TOP 3 meikkikaupat netissä

05.04.2016

Saan teiltä usein kysymyksiä netin parhaista meikkiapajista ja tässä lista omista suosikeistani. Tietenkin voit tilata myös ulkomailta tullimaksuineen ja kaikkineen vaikka mitä ihania juttuja, mutta itse en jaksa stressata ylimääräisistä kuluista. Näistä seuraavista kaupoista saakin tilattua meikkejä Suomeen vaikka pelkillä tuotteiden hinnoilla. Eli pahoittelen jo etukäteen pankkitilienne johdosta. Tiedän, että siellä on monta kaltaistani “meikkifriikkiä”.

eleven.fi

Tämä suomalainen kosmetiikkakauppa taitaa olla laajan valikoimansa kera oma suosikkini. Heiltä löytyy loistava valikoima Sigman siveltimiä, jotka ovat edullisia ja laadukkaita. Jos voittaisin lotossa, niin hamuaisin itselleni kaikki theBalmin söpöt tuotteet. Ihan must theBalmilta on tietenkin Mary Lou-Manizer highlighter. Lisäksi jos et ole vielä Beautyblenderiä kokeillut, niin nyt hopi hopi ostoksille. Käytän sitä enemmän kuin mitään kasvosivellintä ja senkin saa täältä kaupasta. Toimitus on supernopeaa ja yli 50 euron ostoksista ilmaista.

http://eleven.fi/kauneus/?tt=21257_12_243875_&r=%2F

beautybay.com

Tämän kaupan sisältö on suomalaiselle hyvin ainutlaatuinen ja olenkin pahimmillaan odotellut tuotteita kuukauden verran. Ehkä Morphen siveltimiä ja meikkipaletteja tosin jaksaakin odottaa, koska ne ovat niin edullisia ja laadukkaita. Vaikka luomivärit sisältävätkin talkkia, joka on edullisempien värien täyteaine, ovat ne kuitenkin kivan pigmettisiä. MUTTA eivät kuitenkaan niin pigmenttisiä kuin loistavat Makeup Geekin luomivärit, jotka ovat mielestäni paljon parempia kuin MACin luomivärit. Plus niitä ei testata eläimillä. Eläimistä puheenollen Beautybay myy Z-paletteja eri kokoisina ja kuosisina (vaikka leopardikuosilla), joihin voi kerätä omat lemppari MUGin luomivärit.

P.S. Täältä saa myös Stilan liquid lipstickejä. Me waaant!

2016-04-041

 

ellos.fi

Ellos on nettikauppojen kuningatar upeine sisustustuotteineen. Kun sain yhteydenoton koskien tätä nettikauppaa, olin todella yllättynyt, että heillä on myynnissä myös kauneustuotteita. Alla ovatkin muutamat “all time favorite” -tuotteeni. Isadoran luomivärit ovat todella laadukkaita ja alla näkyvässä paletissa olevat värit sopivat loistavasti vaikka sini- ja vihreäsilmäisille kaunottarille. Wet n wildin tinted moisturizer on viihtynyt kasvoillani nyt jo kohta viikon putkeen ja huomenna testiin pääsee Anastasia Beverly Hillsin kulmageeli. Katsotaan voittaako se L’oréalin suosikkini.

P.S. Täältä saa muuten sen täydellisen kihartimen, jolla kiharat varmasti pysyy. Näet sen TÄSTÄ. Tää on mun “halukki”-listalla. Itselläni on tuo kapeampi versio, mutta tällä paksummalla saa suuremmat kiharat.

*postaus sisältää mainoslinkkejä*
  • Laura

    Kirjoitat, että eleveniltä toimitus on supernopea. Aikakäsite on kovin suhteellista. Itse tilaan jatkuvasti kosmetiikkaa nettikaupoista ja eleven on hitain ikinä. Esim. Biodelly pystyy 1-2 arkipäivän toimituksiin, eleveniltä toimitus kestää 1,5 viikkoa (ainakin ne pari kertaa, kun olen tilannut eleveniltä). Myös rahojen palautus kestää heiltä luvattoman pitkään, kun jouduin reklamoimaan viallisesta tuotteesta.

    • Miia

      Oho! No hyvä tietää! Itselläni oli parempi tuuri. Tai ainakin muistelen, että tuli nopeasti. Tosin en olekaan mikään nettikauppojen suurkuluttaja, joten mielestäni viikkokin on nopea. ?

  • Annn

    Onko sulla Z-paletti? Mitä kaikkia hiusten muotoilutuotteita sinulla on, siis suoristimia tai kihartimia? Niistä voisi vaikka joskus postausta tehdä..ja miten teet esim. jonkunlaisen kampauksen tai kiharat 🙂

    • Miia

      Heippa Annn! Joo kyllä multa löytyy suuri Z-palette ja se onkin suuressa käytössä. 🙂 Mun Youtube-kanavalta löytyy kihara-tutorial ja myöskin muutama kampausvideo. Käy sieltä kurkkimassa. 😉

  • Jenna

    Moikka, Mitä maksutapaa käytät tilaillessasi beautybayltä? 🙂

    • Miia

      Luottokortilla oon tilaillu. 🙂

  • Maisa

    Moikka,
    ootko kokeillu enligo.com sivuu? mainostavat, että heiltä löytyy meikkejä halvimpaan hintaan.. epäilen

    • Miia Ezen

      Heippa Maisa! No tuollahan näyttää olevan jopa Narsia ja vaikka mitä! Pakosti varmaan tulee tullit päälle. Jos ei tule, niin mun rahapussi on pulassa. 😉

  • Ida

    Hei, Beauty Bayn tuotteet ilmeisesti tulevat EU:n alueelta? 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram