Alkuvuoden tuulet toi huikeita uutisia

29.04.2016

Lentoemännän elämää

Huhtikuu on tuonut tulleessaan aivan huikeita juttuja ja päätin kertoa niistä vihdoin teillekin. Jos uskoisin horoskooppeihin (ja ehkä salaa uskonkin), niin olisin sen tiennyt jo viime kuussa. En tiedä kenelle olla kiitollinen – planeettojen asennoille, ympärillä oleville ihmisille vai omalle määrätietoisuudelle. Joo – onhan se totta, että alkuvuosi on mennyt tiiviisti metalliputkessa kahvia kaataen, mutta minkälaisten kollegojen kanssa! Pääsin jopa yhdeksi päiväksi rekrymessuille edustamaan meidän huikeaa lentoyhtiötä huipun esimieheni kanssa (kuvassa).

Ensitreffit alttarilla voittoon

Pitäisi ottaa tavaksi joka ilta kiittää asioista, jotka menivät sinä päivänä nappiin. On se sitten mukava työpäivä, se hymyilevä bussikuski tai täydellisen pehmeä avokado. Töistä väsyneenä ryhdyn helposti rämpimään omassa niin kamalassa elämässäni, kun KAIKKI on niin kaameaa. Hih. Tiedätte varmaan tunteen? Päätin kuitenkin katsoa tämän vuoden kalenteria taakse päin. Heti alkuvuoteen mahtui iloisia tapahtumia. Sain ensimmäisen kummilapseni Samuelin, ja siinä samassa yhdestä parhaimmista ystävistäni tuli äiti.

Toinen alkuvuoden huikea tapahtuma oli Venla gaala. Ohjelma, johon kaadoin sydämeni toi voiton parhaana reality-ohjelmana. Tämä ohjelma, joka ei ole ainoastaan aiheuttanut ristiriitaisia fiiliksiä katsojissa, vaan myös itsessäni. Olihan se ihan hullu veto. Tai no positiivisimmat sanovat sitä rohkeudeksi. Ohjelma oli kuitenkin niin suuri oppikoulu omaan itseeni ja upea gaala toi sen juhlallisesti päätökseen.

2016-04-28

Reissaamiset ovat tänä vuonna jääneet vain työreissujen tasolle, koska päättäväisesti säästän ensi syksyn koulutaipaleelle, vaikka kouluun en ole vielä edes päässyt. Tosin tällä viikolla putkahti sähköpostiin kutsu pääsykokeisiin, joten nyt vaan kaikki sormet ja varpaat ristiin.

Vappusuunnitelmat on jo lyöty lukkoon. Vappupäiväksi olemme varanneet ystäväni kanssa brunssin Helsingin Kalliosta. Jos kelit sallivat, niin suuntaamme Ullanlinnanmäelle “jatkoille”. Kuitenkin yksi tärkeimmistä on kesäkuun reissusuunnitelman teko, mikä hellittänee hieman matkakuumeilua.

2016-04-283

En tehnyt mitään uuden vuoden lupauksia. Tein vain pyrkimyksiä. Pääse syksyllä kouluun – kaikkeni aion tehdä. Herää aikaisin vapaapäivällä – joo, ei ole vielä onnistunut. Vietä enemmän aikaa koiran kanssa – rasti ruutuun. Urheile säännöllisesti – getting there. Löydä mies – haha, ei ole näkynyt enkä ole etsinyt.

Olen myös löytänyt harrastuksen, josta nautin. Mikä huikea mahdollisuus, että pääsin mukaan Helsinki Salsa Academyn salsahaasteeseen. Noin kolme kuukautta on vierähtänyt lanteita keinutellen ja pyörähdyksiä harjoitellen. Kuvassa näette upeita uusia ystäviäni, opettajiani sekä kilpakumppaneitani. Ensi kuussa haaste kulminoituu lopulliseen äänestykseen ja nähdään kuinka nolla tasolta voi kolmessa kuukaudessa edetä siihen missä olen nyt (tiedossa myös videomateriaalia).

villagrande

Tuntuu, että monet upeat asiat elämässäni ovat tapahtuneet sen vuoksi, että olen avoin vastaanottamaan kaikkea uutta. En ole millään tavalla onnekas tai varsinkaan etuoikeutettu. Meillä kaikilla on mahdollisuus luoda upea tarina jokaisesta vuoden päivästä. Jos mielen täyttää kateus muita kohtaan, se lamaannuttaa. Kohta sitä huomaa vaan istuvansa ja valittavansa, kun muut pyyhältävät ohi. Jos päähän pilkahtaa mitä pieninkin kiinnostava idea, niin go for it girl! Uhohda tekosyyt ja toimi! On kolme asiaa, jotka ratkaisevat. Asenne, sydän ja teot. Kun menee oikealla asenteella eteenpäin ja kuuntelee sydäntään, niin vikaan ei voi mennä.

Nyt kun tätä alkaa miettimään, niin onhan tämä ollut ihan huikea vuoden alku. Jossain vaiheessa Ensitreffit Alttarilla -vuoden jälkeen ajattelin, että onko mahdollista enää pistää paremmaksi. Kyllä se vaan niin on, että kokoajan asiat paranee ja uusia upeita mahdollisuuksia tulee vastaan.

Näiden pitkien saatesanojen kautta ilmoitan teille, että blogini muuttaa ensi kuussa. Jippii! Neljän vuoden kirjoittelu on nyt palkittu ja pääsen upeaan joukkoon. Minulla on kunnia siirtyä Suomen huippubloggaajien seuraan Idealistaan. “Idealista on uusi hyväntuulinen elämysmedia, josta löydät oikeat sisällöt oikeisiin hetkiin. Idealista yhdistää Allerin lifestyle-brändien eli Kodin ja keittiön, Fitin, Oman Ajan, Mamalifen, Divaaniblogien, Costumen, Olivialehti.fin ja Allerin tv-toimituksen tuottamat digitaaliset sisällöt aivan uudella tavalla.” Voit lukea lisää idealistasta TÄÄLTÄ.

Onko teillä ollut jo huikea vuosi? Oletteko tehneet niitä asioita, joita sydän sanoo oikeaksi? Oletteko pysähtyneet miettimään niitä alkuvuoden kohokohtia – vaikka niitä pienempiäkin?

* Kuvat Instagram-tililtäni ja Helsinki Salsa Academyn Facebook-sivuilta. Voit seurata minua Instagramissa nimimerkillä miiaezen*

  • Sonja

    Hih, nyt on pakko kommentoida kun oli niin hauska yhteensattuma! Me saimme mieheni kanssa viime elokuussa ensimmäisen kummilapsemme ja hänkin on Samuel! Ja sinun kummipoikasi on niin suloinen tuossa kuvassa, onnittelut sinulle vielä näin jälkikäteen 🙂

    • Miia

      No onpa juu! 😀 Onnittelut teillekin. 🙂

  • Annn

    Hieno vuoden alku ollut sinulla 🙂 Tuntuu että on hirveästi suunnitelmia ja haluaisi tehdä vaikka ja mitä.. Mutta kaikkeen ei aika riitä, eikä vaan saa jostain syystä aikaiseksi. Pitäisi vaan valita ne itselle tärkeimmät ja mieluisimmat asiat. Yksi on matkustaminen tietysti. Tulin vähän aikaa sitten Irlannista. Nyt mietinnässä seuraava kohde.. Tosin tuntuu että tarvisi joskus saada elämään muutakin sisältöäa töiden ja matkustamisen oheen.. T.Toinen sinkku. Mutta aikansa kutakin, eikä sitä toista väkisin etsimällä ainakaan löydä.

    • Miia

      Heippa Annn! Mutta se on ihanaa, että sulla on kaikkea ihanaa tekemistä tiedossa ja paljon mielenkiinnon kohteita. 🙂 Reissun suunnittelu on ihan parasta. Sitä tein juuri eilen kaverin kanssa.

  • pauliina

    Ihana postaus ja onnittelut blogi saavutuksesta, blogisi on sen todella ansainnut.
    Tsemppiä koulu hakuun, vaikka pääsykokeeseen pänttääminen voi olla hetkittäin syvältä ja ankeaa, niin opinnot sen kyllä kruunaa ja koko asia unohtuu.
    Nimimerkki viime kevään istuin sisällä lukien ja nyt vuoden opinnot takana!
    -Pauliina

    • Miia

      Kiitos tuhannesti Pauliina! 🙂 Onneksi ne linjat mihin haen eivät sisällä pääsykoekirjoja vaan ainoastaan ennakkotehtäviä. Ystäväni lukee parhaillaan pääsykokeisiin ja urakka on suuri. Onpa hienoa, että ahkera lukeminen toi sulle koulupaikan. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram