkit, niksit ja neuvot mitä sulta aina saa kosmetiikkaan liityyen. Myös syvällisemmätkin pohdinnat ja aiheet on mukavaa, ajatuksia herättävää luettavaa.

  • Sirpa

    Kaikki kosmetiikkaan ja ihon hoitoon liittyvät jutut olisi kivaa luettavaa.

  • Leea

    Osallistun arvontaan.Meikkausvideosi on tosi kivoja ja hyödyllisiä.Luonnonkosmetiikalla tehty meikkivideo olisi myös kiva nähdä.

  • Satu

    Ihana blogi, niin raikas ja positiivinen. 🙂 Tee joskus postaus “päivä sun seurassa” tjn sen tyylistä. Esim töissä ollessa… olisi kiva joskus kuulla se todellinen puoli lentoemännän työstä! 🙂

  • Emmi

    Onneksi olkoon uusista kuvioista blogin saralla 🙂 Lemppariaiheita blogistasi on vaikea valita, koska rehellisesti kaikki kirjoittamasi asiat kiinnostavat ainakin minua. Jos nyt yksi pitää mainita niin meikkitutorialit on kivoja, niiden avulla oon ehkä oppinut itsekin tekemään omalle naamalleni jotakin ;D Oletko ikinä ollut interrailaamassa tai muuten reppureissulla? Jos olet niin sellasesta ois kiva lukea, vähän erilainen matkusteluun liittyvä postaus 🙂 Myös joku tutorial raskaille luomille sopivasta meikistä olisi kiva, en ainakaan muista, että olis sellasta ollut 🙂

  • Kielo

    Hyvältä näyttää uusi blogi ? Blogissasi tykkään oikeastaan aiheesta kuin aiheesta. Kirjoitat kivasti ja maanläheisesti eikä meininki ole liian siloiteltua ja kiiltokuvamaista, vaikka kauneusjuttuihin keskitytkin. Jatka samaan malliin vaan ?

  • Janika

    Ihana blogi! Inspiroivimpia postauksia meikkitutoriaalit!

  • Annn

    Eniten tykkään matkailupostauksista, toisena meikkijutut. Lisäksi koti/elämä/Helsinki – aiheet mm. kiinnostaa.

    Ihanaa kevättä!

  • Tansku

    Hei! Nyt on hyvä hetki hehkuttaa viime kesän Islannin postauksiasi. Ollaan lähdössä parin kaverin kanssa juhannusviikolla Islantiin ja blogiin on palattu moneen kertaan, otettu vinkit mm. majoitukseen ja auton hankintaan. Tsekataan myös teiltä tsekkaamatta jäänyt majoituspaikka pohjoisessa 😉 Iloa kevääseen!

  • Tansku

    Myös sinkkunaisen vapaa-aika kiinnostaa ja ajatukset sinkkuilusta 🙂

  • Tansku

    Ensimmäinen postaukseni ei tainnut tulla perille. Eli nyt on hyvä hetki hehkutella viime kesän Islannin postauksiasi. Ollaan menossa muutaman kaverin kanssa ja blogiin on palattu tosi monta kertaa, olisiko Islanti maanakin jäänyt alunperin mieleen blogistasi. Olemme saaneet vinkkejä majoitukseen ja auton vuokraamiseen, tsekataan myös pohjoisen majoituspaikka, joka jäi teidän reissulla tsekkaamatta 😉 Jännityksellä jo odotellaan matkaa! Iloa kevääseen!

  • Satu

    Ihanan näköinen uusi blogi! 🙂

  • Mari Helläkoski

    Onnea uudessa seurassa! Blogiasi on vaan niin mukava lueskella.

  • I

    Hei! Täällä yksi sun blogia ihan alusta asti seurannut 🙂 Ehdottomasti nämä uudet meikkipostaukset ovat olleet suosikkejani!

  • Laura Juhola

    Kiitos mahtavasta blogista!? Erityisesti matkajutut ja erilaiset matkusteluun liittyvät vinkit ovat mukavia lukea.

  • Maiju

    ihana uusi ulkoasu blogille, odotan innolla jatkoa! 🙂 Ois kiva nähdä sut kameran edessä ekaa kertaa kokeilemassa uusia tuotteita ja kehittämässä lennosta meikkilookkia!

  • LindaT

    Moikka, oon aika vasta löytänyt blogiisi ja ihastunut tosissaan. 🙂 Postauksista pidän eniten niistä, joissa kerrot kuulumisistasi.

  • noora väisänen

    Päivä Miian kanssa postaus!! 🙂

  • Hannele

    Arvonnassa mukana. Toiveena olisi herkän, atopiaan taipuvan ihon meikkisuositukset. Myös silmälasien vaikutus silmämeikkiin niin liki- ja pluslenssillä.

  • Kati

    Heippa Miia, kiva on lueskella postauksiasi ja video-jutut on hauskaa katsottavaa. Ei todellakaan haittaa ettei ne ole viimeisen päälle hiottuja, sanoja saa hakea jne ne tekevät susta just omanlaisen 🙂
    Toivepostaus ideani olisi, meikkaa joku lukija ns muodonmuutokseen.

  • Janita

    Hei!
    Tykkäänn kirjoitustyylistäsi ja videoissa olet niin ihanan AITO! Jatka samaan malliin 🙂

  • Kirsi

    Erotut muista bloggaajista positiivisella tavalla, blogisi on oikeasti persoonallinen! Videopostaukset on lemppareita eli niitä toivon lisää.

  • sikkuralla

    Mukana kivassa arvonnassa. Blogisi vaikuttaa lyhyen tutustumisen perusteella sellaiselta, että varmasti tänne palaan pian uudestaan 🙂 Mukavaa kesän odotusta!

  • suvi

    Moi!
    Toivepostauksena myday -postaus, ja kivoja on olleet myös kaikki matkailuvinkit 🙂

  • Tiina

    Moi, pidän eniten hius- ja meikkitutoriaaleista. Myös pukeutuminen ja tyylivinkit kiinnostaa.

  • Anne

    Jes, huippukivaa kun olet päässyt aloittamaan uudessa porukassa 🙂 Olen tainnut ennenkin toivoa “Päivä Miian kanssa” -postausta mutta en muista oletko toteuttanut, jos niin on mennyt minulta ohi. Mutta sitä toivon siis taas 🙂

  • Paula

    Heippa! En olekaan ennen kommentoinut sinulle mitään, mutta olen lukenut blogiasi siitä lähtien kun tulit tutuksi tv:stä 🙂 ihastuin sun elämänasenteeseen ja energiaan, joka sinusta kumpuaa. Matkailu ja meikkijutut on lähellä myös minunkin sydäntäni, joten jatka samaa rataa! Toivotaan että arpaonni osuisi kohdalleen 😉

  • Jenni

    Onnea uuteen “blogikotiin”, Miia! Musta on aina mukavinta lukea suosituksesi eri matkakohteista – shoppailupaikat, ravintolat, hotellit, baarit ja muut sattumukset! Ja parasta on, että kerrot kaikesta rehellisesti ja siloittelematta – myös niistä mojitoilloista ja niiden jälkeisistä aamuista 😉 Hyvää alkavaa kesää!

  • Outi

    Meikkitutoriaalit ovat tosi kivoja, niitä lisää kiitos!?

  • Jasmin Eskelinen

    Moi! Sulla on on ihana ja monipuolinen blogi? Toivoisin postausta lentoemännän työstä -positiiviset ja negatiiviset puolet. Jos ei ole jo ollut ,nimittäin olen alkanut seurata blogiasi vasta hiljattain.

  • Hensu

    Parhaat postaukset ehdottomasti matkailusta! Hyviä vinkkejä saanu.

  • Eveliina

    Toivoisin blogiin kaikenlaisia meikki- ja kauneustutoriaaleja, jotka ovat tähän asti ollut huippuja! Myös lentoemännän työstä olisi kiinnostava lukea esim. joistakin oudoista asiakkaiden tavoista, joita olet työssäsi havainnut 😀 Erilaiset matkajutut kiinnostavat myös. Niin ja hajuvesistä en muista sun postailleen lähiaikoina.

    Kiitos hyväntuulisesta ja asiantuntevasta(meikkijutut!) blogista. Vaikutat tosi aurinkoiselta persoonalta! Iloista kevättä 🙂

  • Sarita

    Heippa, olen lukenut blogiasi jo kauan. Matkavinkkejä ja postauksia on kiva lukea:).

  • Elli

    Moi Miia!
    Oon vähän aikaa seuraillut sun blogia ja nyt on pakko sanoa, että tää uusi sivusto on mielettömän ihanan ja raikkaan näköinen! Mun lempparipostauksia on ollut oikeestaan kaikki meikkipostaukset, eli jatka samaan malliin 🙂

  • Maikkis

    Jään seurailemaan blogiasi! 🙂

  • Maiju

    Mukana arvonnassa! Matkapostaukset on kivoimpia!

  • marja leena

    Ihana blogi,kaikki kauneuteen ja hiustenhoitoon olisi kiinnostavaa ja myös vaatteet.

  • Jenni

    Rasvoittuvan/sekaihon meikkivinkkejä/tuotteita kaipailen. 🙂

  • Jonna

    Ooiih, olis niin siistiä päästä testaamaan toi TonyMoly ja RCMA. <3
    Sun blogissa tykkään meikkijutuista, sekä postauksista, jossa höpöttelet niitä näitä! 🙂

  • volyym

    mukana 🙂 sun lemppareimmat matkakohteet vois olla mielenkiintoista tietää. Ja ois mielenkiintoista kuulla vähän lisää lentoemännän työstä- mitä hassua asiakkaiden kanssa on käynyt?

  • kiira

    Moikka! 🙂 Mulla ei ole ollut erityisiä lempipostauksia, mutta oon seurannut sun blogia jo ennen kuin se alkoi keskittymään kauneuteen ja tykkään hirveesti sun nykyään kosmetiikka-painotteisesta blogista.

  • maikki

    Pitkään jo seuraillut sun blogia 🙂 arkijuttuja on välillä kiva lukea

  • Niina

    Moikka Miia 🙂

    Ihana uusi ilme blogissa. Tykkään! Musta on ollut tosi mielenkiintoista lukea sun työstä. Niitä postauksia olisi kiva lukea lisääkin. Kaikki reissuvinkit on myös tosi hyödyllisiä. Kiitos piristävästä hyvänmielen blogista<3

  • Sari

    Matkailupostaukset kiinnostaa! 🙂
    Olisipa ihana setti kesään!

  • Sari

    Kaikki postauksesi ovat olleet todella hyviä ja olen hankkinut itselleni kasan uusia meikkejä vinkkiesi perusteella.Ja hyviä ovat olleet.Kiitos hyvistä vinkeistä!Toivoisin ehkä lisää hiuksiin liittyviä postauksia.Mukana mielellään arvonnassa! 🙂

  • Petra

    Mun suosikkeja on ollut nyt viime aikoina kaikki meikkijutut, ihanaa kun oot alkanu kirjotella meikeistä! Toivoisin vielä enemmän kaikkia tuote-esittelyjä ja suosikkituotteiden esittelyitä yms pelkkien tutoriaalivideoiden sijaan 🙂

  • Sienna

    Moikka, mukana arvonnassa! Olen lukenut blogiasi jo monta vuotta ja pidän sinun aitoudestasi 🙂

  • Elina

    Ehdottomasti yksi suosikkiblogejani! Ja ihanan pirtsakka tämä uuden blogin ilme 🙂

  • Jenni

    Hei mahtavaa! Mun mielestä parhaimpia postauksia on ollut sellaset “teemameikit” eri tilaisuuksiin, esim uudenvuoden juhliin olen saanut sulta inspiraatiota. Toivottavasti kesällä on tulossa esim juhannusmeikkiä, raflaavaa festarimeikkiä tms 🙂 Suunnittelen myös ensi keväälle reissua kavereiden kanssa, joten olen selaillut sun vanhoja matkapostauksia jonkin verran – ovat kyllä olleet avuksi matkakohdetta valitessa!

  • Annie

    Hei. Kiva uudistus! En osaa yksittäistä juttua sanoa. Tykkään kun kirjoitat monipuolisesti monista itseni kiinnostavasta asiasta ja mikä tärkein silleen maanläheisesti. Eli olet aito etkä meitä muita korkeammalla jalustalla. Kiitos kaikista vinkeistä ja teksteistä ja tsemppii! 🙂

  • Mua kiinnostaa etenkin reissujutut ja lentoemännän työstä kertovat postaukset. Vaikken itseäni lentoemäntänä näkisikään, on se kiinnostava työ reissauspuolen takia ja näin matkabloggaajana matkailu kiinnostaa aina. 😀

  • Sanna

    Kivoja nuo meikkitutorialisi!

  • Laura

    Onnea uuteen blogiin ja mahtavaa kesän alkua! 🙂

  • Jusu

    Ensin seurailin satunnaisesti Instassa ja snäpissa. Sitten siirryin youtubeen ja nyt blogiin myös. Huippuja juttuja saa seurailla kaikista näistä! Jatka tätä positiivista asennetta 🙂

  • anna

    Olet Miia ihan mahtava! Alunperin löysin blogisi vuosia sitten kun halusin tietää kaiken lentoemännän urasta. Nyt sitäkin kokeilleena voin sanoa, että onneksi löysin blogisi ja sain siitä lisää innostusta hakea emoksi. Ainoa huono puoli ehkä on, että lentämään jää ainainen kaipuu <3 Kaikki matkusteluun liittyvät postaukset kiinnostavat erityisesti. Myös ihan yleisiä kuulumisiasi niin videolla kuin normipostauksena on kiva päästä kuulemaan 🙂

  • Nanna

    Onnea uuteen blogiin! Toiveena saada lukea postauksia tuosta sinun “karvapallerosta”. Harrastatteko jotain yhdessä? Miten koiran pitäminen onnistuu noin liikkuvan työn kanssa? Ehkä jopa videoita koirulista..?

  • Iina

    Oon aina tykännyt -ja tykkään edelleen sun blogissa sen positiivisuudesta ja raikkaudesta. Kirjotat elämästä niin avarakatseisesti ja tekstiäsi on tosi kiva lukea! Olisi kiva kuulla enemmän tästä sun karvaisesta ystävästä, Bertasta 🙂

  • Jenna O

    Oih mitä ihanuuksia! Tykkään tosi paljon blogisi positiivisesta fiiliksestä 🙂 Lisää meikkijuttuja ehkä kaipaisin:)

  • Meri

    Mua kiinnostaa eniten matkajutut. Tykkään myös kovasti erilaisista meikkipostauksistasi, koska osaat selittää kivasti mitä teet (niin että tyhmempikin tajuaa :D)

  • Merja

    Löysin blogisi Ensitreffien kautta ja olen sitä siitä saakka lukenut. Meikkausasiat kiinnostaa kovasti ja youtube videoita tulee katsottua ahkerasti. Postaukset ovat ihanan hyväntuulisia! Kiva katsella meikkivideoita välillä myös suomeksi, tietää helpommin mistä vastaavia tuotteita on mahdollista saada. 🙂

  • Jossukka87

    Heips! Onnittelut uusista tuulista 🙂 Reissujuttujen kautta olen sivuillesi alunperin löytänyt ja jäänyt vakkarilukijaksi. Sinulla on kiva ja positiivinen tyyli kirjoittaa, josta pidän.. Saa hyvällä tuulelle 🙂 Reissuaiheiset postaukset kiinnostavat edelleen, kun se niin lähellä on omaakin sydäntä. Mukavaa kesän alkua!

  • Evelina

    Ihana, raikas ja positiivinen blogi, seurailen sua myös snäpissä ja paljon kiinnostaa työhösi liittyvät asiat, itse olen samalla alalla 🙂

  • Nina

    Mukana arvonnassa! Jatka samalla tyylillä, piristät viiskymppisenkin arkea ja annat vinkkejä.

  • Maria

    Onnea uuteen blogiin! Mieluiten luen matkailupostauksia, esimerkiksi New Yorkin reissun shoppailu- ja nähtävyyspostaukset olivat aivan huippuja!

  • henrietta

    Osallistun arvontaan:) ja mikä tämä herttainen berttainen on rodultaan?

  • Erika

    Aivan ihana paketti arvonnassa! Olen täysin hurahtanut erilaisten meikkien testailuun sinun ansiosta ja olisi mahtavaa päästä kokeilemaan Tonymolyn kasvonaamio sekä benefitin theyre real!
    Toivon tosiaan lisää yhtä ihania meikki tutorialeja/kokemuksiasi niin video kuin tekstin muodossa. Pidän myös postauksista missä pohdit vähän “deepimmin” elämää(si). Pidä blogisi yhtä monipuolisena, inspiroivana ja positiivisena :)!

  • Rusina

    Tykkään eniten matkapostauksista

  • Mari

    Onnea uudelle blogi paikalle!

  • Allu

    Jee ihana arvonta! Loistotuotteet. Ihana blogi sinulla, aloin sen tv-sarjan myötä lukemaan alunperin blogiasi 🙂 toivoisin lisää matkapostauksia ja sellainen postaus kuin “yksi kuva joka tunti” eli yhden päivän ajan otat yhden kuvan tunnissa ja kerrot kuvasta mitä olet tehnyt silloin! 🙂 olisi myös kiva kuulla vielä enemmän työstäsi; työvuoroistasi enemmän tietoa (kuinka pitkät vuorot, missä jne) ja muutenkin kaikkea mitä työhösi kuuluu ja mitä sinun pitää osata siellä työssäsi 🙂 myös eräs ehkä hassu kysymys johon olisi hauska saada vastaus: onko lentoemon/stuertin mahdollista/luvallista nukkua missään tilanteessa ikinä koneessa? Kerran nimittäin kun matkustin niin eräs stuertti nukkui koneen takapenkillä suu auki kuorsasi eikä tullut auttamaan kun joku painoi “henkilökunta” nappia kun nukkui vaan 😀 onkohan sellainen ihan oikeasti ok.. ?

  • Heidi

    Mä tykkäsin tosi paljon kysymyspostauksesta ja sellaisia lukisin mielelläni myös jatkossa 🙂

  • Eeva

    Oi ihanan raikas ulkoasu!! Mä tykkään ehdottomasti eniten kaikista meikkijutuista!

  • Katjannh

    Heips! Ihana, että blogisi on löytänyt näin hyvän uuden kodin. Mielelläni olen lukenut blogistasi mitä vaan, mutta välillä (useammin) olisi kiva kuulla ihan perushöpötystäkin 🙂 Sen takia tykkään seurata snäppiäsi!

  • Jenni

    Ihana arvonta! Meikki -ja sisutusjutut kiinnostaa erityisesti 🙂

  • Maija

    Meikki tutorial videot on ihan parhaita mutta myös matkusteluun liittyvät tekstit ovat mielenkiintoista luettavaa? ??
    Onnea blogin uusille tulille, mukana tullaan?

  • Camilla

    Heipparallaa! Kiitos iloisesta blogista! Itse tykkään ihan arkisista postauksista, ja myös tykkään lukea mietteitä elämästä, tai no, oikeastaan mistä vain! Matkajutut ovat tosi kivoja! Kivaa kevättä sulle! (Tai kesää! Nyt on jo kesä eikö vain?!) Osallistun myös arvontaan 🙂

  • anita jokels

    Sun blogista huokuu elämänilo ja onni.Kiva katsella ja lueskella uusia mrikki ideoita.

  • anita jokela

    Sorry kirjoitusvirheet.Siis meiķki ideoista

  • Susanna

    Blogisi kautta saa hyviä vinkkejä ja olen ainakin itse ostanut muutamia tuotteita sen innoittamana.

  • Johanna

    Wau, Mahtavaan joukkoon olet päässyt, ja aivan syystä! Mielestäni meikki- ja letti tutoriaalit ovat niitä parhaita. Tämä tumpelo on saanut niistä monta vinkkiä ja paljon kokeilunhalua =)

  • Ansku

    Tosi kiva, hauska ja pirteä blogi, en juurikaan muita blogeja luekaan! 🙂 Matkablogit ja pohdiskelvat kirjoitukset on parasta, toki on kiva saada välillä myös uusia meikkausvinkkejä! Olisi hienoa päästä sun meikattavaksi, siitä haaveilen! 😀

  • Sanni

    Oon tykännyt tosi paljon sun meikkipostauksista ja -videoista, mitä on alkanutkin tulla enemmän! 🙂

  • Mirre

    Huhtikuun hitit ja hudit videostasi tänne eksyin! Ehdottomasti mukana arvonnassa. Blogisi puolella olen vielä uusi tulokas, videoitasi youtuben puolella olen jo muutaman ehtinyt katsomaan. Innolla jään odottelemaan uusia videoitasi! 🙂

  • Maria

    Osallistun arvontaan 🙂 hitit ja hudit video oli kyll hyvä niitä lisää.

  • Laura

    Sulla on ihan huippublogi! Toivoisin lisää matkustusvinkki postauksia sekä tuo viimeisin meikkien hitti ja huti- postaus oli kiva! Mukavaa kesän alkua ja onnea blogin muuttamisesta! Osallistun arvontaan 🙂

  • Jennik

    Onpa kiva arvonta! Ehdottomasti mukana 🙂

  • Marika

    Moikka Miia! Postauksiasi on aina ilo lukea! 🙂 Aiheella ei ole oikeastaan väliä, vaan sillä, kuinka hyvä mieli jokaisesta postauksestasi tulee! 🙂 Erityisen paljon hyviä vinkkejä olen saanut meikkivideoista ja kaikenlaisista tuotevertailuista.

  • Johanna

    Vill självklart vara med och tävla! Har följt din blogg sedan ensitreffit alttarilla och du har inspirerat mig sedan dess. Dina makeup videon har inspirerat mig att försöka våga lite mera när jag sminkar mig. Tycker dina tips på bra och förstås även dåliga produkter är super!! Dessvärre blir man ruinerad att prova alla nya produkter så de skulle ju vara fantastiskt roligt att vinna 🙂

  • Minna

    Osallistun arvontaan! Tykkään kaikista meikkivinkeistä!

  • Pii

    Ihana tuo kuva susta ja Bertasta. Videopostauksia on aina kiva katsoa. Ehkä jotain lifestyle tyylistäkin videota voisin toivoa. Muutenkin kaikki mielipide ja asiajutut tervetulleita kevyempien juttujen sekaan. Onnea uuteen blogiin! 🙂

  • Ilona

    Mukana arvonnassa! Lempipostaus oli ehdottomasti hitit ja hudit -video 🙂

  • Venla

    Mukana arvonnassa!

  • Titta

    Ohoh, onpas täällä jo paljon kommentteja! 😀 Mutta lisään nyt vielä omani, eli toivoisin videota morsiusmeikistä. 🙂 Ja hiustutoriaalit on myös tervetulleita!

  • Emma

    Voi Miia, olenpas onnellinen sinun puolesta!
    Tulevaa ajatellen tykkäisin nähdä eri aiheisia videopostauksia. Joskus voisi olla hauska nähdä videoilla enempi arkielämää (myday-tyyppisesti) tai vaikkapa vierailevia tähtiä 🙂
    Tsemppiä ja rakkautta!

  • Tuike

    Heissan. Ihania tuotteita arvottavana, jännityksellä odottamaan arvontapäivää;)Olisi kiva, jos tekisit postauksen jollekin toiselle toteuttamastasi meikkauksesta. Vaikka juhlameikki näin keväällä.

  • Anonymous

    Mukana arvonnassa! Sun blogisi on ihana ja esiinnyt videoissasi luonnollisella tavalla 🙂
    Olisi kiva jos tekisit joskus postauksen hiusten hoitoon liittyen.

  • Irina

    Mukana arvonnassa! Blogosi on ihana ja esiinnyt videoissasi luonnollisella tavalla 🙂
    Olisi kiva jos tekisit postauksen hiusten hoitoon liittyen.

  • Tiia Hietikko

    Kaikki jutut on hyviä, mutta videot tietty parhaita! Osaat olla niin luonnollinen ja kaupan päälle saa hyviä vinkkejä! ? Hitit ja hudit oli kyllä todella hyvä ja kesää ajatellen toivoisin jotain “kesän meikkipussistani löytyy” koostetta ? Entä olisiko kokemuksia aurinkosuoja-kasvorasvoista?

  • Emilia

    mukana arvonnassa! videopostaukset on piristäviä kun oot aina niin ilosena höpöttelemässä : ) välillä olis mukava kuulla myös muita ihan arkisia juttuja !

  • Kata

    Moikka Miia! Aivan mahtavaa, että pääsit kirjoittelemaan Idealistaan! So happy for you! 🙂
    Seuraan sua myös snäpissä ja youtubessa, ja toivoisin blogiin ehdottomasti videomateriaalia! Esimerkiksi juhlameikin toteutus jollekin muulle tai vaikka myday-video olisi mukavaa katsottavaa! Hauskaa alkukesää! 🙂

  • Anne

    Mahtava arvonta-> niin mukana 🙂
    Kyllä mä vaan edelleen tykkään kaikista sun jutuista ja videoista, jatkat vaan samaan malliin 🙂

  • Pauliina

    Mukavaa olisi, jos antaisit vinkkejä ongelmakohtien meikkaamiseen. Itselläni ongelmana on yläluomi, joka ei juuri ollenkaan näy silmän ollessa auki- miten siis esim. laittaa kaunis silmämeikki tälläisiin silmiin?

  • Lakujätski

    Olisi kiva lukea postaus koko meikkikokoelmastasi ja minua kiinnostaisi myös se, mitä meikkejä rantalomalle kannattaa ottaa.

  • Eleina

    Ihana blogi! Toiveeni on tutorial video meikistä, joka sopii hellepäivään eli kestää pienen hikoilun ja näyttää todella luonnolliselta no-makeup -meikiltä hieman, mutta saa kuitenkin huolitellut ja kauniin ilmeen.
    Ja mukana ihanien juttujen arvonnassa!!

  • Jasmin

    Mukana arvonnassa.
    Olen pitänyt blogistasi ja meikki videoista, iso peukku! 🙂
    Tykkäsin myös tuosta hitti ja huti videosta joten jatka niiden tekoa.
    Mukavaa ja aurinkoista kesää sinulle! 🙂

  • Nelliina

    Moikka! My day- tyyppiset postaukset on kivoja, samoin matkapostaukset. Olis kiva lukea myös ihanan koirasi toilailuista 🙂 Mukaan kivaan arvontaan

  • Eeva

    Pidän blogisi videotutorialpostauksista, erityisesti letin ja kiharoiden teko, sekä helppo silmämeikki ovat suosikkejani, joihin ajattelin vielä palata. Mun pitäis ystäväni kesähäihin vääntää olkapäille ulottuvaan tukkaan joku kiharakampaus ja siihen haluaisin liittää lettiä, olisiko mahdollista tällainen tutorial? 🙂 Samoin juhlavaa silmämeikkiä haluiasin oppia tekemään, mutta kuten sanoin, täytyy palata aiempiin tutoriaaleihisi.

  • Anitra

    Löysin sut youtuben kautta ja nyt oon hurahtanu sun blogiin! Toivoisin arkimeikkiä, sekä vahvempaa iltamekkki tutoriaalia 🙂

  • Katja

    Heips Miia! Täällä uskollinen seuraaja niin snapchatin kun blogin puolellakin. Onnea uudesta blogipohjasta, sun postauksia on kyllä mukava seurata 🙂

  • Sonje

    Jatka samaan malliin vaan! 🙂

  • Ronja

    Hei, blogisi on kokonaisuudessaan mukavaa luettavaa, etenkin tykkään juuri meikkitutorialeista 🙂

  • Minna

    Meikkivinkit on huippuja 🙂 mukana arvonnassa!

  • Jenna Hoo

    Heippa Miia! Pidän kovasti blogisi positiivisuudesta ja monipuolisuudesta 🙂 Videoilla esiintymisesi vaikuttaa niin luontevalta – niitä toivoisin lisää niin matkusteluun, pohdintoihin kuin meikkailuunkin liittyen!

  • Leena

    Paljon postaus ideoita löytyy,niistä pari; sinun päiväsi vapaalla ja töissä, ruokavaliostasi, harrastuksestasi sekä tulevaisuudestasi missä näet itsesi 5 vuoden päässä ja mitä teet silloin 🙂

  • Tiina

    Tahtoisin kuulla jotain sun kokemuksia miehistä, treffeistä ja parisuhteista!

  • Laura

    Ihana Miia! Snäppisi on huikee kuten myös blogisi ja youtube. Tykkään tykkään tykkään!

  • Saara

    Moikka! Sisustusjutit kiinnostaa ja myöskin jonkinlaiset my day-postaukset 🙂 blogisi on ihanan pirteä ja aito!

  • Sarlotta

    Hei! Pakko todeta, että sun blogisi on yksi parhaimmista mitä luen. Sun aiheet on yleensä niin normaaleita, jonka vuoksi suhun voi helposti samaistua. Se on mun mielestä ihana juttu! Nykyään monet blogit on niin täydellisiä ja muokattuja, mutta sun blogisi on hyvä ja siihen ei kyllästy. Tulee sellainen tunne, että ihan tällainen tavallinen ihminen voi sun blogiasi lukea ja samaistua.
    Olisi kiva nähdä meikkivideo, jossa annat vinkkejä kuinka voi tehdä oikeasti kestävän meikin, mikä ei lähde päivän mittaan.
    Hyvää kevättä!

  • mirasusanna

    Moi! Videopostaukset on aina kivoja, eli niitä lisää 🙂 Oon seurannut blogiasi noin puoli vuotta. Jatka samaan malliin 🙂

  • PL

    Löysin sut vasta vähä aikaa sitten, mutta jo nyt koukussa ???

  • Nea

    Moikka! Jatka videoiden tekemistä, niistä pidän tosi paljon, varsinkin kun olet niin pirteä ja positiivinen! Huulimeikkivideo olisi kiva, jos joku pitäisi valita! Mukavaa kevättä 🙂

  • Heidi

    Hei!
    Löysin blogisi jokunen vuosi sitten, googlettaessani jotain matkustusjuttua 🙂 Siitä lähtien olen blogiasi seurannut ja satuimmepa lentämään viime kesänä samalla lennolla Helsingistä Roomaan 🙂 Tykkäsin hirveästi lukea sinun matkustelukokemuksista, toivottavasti niitä tulee vielä lisää luettavaksi 🙂

  • Susku

    Mukaan arvontaan ja onnea blogimuutosta! 🙂 Olen seurannut blogiasi jo pidemmän aikaa ja jatkan ehdottomasti myös täällä 🙂

  • Hertta

    Ihanan aurinkoinen sinä ja blogi 🙂

  • Heidi

    Hei! Olen ehkä seurannut blogiasi nyt reilun puoli vuotta ja eteenkin meikkijutut kiinnostaa 🙂 Itsellänikin vaalea ja punakka iho, joten pystyn hyvin samaistumaan ja olen poiminut vinkkejä sinulta. Ehkä kiinnostaisi lukea kuinka tehdä kesämeikki vaalealle iholle, joka näyttäisi päivittyneeltä ja raikkaalta (kun kaikki aurinkopuuterit ei kalpealle sovi). Olen katsonut youtube videoitasi ja mielestäni olet koko ajan kehittynyt niissä 🙂

  • Mira

    Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa. Luulen että aitous oli se mikä nappasi! Ehdottomia lemppareita ovat meikkivideot, niitä on ihana katsoa! Matkustusvinkit ovat myös tällaiselle haaveilijalle mukava piristys aina kotisohvalle..! Jatka aina yhtä iloisena! 🙂

  • Miia

    Hei! Olen lukenut blogiasi alusta asti. Matkapostauksesi ovat olleet ihania luettavia. Hyvää kesää sinulle ja Bertalle.

  • Lotta

    Olen seurannut blogiasi jo pidempään, rakastan sen positiivista energiaa! 🙂 Pidän matkailuun liittyvistä postauksista! Kiitos paljon kulmakarvojen meikkaus -videosta 😀

  • Sandra

    Hitit ja hudit oli täys hittipostaus, kiitos siitä ! Matkailuaiheisia postauksia toivoisin lisää 🙂

  • Emii

    Hei Miia! Ihanan pirteä tää ulkoasu, aivan kuin bloggaaja itsekkin! Olet todella positiivinen ja upean tuntuinen ihminen. Tykkään eniten matkailu-aiheisista postauksista.

  • Heidi P.

    Matkailujutuistasi pidän eniten ja niitä toivon jatkossakin 🙂

  • Ellu

    Kaikenlaisesta ihonhoidosta toivoisin postauksia (: mutta ihanaa seurailla sua tätä kautta!

  • -H

    Heippa! Olen seuraillut blogiasi jo jonkun aikaa ja tv:stäkin sinua aikanaan katselin. Ikuisena matkailuintoilijana matkapostaukset on ihan parhaita. Meikkipuolelta olisi kiva saada postausta/tutoriaalia meikistä kesäksi, joka olisi kevyt, mutta samalla pysyisi auringon paahteessa ja lämmössä, josta toivottavasti vielä koko kesä saadaan nauttia! 🙂

  • Elppis

    Blogisi on ihanan pirteä ja vinkkisi mahtavia! 🙂 Toivoisin postausta finnien ym. näppylöiden peittämisestä ja/tai hoitamisesta. Tulisi erittäin tarpeeseen vielä näin aikuisiälläkin! Lisäksi kaipaisin vinkkejä pienien arpien peittämiseen kasvoilla.

  • Katriij

    Lemppareita on kaikki meikkipostaukset. Sinun ansiosta olen innostunut meikkaamisesta aivan eri tavalla kuin ennen!

  • Annika

    Heippa,

    Olen aina ollut tuhero meikkaamisen suhteen, ja toivoisinkin vinkkejä siihen, miten pitäisi meikata sen sijaan, että olisi tuote-esittelyjä. Kaikki uusi kosmetiikka tosin kiinnostaa, hajuvesiosiota olisi kiva myös käydä tsekkkailemassa. Myös shampoo ja hoitoaine-tuotteista olisi kiva kuulla jotain, esim kampaajaltani sain juuri vinkin ihanaan hoitoaineeseen, joka poistaa kellertävyyttä vaaleista blondatuista hiuksista. Näistä ei ole mielestäni tarpeeksi juttua esimerkiksi naistenlehdissä.

  • RIIKKA HEIKKINEN

    Hei. Sinun matka ja työblogia on kiva lukea aina.
    Katsoin sinua TV-stä kun olit Ensitreffit Alttarilla ohjelmassa mukana. Haluaisin uutta meikkaus vinkkejä lisää,käytän nykyään meikkiä 5-7 vuodessa enää,ennen käytin enemmän meikkiä,en ole meikannut noin 7vuoteen juuri ollenkaan. Minulla on sellainen työ missä en viitsi meikkiä käyttää.

  • Eevi

    Heippa hei, aurinkoiset terveiset sateisesta Turusta! 😀 Eniten tykkään lukea kirjoittamiasi juttuja elämän suurista ja pienistä seikkailuista. En siis pelkästään matkoista maailman ääriin, mutta myös niistä ihan tavallisessa elämässä tapahtuvista yllättävistä hetkistä. 🙂

  • Saija

    Sulla on superihana blogi! Löysin sun blogin tv-ohjelman kautta aikoinaan. Mun lempi postaus oli se lettitutoriaali:)

  • Riia

    Moikka! Eniten sun blogissa tykkään vaan suoraan sanottuna sun persoonasta. Tällainen kolmikymppinen tyttönen pystyy samaistumaan ihan täysillä sun aitoihin höpöttelyihin. Ihan kuin kuuntelisi kaverin juttuja 🙂 Ja totta kai siis kaikki kosmetiikka- ja meikkijutu kiinnostaa. Rakastan kokeilla kaikkea uutta sillä saralla, vaikka olenkin täysin amatööri näissä asioissa!

  • Marja

    Mieluiten videon muodossa postauksia!

  • Emilia

    Moi!
    Ihanaa että menee blogi ja omassa elämässä hyvin!
    Tuonne tuben puolelle olisi kiva saada kaikkia tuotearvosteluja, tykkäsin tosi paljon sun viime hitit ja hudit videosta! Niitä vaan lisää. 🙂

  • Minna

    Mukana arvonnassa! Mun lemppareita on ollut matkustusaiheiset postaukset ja meikkitutoriaalit. 🙂

  • Mai

    Kyllä sun meikkivideot on ihan parhaita!!<3 oot ihan huippu taitava meikkaaja ja toivonkin niitä juttuja lisää. Olisi myös joskus hauska nähdä jos sulla menee ihan totaalisen pilalle joku meikki niin siitä videota tai kuvaa :'D

  • Heini

    Heippa typy ja onnea uudesta blogimeiningistä! Itse kaipailisin räväkämpäänkin menoon kivaa meikkiä, värejä ? Jos et niin ranttaliksi uskalla pistää niin joku rohkeampi päivämeikki olisi myös cool ?

  • Anni

    Moikka! Ihana ilme tällä tuoreella blogillasi. Jatka samaan malliin. Toivoisin näppäriä hiusvinkkejä joilla laitat hiuksesi kiinni.

  • saprukka

    Hei! Ensimmäiseksi haluan sanoa, että blogisi on kehittynyt huimasti tämän parin vuoden aikana mitä olen sitä lueskellut! Olen saanut sinulta hyviä meikkivinkkejä ja myös vinkkejä tukan laittoon. Ja jopa minä, joka en yleensä jaksa tehdä luonnonkiharalle takkutukalleni juuri harjaamista kummempaa, otin neuvoistasi vaarin ja joskus jopa teen jonkun pienen kampauksen. Jatka siis samaan malliin!
    Koiraihmisenä haluaisin kuulla vielä Bertasta enemmän. Mistä Bertta on tullut sinulle? Miksi juuri Bertan rotuinen koira? Onko teillä ollut jotain haasteita yhteisellä polulla?

  • Sonja Ropponen

    Heippa. Rakastan kosmetiikkapostauksiasi ja toivoisin videota miten teet kiireisen aamun meikin! Ja tietenkin letti ja kampaustutoriaaleja ei ole ikinä liikaa 🙂

  • TerhiKoo

    Olen aivan koukussa huippukivoihin meikkivideoihisi! Muistan että olin vähän pettynyt kun kirjoitit joskus muinoin että keskityt niihin, ja kas vain, nyt ne ovat lemppareitani. Eli paljon paljon videoita! 🙂 ps. Voivat olla välillä muustakin kuin meikkauksesta.

  • Rosa

    Heippa! Oon ihan vastikään löytänyt sun blogin, ja ai että mikä ensivaikutelma! Oon pidempään kattellu sun mystoryja, mutta nyt vasta tännekkin eksyin, ja varmasti jään lukemaan. Nii kivan simppeleitä ja raikkaita postauksia. Mua kiinnostais “päiväni kuvina” tyyppinen postaus ?

  • Minea

    Jes tänne siis blogisi on muuttanut! Seurailenkin sua jo snäpissä ja nyt täällä blogissa myös (unohtamatta youtubea). Pakko sanoa että näin kivaa ja omalaatuista blogia ja henkilöä on vaikea löytää. Blogissasi yhdistyy juurikin kaikki mistä itsekin olen kiinnostunut! Ja huippu juttu tää arvonta kans, saa nähä suosiiko arpaonni tälläkään kertaa :p

  • Ada

    Moikka! Itse olen tykästynyt meikkipostauksiisi ja niitä toivoisinkin lisää, koska niitä on mukava katsoa! Olet todella ihana ja valovoimainen persoona ja postauksesi saavat aina hyvälle tuulelle. Onnea bloginsiirtymisestä tänne idealistaan, olet sen ehdottomasti ansainnut!

  • Venla

    Moi!
    Seuraan sinua aktiivisesti niin täällä blogissa, snäpissä ja instassa! Somen kautta vaikutat todella positiiviselta ja iloiselta ihmiseltä ja uskon kovasti että aidosti olet myös sellainen! 🙂
    Aiheita postauksiin voisi olla hitit ja hudit reissuista (esim. Parhaimmat ja kamalimmat kokemukset) ja bertan temppuvideo, sillä kiinnostuin suuresti bertta aiheisen postauksen myötä siitä, että millaisia temppuja bertta oikein osaa! 🙂
    Mukavaa kevättä!

  • Suvi

    Onnea blogimuutosta! Mä olen lukenut sun blogia jo jonkun aikaa, mutta kyllä käänteentekevä hetki oli se, kun katsoin sen kulmakarvatutoriaalin! Niin huikea video, että sen jälkeen on tullut luettua sun juttuja säännöllisemmin. Erityisesti ilahduttaa meikkivideot ja nyt uusimpana tämä hitti ja huti -idea! Itse en ole mikään kovin taitava meikkaaja ja jämähtänyt vähän niihin tuttuihin ja turvallisiin hyväksi havaittuihin tuotteisiin, mutta sun videoista on saanut kivoja vinkkejä sekä tekniikoista että tuotteista. Blogisi on edelleen mielestäni raikas ja rehellinen ja siitä syystä sen pariin onkin aina kiva palata 🙂

  • Johanna Vironen

    Tykkään matkajutuistasi ja meikkikokeiluistasi. Ihana karvakaverikin sinulla on ❤

  • Johanna Vironen

    Matkajutut ja meikkikokeilut?

  • Alisa

    Oiii vitsit, ihana arvonta, mukana ehdottomasti <3
    Mä tykkään eniten sun aitoudesta! Oot ihan älyttömän söpö, liikkis! <3

  • Heidi

    Toivoisin videoita yksinkertaisesta kesämeikistä.

  • Minna

    Matkajutut ja hitit ja hudit -videot! ?

  • Riika

    Mukana!! 🙂

  • Mariija

    Mukana! Ekaa kertaa täällä ihmettelemässä 🙂

  • Heidi

    Mukana arvonnassa! Kiitos mielenkiintoisesta blogista! On ollut ilo seurata innostustasi meikkien ja kosmetiikan maailmaan! Samaistun täysin matkustelu-ja kosmetiikka rakkauteen! Miten olis kesän lähestyessä joku kynsipostaus? Herkuimmat uutuuslakat?
    Ihanaa ja aurinkoista kesää sinulle Miia! ?

  • Hannele

    Matkajutut. 🙂

  • marja-liisa

    Mukana! Blogisi on ihanasti positiivishehkuinen. Tästä tulee hyvälle mielelle. Meillä on Mika-niminen poju ja häntä on aina kutsuttu Miikkulaiseksi 🙂

  • Suvi

    Olet aivan ihanan aito ja sun postauksia on kiva lukea!!

  • Emilia

    Onnea uudesta blogista. Olet ihana sympaattinen ja blogisi on mielenkiintoinen. Pidän paljon matkapostauksista sekä ihan arkea käsittelevistä jutuista pinnalta ja pintaa syvemmältä.

  • annaH

    Blogisi on ihan huippu positiivinen ja muutenkin todella rento! Luin aiemmin blogiasi, mutta jostain syystä sen hetkeksi unohdin, ja nyt löysin takaisin! Onneksi! Katsoin heti uusimmat videot ja postaukset! Minua kiinnostaisi pukeutumis sekä ruoka postaukset! ja tietenkin myös meikki jutut on aina hyvä! Mahtavaa kesää sinulle ja kiitos energisestä blogista!

  • Sontsa

    Moikka! Aivan mahtava blogi, olen seurannut jo pitkään ja aina tulee niin hyvälle tuulelle tätä lukiessa. Jatka samaan malliin! Mukavaa kesänalkua sinulle! 🙂

  • pauski

    Ihana blogi! Mukana arvonnassa!

  • Maija

    Lempparipostauksia on ollut videot ja tykkäsin kanssa kuukauden suosikeista! Sun kirjotuksista tulee aina vaan niin hyvälle mielelle, joten kiitos ihanasta blogista!

  • Anonymous

    Blogisi on aivan ihana.olisiko sulla vinkkejä yli 50 vuotiaan leikkiin.sulla on vielä sileä ja kuulas iho.

  • Heli

    Ihana Miia! 🙂 Palasin pitkästäaikaa blogiisi ja nyt ihmettelen miksen ole sinua useammin seurannut! Katsoin juuri hitit ja hudit, ja se oli loistava! Olet ihana, iloinen ja oma itsesi. Sun videoita on siis ilo katsella. Täytyykin alkaa lukemaan ohi menneitä postauksia. Ihan heti en keksi postausehdotuksia, mutta lupaan kirjoittaa jos jotain mieleen tulee 🙂 Silläaikaa, jatka samaan malliin!

  • Ninja

    Tutoriaaleja! Ainakin sellaiseen “hillityn huoliteltuun” arkimeikkiin. Ja tietenkin tuotetestauksista on aina kiva lukea – olen löytänyt kauttasi jo monta uutta suosikkia!

  • Seijahannele

    Mukana arvonnassa! Matkailu ja meikit – siinä blogisi helmet.

  • Tiina

    Videot on ihan parhaita!! 🙂 olet niin iloinen aina!

  • Mia

    Kiitos kivasta blogista! Lukisin mielelläni juttua siitä miten tuotteita voi käyttää “yllättävillä” tavoilla, esimerkiksi huulipunaa poskipunana jne. 🙂 Ja kaikki matkustusjutut toimii tietysti aina.

  • Anna

    Sinun blogi on minun suosikkiblogeja. Tykkään tuotteiden arvioinneista ja videoista. Toivoisin postausta kestävästä meikkipohjasta. On miellyttävää lukea ja katsoa sinun videoita, kun olet niin positiivinen ja aurinkoinen. 🙂

  • Eebue

    Mukana arvonnassa! Hitit ja hudit videoita ehdottomasti lisää! 🙂

  • Hanna

    Moikka! Löysin blogisi joskus vuosia sitten matkailun tai lentoemännän ammatin perusteella. Seikkailujasi on ollut hauska seurata ja pidänkin matkustusaiheisista postauksista paljon. Postaus meikkisiveltimistä oli erinomainen ja sen seurauksena ostin itselleni ensimmäisen siveltimen. Tästä tuli mieleeni, voisitko tehdä meikkipostauksen, jossa neuvot yksinkertaisesti aloittelijalle miten tehdä smokey-eye-meikin. Olisin tosi kiitollinen! Blogiasi on kiva seurata sen positiivisuuden, tyttömäisyyden ja muiden tekijöiden takia 🙂 Hyvää kevättä sinulle!

    • Miia Ezen

      Heippa Hanna! Juuri tuollainen video itseasiassa löytyy blogini historiasta. Löydät sen helpoiten Youtube-kanavaltani. 🙂

  • Hukkakukka

    Matkailupostaukset ovat mielestäni aina kaikkein mielenkiintoisimpia, ikuista matkakuumetta potevalle. 🙂 Mukana arvonnassa.

  • NinniJ

    Ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂
    Matka- ja sisustuspostaukset ovat mielestäni parhaita.

  • Siinatar

    Mukaan kivaan arvontaan! Tuoteuutuuksista on aina kiva lukea =).

  • Mrs Firehill

    Matkat ja tutoriaalit siinä parhaat sun sisällöt. Kepeä ote ja iloinen asenne teksteisssä ja videoissa on jees eikä itselleen nauraminen ole kielletty. Pidän.

  • siri

    lempparijuttuja on ehdottomasti meikkitutoriaalit. toivepostaus olisi vaikkapa kolme erilaista silmämeikkiä videolla 🙂

  • Jenni

    Olet super ihana persoona ❤️❤️ Onnea bloginmuutosta 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram