Miia Johansson

Harmaa villitys

Harmaat hiuksetKuvat: Pinterest

Varmasti monella on näin kevään tullen tarve johonkin muutokseen. On se sitten niinkin pinnallisissa asioissa kuin hiukset. Tuntuu, että itse en ole koskaan tyytyväinen omiin hiuksiini vaikka loppujen lopuksi pidän niistä silloin, kun ne ovat mahdollisimman luonnollisessa värissään. Silti sitä on pakko aina päästä kampaajan penkkiin istumaan.

Jo vähän aikaa on rapakon toisella puolella myllertänyt harmaa hiusvärivillitys. Itselleni ei ole koskaan mielestäni oikein sopinut kylmät sävyt. Olenkin huomannut sen, että punertavalle iholle ei välttämättä sovikaan kylmät värit. Itse olen löytänyt pienen meikkipelastuksen siihen, josta tulen kertomaan vielä blogissa. Nyt kun naamani ei enää loista punaisuuttaan voi hiuksiin laittaa myös harmempaa sävyä.

Olen huomannut, että naapureillamme ruotsalaisilla on paljon kellertävämpi iho kuin meillä ja heille sopii myös usein paremmin kylmät sävyt. Heidän ihana rusketus kesällä on kullan ruskea – meikäläinen on pinkki rapu, hmpf.

Mielestäni hiukset ovat oiva tapa näyttää omaa persoonaa. On se sitten vaikka todella lyhyt malli tai tällainen harmaa pää. Itse en työni vuoksi mennyt nyt ihan täysin harmaaseen, mutta hieman sinne päin. Mitäs mieltä olette tästä uudesta väristäni?

Harmaat hiukset

Tilaa
Notify of
guest

24 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Julia
Julia
9 years ago

Sopii tosi hyvin sulle! Ei yhtään liian kylmä. Tykkään itsekin kylmän/harmaan blondiväristä hiuksissa. Ja totta on että jopa tosi blondit ruotsalaiset ruskettuvat mielettömän hyvin, kadehdittavaa! Etenkin kun ovat muutenkin niin kauniita ja omaavat upeat piireet.

MillaMarjaana
MillaMarjaana
9 years ago

Siis aivan ihana! Usein noi harmaat on tosi epäluonnollisen näköisiä, mutta tolleen kun tyvi on (tai ainakin näyttää olevan) tummempi ja harmaa tulee liukuen, näyttää tosi hyvältä. Saisinpa omaan tummaan tukkaani tollasen värin… 🙂

Maria
Maria
9 years ago

Moi, mielestäni sopii sulle aivan todella hyvin! Tykkään myös enemmän kylmemmistä kuin lämpimistä sävyistä. Minulla olisi yksi postaustoive esittää, nimittäin jos voisit kirjoittaa lentopelosta tai oikeastaan jos löytyisi ideoita sen selätykseen. Lentopelkurina lukisin mielelläni ammatikseen lentävän vinkkejä asiaan. Itse lennän yleensä kerran pari vuodessa lomalle, mutta koskaan se ei ole helppoa ja aina saa jännittää ja säikkyä kaikista tärinöistä ja äänistä. Nyt on pian lähtö new yorkiin ja se on tuplasti pisin lento, mitä olen aiemmin lentänyt mikä vasta jännittääkin:D Olen kuitenkin yrittänyt ajatella, ettei pelko saa vaikuttaa siten, että jäisin vain suomen rajojen sisäpuolelle. Mutta kiitoskset ihanasta blogista, uusia postauksia on aina niin kivaa lueskella! Vaikutat tosi iloiselta ja ystävälliseltä fiksulta tyypiltä. Mukavaa pääsiäistä:)

Ansku
Ansku
9 years ago

Upea;) Missä käyt kampaajalla pitää heti kysyä?:D Vaikka itse vähän aikaa sitten kävin.. Mutta jos jatkossa. Miten muuten teet ja meikkaat sun kulmat? Ne on aina täydellisen huolitellut:)

sumppu
sumppu
9 years ago

koska tulee sun meikki tuotteet esittelyyn?

Eve
Eve
9 years ago

Todella hyvä! Samalla tosi luonnollinen mutta vähän rouhee 🙂 .

Annn
9 years ago

Hei, varasin pääsiäsielle matkan Roomaan. Oootko käynyt siellä? Onko sulla kertoa vinkkejä sinne?:) Yksin meinaisn mennä, jaiks.,

E-S
E-S
9 years ago

Sulle sopii kyllä hyvin tuo tukka, ja muillekin kuvissa näkyville naisille sopii hiusten harmahtavuus.

Mä oon niin “lobster face” että mun ei kannata ruveta kokeilemaan kylmiä värejä tukkaani. Oon huomannut jo kynsilakoissa sen sitä että harmaa kynsillä näyttää aika aneemiseltä meikäläisellä… Punaruskeat ja lämpimänvaaleat sävyt on mun juttu. 🙂

E-S
E-S
9 years ago
Reply to  E-S

Paitsi että oon kyllä joskus haaveillut sellaisista My Little Pony tyylisistä pastellisen vaaleanpunaisista hiuksista, mutta pahoin pelkään että ne ei näyttäs hyvältä tätä ihoa vasten…

Tuija
9 years ago

Siis minkä väriset sun omat hiukset on? 🙂 Kun tummatukkasille aika raskasta noi vaalennukset, vaikka niin ihana ois omaankin saada kylmempää sävyä !!

Pauliina
Pauliina
9 years ago

Itse kalkkilaivan kapteenina (ja vähän punakkana silti) tajusin jossain vaiheessa, että ei tummanruskea eli lähes musta oikein sovikaan niin hyvin. Tavallaan hauska kontrasti, mutta… Sitä paitsi siitä on vihoviimeistä päästä eroon. Lämpimätkään sävyt ei ole oma juttu, joten tässä välimaastossa taiteillessa. Tosin juuri viimeksi puhuin kampaajan kanssa, että usein eri kerroilla tulee aina vähän eri sävyjä kuitenkin, vaikka periaatteessa mentäisiin samalla kaavalla. Lisäksi omista kuvista on vaikeata tietää, miltä mikäkin sävy on tarkalleen lopulta näyttänyt, kun valot vaikuttavat niin paljon (jos siis yrittää vertailla, että tuolloin oli hyvä ja tuolloin vähän vähemmän hyvä).

Punakkuuspoistovinkkiä jään odottelemaan mielenkiinnolla. 🙂

Emmi
Emmi
9 years ago

Hei, pystyisiköhän sun blogia lisäämään blogloviniin? Olisi helpompi seurailla 🙂