Täydellinen lahja naiselle

08.11.2015

Benefit lahjapaketti

Näin isänpäivänä on ehkä vähän hassua puhua lahjasta naiselle, mutta joulu tulee yllättävän nopeasti. Tämä vinkki on siis vaikka niille isille, jotka painivat joka vuosi joululahjaostosten kanssa ja miettivät mitä ihmettä ostaa vaimolle tai äidille lahjaksi?

Benefit on todella onnistunut tekemään houkuttelevan näköisiä lahjapaketteja ja ovathan heidän tuotteensa muutenkin kääritty söpöihin kuoriin. Näiden lahjapakettien tuotteet sopivat jokaiselle naiselle, joten ostaminen on helppoa. Jos ostaisit kaikki nämä tuotteet erikseen maksaisivat ne lähes tuplasti enemmän, joten “gift setin” osto kannattaa.

Ostin itselleni Pret-a-party -setin, koska halusin päästä kokeilemaan varsinkin kahta tunnettua Benefitin tuotetta: POREfessional meikinpohjustus voidetta ja They’re real ripsiväriä. Paketti sisälsi myös kaksi mielenkiintoista tuotetta, jotka sopivat käyttööni kuin nenä päähän. Varsinkin toinen näistä tuotteista (se jota epäilin tarvitsevani) osoittautui todelliseksi supersuosikikseni. Se on heidän ensimmäinen tuote Benetint sarjassa.

Benefit gift set

Tässä vielä paketista löytyvät tuotteet:

  • They’re real ripsiväri: Supersuosittu ripsiväri, joka erottelee ripset ja on muutenkin vain yksikertaisesti loistava.
  • POREfessional meikin pohjustus voide: Tasoittaa ihoa ja varsinkin niitä laajentuneita ihohuokosia, joten meikkivoide levittyy tasaisen kauniisti. Matta lopputulos.
  • Fake up -peitevoide: Todella kosteuttava ja kevyen peittävä. 02 medium väri ei ollut ollenkaan liian tumma tällaiselle haamunaamalle.
  • Benefit Benetint lip & cheek stain: Antaa poskille raikkaan ja terveen värin (aivan kuin olisi ollut raittiissa ilmassa reippailemassa) ja korostaa huulien omaa väriä. Sopii usealle ihotyypille ja varsinkin hyvin vaalealle iholle. Kiss proof! Eikä tahraa! Ehdoton uusi meikki-ihastukseni.

En löytänyt täysin samaa pakettia netistä, mutta TÄSTÄ klik klik voit löytää itsellesi heidän upeita lahjapaketteja. Oma suosikkini tarjolla olevista lahjapaketeista on ehdottomasti TÄMÄ klik klik, koska kolme paketista löytyvistä tuotteista minulta löytyy ja ovat todistetusti hyviä. Kulmageeliä en omista, mutta juuri tuon kyseisen putelin haluaisin.

Benefit tuotteet

 

  • Jennia

    Ihana setti! 🙂 itsekin kovasti tahtoisin päästä kokeilemaan benefitin tuotteita. Tietääkseni lookfantastic ei kyllä valitettavasti enää toimita benefitin tuotteita Suomeen, ja ovat muutenkin aika hankalasti saatavilla :/ p.s olisi kiva jos tekisit postauksen hankkimistasi meikkituotteista, siveltimistä jne ja mitä mieltä olet niistä ollut 🙂

    • Miia

      Voi ei! Onko lopettanut? Tiedätkö toimittaako joku muu nettikauppa niitä Suomeen? Toivottavasti saataisiin merkki pian Suomeen. Voin tehdä kyllä mielelläni tuollaisen postauksen. Laitan sen jonoon, kun nyt tuntuu olevan niin paljon asiaa. 🙂

      • Jennia

        Joo ilmeisesti, en tiedä miksi 🙁 olen ymmärtänyt että euroopan alueelta niitä on Suomeen aika hankala saada, heidän omilta sivuiltaan saa kyllä tilattua mutta sitten voi tulla myös tullimaksuja jne. Olisi kyllä todella kiva jos saataisiin merkki pian Suomeenkin! Okei, kiva juttu 🙂

      • Berni

        Minä oon viime kuussa tilannut benefitin ripsarin lookfantasticilta ja se kyllä tuli ihan perille!! Antaa ihan hyvin lisätä ostoskoriin, eikä tule virhettä… Olisko huhua?

        • Miia

          Heippa Berni! Onpa hyvä kuulla! Huh! 😀

  • Annn

    Benefit on huippu, tulispa joskus Suomeenkin myyntiin 🙂 Voisitko muuten joskus tehdä postausta kaikista sun kosmetiikka tuotteista mitä käytät..Esim mukaanlukien kasvorasvat ym putelit.. Ja miten niitä säilytät.

    • Miia

      Heippa Annn! Tämä on ollut mielessä jo vähän aikaa ja se on tuloillaan. 🙂 Nyt on niin paljon postaus ideoita, mutta niin vähän aikaa. :/

  • Jennia

    Minäkin kävin nyt kokeilemassa saisinko benefitiä lookfantasticilta tilattua, ja kyllä tilaukseni ainakin läpi meni ja tuli jo ilmoituskin että paketti on lähetetty, jipii! Heidän sivuillaan on kyllä edelleen ilmoitus että benefit on saatavilla ainoastaan asiakkaille UK:ssa..

    • Miia

      Kuulostaa hyvältä! Eiköhän siis paketti ole sulle tulossa. Ihanaa! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram