Kuvauspäivä vol. 1

01.06.2015

Kuvaukset Samsungin kanssa

Sain eräänä päivänä mielenkiintoisen sähköpostin Samsungilta. He tiedustelivat haluaisinko tehdä heidän kanssaan muutaman videon. Mielenkiintoni heräsi heti, koska pääsin ideoimaan videot itse – eli käsikirjoittamaan heille kaksi lyhyttä tarinaa.

Halusin jotain aitoa ja positiivista, koska se on minua. Haluan kaikessa muussakin promota juuri näitä kahta asiaa. Nykymaailmassa se ei ole helppoa, koska sosiaalisessa mediassa luodaan omasta elämästä sitä täydellistä unelmahöttöä ja selfieiden maailma on täynnä ylivalottuneita filttereitä sekä mairittelevia kuvakulmia. Positiivisuutta ei ole koskaan liikaa ja vaikka olen kuullut itseäni kutsuttavan tekopirteäksi, niin sitä leveämmällä hymyllä tallaan eteenpäin. Kyllä se on ihan aitoa ja niin ovat nämä pian ilmestyvät videotkin.

20150528_110803 20150528_114049

Kuvauspäivä oli huikea, mutta luulin, että kirkas auringonpaiste olisi melkoinen haaste puhelimen kameralle. Itse en nähnyt otoksia, mutta ohjaajan mukaan kännykkä suoriutui tehtävästä loistavasti. Sen näämme pian, kun video valmistuu. Ja kyllä! Kuvasimme molemmat tarinat Samsungin Galaxy S6 Edge -puhelimella. Kuvausryhmä ei siis käyttänyt tavallisia kuvausvälineitään, josta todella yllätyin. Nyt siis marssitaan aitouden ja rehellisyyden nimissä. Huippua! Blogimaailma onkin se oikea paikka juuri tälle.

Tämä kotona kuvattu tarina tulee kertomaan uudesta suhteestani. Tarinan taustalla kulkee monologi, jonka kirjoitin etukäteen. Kuvauspäivä todella jännitti, koska tällä kertaa kuvaukset olivat käsikirjoitettua realityä, jos näin voi sanoa. Jouduin siis laittamaan olemattomia näyttelijänlahjoja kehiin, vaikka tarina onkin omaa elämääni. Haluaisin jo niin kovasti kertoa siitä enemmän, mutta pidetään jännitystä yllä. Uskon, että muutaman viikon sisällä videot ovat ulkona!

20150528_114307 20150528_115226

 *Tämän postauksen kuvat on napsittu Samsung Galaxy S6 Edge -puhelimella. Aika hyvänlaatuisia, eikö?

 

  • Päivi

    Tosi hienoja kuvia! Ei uskoisi kännykällä otetuiksi. Isäntä muuten kysyi, että kuka kaunis nainen siellä on kuvassa, kun näki sohvalta kuvasi. 😀

    • Miia

      Kiitos Päivi! 🙂 Joo, yllätyin kuvien laadusta.

  • Vaimoke

    Loistavia kuvia! Ja aika hauska tilaisuus 🙂

    Ps. Mistä olet ostanut nuo pienet pallovalot? En ole törmännyt juuri tuohon, haluamaani, väriyhdistelmään 😀

    • Miia

      Kiitos! 🙂 Sain pallovalot lahjaksi muutama joulu sitten. Ne on hankittu Lahdesta paikasta nimeltään Millan putiikki. http://www.millanputiikki.fi/ Ihana kauppa!

  • Liisa

    Sinä toimit siis toisin sanoen Samsungin mainoskasvona? Olisi lukijalle reilua, jos tällaiset mainosproggikset myös näkyisivät blogin alussa jo selvästi.

    • Miia

      Heips Liisa! Pahoittelen, jos tämä tuotti sinulle mielipahaa. Yhteistyöpostaus on vasta tulossa ja ne olen tottunut merkitsemään tähdellä postauksen loppuun muutaman oman lempibloggarini tyyliin. Nämä postaukset ovat vain kuvaa arjestani ja siihen liittyi päivä Samsungin kanssa, josta olen itse täysin vapaaehtoisesti kirjoitellut.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram