Olli

30.05.2015

Olli

Täällä Miikkulaisen blogimaailmassa on ollut tällä viikolla kovin hiljaista, mutta lupaan parantaa tapani. Olen kuskaillut tällä viikolla ihmisiä ympäri Eurooppaa ja siinä lomassa käynyt repäisemässä muutamat vastaukset pääsykokeeseen, väkertänyt Subille työhakemuksen (näet sen tästä) ja ollut kuvauksissa Samsungin kanssa.

Ihan hengästyttää ajatuskin takana olevasta viikosta. Hengähdystauko kestää kuitenkin vain tämän päivän ajan, ja työt jatkuvat huomenna. Olliakaan en ole paljoa nähnyt, kun en ole edes joka yö kerennyt kotiin asti. Nyt kun olen kotona, niin Olli viipottaa jossain Lahden suunnalla muuttohommissa. Onneksi kahden viikon päästä alkaa loma ja silloin näämmekin toisiamme 24/7.

Napsasin tämän kuvan stailausleikkimme lomassa, koska Ollilla on päällään juuri ne vaatteet jotka omasta mielestäni sopivat hänelle parhaiten. Olen päässyt myös hieman vaikuttamaan Ollin vaatekaapin sisältöön tässä viimeisen vuoden aikana ja siitäpäs olen kovin mielissäni. 😉 Tosin Ollikin osaa valita kaupasta kivoja juttuja, kuten kuvassa näkyvät Espritin kollegepaita ja Tiger of Swedenin farkut.

Ollille sopii hyvin hieman persoonallisemmat ja värikkäämät vaatteet. TV:ssä se ei ehkä näkynyt, mutta Olli on melkoinen vitsin heittäjä ja hauska pelleilijä, joten tällainen Hawaii-tyylinen paita sopii hänelle täydellisesti. Tuntuu vaan, että kivoja miesten vaatteita on Suomesta niin vaikea löytää – mm. kivat Zaran ja Selectedin vaatteet ovat Ollille liian kapeita. Pitää siis matkustaa vähintään Ruotsiin löytämään ne sopivat miesten vaatteet.

  • amy

    Meilläkin miehellä on sama ongelma vaatteiden kanssa! Massimo Duttilta löytyy melko paljon sopivaa leveyttä 🙂

    • Miia

      Moikka Amy! Hyvä idea! Oonkin kattonut sieltä vaan itselleni vaatteita ja skipannut miesten puolen kokonaan.

  • Sushi

    Olli näyttää hyvältä, persoonallinen tyyli, ei mikään tusinamies 🙂

    • Miia

      Hih! Samaa mieltä. 🙂

  • Jonsbe

    Upeat vaatteet olet valinnu Ollille, hyvältä näyttää! 🙂

    • Miia

      Kiitos Jonsbe! 🙂

  • Miia

    Vähän jälkijunassa kommentoin kun pitkästä aikaa sain taas aikaiseksi plärätä lukemattomat blogit läpi, mutta jos liikutte Ranskassa niin kannattaa tsekata Devred-nimisen liikkeen valikoima! En tiedä kumpi meillä on tästä liikkeestä enemmän innoissaan, avomies vai minä. 😀 Avokki kirjoittelikin asiasta matkapostauksen kylkeen täällä: http://kolmattalinjaa.com/matkat/allure-of-the-seas-paiva-6-marseille/ – harmi vaan ettei kyseistä liikettä löydy muualta kuin Ranskasta!

    • Miia

      Heippa! Pitääpä käydä kurkkamassa postaus. 🙂

  • tainakaroliina

    Oletteko vielä Ollin kanssa yhdessä? Sillä katsoin kuviasi ja niissä ei näkynyt sormusta.

    P.s. Olet hyvin kaunis 🙂

    • Miia

      Heippa! Kyllä olemme vielä yhdessä. 🙂 Kiitos kauniista sanoista. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram