Romanttinen viikonloppu Saimaalla

06.05.2015

Jos mietinnässä on romanttinen viikonloppu Suomen kauneimmissa maisemissa ja haluat jättää huolet, kokkailun ja suunnittelun taakse, niin mainio vaihtoehto on silloin Holiday Club Saimaa. Vietimme tämän mahtavan kompleksin hoivissa rentouttavan viikonlopun ja tässä ovat mielestämme TOP 5 parhaat palat sekalaisessa järjestyksessä.

1. Hengailua kylpytakissa

Useissa hotelleissa on kylpytakissa ympäriinsä viipottelu kiellettyä, mutta täällä se kuuluu asiaan. Kukaan ei katso vinoon, jos kävelet ympäriinsä näissä ihanan pehmosissa vermeissä. Kaikki muutkin sitä tekevät. Kylpylässä riehumisen jälkeen jäimme yhteen baareista hörppäsemään Irish Coffeet näin mukavan rennoissa tunnelmissa.

Hengailua kylpytakissa

2. Romanttiset huoneet

Meidän huoneeksemme valikoitui upea junior sviitti Castle-hotellista, josta pääsi muiden hotellien tapaan kävelemään suoraan sisäkautta kylpylään. Olen nähnyt paljon erilaisia hotelleja ympäri maailmaa ja myös todella hienoja sellaisia – tämä oli ehdottomasti yksi suosikeistani. Rauhallista ja ja paljon tilaa.

Holiday club castle huone

Junior sviitti

P1070087

3. Hoidoissa rentoutumista

Olli kokeili ensimmäistä kertaa kuumakivihierontaa ja minä vyöhyketerapiaa. Olo oli todella kevyt ja rentoutunut näiden jälkeen. Ehdoton lisä viikonloppulomalle. Tässä kuvaa Harmony Spasta, jossa kävimme hoidoissa.

Holiday clubin hoidoissa

4. Riehumista vesipuistossa

Jippii! Vesiliukumäet olivat meidän suosikkeja ja niiden jälkeen oli ihana loikoilla ja rauhoittua saunamaailman saunoissa. Meidän liukumäkilaskun taidonnäytteitä näkyy TÄSSÄ youtube videossa, jos et ole videota jo nähnyt. Ja sitten TÄRKEÄ VINKKI: Eipä voisi uskoa, mutta ajoita käyntisi kylpylässä lauantai päivälle, koska illalla se on täysi lapsiperheitä. En tiedä missä he ovat päivällä – kenties Angry Birds activity puistossa.

Holiday club kylpylä Holiday club vesipuisto

5. Aktiviteettien paljous

Kaikista niistä aktiviteeteista meidän poppoo kävi kokeilemassa tankotanssia ja keilausta. Tankotanssi oli sellaista rävellystä ja itsensä telomista (mutta hauskaa), joten jäi kuvien ottaminen samoin tein. Keilaamaan menimme kuin vanhingossa – suoraan lenkkivaatteissa. Oli muuten hienot lenkkimaisemat. Jäi ehkä vähän kaivelemaan, kun emme kerenneet käymään upealla salilla muuta kuin ohikulkumatkalla. Ehkä ensi kerralla.

Aktiviteetteja Holiday Clubilla Olli keilaa

*Yhteistyössä Holiday Club.

  • lena / london and beyond

    Harvemmin tulee käytyä Saimaan suunnalla lomilla, pääosin siksi etten tiennyt siellä olevan… no, juuri mitään. Tuo hotelli on kyllä aivan upean näköinen rentoutumiseen ja tällaisena hotellifriikkinä voisi joskus lähteä matkaan ihan vaih hotellinkin vuoksi. 🙂

    Ps. Aika ihanaa pyöriä ympäriinsä pelkissä kylpytakeissa, kerrankin se on mahdollista!

    • Miia

      Kylpytakeissa pyöriminen oli ihan parasta. Helpotti huomattavasti kylpylään ja hoitoihin menemistä. 🙂 Tämä yllätti minutkin. En todellakaan tiennyt, että tuolla keskellä ei mitään löytyisi noin hieno kompleksi. 😀

  • Riikka

    hei mistä noi sun juoksu pökät on? Ihanat 🙂

    • Miia

      Kiitos! Ne on Victoria’s Secretiltä. Loistaa pimeässä. 😉 Kaikkea ne keksii.

  • Maarit Johanna

    Mun on pitkään pitänyt käydä itärajalla, ja tuo olis kyllä hauskan näköinen paikka olla yötä! Me ollaan ainakin kylpyläihmisiä täällä 🙂
    Teidän huone on niiin kaunis! Ihastuin varsinkin noihin ikkunoihin ja melkoisen discomaiseen kylpylään!
    Teillä vissiin ollut huippuhauskaa 😀

    • Miia

      Jos ootte kylpyläihmisiä, niin varmasti pidätte paikasta. 🙂 Oli hauska viikonloppu.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram