Miia Johansson

Toivepostaus: Meikkipelastukseni TOP 5

Meikkipelastukseni

Aloitan tämän niin tutulla kliseellä: “Kauneus lähtee sisältä päin.” Tällä kertaa tarkoitan sisäistä ravitsemusta. Iho tarvitsee ravintoa niin proteiinin, veden, vitamiinien ja hivenaineiden muodossa – unohtamatta kuituja. Itse olen käyttänyt jo yli kymmenen vuotta Herbalife-merkkisiä huippuravitsemustuotteita, joita saa vain itsenäisiltä jälleenmyyjiltä. Tuotteissa on omalla kohdallani avain hyvään oloon, hyvään ihoon ja tietenkin normimitoissa pysymiseen. Liikunnastahan en niin kovasti pidä, joten laiskoina kausina on ruokavalio vieläkin suuremmassa roolissa.

Mielestäni tärkein meikkipohja on siis ravitsemus ja sitä kautta hyvä iho. Hyvään ihoon tarvitsee lisäksi hyvät ihonhoitotuotteet ja siksi ykköseksi meikkipelastuslistalleni pääsee Avènen skin recovery cream.

  1. Avène skin recovery cream. Kärsin varsinkin talvisin atooppisesta ihosta, joka kummittelee otsalla ja silmien ympärillä. Tämän käsittämättömän voiteen avulla olen päässyt eroon ihottumasta yhdessä Avènen silmänympärysvoiteen kanssa (soothing eye countour creme). Jo heti ensimmäisellä käyttökerralla kuiva iho suorastaan kuoriutui pois. Käytän tätä säännöllisesti yövoiteena. Mielestäni voide on hieman hintava (noin 28 euroa), mutta sen tehosta kyllä suostun maksamaan.
  2. L’oréal Nude Magic. Ohoi kaikki punoittavat naamat! En ole käyttänyt mitään meikkivoiteita koskaan kunnes törmäsin tähän. Meikkivoide on ihanan kevyt ja peittää punoituksen loistavasti. Olen mykistynyt. Tosin voide on hitusen liian ruskea talvi-iholle, mutta pienen päivetyksen jälkeen ei parempaa meikkivoidetta tuskin ole.
  3. Chanel soft touch eyeshadow (52 beige). Okei, tämä on ehkä meikkaajien mielestä todellinen amatööritapa käyttää meikkiä. Mielestäni tämä toimii huikean hyvin kulmaluulla, silmien alla ja muutenkin luomiin. Kirkastaa ilmettä ja häivyttää tummia silmänalusia. Kerran lisäilin tätä työpäivän lomassa ja kun tulin vessasta kollegani sanoi, että näytän siltä kuin olisin käynyt vetämässä kunnon päikkärit – ilme oli kirkas ja freesi. Varo kuitenkin panda-silmiä ja lisää tuotetta kohtuudella. Väri on nappi tällaiselle haalealle perus suomalaiselle iholle.
  4. Isadora eyeshadow palette 50 matte chocolates. Isadoran luomiväreissä on paljon pigmenttiä ja ne pysyvät hyvin. Tässä yhdistyvät mattaluomivärit täydellisiin ruskeisiin sävyihin ja sopivat hyvin siniselle silmälle. Varsinkin keskimmäinen väri – muy bueno! Ostin jenkeissä ollessani monessa blogissa hehkutetun Urban Decayn NAKED 2 meikkipaletin, mutta ei kyllä vedä vertoja ihan Suomesta ostettuun Isadoraan.
  5. Inglot poskipuna. Tässä tuorein meikkituttavuuteni, jonka kollegani esitteli minulle. Kerrankin poskipuna, joka pysyy. Väri on myös merkin valikoimasta kylmin ja lähes fuksia, johon ihastuin tässä poskipunassa. Aionkin tutustua lisää tähän meikkimerkkiin.

Onko teillä jotain suosikkimerkkejä tai meikkitaikoja?

EXTRAVINKKI

Olen etsinyt täydellistä huulipunaa ja vihdoin sen löysin yhden meikkaajan vinkkaamana. Harmi vaan, että perus huulipunat kuivattavat huuleni korpuksi. Tämä YSL rouge pur couture nro 52 on täydellinen hieman “korallihtava” puna.

Täydellinen puna YSL

Tilaa
Notify of
guest

35 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Henna
Henna
9 years ago

Itsekin käytän välillä Avenen tuotteita, etenkin talvella, kun ärsyttävä couperosa näyttää kyntensä. Hinta tosin aina kauhistuttaa, ja siksi olenkin alkanut tilata apteekkituotteita Saksasta. Tuotteet on yleensä puolet halvempia, ja ne saa vielä kotiin kannettuna 🙂 Kannattaa ensi kerralla tsekata täältä: https://www.apo-rot.de/

laura
laura
9 years ago

Hei! Käytätkö mitään puuteria meikkivoiteen päällä? Vai pysyykö iho “mattaisena” ilman sitä?

Johanna
Johanna
9 years ago

Itseäni kiinnostaisi myös nuo Herbalife tuotteet. Mitä tuotteita niistä itse käytät? Paljon on tullut blogiasi lueskeltua. Sinulla on kyllä mahtava blogi, täynnä elämän iloa

outi
9 years ago

Mahtava lukea tällaisista vinkeistä! 🙂 oli myös mukava löytää blogisi. Tykkäsin sun ja Ollin tyylistä tosi paljon ensitreffit alttarilla sarjassa. Alusta asti toivoin, että jäisitte pariksi. Ja onneksi niin on käynyt. 😉

Titi
Titi
9 years ago

Näytät niin suloiselta uudessa huulipunassa! Fresh as a rose bud!

Salla
Salla
9 years ago

Hyviä vinkkejä kiitos. Tohon kuiviin huuliin voisin suositella apteekista löytyvää Bevita R voidetta, aivan mahtava. Itse olen käyttänyt vain ja ainoastaan sitä jo pari vuotta ja huulet pysyneet rohtumattomina. Läpinäkyvä koostumus eli ei jätä valkoisia rasva läikkiä huuliin ja todella riittoisa.

Julia
Julia
9 years ago

Moi! Ekana sanon, että ihana blogi!! 🙂 toiseksi niin olisin kiinnostunut, että mitä herbalifen tuotteita käytät? 🙂

Tuija
9 years ago

Kaunis meikki! Onko sulla ripsipidennykset?:)

Bea
Bea
9 years ago

Moikka 🙂 Luin tuolta alempaa postauksestasi että olet soittanut Lahden Konservatoriossa poikkihuilua! niin minäkin, soitin 11 vuotta! Kuka siul oli opettajana?? 🙂

Bea

Kristina
Kristina
9 years ago

Aah, Terhi Risberg! On opettanut myös mun tyttärelle huilun soittoa. Rainer on hänen miehensä ja opettajana konsalla myös!
Meikeistä vielä sen verran, että mulla on Inglotin luomivärejä. Ihan parhaita, harmi vaan kun Inglotin myymälä lopetti täällä Lahdessa. Muuten mulla ei oikeastaan ole mitään luottojuttua. Tykkään vaihdella ja kokeilla aina uutta. Luomiväreinä toki ne Inglotit just joka päivä. Ihon hoidossa pääsen aika helpolla; mulla on perushyvä iho, Lumenen perusputsareilla ja c-vitamiinivoiteella olen pärjännyt. Herbalife-tuotteita käytin joskus vuosia sitten. Olivat hyviä, mutta hui miten kalliita!.

Jenna
Jenna
9 years ago

Moikka! Millä tavalla tuo meikkivoide peittää punoitusta, kuinka tehokkaasti? Itelläni on myös punapigmenttiä niin ihossa kuin hiuksissa, ja hiuksissa sen vielä kestän, mutta punainen naama hiukan ärsyttää 😀 peittääkö voide punastumista, vai pelkkää punaisuutta? 🙂

Heli
Heli
9 years ago
Reply to  Miia

Hei!
Käytän myös juuri samaa CC-meikkivoidetta, taipumusta punasteluun kun on :). Luin jostain meikkiblogista, että CC-voiteen tummuusastetta voit itse säädellä. Homma toimii niin, että koska voide sisältää värikapseleita jotka hajoavat vasta iholla, voi sävyä säädellä säätelemällä sitä, miten paljon värikapseleita hajoaa. Eli jos voidetta hieroo voimakkaasti iholle (sormin), värikapseleita hajoaa paljon ja väristä tulee tumma. Jos taas voiteen levittää vain kevyesti painamalla, värikapseleita ei hajoa yhtä paljon ja sävy pysyy vaaleampana. Olen itse vaalea ihoinen niin käytän värin levittämiseen meikkisientä, ihan vain taputtelen. Ero on nimittäin huomattava 🙂

LilyLolo
LilyLolo
9 years ago

Avenen tuotteet ovat yllättävän hyviä! 🙂 Kivoja juttuja blogissasi ja hyviä vinkkejä. Itse olen vannoutunut LilyLolon ja Urban Decayn kuluttaja herkän ihoni takia; toinen on eettinen periaate kuluttajana, en osta “marketti kosmetiikkaa” ,vain ja ainoastaan eläinkokeista vapaita merkkejä. Vitamiinipommeista suosikkeihin lukeutuvat mm. kotimaiset Puhdistamon tuotteet, ihana hamppuöljy, laadukas monivitamiinilisä ja kasvispainotteinen sisältö, niin kuin totesitkin. Lisäksi liikunnasta saatu hikoilu on ainakin muuttanut ihoni parempaan, kun kuonat ulkoistuvat. 😀 Ihanaa kevättä teille hubbyn kanssa! 🙂

P.s. Tuohon ihon punaisuuteen on olemassa Sokokselta saatavaa vihreää värivoidetta (Nro7), mutta itselle koostumus oli turhan öljyinen, mutta tuote on loistava pika-apuun rapu-ihoisille.

Punaisuuden ja epäpuhtauden olen pitänyt kurissa Roche Posay Effeclar-tuotteilla, mahdollisimman vähäisellä ihon tukkimisella, nesteen juonnilla ja suolakuorinnalla (teen itse kuorinta-aineen; ruususuolaa, hamppuöljyä, sitruunaa), sekä yksi vakioksi muodostunut tuote Savinaamio saunan yhteydessä.

Annelii
Annelii
9 years ago

Miten meikkaat kulmasi? Onko sinulla luonnostaan ns.hyvät jatuuheat kulmat?

Satu
Satu
9 years ago

Itse käytän Mary Kayn ihonhoitotuotteita ja meikkejä. Iho on pysynyt hyvänä jo yli viiden vuoden ajan. Reilu puoli vuotta olen toiminut myös Mary Kayn itsenäisenä ihonhoitokonsulttina. Käyttämieni tuotteiden lisäksi olen saanut valtavasti tietoa ja kokemusta eri ihotyypeistä. Olen ihan hurahtanut ihoa helliviin kosteusnaamioihin ja kuorintoihin. Hyvä iho on ruokavalion ja iholleen sopivien tuotteiden summa :).

V
V
9 years ago

Pari viikkoa sit lähin Jenkkeihin ja yls vuorokaus kului välilaskun jälkeen Islannissa. Blue Lagoon tuli koettua (ei siellä järettömän kaua tullu lilluttua, kun iho alkoi jonkin ajan kuluttua kutisemaan voimakkaasta luonnonsavinaamiosta) suosittelen siis maltillista käyttöä sen suhteen, jos iho on yhtään herkempi. Reykjavikin keskustain sai näppärästi käveltyä aamupäivän aikana. Kätevää siis yhdistää nopeasti Jenkkireissun yhteyteen. Islannissa kaikki kuljetukset bussiyhtiön, Lagoonin, hotellin ja kuljettajien kesken toimi kuin juokseva öljy. Niin saumatonta se oli. Kehuja maalle täytyy vielä antaa lähes jokapaikassa olleesta nettiyhteydestä. Busseissakin oli hotspot käytössä. Mukavaa lomaa teille, reissusuunnitelmat kuulostaa hyvin monipuolisilta ja upeilta! 🙂

V
V
9 years ago
Reply to  Miia

On kyllä erittäin hyvä businessrako! Hieno tapa samalla saada pieni pala Islantia 🙂 sinnekkään reissut ei ole välttämättä niin halpoja.

Katri M
8 years ago

Moikka Miia,

Vieläkö käytät tuota Nude Magicia vai oletko löytänyt vieläkin paremman? En siis ole itse vielä testannut, mutta etsin peittävää mutta kevyttä meikkivoidetta todella punoittavalle iholle. Melkein itku pääsee, kun aamulla meikatessa iho on tasainen mutta jo iltapäivällä kaikki puna paistaa läpi! 🙁