Mistä nudet kynsilakat, jotka pysyy?

02.05.2016

Maanläheinen kynsilakka

Zoyan myrkyttömät kynsilakat ovat useimmille meistä ehkä tuntemattomampia. Ostin ensimmäisen putelini muutama vuosi sitten Tallinnan Kaubamajasta, koska värivalikoima oli tavanomaista erilaisempi. Myönnettäköön, ettei mikään kynsilakka pysy täydellisesti rankan työni menossa mukana, mutta tämä lakka kestää paremmin metalliboxien tökkimiset kuin suurin osa muista testiin päässeistä.

Kun sain mahdollisuuden tilata eleven.fi -kaupasta tuotteita, joista pidän, päätin lisätä tilaukseen näitä ihania kynsilakkoja. Värivalikoima on huikea ja varmasti jokaisen makuun. Erityisesti silmääni viehättää merkin maanläheiset värit.

Eräänä päivänä sitten marssin kynsisalonkiin kuvassa näkyvän lakkapullon kera (väri Kennedy) ja päätin ottaa takaisin ihanat rakennekynnet juhliakseni siirtymistä Idealistaan.

Näitä kynsilakkoja saa Suomesta ainakin eleven.fi -verkkokaupasta ja heillä onkin todella suuri valikoima ihania värejä. Käykää kurkkaamassa TÄSTÄ omat suosikkivärinne. Veikkaan, että valinnanvaikeus iskee.

Nude kynsilakat

*postaus sisältää mainoslinkkejä*

  • Sara┃Sara's Fab Life

    Oli kyllä ihanan laaja värivalikoima. Ite oon rakastunut Inglotin lakkoihin. Levittyy nätisti, kestää viikon ( mitä nyt kärjestä koneella naputellen) ja helppo putsata. Itselle Miksiköhän Inglotin tuotteita ei hirveästi näy juuri missään kosmettiikka blogeissa.

    • Miia

      Inglotilla kyllä on joo hyviä tuotteita paljonkin. Omasta kokemuksesta Inglot ei ole kovin kiinnostunut jakamaan tuotteitaan blogeihin. Voi olla, että tämän vuoksi blogeissa ei kyseisiä tuotteita näy ja bloggaajat eivät löydä merkiltä omia suosikkejaan. Uskoisin, että he saisivat paljonkin näkyvyyttä, jos vaan kaikki tietäisivät heidän tuotteistaan. Heidän geelirajaus on aivan älyttömän hyvä ja ei kuivu. 🙂

  • Katsu

    Essiet on omia suosikkeja, pysyvät paremmin kuin mitkään muut testaamani 🙂

    • Miia

      Pitää pistää korvan taakse. 🙂

  • E-S

    Zoyat on laadukkaita kyllä ja vähän toki kynsilakoiksi hintaviakin. Niitä saa muös tilata suoraan maahantuojalta, joka on Nailcity. Mutta Ebaysta löytää tietty vielä vähän edullisemmin. 🙂

    Mä oon erityisen ihastunut Zoyan Naked -aluslakkaan, joka on viime aikoina ollut monessa lakkauksessa alimmaisena. Värilakoista suosikkejani on Isa, Zuza, Jacqueline ja tekstuuripintainen Tomoko – näin niinkuin muun muassa. 😉

    • Miia

      Joo ihania värejä nuo sun suosikit! 🙂 Kiitos hyvistä vinkeistä!

  • Ansku

    Minun pitkäaikainen kokemus on osoittanut että Essien lakat EI pysy yhtään sen paremmin kuin monet puolta halvemmat lakatkaan. Käytän sitä vain siksi, että pidän kovasti sen Mademoiselle-sävystä ja onhan niissä ihanat siveltimet.

    • Miia

      Heips! Onpa harmi. 🙁 Tuota en tiennytkään. Luulin, että ne on parempia kuin moni muu.

  • Karoliina / From Karoliina

    Kollega kiittää vinkistä – tuntuu, että kynsilakat ei meinaa kestää nättinä edes yhtä työvuoroa, pitää näitä kokeilla!

    • Miia

      Eipä kestä. Joo pistäppä testiin! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram