Ensitreffit Alttarilla -häämekko myynnissä, tuotot hyväntekeväisyyteen

13.05.2015

Todella kaadoin sydämeni edelliseen postaukseen ja nyt haluankin jatkaa tärkeällä asialla ennen kuin taas siirrytään niihin iloisiin Miikkulaisen juttuihin. 

Olen seurannut Euroviisuja pienestä asti, mutten muista milloin olisin ollut näin innoissani Suomen edustajasta. Minkä mielettömän mahdollisuuden Pertti Kurikan Nimipäivien pojat ovatkaan saaneet. Näin ei ole monen kehitysvammaisen elämässä. Tämä vähemmistöryhmä on sydäntäni lähellä, koska pikkuveljeni kuuluu heihin. Hän se vasta onkin maailman ihanin ihminen ja todella tullut äitiinsä. Hyväsydäminen ja aurinkoinen ihminen.

Pikkuveljelläni on ollut onni matkassa, koska hänellä on työpaikka. Monella kehitysvammaisella ei ole, vaikka voisivat ja haluaisivat tehdä jotain. Kuitenkin se palkka, jota heidän työstään maksetaan, on aivan naurettava. Elämiseen ei paljoa jää. Sanotaanko, että tässäkin on onni matkassa, koska he ovat tyytyväisiä siihen mitä heillä on. Meillä olisi heiltä niin paljon opittavaa.

Päätinkin pistää Ensitreffit Alttarilla -sarjassa käyttämäni häämekon Huutonettiin myyntiin ja tuotot mekosta siirrän Kehitysvammaliiton tilille. Toivon siis, että joku ihana haluaisi ostaa mekkoni ja samalla rahat menisivät hyvään tarkoitukseen.

Jos mekko ei kiinnosta, mutta haluaisit kuitenkin auttaa, niin voit laittaa pienen lahjoituksen suoraan Kehitysvammaliiton tilille. TÄSSÄ ohjeet. Ja tietenkin olisi ihana kuulla tekeekö joku edes pientä lahjoitusta, joten laita vaikka kommenttiboxiin siitä viestiä.

Kerätyt varat käytetään

  • oppimista tukevan kirjallisuuden levittämiseen
  • valistuskampanjoihin
  • heikommassa asemassa olevien ihmisten työllistämiseen
  • apuvälinehankintoihin päiväkoteihin ja toimintakeskuksiin
  • kehitysvammaisten tyttöjen koulutukseen Sambiassa

TÄSSÄ LINKKI HUUTONETTIIN, JOSSA VOIT HUUTAA MEKON OMAKSESI.

Ensitreffit alttarillaTässä on muuten yksi julkaisematon kuva, jonka löysin arkistojen kätköistä. Voi meitä kahta. Mitkä ilmeet!

Vaaleanpunainen juhlamekkoHUOM! Tämä ei ole yhteistyöpostaus kaupallisessa mielessä. Tämä on yhteistyöpostaus siinä mielessä, että meidän pitää Suomessa tehdä enemmän yhteistyötä toistemme hyväksi – ilman rahallista korvausta.

  • Tiramisuheidi

    Vitsit miten mahtava juttu! Hienolla asialla olet liikenteessä! Toivottavasti mekollesi ostaja löytyy, se on kyllä aika ihana <3

    • Miia

      Kiitos! Toivon todella, että joku tarvitsisi juuri tällaista mekkoa. 🙂

  • Mimi

    <3 Täytyy sanoa äänen ( taikka siis kirjoittaa ) On aivan ihana idea ja olet kyllä upea nainen kirjaimellisesti. Sinulla on suuri sydän ja se huokuu Sinusta kilometrien päähän. Mieletöntä seurata miten rakkaustarinanne jatkuu. Tuotatte monelle iloa ja aurinkoa. Teidänlaisianne saisi olla maailma pullollaan niin maailmassa hymyiltäisiin aina. Te ootte Suomen kuninkaalliset, jotka meiltä puuttui, nyt meillä on ne. Ihanaa elämää!

    • Miia

      Oho! No nyt kyllä kiitän ja kumarran. 🙂 Ihanaa, jos ollaan voitu tuoda iloa myös muille. Se olisi tarkoituskin, koska sitä ei ole tässä maailmassa liikaa.

      • Mimi

        Pitää sitä kehua aina kun on aihetta. Kerran bussipysäkillä tuli nainen kehumaan mun hiuksia.. sanoi, että kehu päivässä kaunistaa niin kehujaansa kuin kehuttavaakin. Se on niin totta.
        Pääset kurkistamaan mun elämää MIMITYS123 niin näet palan aurinkoa myös siellä.
        Elämä on ihanaa!

        • Miia

          Hyvin sanottu. 🙂 Menenpä kurkkaamaan.

      • Mimi

        …tarkoitin instagramissa…

  • Maarit

    Kylläpä Mimi kirjoitit osuvasti, olen ihan samaa mieltä! Miiassa ja Ollissa on särmää ja karismaa, arkea ja juhlaa sopivassa määrin. Olette tuoneet iloa niin monelle. Aivan upea avaus myös tämä puvun myyminen hyvää tarkoitusta varten 🙂

    • Miia

      Voi kiitos Maarit! Uskon, että seuraavalla EA-kaudella on varmasti ihan mielettömiä tyyppejä. Kun on avoin uudelle ja uskaltaa, niin loppujen lopuksi se palkitaan tavalla tai toisella. 🙂

    • Mimi

      Uskon, että moni on samaa mieltä 🙂 Ollaan iloisia toisten onnesta ja saadaan siitä itsellekkin paljon. Hienoa että onni jaetaan muidenkin nähtäväksi. Minussakin asuu pieni tirkistelijä, tosin hyvässä mielessä 🙂 Ihanaa kesän odotusta!

      • Miia

        Ihanaa kesää myös sulle Mimi! 🙂

  • Tiina

    En osta mekkoa, koska se ei mahdu kaltaiseni norsun päälle. Lahjoitan pyynnöstäsi rahaa tilille, koska meidän vammaisten pitää mahdollisuuksien mukaan, auttaa toisiamme. PKN on tehnyt paljon hyvää. Ihanaa, että veljelläsi on tuollainen sisko ja myös hänen lankonsa vaikuttaa mukavalta. Terveisiä teille kaikille ja rapsutuksia koiranturrukalle,

    • Miia

      Voi Tiina! Sun sydän on täynnä kultaa! <3 En voinut uskoa, kun luin tämän. Bertalle lähtee tuhansia rapsutuksia ja olet ollut mun mielessä paljon tänään, vaikka ei tunnetakaan. 🙂 Huomasin, että mekkoa on jo huudettu ja kiljahdin ilosta. Se tarkoittaa, että rahaa menee ainakin pieni summa Kehitysvammaliitolle. <3

      • Tiina

        Kiitos kauniista sanoistasi. Minä tein vain sen, mikä tuntuu oikealta. Onnea ja voimia tuleviin opiskeluihisi. Asioilla on aina tapana järjestyä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram