Viikonloppu Helsingissä

21.04.2015

Nyt pääsemmekin arkipostauksen pariin, koska päätimme jäädä kotiin pitkäksi viikonlopuksi Euroopan reissun sijaan. Tai no ei sentään ihan tavallista arkea, koska töissä ei pitänyt käydä. Neljään päivään mahtui kaikkea todella kivaa ja tässä insta-kuvin (vaikka kaikki eivät sinne asti päätyneetkään) meidän viikonloppua.

Helsinki viikonloppu

  • Me molemmat pidetään shoppailusta, joten yhtenä päivänä päätimme suunnata kaupungille. Ollille löytyi hauska Havaiji-tyylinen college-paita ja farkkushortsit kesän reissuja varten Espritistä.
  • Kävimme syömässä Hard Rock Cafessa, koska juuri sillä hetkellä emme keksineet mitään parempaa. Itselläni ei ole kovin hyviä kokemuksia tästä paikasta. Ruoka on ollut usein pettymys, mutta palvelu on aina ollut todella hyvää. Tällä kertaa kuitenkin fajitakset olivat herkullisia ja jopa niin hyviä, että jatkossa suuntaan tänne, jos tekee mieli texmex-ruokaa. Tuo taisi tosin olla yksi harva texmex-ruoka heidän listallaan. Ollin Instan puolella taitaa olla kuva tuosta illallisesta (Ollin insta).
  • Syöminkien jälkeen suuntasimme Groteskin cocktail baariin drinksuille. Tämä paikka oli todellinen yllätys. Drinksut olivat ammattitaidolla tehdyt ja paikka oli viihtyisä ja tunnelmallinen. Luulin Groteskin olevan hienosto paikka, johon pitää olla viimeisen päälle pukeutunut. Olin niin väärässä. Paikka oli enemmänkin jotain hienon paikan ja hipsteripaikan välimaastosta. Ehdottomasti uusi suosikkini.
  • Shoppaillessa törmäsimme suklaatiskiin. Ou nou! Ollia viedään!

Helsinki viikonloppu

  • Kokeilimme myös uutta brunssipaikkaa Malmin lentokentällä. Gate 1 tarjoaa perus aamiaista ja se on enemmänkin perheiden suosima. Maisemat ovat hienot, koska ravintolan ikkunoista voi katsella pienlentokoneiden nousuja ja laskuja. Brunssi maksaa ainoastaan 10 euroa.
  • Suuntasimme myös Vantaan Flamingo Spa:han lillumaan ja tietenkin maanantai päivällä, koska silloin siellä on rauhallista. City deal -kortilla saa sisäänpääsyn 29 euron hintaan kahdelle – muutenhan se on tuplahinta. Ja hei, Flamingo on aina hyvä idea. Laskimme liukumäkiä, pelasimme vesilentistä sekä rentouduimme spa:n puolella.

Helsinki viikonloppu

  • Viikonloppuna päätin viettää myös tyttöjen iltaa, koska olen hengaillut tuon komean uroon kanssa niin paljon. Tekipäs hyvää juoruta sydämen kyllyydestä ja syödä kunnon herkkuähkyt.
  • Otsikko on hieman harhaanjohtava. Nimittäin matkasimme myös Lahteen viikonlopun aikana siskoni ja hänen miehensä luo. Pojat katsoivat formulaa ja minä toimin siskoni apurina keittiössä. Siskoni onkin maailman paras kokki. Jos tuollaista ruokaa saisi ravintolassa, niin en muualle rahaani kantaisikaan. Illan menu sisälsi pitkään haudutettua uunikanaa, herkkusalaattia soijajugurtti-aurinkokuivattutomaattisoosin kera. Jälkkäriksi gluteenitonta juustokakkua. Nams!
  • Nana_

    Molkka

    Ootte kyllä niin suloinen pari ja kiitos mielenkiintoisesta blogista!! 🙂
    Täytyy vinkata että jos oikeasti hyvää Texmex-ruokaa haluatte niin Santa fe (Aleksanterinkatu 15) on oikea paikka! 😉 Käyty monet kerrat ulkomailla Hard rock cafessa niin ruoka on kyllä ollu ihan eri luokkaa kun mitä täällä Helsingissä, ainakin meidän poppoolle joka kerta ollu suuri pettymys!!

    • Miia

      Kiitos Nana! 🙂

      Tuo on niin totta, että ulkomailla (varsinkin jenkeissä) Hard Rock cafe on ollut todella hyvä. Itse olen ollut vähän pettynyt Helsingin Santa Fe:hen. Lahden vastaava on yleensä ollut hyvä. 🙂 Pitää ehkä kokeilla uudelleen.

  • sippa

    Niinpä, kivaa lomailemista voi toki viettää kotimaassakin, ainakin jos asuu Helsingissä!
    Minä lomailen toivottavasti (Norwegianin lento:)) ensi viikon Mallorcalla, niin kovasti odotan päästä lämpimään!!!

    • Miia

      Oooh! Ihanaa matkaa Sippa! Siellä onkin varmaan jo ihana lämmintä! Mallorca on yllättävän kiva paikka ja varsinkin nyt, kun lomakausi ei ole vielä täydessä pöhinässä. 🙂

  • lena / london and beyond

    Olet ihan oikeassa tuossa, että kotona on joskus vaan niin mukava olla. Viime ajat ovat olleen melkoista hulabaloota myös täällä (tosin vapaaehtoisestihan sitä reissataan) joten on ihana nauttia uudesta kodista täällä Lontoossa ja olla vaan. 🙂

    Meen niin Malmille brunssille kun seuraavan kerran olen maisemissa, ilmailuintoilija kiittää. 🙂

    • Miia

      Onnea uuteen kotiin Lena! 🙂 Kotona on välillä niin ihana möllötellä ja tutkiskella lähialueita.

  • Kristiina

    Itselläni vierähti vkonloppu rakkaan lapsenlapseni kanssa täällä Joensuussa. He asuvat Kuopiossa, ei ihan joka viikko nähdä. Vappuviikonloppuna muuttavat Keravalle, joten vieläkin kauemmas. Nauttikaa toistenne seurasta 🙂

    • Miia

      Heippa Kristiina! Ihanaa kun saitte laatuaikaa yhdessä. Harmi, kun muuttavat vielä kauemmas. :/ Aurinkoista kevättä sinulle!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram