Ote päiväkirjastastani ennen häitä

09.01.2015

Haluan nyt tässä vaiheessa toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet lukijat. Teitä on melkoinen määrä. Yllätitte minut. Olen myös aivan innoissani hyvästä palautteesta ja mielenkiintoisista parisuhdekeskusteluista, joita ohjelma on tuonut mukanaan. Kiitos, kun annoitte ohjelmalle mahdollisuuden. Olinhan minä itsekin alkuunsa aivan täysin koko juttua vastaan. Odottakaahan vaan – nyt tässä vasta päästään vauhtiin. Ensi viikon jakso on aivan huikea!

Minun piti aloittaa päiväkirjan kirjoitus ennen häitä, jossa käyn läpi kaikkea tätä hulluutta. Kirjoittelut jäivät kuitenkin vain yhteen kirjoitukseen, jonka löysin tänään ja ajattelin jakaa sen teidän kanssanne. Tässäpä siis fiiliksiä puolitoista viikkoa ennen h-hetkeä. Pakko sanoa: “Vitsi oon kyllä ihan seko – positiivisesti!”

4.6.2014

On pitänyt jo monta päivää aloittaa tämän kirjoitus, mutta on pitänyt kiirettä. On ihan mukava kun töitäkin on ollut sen verran, että olen saanut ajatukseni pois tästä tällä hetkellä tuntuvasta hulluutuksesta. Sisällä käy hirmuinen myllerrys. Monta ajatusta välähtelee päässäni. On vaikea keskittyä. Menen ensi viikolla naimisiin! Mutta mähän olen sinkku!

En oikein tiedä mitä olen hölötellyt kameralle ensimmäisinä kuvauspäivinä. Kaikki on tapahtunut niin nopesti, etten oikein ole pysynyt mukana. Olen vain ajatellut tätä kokoajan mahtavana seikkailuna. Ja todella pidän sitä mahdollisena, että voin ehkä löytää kumppanini näin erikoisella tavalla. Olenhan muutenkin vähän oman tieni kulkija – rohkea seikkailija.

Tänään kuitenkin kaikki iski tajuntaan, kun allekirjoitin kaikki viralliset dokumentit. Varmasti asiaa pahensi lievä krapulointi eilisen illan polttareista. Pieni jännitys, vapina ja väsymys – ei hyvä yhdistelmä. Nyt jopa pelkään, että tämä jännitys kestää hääpäivään asti. Eihän tämän tytön keho pysty olemaan tällaisessa tilassa 11 päivää.

Nyt olen vasta alkanut ajattelemaan, että minkälainenkohan mies siellä on vastassa. Ulkonäkö ei sinänsä pelota, mutta pelkään että hän ei vain kiinnostu minusta. Tai oikeastaan pelkään, ettei hän kiinnostu minusta kunnolla vaan kaikki jää vain alkuihastukseen – jos siihenkään. Olenhan mukana tässä tositarkoituksella.

Ensitreffit alttarilla hääpukuJoku päivä haluan vielä sen ihanan pitsiunelman päälleni. Nyt minua neuvottiin valitsemaan siviilivihkimiseen sopiva asu.

  • Juuli

    Hauska, että löysin sun blogis ton “ensitreffit alttarilla” jakson jälkeen. Pakko laittaa kommenttia, ku nii paljo herätti ajatuksia.Itekki tässä sinkkuelämää vietän ja paljon on keskusteltu syksyn aikana kavereiden kans sinkkuudesta ja suurimmat väittelyt saatiin aikaan järjestetyistä avioliitoista 😀 Itellä pikkuhiljaa alko ajatus muuttumaan, että järjestetyt avioliitotki voi toimia. Nimenomaan siksi, että siinä ajatellaan just niitä yhteisiä arvoja yms. jotka pitemmän päälle kantaa sen huuman jälkeen. Sitte ku kuulin tästä ohjelmasta, nii oli pakko kattoa, liippas niin läheltä kaikkia kavereitten kans käymiä keskusteluja. Todella hyviä kommentteja asiantuntijoilta ekassa jaksossa. Ja täytyy sanoa, et en oo ikinä jääny nii koukkuun mihinkään sarjaan. En vaan meinaa millään malttaa oottaa seuraavaan jaksoon. Mulla tuli heti ekassa jaksossa vahva tunne, että sinä ja Olli ihastutte ja rakastutte nopeeta ja teistä tulee ihan mahtava pari. Esasta ja Violasta sellanen, et ehkä tulee, ehkä ei ja jos tulee, nii ainaki hitaasti. Ja Piasta ja Jussista, et niistä ei todellakaan tuu paria. Jännityksellä ootan, et kuin käy. Toki jossain kuvissa sulla vilahti vas. nimettömässä sormus ja sydämmestäni toivon, että teijän liitto on kestäny 😀

    • Miia

      Juuli kiitos paljon kommentista ja onpa ihanaa kuulla kuinka avarakatseisesti ajattelet elämästä ja annat uusille jutuille mahdollisuuden! 🙂 Nykyajan sinkut varmasti antavatkin mahdollisuuden uusille jutuille, koska ei todellakaan ole helppoa löytää sitä oikeaa. Ihmiset juurikin etsivät vain sitä elokuva-rakkautta tai huumaa – mitä sitten kun se loppuu, jos pohjalla ei ole mitään muuta? Ainakin itselläni oli tälläisessä lähestymistavassa sitoutuminen aivan eri tasoa ja en antanut pienten asioiden vaikuttaa.

      Kiva kuulla jos pidit ensimmäisestä jaksosta. Huh, veikkaan että tykkäät toisesta jaksosta vielä enemmän! Koko sarja on tehty niin täydellä sydämmellä koko tuotannon puolesta ja tietenkin meidän osallistujien. Se näkyy!

  • Sanna I Siveltimellä

    No wautsi! Että tälläinen ihana ylläri ;D Nyt selvisi blogihiljaisuus 😉
    Oli aivan pakko täältä Vietnamista käsin katsella hitaan nettiyhteyden kanssa tuo eka jakso. Ihanaa ihanaa!!! Innolla odotan uusia jaksoa ja kaikkea parasta sinulle ja tulevaisuudelle 🙂

    • Miia

      Kiitos ihana Sanna! 🙂 Mahtavaa loman jatkoa sinne!

  • Satu

    Täällä meinasi kuule silmät tippua kun minä joka en koskaan katso telkkaria satuin kavereilla mainosta vilkaisemaan. Siiä oli korvat kovilla kun hihkaisin “Mä tunnen ton!”. Tulipahan sekin ihme todistettua, että meillä kotona avattiin telkkari tiettyyn aikaan tietyn sarjan takia 😀

    Oikein paljon ihnanuutta ja onnea. Rohkea veto sanon minä, arvostan vahvasti moista rohkeutta.

    • Miia

      Kiitos Satu! Ihanaa kuulla positiivista palautetta! 🙂 Täällä jo jännätään tiistain jaksoa.

  • anapus

    OLitte super-söpöjä!! Kaikkea parasta onnea teille!!

  • JustJoo

    Hirvittävä muija on tämä Miia. Elämä on pelkkää shoppailua, markustelua ja edellisten dokumentointia. Blogikirjoitukset vilisevät kirjoitusvirheitä jotka kertovat omaa kieltään.

    Miesihanne on tullut selväksi, tämä Olli-rukka tuskin on sellainen, hänhän on vaalea ja suomalainen.

    Tatuoinnitkin ovat ihan hirveitä. Toivottavasti Olli hiffaa missä mennään.

    • Miia

      Heippa “Justjoo”! Ymmärrän fiiliksesi, kun näistä asioista ainoastaan bloggaan. 🙂 Siksi epäilenkin, että tunnet minua saati Ollia blogini perusteella. Kaikkea hyvää sinulle!

  • Micu

    Seuraan innolla sarjaa! Ja lähettelen myös tätä kautta sulle paljon tsemppiä, muru! xoxo

    • Miia

      Voi kiitos paljon muru! <3 Ja hei kaikki lukijat! Tsekatkaa Micun blogi.. aivan ihana!

  • V

    Täytyy sanoa, että teitä on aivan ihana seurata tosta ohjelmasta. Molemmat niin lämpimiä ihmisiä ja näkee, että synkkas jo alusta asti. Voisin seurata teidän onnea äärettömästi! Joskus on sit oma aikani<3 Onnea teille!

    Tunnelmointina
    Mikael Gabriel – Älä herätä mua unesta

    • Miia

      Voi kiitos “V”! 🙂 Ihana biisi muuten! Tässä sulle ohjelman tunnelmointiin muutama biisi, jotka kuullaan sarjassa. Ehkä julkaisen tulevaisuudessa kaikki ohjelman musiikit, joihin ihastuin samoin tein.

      Somewhere only we know – Lily Allen
      Better together – Jack Johnson

      • V

        Oi, tässähän ihan liikuttuu! Miten voikaan tulla toisen onnesta niin onnelliseksi 🙂 Laita ihmeessä biisilistaa tulemaan. Kaikkea hyvää sinulle!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram