Meidän lempparibrunssi

10.04.2015

Puss

Sunnuntaipäivät ovat ihania köllöttelypäiviä ja brunssi-ähky sopii silloin täydellisesti kuvaan. Jos meidän pikku perhe haluaa jotain muuta kuin perinteisen aamupalabrunssin, niin suuntaamme lempparipaikkaamme Sandroon Helsingin Kallioon.

Muistathan varata pöydän muutama viikko etukäteen, koska paikka on supersuosittu. Suosittelen tätä myös ulkopaikkakuntalaisille, koska täällä saa hieman tuntua Kallion urbaanista elämästä. Lisää sitä tunnelmaa voi hakea vaikka viikonloppuyönä Hesarilta kaikista (kröhöm) söpöistä pikkupubeista. Kallio on todellinen yö ja päivä sanojen kahdessa eri merkityksessä.

Jos puhutaan öisen ajan nestemäisestä dieetistä, Kallio on edullinen. Tämä kyseinen brunssi on kuitenkin hieman arvokkaampi (26,90€), mutta mielestäni koko summansa arvoinen.

Sandron jälkiruokapöytä Sandron brunssi

Sandron brunssi Sandron brunssi Me söpikset!

  • Satu

    Hah, hah, ootte super pari.

  • Pia

    Oi, mitä herkkuja! Aurinkoista viikonloppua!

    • Miia

      Samoin sulle Pia – aurinkoa viikonloppuusi! 🙂

  • Tuija

    Wau, onko kyllä ihanan näköistä ruokaa 🙂 tuollahan söis ittensä ihan ähkyyn 😀

    • Miia

      Ihan huippupaikka ja kattaus on kaksi tuntia, joten aikaa on kyllä syödä ähkyt. 😉

  • Sinni

    Söpöliinit 🙂 Toivoisin vielä postausta Ensitreffeihin liittyen, esim. kuvia tuolta viiden viikon tutustumisajalta, ja tietoa säännöistä, saitteko esim. käyttää sormuksia sinä aikana kun ohjelma tuli ulos telkkarista, ja saitteko miten vapaasti näyttäytyä yhdessä kaupungilla jne.? Ja olitteko miten yllättyneitä kun iltapäivälehdet paljastivat lopputuloksen jo etukäteen? Niin, ja tapasitteko te parit niitä asiasntuntijoita useammin kuin mitä ohjelmassa annettiin ymmärtää, ja kuvattiinko kaikki jutustelut asaintunijoiden kanssa vai oliko kamerat suljettuina välillä?

    • Miia

      Heippa Sinni! Harmikseni minulla ei ole kuin muutama hassu kuva tuolta ajalta. Saimme elää ihan normaalia elämää koko kuvausten, sen jälkeisen ajan ja ajan kun ohjelma tuli ulos. Sormuksia sai käyttää ja kaupungilla sai näyttäytyä – niin kuin jotkut meidät olivatkin bonganneet.

      Niin kuin Maaret Kalliokin jossain haastattelussa sanoi, ennen “matchäystä” näimme asiantuntijoita ilman kameroita. Menimme asiantuntijoiden kanssa todella henkilökohtaisiinkin asioihin, jotta he oppisivat tuntemaan meidät hyvin ja lopputulos olisi mahdollisimman hyvä. Pareina näimme asiantuntijoita aina kameran kanssa.

      Mielestäni ei ollut reilua, että täydellä sydämellä tehdyn ohjelman lopputulos paljastettiin. Toivon ettei näin käy toisella tuotantokaudella.

      Ohjelma oli mieletön kokemus ja tutustuimme sen aikana aivan mielettömiin ihmisiin. Nyt on kuitenkin aika jatkaa eteenpäin ja toivoa suuren suuret tsempit seuraavan kauden pareille. 🙂

  • Annn

    Ootko aiemmin ollut Roomassa? Tai missä paikoissa Italiassa? Rakastuin ihan Roomaan, tosiaan viime viikolla sieltä palasin. Mun blogissa on jo juttua ja kuviakin, eilen pistin.. tosin vasta huonolaatuisia kamerakuvia;D Haluun niin Italiaan takasin.. Himottas Venetsia, Gardajärvi..ja etenkin toi Amalfin rannikko! Oispa matkaseuraa vaan:D

    • Miia

      Oon Roomassa käynyt juu kaksi kertaa ja onhan se hieno paikka – tosin paikoittain liian täynnä turisteja. Suosittelen Sisiliaa ja Gardajärveä vältellen heinä-elokuun aikaa. Lisäksi Pohjois-Italiassa on helppo matkustaa junalla ja käydä ihanissa kaupungeissa, kuten Verona, Venetsia, Brescia, Desenzano ja kaikki “samalla linjalla”. Olin töissä Garda-järvellä yhden kesän, joten se on ihan erityinen paikka minulle. Bergamossa taas kävin lentoemäntä kurssini. Italia on vaan niin mun Eupoopan suosikki.

      Nyt vaan sinäkin seuraavaa reissua suunnittelemaan ja yksinkin on tosi jees reissata. Etkö ollut yksin Roomassa? Muistanko oikein?

  • Annn

    Oij, kiitos vinkeistä.. Mietinkin että esim.Verona ja Venetsi alähekkäin.. Voisi sitten samalla reissulla käydä useammassa paikassa:) Ajankohtaa reissulle en vielä tiedä.. Kesäloma sattuu justiin heinäkuulle, että minnepäin sitä sit silloin maailmaa menis käymään :O 😀 Kun kaikki muutkin lomailee.

    Joo olin yksin Roomassa. Ihan hyvin meni. Sattui just ekoille päiville vesisadetta.. Onneks sentää parin apäivänä paisto aurinko. Näin yhden tuttavapariskunnan siellä Suomesta, yllätys ja käytiin terassilla ym. Mutta ihan hauskaa yksinkin reissata, puolensa:) Ootko sä aiemmin tehnyt paljon matkoja yksin? Vai tykkäät mielummin et on seuraa?

    • Miia

      Mä oon reissannu aika paljon yksin ja onhan se vähän outoa lähteä illalliselle yksinään.. ööm.. “Table for one!” Mutta usein olen kyllä onnistunut saamaan uusia kivajo tuttavuuksia – varsinkin lomakohteissa. Kaupunkilomilla se on astetta haastavempaa. Kyllähän sitä reissuun lähtee mielummin jonkun seurassa. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram