Snapchat – miksi tästä ei ole kerrottu aikaisemmin?

22.05.2015

Someworks

Aitoutta, oikeaa elämää ja viihdykettä. Sitä tarjoaa Snapchat. Olin muutama ilta sitten Someworks nimisen yrityksen Snapchat-illassa. Koukutuin aivan täysin. He jotka ovat minua snäpissä nyt nämä muutamat päivät seurailleet ovat varmaan huomanneet, että snäppien kautta paljastuu se oikea Miia. Ei filttereitä. Ei kuvan muokkausta (vaikka sitä teen maksimissaan, jos haluan poistaa finnin kuvasta). Ei editointia. Only me myself and I (ja mun pölhöt jutut). Olen itse koukuttunut muiden snäpeissä juurikin siihen aitouteen ja iloisuuteen. Snäpchat on tuonut paljon iloa omaan päivääni muiden snäppejä seuraillessa ja omien snäppien teossa – se on hauskaa.

Someworks tiimi

Pakko myöntää, että olin aluksi hieman skeptinen. Vieläkö yksi some-kanava, joka pitäisi vallata. Eihän tässä jää aikaa mihinkään muuhun. Noh, snäppäily menee kuitenkin niin siinä sivussa. Omien videoiden ja kuvien tekoon menee päivässä vain muutama minuutti ja muiden snäppien katselu korvaa jopa näinkin nopealla aikataululla jo Youtuben – siellä on niin pitkiä videoita. Tiivistetty paketti mielenkiintoisten ihmisten elämästä. Vähän niin kuin pääsisi backstagelle kurkkimaan. Siitähän me tykätään. Ollaan pirun uteliaita.

Esko Seppänen ja Mikael Sundberg

Tapasin myös Snäppikuninkaat Mikael Sundbergin ja Esko Seppäsen, jotka ovat jo aivan konkarisnäppääjiä. Heidän snäpeillään on tuhansia katselukertoja! Paikalla oli myös liuta menestyneitä suomalaisia urheilijoita, kaunottaria ja bloggaajia. Harmi, etteivät kaikki meidän vaikuttajatiimin ihmiset päässeet paikalle, mutta jo pelkästään tuolla jengillä tunnelma oli katossa. Mieleeni jäi aivan erityisesti ihana ja aurinkoinen Eveliina Tistelgren, joka on bloggaaja ja huipputason urheilija fitneksessä. Hänet löytää SC:stä nimellä ‘eevsku’.

SC on myös loistava paikka lähettää nopeita kuulumisia kavereille ja perheenjäsenille. Itse olen jo snäppäillyt muutaman kuukauden työkavereiden ja tietenkin Ollin kanssa. Ne videothan eivät tallennu kenenkään puhelimeen ja niitä voi nähdä vain kerran. Vink, vink!

Minut löydät nimellä ‘miikkulaisen’. 

Miss Helsinki Herkkuja Kesäinen herkku

P.S. Kiitos ihanista tsemppiviesteistä! Koulun ennakkotehtävä meni niin hyvin, että sain kutsun pääsykokeisiin. Jippii!

  • Micu

    No, hitsi! Sun innoittamana lupaan mennä ainakin kattomaan, minkälainen se on :)))

    • Miia

      Jes! Huippua Micu! Lisää mut ja kerrohan miten löydän sut sieltä. 😀 Hukut mun pölhöihin kuviin vielä..

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram