Edullinen sisustusvinkki – julisteet

18.05.2016

*kaupallinen yhteistyö Desenion kanssa*

Desenio koti

En tiedä olenko koskaan kertonut teille, että olen hirmuinen kotihiiri ja myöskin jollain tavalla erakko. Nautin sosiaalisesta työstäni, mutta vastapainona on ihana möllöttää kotona ja tehdä yksin omia juttuja – piirtää, opetella meikkijuttuja tai lähteä lenkille. Bloggaajana pitääkin viihtyä kotosalla jonkin verran ja vastailla sähköposteihin sekä kommentteihin, ottaa valokuvia, kuvata videoita, kirjoittaa ja siis tehdä kaikki yksin. Hih, olen tällainen minikokoinen tuotantoyhtiö.

P1110317-001

Tälläkin hetkellä on lauantai ilta ja olen kotosalla Bertta-hauvani kanssa. Sain juuri nakutettua uudet julisteet seinään ja nyt naputtelen konetta. Telkkari pyörittää yksin ohjelmiaan. Mikä kanava nyt ikinä sattuu olemaan auki niin sitä katson sivusilmällä. Omat lempparini ovat AVA ja JIM.

Olen hirmuinen järjestelijä ja olenkin tänään siivoillut kiireisen viikon sotkuja. Onko organisointi kenties neitsyt-merkkisten kirous? Imuroiminen on taas täyttä tuskaa. Miksi ihmeessa on keksitty tuollainen vempain, jossa on erikseen “moottori”, putki ja varsi. Ihan liian monta osaa ja sen esille ottaminen on aina työn ja tuskan takana. Pitäisi varmaan ostaa rikkaimuri.

P1110330-001

Koska viihdyn paljon kotona, on kodin miellytettävä silmää. Ihan ensimmäisenä tärkeysjärjestyksessä on kuitenkin rauhallisuus. Kotona pitää saada rauhoittua ja nukkua silloin kun nukuttaa. Työni kannalta tämä on enemmänkin asunnon pakollinen ominaisuus. Muut asiat tekevät sitten kodin. Sisustus on aina ollut lähellä sydäntä, mutta siihen saa vain uppoamaan omaisuuden todella helposti. Tykkäänkin tehdä asiat vähän edullisempaa kautta ja käyttää rahat mielummin kosmetiikkaan ja matkailuun.

Sisustaminen ei ole myöskään helppoa ja tänäänkin taisi tulla muutama ylimääräinen naulanreikä seinään, kun etsin tauluille sopivia paikkoja. Muuten vinkkinä, jos et halua laittaa seiniin reikiä, niin Clas Ohlssonilta saa sellaisia tarralla kiinnitettäviä metallilätkiä, jotka pitävät seinässä jopa yli kolmekiloiset taulut. Oma painava meikkipeilini on kiinnitetty kahdella tällaisella ja on pysynyt seinässä nyt ainakin kahdeksan kuukautta.

P1110341-001 P1110342

Löysin Desenion jo viime syksynä ja tilasin silloin aivan ihania julisteita. Ihastuin varsinkin sellaisiin printteihin, joissa on kultapainatus. Nyt tilasin taas muutaman lisää (osa julisteista ja kehyksistä saatu yhteistyön merkeissä) ja pakko on sanoa, että oli vaikea valita kaikista ihanista julisteista. Yksi lempparini on ehdottomasti mustavalkoinen world map -juliste. Laitoin siihen pieniä strassitarroja jokaisen paikan kohdalle, jossa olen käynyt. Ne tilasin Sinooperin nettikaupasta. Olin niin onnellinen, kun Desenion kokoelmiin oli tullut myös kivoja kehyksiä. Ei tarvitse sitten erikseen etsiä juuri sopivan kokoisia sellaisia.

Mitäs mieltä olette näistä julisteista? Onko teillä jotain edullisia sisustusvinkkejä?

P1110340-001

  • Sara|Sara's Fab Life

    Ihanan näköstä! En malta odottaa et pääsen remontoimaan oman kämpän. Nuo metalliset taulukoukut taitaa olla aika hyvät. Minulla on kotona seinällä näkyy erilaisia läiskiä, kun on porattu ja sitten paklattu ja sitten maalattu. Löysin taas uuden kohdan mihin oli maalattu vain pläntti päälle (kun aurinko osuu kivasti siihen).

    Täytyy itsekkin miettiä noita julisteita/tauluja.

    • Miia Ezen

      Moikka Sara! Joo, ne pläntit tai reiät ei ole kivoja, jos haluaa siirtää julisteiden/taulujen paikkoja. :/ Pitää melekin maalata koko seinä. Ihanaa remppailua sulle. Se on niin ihana fiilis, kun on mieleinen koti. <3

  • Saara

    Niin ihania! Onneksi tulin kurkkaamaan sun blogin puolelle nimittäin muutto viikon päästä ja julisteiden uusiminen ois mielessä. Ootan jo innolla et pääsen pähkäileen ja mittailemaan millaisia julisteita ja kehyksiä tilaan.

    • Miia Ezen

      Heippa Saara! Tiedän niin tuon fiiliksen! Iik! ? Ihania sisustushetkiä! ❤

  • Jonna

    Hei mistä tuo ihana olkkarin matto on? 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Jonna! Se on Askosta, mutta jo pari vuotta sitten ostettu.

  • Kaisa

    Hei! Ihanan näköinen koti sulla!
    Mä piirtelen paljon mustavalkoisia töitä ja ajattelinkin josko joku näistä voisi olla mieluinen? https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1235427309819491&type=1

    • Miia Ezen

      Kiitos Kaisa! Upeita juttuja teet! 🙂

  • Markit

    Moikka; Mielenkiintoinen tuo Desenio, kun nettisivut suomeksi, mutta kysymykset pitää esittää mieluiten ruotsiksi tai englanniksi. No minäpäs tein suomeksi kysymyksen ja vastaus tuli englanniksi. Joten mistä ne julisteet tulevat? Julisteet ovat kyllä hienoja, myös nuo sinun seinälläsi olevat.

    Mitä tulee neitsyt- merkkisiin, niin mehän olemme erinomaisen hyviä organisoijia ja järjestelijöitä. Ja sehän on hieno luonteenpiirre eikä mikään kirous ?. Ja nykyisin turhat esineet on laatikossa, ei niitä pölyjä jaksa pyyhkiä.

    Sehän on halpaa sisustamista, kun vaihtaa tyynyjen päälisiä, kynttilöitä, koriste-esineitten ja huonekalujen paikkaa.

    Onko elämää ilman rikkaimuria? Ei ole. Osta ihmeessä, aivan loistava pikasiivousväline! En pärjäisi enää ilman ?.
    Itse asiassa uusi pitäisi ostaa, kun vanhat akut ei enää kunnolla kestä ja teho huono.

  • Nina K

    Hei! Laitoitko strassit julisteeseen kiinni vaiko kehyksen lasiin world map – kuvassa? Ideana aivan huippu ja ajattelin olla copycat ja tehdä saman. Muutenkin tykkään tyylistäsi kovasti. ☆☆☆

    • Miia Ezen

      Kiitos Nina K! ? Laitoin tarrat kiinni julisteeseen eli lasin alle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram