Vuoden paras nettisivuvinkki

23.04.2016

Haluan vinkata teille todella hyödyllisestä nettisivusta. En tiedä olenko aivan aikaani jäljessä, kun olen nyt vasta löytänyt tämän huikean palvelun. Oletteko te kuulleet Canvasta? Voit luoda tällä vaikka kuinka mielikuvituksellisia graaffisia suunnitelmia helposti. Mikä tässä on hurjinta, että jokainen osaa näitä tehdä ja palvelu on pääasiallisesti ilmainen.

Canvassa voi tehdä laadukkaan näköisiä julisteita yritykselle/kouluun, kuvakollaaseja, Facebook-kansikuvan, käyntikortteja tai vaikka uudemman mallisen ja muista erottuvan ansioluetteon. Tässä omat luomukseni:

Erilainen ansioluettelo tai työhakemus:

erilainen cv

YouTube thumbnail:

Q&A

Sivu portfoliostani:

PÄIVÄMEIKKI

P.S. Costumen bloggaaja Johanna Piispa vinkkasi myös Creative Marketista, josta voi ostaa suoraan ja todella edullisesti valmiita hääkutsuja, käyntikortteja, nettisivujen teemoja ja vaikka mitä. Ja valinnanvaraa on vaikka kuinka ja paljon.

  • Ellam

    Helsinki isolla 🙂

    • Miia

      Ihmettelinki jo etteikö kukaan tuota virhettä bongaa. ?

  • Markit

    Heippa! Kyllä huomasin, mutta en rohjennut mainita, ettei karahda omaan nilkkaan ?. Jos oikein suurennuslasilla tutkitaan, löydätkös Miia toisen pienen jutskan? Tuohan on kuitenkin näyte, mitä sillä palvelulla voi tehdä. Ihan hyvä tieto, jos johonkin joskus tarvitsee. En ollut ennen kuullut. Aikas hieno muuten ja jää varmasti mieleenn. ?

    • Miia

      Hih! 😀 Enpä huomaa toista juttua. Nyt alkoi kiinnostaa! 😀

  • Markit

    Nuku yösi rauhassa. Minä häpeän syvästi… ? Kaivoin kielioppia googlella ja olin väärässä. Taas olisi opettajalla punakynä heilunut kirjoitustani lukiessa. Kaksoispiste näköjään määrittää, onko . ” vai “. Lopetan kommentoinnin…. ?. Toisaalta, eihän tämä mikään kielioppkoulu ole. Äärimmäisen suuret pahoittelut ?. Hauskaa Vappua ?

    • Miia

      Hihi.. älä lopeta kommentoimista. 😀 Kielioppijutut on mielenkiintoisia. Hauskaa vappua sinnekin. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram