Meikkitaidettani

23.03.2016

Lupailin teille edellisessä postauksessa muutaman siivun portfoliostani, jota olen koostanut koulua varten. Nämä kolme ovat kaikki kauneusmeikkejä erilaisiin tilaisuuksiin. Kuvien kauniit tytöt ovat myös ystäviäni, joten saatte nähdä sitäkin puolta elämästäni. Voi kun haluaisin esitellä teille kaikki ne ihanat kaunokaiset, joita meikkalin. En kuitenkaan halua, että kaikki meikattavani luulevat joutuvansa blogiini.

Kuvia ei ole muokattu lainkaan, jotta kädenjälkeni näkyy. Harmi etten omista linssiä, jolla saisi yksityiskohtaisia kuvia. Olen nimittäin perfektionisti meikissä ja yritän tehdä todella tarkkaa kädenjälkeä.

Olen aivan innoissani, kun pääsen esittelemään näitä kuvia teille. Huomioikaa, että opettelen vielä, joten olkaa lempeitä. 😉 Kerron jokaisesta meikistä hieman yksityiskohtia alla. Mitäs mieltä olette töistäni?

PÄIVÄMEIKKI

Tälle tummalle espanjatterelle harjoittelin meikkiä missikisoihin. Käytin silmissä lämpimiä oranssisia sävyjä hänen ruskean vihreille silmille. Liikkuvalla luomella käytin Makeup Geekin hohtavan pronssisen oranssista väriä nimeltään Grandstand (harmi ettei sen loistelias kiiltely näy kuvissa). Alaluomella käytin hyvinkin punaisen tummanruskeaa Makeup Geekiltä (väri Bitten), joka tuo silmien vihreyttä esiin. Häivytin sitä rohkeasti alaspäin myös luomivaossa käyttämälläni Crème Brulee värillä, joka suurensi hänen silmänsä lautasen kokoisiksi.

Huulissa hänellä on pohjalla kylmän pinkki Inglotin Lip Pencil värissä 31 (Puolasta ostettu – Suomessa eri numerot) ja siinä päällä Too Facedin pinkki liquified long wear lipstick värissä Melted Peony.

1450045_10153830032990631_2942976079397946595_n

Tämä kaunis kollegani oli matkalla juhliin. Laitoin reipaasti ripsitupsuja ja huuliin meni muistaakseni MACin (todella usealle ihon värille sopiva) heleän naturelli pinkki nimeltään Please Me.

Liikkuvalla luomellä käytin Morphen 35K paletin kylmän ja harmaaseen taittavan pronssista shimmeristä sävyä. Ja luomivaossa erilaisia kylmiä ruskeita sävyjä, jotka sopivat loistavasti sinisilmäsille. Käytin ainakin seuraavia sävyjä MACiltä: Quarry, Blackberry sekä Makeup Geekiltä väriä Americano.

10660115_10153830032850631_7024499258127768621_n

Olen aivan sucker vihreiden silmien edessä. Niitä on niin ihana meikata! Voin meinaan käyttää värejä, jotka eivät sovi itselleni olleenkaan. Tälle upealle naiselle (jolla on maailman söpöin hymy!) käytin paljon sävyjä Morphen 35N ja 35K paleteista, joissa on paljon punaiseen/oranssiin sekä violettiin taitettuja ruskeita sävyjä.

Huulissa hänellä on L.A. Girlin super intense color lip paint. En ole varma mikä värin nimi on, koska sitä ei tuubissa selkeästi lue – olisiko Elude.

 

  • Markit

    Heippa Miia; Miksiköhän minua hymyillyttää? Kun tuot gaalailta-tyttö ihan selvästi sanoo, että “otetaanpas Miia rauhallisesti välillä”:). Rauhalliset kasvot siis (meniköhän luonnehdinta ihan metsään…). Baari-ilta-tyttö on hyvin seesteinen ja tumma tyttö on tottunut kuvaamiseen. Nämä ajatukset jälkeen-kuvista. Mutta kyllä kyllä nämä tytöt voivat kulkea meikittä missä vaan, ovat niin kauniita. Minulle tuli mieleen telkkarin malliohjelmat, mitä niitä nyt onkaan, joissa meikillä tytöistä tehdään vaikka mitä! Ja sitähän sinäkin Miia nyt teit, vielä kauniimpia. Minusta onnistuit hyvin ja tämä nyt on ihan katselijan kommentti vaan :). Mutta kannustan edelleen valitsemallasi tiellä!

    • Miia

      Kiitos Markit! Koen todella mielenkiintoiseksi löytää tapa korostaa jokaisen omaa kauneutta juuri hänelle sopivin värein. 🙂 Oonpa otettu, kun vertaat vielä telkkarin malliohjelmiin. Sinne kun joskus pääsisikin meikkailemaan. 🙂

  • tuija

    Todella hienoja kyllä! 🙂

  • Margaret

    Upeita meikkejä! Kirjoitat niin kauniisti muista ihmisistä, mikä on todella hieno juttu!

    • Miia

      Kiitos Margaret! Se on helppoa, koska jokaisessa on jotain kaunista. Kliseisesti sanottuna sisäistä ja ulkoista kauneutta. 🙂

  • Mepa

    Minusta kaksi jälkimmäistä ovat erittäin onnistuneita, mutta ensimmäisestä kaunotaresta meikkauksesi tekee mielestäni enemmän valtavirtaa olevan näköisen. Ilman meikkiä hän on huomattavasti persoonallisemman näköinen kauniilla tavalla. Mutta kuten sanottu, kahdelle jälkimmäiselle olet tehnyt upean meikin. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram