Toukokuun jänniä juttuja

30.04.2015

Kesä tulee ja tämä tyttö pukeutuu mustaan? Khyllä! Tavispukeutujan on helppo vannoa mustan, harmaan, beigen ja valkoisen sävyihin, koska näitä on niin superiisiä yhdistellä. Nämä kuvat on otettu samana päivänä kuin edelliset asut ja ovat siis periaatteessa testikuvia. Odotan jo innolla, että pääsen esittelemään teille sen takin, jonka Olli minulle osti. Olen saanut siitä jo paljon kehuja – niin ihana se on. Lisäksi ostin juuri Hennesistä (kröhöm mustan) maximekon, joka on aivan super klassinen ja naisellinen. Ainut, että mustia vaatteita on todella vaikea kuvata, mutta yritetään. Lupaan, että asukuvien puolella on tulossa muutakin kuin mustaa.

Miia Ezen arkiasu

Blogiini on tulossa niin monta jännää yhteistyötä, että en malta niitä teille jakaa. Rehellisyyden nimissä kuitenkin en aio teille esitellä mitään mistä en oikeasti itse pidä ja siis karsintaa on tehty rajulla kädellä. En kuitenkaan halua, että blogistani tulee mikään mainosbanneri ja ette varmaan tekään. Toivon, että intoni blogin tekemiseen välittyy sinne asti.

Olemme lähdössä viikonlopuksi Lappeenrantaan lomailemaan ja odotan tätä innolla. Luvassa on Vappu-brunssia Ollin opiskelijakavereiden kanssa, kylpylää, vyöhyketerapiaa (jota oon aina halunnut kokeilla) ja (iik!) tankotanssia! Ollikin on lupautunut mukaan! Kuulostaa siis hienolta paikalta tuo Lappeenranta.

Arkiasu Miikkulaisen

Jakku H&M // Paita Vila // Farkut Calvin Klein // Kengät H&M // Laukku Isaac Mizrahi 

  • -

    Niin tyylikkäät kuvat, asu ja kaikki! Mäkin olin tänään ekaa kertaa tankotanssimassa, oli superkivaa, rankkaa ja vaikeaa!
    Mukavaa vappua 🙂

    • Miia

      Heippa! Kiitos paljon. 🙂 Joo, mä oon kerran kokeillut tankotanssia ja niin vannotin etten mee enää ikinä, kun se oli niin hankalaa. Noh, tässä sitä taas mennään. 😀

  • pampula

    Tervetuloa lprn =) käykää ihmeessä myos torilla lihiksillä! kesällä kannattaa tulla tänne myos,sillä silloin vasta kaupunki antaa parastaan! loistavaa vappua!

    • Miia

      Kiitos! 🙂 Kiitti vinkistä – katsotaan jos sunnuntaina kerkeis. Kivaa vappua myös sinne. 🙂

  • M

    Oii terveyuloa tänne meille lappeenrantaan! 🙂 ja oikeen hyvää vappua molemmille:)

    • Miia

      Kiitos “M”! 🙂 Hyvää vappua myös sulle!

  • Amanda

    Hei Miia! Lappeenrannasta kotoisin olevana voisin vinkata ravintolan valinnassa, jos ette sitä ole vielä tehneet: ravintola Wolkoff! Täysin eri kastissa muiden suurimmaksi osaksi ketjuravintoloiden kirjoa. (Okei, on toki muitakin, mutta täällä ei pety, ruokalista vaihtuu useamman kerran vuoteen sesongin ainesten mukaan, kokit suhtautuvat ruokaan intohimolla ja paikka on superlaadukas.) Mikäli ei tällä reissulla, niin suosittelen sitten käväisemään joku toinen kerta. Aperitiiveja saa Wolkoffin viinikellarista tai muista kuppiloista muutaman kymmenen metrin päästä. Oikein mukavaa Lpr:n reissua teille ihanille! 🙂

    • Miia

      Kiitos Amanda! Mahtavaa! Enpä ole edes kerennyt katselemaan ravintolatarjontaa. Kiitos tuhannesti vinkistä. 🙂

  • Tuija

    Tervetuloa Lappeenrantaan! Kauppakeskus Kristiinan avajaiset olisi ollut ensi viikolla 🙂 kesällä ihana paikka on hiekkalinna ja tietty satama! Hauskaa reissua!

    • Miia

      Kiitos Tuija! 🙂 Innolla odotan Lappeenrannan reissua.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram