Meidän ensimmäinen kesälomapäivä

17.06.2015

Olli ja Miia

Viime lauantai oli meidän molempien ensimmäinen virallinen kesälomapäivä ja parempaa ilmaa ja tekemistä ei oikeastaan olisi voinut toivoa. Vaikka tällä hetkellä ihmettelemme jo Islannin kauneutta, niin mikään ei voita Suomen taianomaista kesää ja luontoa.

P1070376 P1070393 P1070429

Meidän kesäloma starttasi sillä, että suuntasimme nokkamme kohti kotikontuja (Lahteen). Ensin kävimme siskoni puutarhajuhlissa herkuttelemassa ja pelaamassa mölkkyä. Matka jatkui Ollin vanhempien luo nauttimaan illasta ja katselemaan videokoostetta häistämme (vain meidän silmille, sorry). Oh boy! Ei voi muuta sanoa. Olihan viime kesä aika hurja.

Illalla myöhään matkasimme vielä kahdestaan Ollin sukumökille. Astelimmepa sitten ensitöiksemme laiturille ja se napsahti heti poikki. Ups! Viimeksi hajotimme soutuveneen. Onkohan seuraava askel porttikielto?

En voisi olla kiitollisempi ihanasta perheestäni ja nk. jatketusta perheestä Ollin puolelta. Suomi, kesä ja perhe. Eipä sitä muuta tarvitse. Noh, ehkä pari lämpöastetta mittarissa ja hyttysen karkotin. Argh! Sori, ystävät tietenkin.

P1070443 P1070450

  • Tiina

    Myöhästynyt paperihääpäiväonnittelu teille. Nauttikaa Elämästä, Islannista, lomasta ja toisistanne.

  • Berni

    Voisitko julkaista ruoka ja leivontaohjeita? 🙂

    • Miia

      Heippa Berni! Mä oon niin onneton kokkailija. Voin kyllä jotain Ollin ohjeita julkaista. 🙂

  • Sinni

    Aivan ihana tuo teidän valokuva, ja täytyy sanoa että sininen on todellakin Ollin väri 🙂 Myöhästyneet onnittelut ja mahtavaa reissua teille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram