Yksi muisto viime kesältä

28.03.2015

Mun muru

Terkut sängyn pohjalta! Olin suunnitellut, että kirjoittelen tänään työreissulta seuraavan toivepostauksen: TOP5 suosikkimatkakohdettani. Toisin kuitenkin kävi. Yö meni mahataudissa ja aamulla alkoi nousta kuume. Luulin, että vain jännitin niin paljon tämän viikonlopun Iltasanomien juttua, jossa oltiin ihanan Violan kanssa. Ei tainnut ihan olla näin. Tulin maitojunalla tai siis lentokoneella takaisin kotiin ja nyt kaverina on teekuppi ja lämmin karvapallo Bertta. Ajattelin nyt kuitenkin kirjoittaa jotain ja jättää hieman enemmän työtä vaativan postauksen myöhäisemmälle.

Useat ovat varmaan jo kuulleetkin, että Olli pyysi minut mukaan viime kesänä ystäviensä häihin. Harmi, että mitään parempia kuvia ei tullut otettua, mutta pakko päästä esittelemään kuinka komea bestman siellä oli.

Mun komea hubby

Mun Olli

Ja nyt sitten seuraavaan ensimmäisen maailman ongelmaan, joka tuli mieleeni näitä kuvia katsellessa.

Suomesta on mielestäni aivan järisyttävän vaikea löytää kivoja mekkoja. Ihan siis kaikkia mekkoja – arkeen ja juhlaan. Viime aikoina olen yrittänyt löytää maksimekkoja, mutta huonoin tuloksin. Olisiko ideoita?

Päätin ostaa tämän Morganin mekon Zalandosta yli kaksi vuotta sitten, koska pikkumustaa tarvitsee aina. Yllätyksekseni se toimi myös häissä, kun lisäsin siihen ison kukkasen. Lisäksi ennen häitä päätin investoida näihin Pura Lopezin korkkareihin ja se oli paras “tuhlaus” ikinä. Ajattomat ja supermukavat popot (oikeasti!), joita voi käyttää melkein minkä tahansa asun kanssa. Jälleen kerran panostan siis laatuun ja kuljen sitten niissä kunnes varpaat tulevat läpi.

  • K

    Moi Miia!

    Seurasin ensi treffit alttarilla ohjelmaa ja halusin vaan sanoa että oot ihan huippu symppis tyyppi! Ihanaa että teet asioita niin täydestä sydämestä. Mitä ihaninta kevättä sulle 🙂

    • Miia

      Heippa K! Et arvaa kuinka tuo lämmittää kuumeisen mieltä. 🙂 Ihanaa, että kaikki tuo on välittynyt sinne asti. Ihanaa kevättä myös sulle!

  • Tanni

    Totta! Juhlamekkoja on älyttömän vaikea löytää Helsingistä! Itse juoksin kymmenissä kaupoissa etsiessäni mekkoa kaverin häihin. Lopulta törmäsin Stockalla Karen Millenin mekkoihin, joista onkin tullut sen jälkeen suosikkeja! Karen Millenillä on myös oma liike olikohan se Mikonkadulla. Oli mukavaa kun Vegasin reissulla löytyi KM outlet, josta sai mekkoja 70 prosentin alennuksella 🙂 En tietysti tiedä, sopivatko vain tietylle vartalotyypille, mutta itse ainakin olen löytänyt sieltä joka tilaisuuteen jotain.

    • Miia

      Heips! Rupesin samoin tein googlettamaan Karen Milleniä ja tottahan tuo! Ihania juhlamekkoja! 🙂

  • Katja

    Kyllä se pikkumusta vaan toimii aina, todellinen luottovaate! Kaunis pari ootte 🙂 Kovasti paranemisia sinne!

    • Miia

      Kiitos! 🙂 Se on kyllä totta. Oon alkanu keräämään enemmänkin tällaisia luottovaatteita niin ei tule hutiostoksia. 🙂

  • AMA

    Moi Miia!
    Aivan mahtavaa lukea blogiasi. Olette suosikkiparini EAsta… Ihanaa että olette yhdessä! Olette niin söpöjä. <3 Vielä joskus haluaisin söpöstellä samallalailla kuten te, ainoa on että olen pettynyt miehen takia aika pahasti. Mutta aika haavat parantaa, koskaan ei voi tietää mistä se oikea tupsahtaa eteen. Hyvää kevättä teille! Olette ihania! <3

    AMA

    • Miia

      Niin kuin tiedät niin täällä on paljon samoja kokemuksia. 🙂 Ymmärrän hyvin. Vanhat jutut jättää haavat, mutta niistä voi päästä yli. Vaikka ihan ammatti-ihmisen kanssa juttelu voi auttaa todella paljon. Kyllä sullekin löytyy vielä se oma mies kenen kanssa söpöstellä.

  • o.t

    Helou,oli itelläkin pakko jättää kommentti kun olen tässä välillä seuraillut tätä blogia ja ensi treffit alttarilla ohjelmaa. Ihana nähdä nuin rentoja ja “tavallisia” ihmisiä ohjelmassa. (Ennakkoon ajattelin että saapa nähdä millasia tyyppejä siellä taas on) ja te ootte saanu joka kerta mut jotenki hyvälle tuulelle teidän positiivisella asenteella! Elämähän on tarkoitettu elettäväksi,mitä siis suremaan ja murehtimaan pieniä.kolhuja tulee aina,mutta yhdessä niistä on mukavempi ja helpompi selvitä! Onneksi löysitte toisenne,Onnea kovasti yhteiselle taipaleelle !!

    • Miia

      Onpa ihanaa, jos ollaan voitu vaikuttaa suhun noin positiivisesti. Tulee todella hyvä mieli. 🙂 Kaikkea ihanaa sulle!

    • Pauliina

      Minusta oli hauska nähdä, että vaikka Miia vaikutti/vaikutit vähän itseni kaltsiselta tarkalta “nipolta” ensi alkuun, niin et sanonut Ollille, että no ole nyt siinä, vaan huumorintajua löytyi. Tästä puhuin äitinikin kanssa. 🙂 Ja yhteiset harrastukset, kovin tärkeitä! Tai ehkä varsinkin se kiinnostus toisen juttuja kohtaan, vaikka samoihin ei aina lähtisikään itse mukaan. Mutta voi vaikka kokeilla kerran. 🙂

      • Miia

        Juu, myönnetään.. pieni tuittuhan täällä asuu. 😉

  • Tuija

    ihana pari:)

  • Heta

    Suomesta on ylipäätänsä vaikeaa löytää hoikalle vartalotyypille hyvännäköisiä juhlavaatteita. Itse bongasin Pinterestin kautta sellaisen sivuston kuin revolveclothing.com ja sieltä löytyy mielettömiä asuja niin juhlaan kuin arkeenkin 🙂 suosittelen kurkistamaan!

    • Miia

      Oih! Meenpäs heti tsekkaamaan, kun tässä saikutellessa on aikaa. Kiitos vinkistä! 🙂 Pinterestin uumenista löytyy kyllä vaikka mitä. 🙂

  • Milla

    Sä oot olemuksellasi tosi inspiroiva!

    • Miia

      Voi kiitos Milla! 🙂

  • Sinni

    Pikaista paranemista! Toivottavasti Olli hoivaa sua ja kuskaa kuumaa teetä sänkypotilaalle 🙂 Semmoista vielä kysyisin, että milloin olet ottanut tatuoinnit, ja onko niillä jotain erityistä taustaa? Se olkapäässä oleva kuvio tuo mieleeni Etelä-Amerikan maya-intiaaneihin liittyvät kuviot, onko siinä lähde omallesi vai mihin kuvio perustuu? Ja aiotko hankkia lisää tatuointeja?

    • Miia

      Kiitos Sinni! Nyt alkaa olo olla jo parempi. 🙂 Tatuoinnit olen ottanut joskus 19-vuotiaana ja isomman tatuoinnin joskus 26-vuotiaana. Olen aina pitänyt tribaalitatuoinneista ja en pidä sellaisista, missä lukee jotain tai mitkä tarkoittavat jotain. Itselläni oli ennen sellainen ja en jaksanut aina selitellä ihmisille mitä siinä lukee. Se tekstitatuionti on isomman tatuoinnin alla. En ole suunnitellut lisää, koska olen jopa miettinyt tatuointien poistoa. En tiennyt sen olevan edes mahdollista. 🙂

      • Pauliina

        Olet ensimmäinen tietämäni ihminen, joka harkitsee itseni tavoin tatuoinnin/tatuointien poistoa. Myönnän, olisi pitänyt nuorena harkita pidempään kuvaa ja paikkaa. Mutta odotan tekniikan kehittymistä ja ehkä sitten joskus, jos raaskii (monessakin mielessä).

        • Miia

          Täälläkin samoilla linjoilla ja kuitenkin pidän omia tatuointeja osana omaa persoonaa. Tämä tuli vaan mieleen, kun kuuulin, että täydellinen poisto on mahdollista laserilla.

  • Minna

    Munkin ehdoton suosikki matkakohde on Boracay, se on just sellanen täydellinen paratiisi! Ja nuo sun mainitsemat mango-shaket ai että <3 Nyt kun pääsis sinne valkoiselle hiekalle makoilemaan kylmä mangojuoma kädessä.. 🙂

    • Miia

      No äläpä! 😀 Siellä on juuri nyt aivan täydelliset kelit!

  • Laura

    Ihania kuvia reissuilta ja inspiraatiota kesän reissuille! 🙂 kaukokaipuu on kova 🙂

    • Miia

      Kiitos Laura! Kaukokaipuu on kyllä joo aina kova. Onneksi asutaan Suomessa ja meillä usealla on mahdollisuus täältä reissata vaikka mihin maailman ääriin.

  • Susanna

    Mun mielestä Espritin liikkeessä on välillä jopa liikaa valinnanvaraa. Ostettiin pari vuotta sitten mun “vauvalle” YO-juhliin mekkoa ja kun muualta ei löytynyt suunnattiin Espritiin ja jälleen kerran se liike ei tuottanut pettymystä. Sieltä löytyi itse asiassa useampikin mekko 😉 Niinpä tytärlapsi osti pikkumustan, sen YO-mekon, muuten vaan -kesämekon ja juhlamekon. Eikä hintakaan päätä huimannut.

    • Miia

      Heippa Susanna! Hilipasenpas siis Espritille kurkkimaan. Kiitos! 🙂

  • Pauliina

    Kengät on hienot! Mutta mites olisi Tiger of Swedenin mekot? Hieman ajattomampaa ja tyylikästä.

    Minä en voi sille mitään, mutta minusta se pilaa aina vähän mekon kuin mekon, jos rintsikoiden olkaimet vilkkuvat. Anteeksi. :-/ Yleistä se kyllä on, mutta olkaimettomat on kätevät.

    • Miia

      Heippa! Tuohan on hyvä idea! 🙂 Tuossa itsellänikin juuri olakimettomat päällä ja olen täysin samaa mieltä kanssasi. Jos kuvaa mietit, niin olalla vilkkuu Recebba Minkoffin minimac -laukku – ei rintsikan olkaimet. 😉

      • Pauliina

        Sori! Joo tosiaan näin harhoja.

  • Kalevi

    Terve Mia, toivottavasti.
    Seuraavalla kerralla kun käytte Kaliforniassa, käykää myös punapuumetsässä. Punapuita ei kasva muualla kuin Kaliforniassa San Fransiskon pohjoispuolella. Ne ovat valtavia.
    Terveiset Ollillekin.
    /Kallu

    • Miia

      Ehdottomasti. 🙂 Pitää varata hieman enemmän aikaa.

  • Anni

    Hei Miia,
    löysin blogisi ja ihanan tarinanne MeNaiset jutun kautta. Paljon onnea teille!
    Mistä tuo kukka on ostettu jonka lisäsit mekkoosi?

    Tsemppiä ja ihanaa kesää,
    Anni

    • Miia

      Kiitos Anni! 🙂 Kukka löytyi Tallinnasta yhdestä Viru-keskuksen korukaupasta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram