Kulmakynä: säästä tai panosta

13.04.2016

otsatukka

Blogiani seuranneet ovat varmasti huomanneet kuinka L’Oréalin Brow Artist on roikkunut mukanani jo pidemmän aikaa. Päätin kuitenkin astua ulos tutuilta kulmilta ja ostin paljon puhutun Anastasia Beverly Hillsin Brow Definerin. Ei siis se vanhempi Brow Wiz vaan uudempi Brow Definer.

Ulkomaalaisilla Youtube-kanavilla on kehuttu tätä paljon, mutta suhtaudun niihin aina varauksella. Ulkomaan tyttöset kun ovat aina vähän tummempia ja heillä jopa on jotain karvoja kulmien kohdalla. Ja näin siinä kävi. Tässä arvosteluni.

ABH vai L'Oréal

SÄÄSTÄ: L’Oréalin Brow Artist (deep brown 303) 10,90€

Kaikkien aikojen suosikkini. Kynä ei ole liian pehmeä eikä liian kova. Kulmakarvani ovat niin harvat, joten tällä saa tehtyä tarkkaa jälkeä ja piirrettyä ne olemattomat karvat esiin. Värikin on sopiva, jota voi aina vähän taitaa käyttämällä jotain ruskeaa luomiväriä kulmasiveltimen kera. Ohjeet tutorialissa, jonka löydät TÄSTÄ.

Tuotteen voit ostaa TÄÄLTÄ.

PANOSTA: Anastasia Beverly Hills Brow Definer (soft brown) 26,90€

Odotukset olivat suuret tähän tuotteeseen, koska lemppari tubettajani Jaclyn Hill on kehunut tämän maasta taivaisiin. Pitää kuitenkin muistaa, että hänellä sentään on niitä karvoja kulmissaan. Tämä varmasti sopiikin hyvin tuuheakulmaiselle kaunottarelle, jonka tarvitsee vain vähän tasoitella kulmien väriä. Jos kulmakarvoja on vähän, niin tällä kynällä ei saa kovin tarkkaa jälkeä ja siksi en siitä niin paljon pitänytkään. Kynän koostumus on tosin hyvä ja värivalikoima loistava.

Tuotteen voi ostaa TÄÄLTÄ.

 

*postaus sisältää mainoslinkkejä*

  • Mari

    Olet leikannut otsatukan:)

    • Miia

      Jeps! Katsotaan pääsenkö sinuiksi sen kanssa. 😉

  • Eeva

    Tämmöset postaukset on tosi kivoja ja hyödyllisiä!:)

    • Miia

      Kiitos Eeva! 🙂 Kiva kun jätit kommenttia.

  • Laura

    Minä suosittelen tätä:
    http://www.biodelly.fi/kulmakarvojen-muotoilutuotteet/698-zuii-kulmakyna.html

    Hinta-laatusuhde on kohdillaan ja erittäin helppo käyttää. Sävyjä on 2: lämpimälle ja viileälle ihonsävylle – kokeile!

    • Miia

      Heippa Laura! 🙂 Mielenkiintoista. Luonnonkosmetiikkasuositukset kiinnostaa aina, kun itselläni on niistä huonoja kokemuksia. En halua siis vielä luovuttaa ja haluaisin löytää sieltä niitä hyviä juttuja. Kuva on todella pieni tuosta tuotteesta. Onko kärki samanlainen kuin ABH:n kynässä?

      • Laura

        Kärki on ainakin mun makuun. Saatko tästä vihiä:
        http://zuiiorganic.fi/tuotteet/silmameikit/kulmakynat
        Zuiilla on muutenkin ihania tuotteita, mm. luomivärit on huippuja ja kts. mitä ne sisältää! Hienostuneen ja talkittoman Zuii luomivärisarjan takana on yhdistelmä ruusun, kamomillan ja jasmiinin kukkia. Niiden vitamiinit ja mineraalit rauhoittavat ja ravitsevat silmäluomia. Runsaspigmenttisellä Zuiilla saat halutessasi myös säväyttävän, vahvan ilmeen, joka pysyy ja kestää päivän rasitukset.

        • Miia

          Juu. Tuosta näkee hyvin. Taitaa olla melko samanlainen kuin ABH:n vastaava, mutta ehkä annan tälle silti joku päivä mahdollisuuden. 🙂

  • Markit

    No nyt todellakin säästin ja ostin tuon edullisemman kulmakynän. Hinta oli viel 4€ edullisempi, vaikka ko tavaratalo mielletään kalliinpuoleiseksi eikä ollut edes tarjous- tai kanta-asiakashinta. Lisäksi sitä oli tumpelonkin tosi helppo käyttää. Erittäin hyvä ostos, kiitos vinkistä Miia!

    • Miia

      Hienoa Markit! Kiva kuulla, että tykkäsit. 🙂

  • Mami

    Kiva otsatukka, nuorruit tyttöseksi….ja tämä on positiivinen kommentti!

    • Miia

      Heippa Mami! Kiitos! 🙂 Tätä kaveritkin naureskeli.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram