Sekaisin sisustuksesta

06.08.2015

Olen tainnut jo jossain vaiheessa mainita, että syksyllä vaihdamme maisemaa. Helsinki kutsuu ja sanomme hyvästit ihanalle Espoolle. Tuleva asunto on hyvinkin erilainen kuin nykyinen ja olen jo laittamassa sisustusta täysin uuteen uskoon tietenkin vanhoja myymällä ja käytettyjä ostamalla. Pinterestin maailma onkin viimeaikoina käynyt hyvin tutuksi.

Olen aina ollut “kaikki valkoista” -sisustuksen ihannoija. Vähintään sen kuitenkin pitää olla selkeää Skandinaavista linjaa ja muutama design-huonekalu yhdistettynä vanhaan ja Ikeaan. Veikkaan, että tuo valkoinen ilmiö on kuitenkin menossa ohi piakkoin ja olenkin alkanut ihastelemaan aivan uutta tyyliä. Voisiko sitä kuvailla vaikka romanttisen elegantiksi ja (kröhöm!) hienostuneen rosoiseksi. Miten sisustaminen onkin niin vaikeaa? Kyllästyn helposti uusiin erilaisiin ideoihini ja näin helposti käy, jos ostan muuta kuin valkoista ja harmaata.

Sisustuksessa ehdottomasti vaikeinta on tietää mitä itse haluaa. Sillisalaatti on niin helppo luoda. Miten löytäisi sen oikean linjan? Ikävä kyllä tällä Neitsyt-merkkisellä sisustusperfectionistilla on vain yksi tavoite. Kodin pitää näyttää sisustuslehden kannelta. Ääk!

Tässä omaa silmää hivelevät kuvat ja viimeisenä se ihanan rosoisen-romanttisen-hienostunut sisustus, johon taidan olla kääntymässä.

Seuraavat kuvat ovat Pinterestistä.

159e16dd6170b9282a789c55116c97e6 3244fb8e8215bd6ec119dc4c87b6d210 c8a6e1197881c3646c7c000c9ca7f2e0 dcd0bd5c7624962b8b3a88178ae3608f

6e559f81414112157c2a2fb7e6faf7ad

Pinterest on mukava paikka, mutta harmikseni sieltä ei nää mistä kyseisiä tuotteita voisi ostaa. Sisustusta ahkerasti harrastavat ystäväni ovat antaneet vinkkiä, että miltä sivuilta he ostavat kaikki ne hienoudet. Joku sattui ohimennen mainitsemaan Elloksen ja olin todella positiivisesti yllättynyt sivustojen valikoimasta. Keräsin tähän Ellokselta hieman samantyylisiä juttuja kuin ylläolevassa kuvassa. Osa näistä minulta jo löytyykin, mutta menetin sydämeni vaaleanpunaiselle nojatuolille. Must have – mutta kyllästyykö siihen?

Olen muuten huomannut, että sisustusta on huomattavasti helpompi suunnitella, kun tekee haluamistaan sisustuselementeistä kollaasin. Näin näkee kokonaisuuden ennen ostoa. Siitä myös huomaa, jos jotain väriä, kuosia tai materiaalia puuttuu. Eikö ole vaikuttava kokoelma Elloksella ja hinnatkaan eivät päätä huimaa.

P.S. Tämä ei ole yhteistyöpostaus. 😉

2015-08-06

  • Antsu

    Ootteko eronnut?

    • Miia

      Ei olla. 😀 Mistä moinen?

  • Tiina

    Aivan ihana yhdistelmä, harmaa sohva ja vaaleanpunainen nojatuoli !!! Eli sohvalle samanväriset tyynyt kuin tuoli on! Eipä luulis heti kyllästyvän <3

    • Miia

      No hitsit! Niinpä! 😀 Jos vaikka uskaltaisin. Sohva kun kerran tulee olemaan harmaa. Se on jo uudessa kämpässä. <3

  • Katariina

    vähän pinterestin tyyppinen on kans wantfeed, jossa taas näkee mistä tavara on peräisin 🙂

    • Miia

      Kiitos todella paljon Katariina! Meen heti tsekkaamaan. 🙂

  • Sanna

    Tilaapa huviksesi Laura Ashleyn kuvasto (tai saakohan sen ilmaiseksi myymälästä), siellä on vähän tuon tyylistä sisustusta, ehkä vieläkin romanttisempaa, nettikaupasta saa joitakin (kalliita) juttuja tilattua.

    • Miia

      Menin heti katsomaan heidän nettisivuilleen ja heti ensimmäisellä sivulla oli ihana harmaa sohva. Ehkä hieman romanttista omaan makuun, mutta veikkaan, että tuolta löytyy silti kivoja juttuja. 🙂 Kiitti vinkistä!

  • noname

    Taidat viihtyä hyvin julkisuudessa?
    Miksi haluat toitottaa asianne julki?
    Mahtaako mies tykätä tyrkkyilystä?
    Annat itsestäsi tässä tyhmän kuvan.
    Kannattaisi lukea tutkimus aiheesta:
    “Minkälaisen päivityksen tästä saisi”.

    • Miia

      Hei “noname”! Tällaiset ikävät kommentit tietenkin aina satuttavat ja se pistää mietityttämään, että miksi ihmeessä joku ihminen haluaa tieten tahtoen olla julma toisia kohtaan. En ole suostunut antamaan enää haastatteluja moneen kuukauteen ja kasvoni eivät näy lehdissä, joten en ymmärrä mikä on pointtisi. En yleensä edes jaksa vastata näihin inhottaviin kommentteihin, mutta nyt vastaan.

      Kerronpa siis sinulle “noname”, että lähdin mukaan “Ensitreffit alttarilla” ohjelmaan tosissani etsimään rakkautta. Julkisuus oli todellakin se asia, joka mietitytti, mutta luotin asiantuntijoihin ja päätin lähteä rohkeasti mukaan. Siinä ensimmäinen syy miksi olen ollut julkisuudessa. Toinen syy miksi olen ollut julkisuudessa on se, että lehdet ovat jatkaneet blogini siteeraamista. Haastatteluja olen muutenkin antanut vain viisi kappaletta koko prosessin aikana. Yhden Etelä-Suomen Sanomille, koska halusin tukea paikallislehteä. Yhden Radio Voicelle, koska halusin nähdä miltä radion tekeminen näyttää. Yhden Iltasanomille, koska pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni meikattavaksi ja stailattavaksi. Yhden Huomenta Suomelle, koska halusin nähdä miltä suoran lähetyksen tekeminen näyttää. Yhden Me Naisille, koska saimme siitä mahtavia kuvia omiin albumeihimme. Nämä olivat kaikki hienoja kokemuksia, mitä tällainen tavis harvoin pääsee kokemaan.

      Blogiani kirjoitan siksi, että rakastan kirjoittamista. Bloggaminen on hyvin yleinen harrastus ja sitä tekee Suomessa tuhannet nuoret. Blogilistan ollessa toiminnassa taisi siellä olla noin 50 000 blogia. Kirjoitin blogiani jo kauan ennen kuin edes tulin julkisuuteen.

      Voisin kuvitella, että juuri tämä viestini on se mitä haluat minussa saavasi aikaan. Vihaa. Olet väärässä. Tunnen sääliä ihmisiä kohtaan, jotka ovat toisille inhottavia. Toivon, että löydät oman sisäisen rauhan ja keksit jotain mukavaa elämääsi. Toivon sinulle kaikesta huolimatta kaikkea hyvää, koska enhän edes tunne sinua niin en voi sinua kommentistasikaan tuomita. Halusin vaan kertoa, että se satutti.

      • Kristiina

        Voi kuinka kirjoitit ja suhtaudut Miia hienosti. Minä, pitkälle neljää kymppiä käyvä pienten lasten äiti olen blogannut, ja aina seurannut ilolla ihmisten blogeja joista voimaa kun ja saan positiivista energiaa elämääni. Sinä olet yksi niistä. Mikä ihana ilo, kauneus ja onni loistaa elämästäsi. Kyllähän me kaikki sen tiedämme, että synneistä pahin eli kateus saa aikaan noita iki-inhottavia kommentteja. Mutta älä lannistu. Päin vastoin voit ajatella että olet onnekas ihanalla elämälläsi ja sitä ei sinulta kukaan voi pois viedä. 99,5% lukijoistasi saa aivan hirmuisesti ihastuttavasta blogistasi ja itsestäsi. Loput puoli prosenttia kärsii kun näkee ja lukee elämästä kauneutta ja onnellisuutta. Hyvin yksinkertaista! Rakkautta ja iloa elämääsi toivon jatkossakin! 🙂

        • Kristiina

          voimaa kun = voimaa kun 🙂

          • Kristiina

            Äääähhhhh eli VOIMAANNUN ! Usko jo puhelin mua!! :DD

          • Miia

            Hih! Ja nyt sait mut vielä nauramaan! 😀 Taitaa auto correct tehdä sulle tepposia. 🙂

        • Miia

          Kiitos Kristiina! Ihanaa, kun luit tämän kommenttini. Siihen suoraan sanottuna kaatui paljon ajatuksia. Tulin niin iloiseksi luettuani kommenttisi. Juuri tuota toivonkin, että te kaikki ihanat voitte tulla tänne blogiini ja saada siitä pienen ilon pirskeen päivään. Vieläkö kirjoitat blogia? Missä osoitteessa? 🙂

      • Pauliina

        Minusta tuo nonamen kommentti oli ihan mielenkiintoinen ja asiallinenkin pääosin, mutta olenkin miettinyt samoja asioita. Toisaalta mietin viimeksi tänään katsoessani Instagramissa, kun yksi naikkonen poseeraa kylppärissä viidessä eri asennossa ja salilla sama homma, että tähänkö on tultu ja miksi. Tämä on vielä kaukana siitä.

    • JustSaying

      Ylläripylläri: aviomies ja liitto ei sitten kestänytkään kaiken turhanpäiväisen julkisuuteen toitottamista ;-D Nykyään peilin näyttäminen = kiusaamista. Pitäisikö vain kehua tätä tyrkkyjen itsensäpaljastelutrendiä?!?

      • Miia

        Hei! Lähdin ohjelmaan tosissani etsimään rakkautta. 🙂 Unohdetaanhan nyt nämä tyrkky yms. sellaiset sanat kohdallani. Lisäksi et tiedä mitään parisuhteestamme. Lähes kaikki ystäväni ovat somessa ja laittavat sinne yhteiskuvia kumppaninsa kanssa – ovatpa he sitten julkisuudesta tuttuja tai eivät. Ystäväiseni – tämä on nykypäivää. Mukavaa loppukessä sinulle keikesta huolimatta. 🙂

  • Anna Kotkasta

    Useimmiten huonekaluihin voi teettää sitten irtopäälliset, jos tuntuu että tuolin oma väri alkaa kyllästyttää. Harmaalle sopii kyllä hyvin kaveriksi vaaleanpunainen, niin miksei sitä räväyttäisi ja lisäisi sen sisustuksen väripilkuksi. Ja just tyynyillä ja muilla sisustustekstiileillä saa hyvin yhdistettyä värimaailmoja.

    Mulle tulee noista huonekuvista mieleen ranskalainen budoaari, joku tuossa tyylissä huokuu sellaista 😀

    • Miia

      Heippa Anna! Niin muuten totta tuo budoaari. 😀 Katoin heti googlesta ja Pinterestistä hakusanoilla “French boudoir” ja tuollaista tyyliähän se on. Ehkä hiukkasen liioiteltua omaan makuun, mutta ymmärrän pointtisi täysin. 😀

  • Anskuli

    Guuglaileppas Chappy chic. Saa ihania ideoita.Ootko tutustunut blogiin “elämää villa honkasalossa” ? Aivan ihania tuunausjuttuja Malla nimisellä naisella ja oma sisustuspuotikin nykyään Mallan Makeat.Blogihistoriaa voi selata useammalta vuodelta.Tyyli on rosoista huvikumpua…ja ihania ideoita täynnä!! Ja jätä nonamet omaan arvoonsa, tää oli käsky. Oot ihana!!!!

    • Miia

      Joo tuolla Shappy Chic hakusanalla olen Pinterestistä katsellut, mutta omaan makuun ehkä hieman liian romanttinen ja vanha. Modernia kuitenkin pitää olla mukana melko runsaasti. 😉 Löysinköhän nyt ihan oikean blogin, kun Mallan makeissa oli vain leipomisjuttuja. 🙂 Olisiko linkkiä?

      Kiitos Anskuli! 🙂 Nonamet on jo unohdettu. 😉

      • Minttu

        Kyl. Mallan Makeat oli se kauppa. Blogi on tää:
        http://villahonkasalo.blogspot.fi/

        Ja mäkin haluan sanoa vielä, että sun vastauksesi oli yksi parhaista ilkeille anonyymeille annettu palaute, mitä olen blogiskenessä nähnyt. Hyvin sanottu!

        • Miia

          Onpa kivan näköistä tuossa blogissa. 🙂 Kiitos, kun pidit vastauksesta. Halusin jotenkin puuttua asiaan. Nettikiusaaminen on todella inhottavaa ja en ymmärrä sitä yhtään.

  • Hannu

    Hei, oletko käynyt sivuilla http://www.mimub.com.
    Kivaa kamaa ja kotiin kannettuna.., mutta en ole satavarma toimiiko tämä yritys siellä Suomessa.
    Itse asun Barcelonassa ja käyttänyt Mimubin palvelua ja oletan että tuossa tyylihaussa voisit löytää aarteita sieltä sivuilta. Katsoppa, tuskin sinulle lentoemäntänä olisi vaikea saada niitä jotain kautta jos mimub ei toimi Suomeen.

    • Miia

      Voi Hannu! Nuo on ihan täydellisiä juttuja! Mulla asuu Barcelonassa paljon kavereita. Pitää varmaan niille tilata ja käydä hakemassa. 😀 En tiiä vaan mitä kentällä aateltais, kun tuon jättimäisen nojatuolin check inniin. 😉

  • Satu

    Tätä blogia on kiva lukea!

  • milunen

    Moikka. Oli pakko tulla kommentoimaan, kun iltalehti kirjoittaa, että olette Ollin kanssa päättäneet erota:o eihän tämä juoru pidä paikkaansa, olette ihana pariskunta<3

  • Pauliina

    Haetteko siis avioeroa, mutta muutatte kuitenkin yhteiseen asuntoon?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram