Mitkä meikkisiveltimet arkimeikkaajalle?

21.04.2016

sigma beauty siveltimet

Vielä viime vuonna ajattelin, että meikkisiveltimet ovat turhia. Tätä ajatusta vahvisti se, että olin joskus ostanut yhden meikkisiveltimen, ja se vain varisteli luomiväriä ympäri kasvoja. Eli juuri sinne mihin sen ei olisi pitänyt mennä. Voihan olla etten osannut käyttää sitä oikein ja en tiennyt sen käyttötarkoitusta.

Yllätyin myös siitä, että hyvät meikkisiveltimet ovat älyttömän kalliita. En vain yksinkertaisesti hallunnut maksaa 50 euroa yhdestä puuterisudista. Ihan sama, vaikka se kestäisikin vuosia. Tämän jälkeen olen kuitenkin tutustunut eri merkkien siveltimiin ja löytänyt loistavia ammattilaistason siveltimiä edullisemminkin, jotka siis nekin kestävät vuosia. En suosittele kenenkään ostavan muita kuin kunnon siveltimiä, koska jälki on se, joka ratkaisee.

Ostin jenkeistä muutaman Sigman siveltimen ja ihastuin niihin samoin tein. Hintakin on paljon edullisempi kuin monella muulla laatumerkillä. Sain mahdollisuuden tilata eleven.fi:stä muutaman Sigman perussiveltimen yhteistyön merkeissä, jotta pääsen testailemaan miten ne sopivat arkimeikkaajalle.

sigma siveltimet

Kuvassa näkyy neljä sivellintä, mutta suosittelisin niistä kolmea sivellintä aloittelijalle. Tähän settiin kun lisää Beautyblenderin, niin päästään hyvinkin pitkälle. Teen näistä kolmesta siveltimestä vielä videotutoriaalin ensiviikolle.

  • E55 tai hyvin samanlaisella E57 siveltimellä on helppo lisätä luomiväri tasaisesti koko luomelle. Jos olet todella pienisilmäinen, E55 saattaa olla sinulle liian iso. 11,70€
  • E25 siveltimellä luomiväri on helppo häivyttää. Kyseinen sivellin näyttää olevan tällä hetkellä loppu eleven.fi kokoelmista. Vastaava ja jämäkämpi versio on E37. 15,10€
  • F20 puuterisivellin on sen muotoinen, että tällä voi tehdä myös kevyen contouringin ja miksipä ei levittää myös poskipunaakin. Emme me kaikki halua 50 eri sivellintä niinkuin tällä tytöllä. 26,90€
  • Beautyblender (kostutettu sellainen) on nykyään paras kaverini meikkivoiteen ja peitevoiteen levittämiseen. Tällä kaverilla on myös hyvä lisätä puuteria välttääkseen kuivaihoiselle tuttua “krokotiilin ihoa”. Lopuksi pitää kasvoilla kuitenkin heilauttaa puuterisivellintä, ettei kasvoille jää puuteriläjiä, kuten TÄSSÄ omassa videossani. (Nämä puuteriläjät näkyvät usein vain kameran linssin läpi). 16,80€

HUOM! eleven.fi:llä on tämän viikon perjantaihin (22.4.2016) asti 15% alennus kaikista meikeistä, joten nyt nämä saa vielä edullisemmin. Merkitsemäni hinnat ovat jo alennettuja hintoja.

beautyblender

P.S. Nippelitietoa: Ostin jenkeistä seuraavat siveltimet, joita aloittelija ei välttämättä tarvitse (ellei ole aivan täysin hurahtanut meikkaamiseen). F80 meikkivoiteen levittämiseen, E30 (pencil brush) pieniin yksityiskohtiin ja vaikka alaluomen värin blendaamiseen, E15 alaluomen tarkkaan luomivärityöskentelyyn ja E65 rajauskynäksi (tekee mielestäni ehkä liian paksua jälkeä).

*postaus sisältää mainoslinkkejä*

  • Sara|Sara's Fab Life

    Saisikohan lisätunnisteet siveltimille? Itse oon uuno siveltimien kanssa, enkä aina edes tiedä mitä niillä olisi tarkoitus tehdä, joten kaikki siveltimiin liittyvät vinkit on ainakin minulle tervetulleita. Itsellä myöskin aina siveltimien metalli osa on aina irronnut tuosta varresta.

    • Miia

      Heippa Sara! 🙂 Nyt en ole ihan varma mitä tarkoitat lisätunnisteilla. Noissa kuvissa on varsinkin hyvin tarkasti merkki ja numero. Klikkaamalla saa siveltimistä vielä lisätietoja. Ensi viikoksi mulla on tarkoitus tehdä tutoriaalia näiden siveltimien käytöstä, joten siitä vois siis olla sulle apua. Ja kyllä noissa hiukkasen “huonommissa” siveltimissä voi noin käydä. Toki niilläkin pääsee ihan hyvin alkuun.

  • Mari

    Miten Miia puhdistat siveltimesi? Minulla aina jää niihin jotain edellistä tummaa. Kiitti kirjoituksesta, tämä tuli tarpeeseen.

    • Miia

      Heippa Mari! Voisin tehdä tästä ihan erillisen postauksen. Mulla on siihen kauneusbloggaajilta saatu pieni IKEA-vinkki. 😉 Sieltä saa kuulemma sellaisen röpelöisen ja muovisen keittiön pannulapun, jota vasten pyörittelemällä siveltimet puhdistuu. Tällä hetkellä puhdistan siveltimeni hanan alla saippualla. Puhdasta tulee näinkin. 🙂

  • Sanni

    Jes, tää postaus tuli just hyvään aikaan! Oon miettinyt joitain toisia siveltimiä, kun jostain syystä en niin kovin niistä Real techniquesin luomivärisiveltimistä tykkää. Täytyy klikkailla ostoskoriin noi Sigman 🙂

    • Miia

      Kiva kun tuli sopivaan aikaan. Nyt todella toivon, että pidät näistä. 🙂

  • Markit

    Moikka; Koitin löytää mielipiteesi Make Up Storen tuotteista, mutta enpäs löytänyt. Ostin nimittäin ko merkin poskipunasiveltimen ja minusta se on ihmeellisen ihana vanhaan verrattuna. En oli oikein nettikauppatilaaja ja siksi ostan meikit ihan kaupasta vaan. Olisi hauska tietää millainen ero siinä on sinun suosikkiisi. Mutta kyllä se minulle varmaan riittää ?.

    • Miia

      Heippa Markit! Tuosta merkistä mulla ei olekaan mitään kokemuksia. Voisin veikata, että ovat hyvän laatuisia. Itsekin nettishoppailu on uudempi juttu mutta oon huomannu, että näin saan sellaisiakin ostoksia tehtyä mitä ei saa normi kaupasta ollenkaan. Luotan paljon muihin kauneusbloggaajiin ja heidän sanojen perusteella tilailen. Hyvin on käynyt muutamaa hutiostosta lukuunottamatta. Muuten.. en tiedä ootkos katsonut mun Q&A videon. Mainitsen siellä sut. Tai siis sun nimimerkin. Kun oot niin ihanan ahkera kommentoimaan ja aina mua tsemppaamassa. 🙂

      • Markit

        No, katsopas niitä ripsenkääntäjiä, jotka valitsit mukaan “Mitä meikkejä matkalle”- postauksessai :). Taitaa olla Make Up Store? Ja tästä saankin sitten kysymyksen: onko ripsienkääntäjissä eroja? Omistan sellaiset, mutta oisko parempia olemssa, tuntuvat vähän rimpuloilta.
        Olen katsonut Q&A- videon muutamankin kerran….Tuntuu se mahdottoman mukavalta, jos kommentoijana voin antaa takaisin tsemppiä ja positiivisuutta, kun itse sitä blogistasi saan. Olen nyt vähän hämmästellyt kehujasi. Joten lämmin kiitos sanoistasi. Olet kyllä aikast symppis tyyppi ?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram