I’ll be seeing you

27.01.2015

Pitkän harkinnan jälkeen ja tämän ihanan biisin siivittämänä olen päättänyt jättää blogini hetkeksi tauolle. Ihanaa kevään odotusta teille kaikille murusille ja nähdään maaliskuun puolella. Sillä välin voitte seurata minua Instagramissa nimellä miiaezen.

Kiitos vielä kerran positiivisuudesta, avarakatseisuudesta ja tuesta – olette mahtavia!

Auringonlasku, Coronado Island, San Diego, CA24.12.2014 Coronado Island, San Diego, CA

 

  • Eveliina

    Nouu!! Eikä!! Just kun löysin sun blogin ja jäin niin koukkuun. Mutta joka tapauksessa ihanaa kevään alkua 🙂

    http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

    • Miia

      Ihanaa kevättä sullekin ja palataan keväämmällä sitten tällä blogin puolella. 🙂

  • Marja

    Olen seurannut sarjaa ja kirjoittelua. Sarja on aika armoton mutta mahdollistaa katsojalle samaistumisen. Moni tuntuu löytävän sinusta omia piirteitä joita ei hyväksy itsessään ja ratkaisee ahdistuksen kirjoittamalla negatiivisia kommentteja sinusta. On hyvä pitää itsestä huolta niin tekee aikuinen. Viisas päätös pitää blogi-tauko. Kaikkea hyvää.

    • Miia

      Kiitos tuhannesti Marja!

  • Ullamaija Teutari

    Hei Miia.
    Löysin blogisi vasta ohjelman myötä. Ohjelman, joka mielestäni on aivan ihana ja valloittava niinkuin sinäkin : ) Oma elämäntilanne erilainen, naimisissa ja äiti, mutta silti tuntuu että ohjelmasta saa itsellekin niin paljon. Täytyy vain osata katsoa ja miettiä. Ja aidosti toivon, että onni löytyisi sinullekin. Kaikkea hyvää kevääseen toivottaa kollegasi Finskiltä : )

    • Miia

      Voi kiitos Ullamaija! 🙂 Onpa ihana saada kollegalta terveisiä.

  • Ullamaija

    Oli niin kiva lukea emojuttujasikin, niin paljon samanlaista meissä kollegoissa on kuten jossain kirjoititkin! Tämä oli muuten eka kommentointi blogeihin ikinä vaikka luenkin niitä paljon. Laitoin ihan reteesti koko nimenikin, tosin vahingossa : ) Mutta ei haittaa, seison sanojeni takana! Mutta nyt kutsuu työt.

    • Miia

      Ihania työreissuja sulle. 🙂 Itsekin lueskelen paljon blogeja ja harvoin jätän kommentteja, joten olipa ihana että juuri tähän kommentoit. 🙂

  • Aniis

    No voihan! Olen seuraillut tätä hyväntuulista ja kivaa blogiasi jo melko alusta saakka ja toki nyt ohjelman myötä kiinnosti vielä enemmän. Mutta varmaan ihan oikea ratkaisu tähän kohtaan pistää hetkeksi tämä hyllylle.

    Toivottavasti kaikki on ok, eikä ohjelmassa nähty ylianalysointisi ja himppasen liiallinen intosi mennä jo asioiden edelle pelästyttänyt sulhoa loppujen lopuksi sitten karkuun… Toisaalta sulle ehkä sopisikin vähän toisentyyppinen mies sitten kuitenkin… sussa kun on jotain pikkasen enemmän 🙂

    Jännityksellä jäämme odottelemaan mitä tuleman pitää – ohjelmassa ja aikanaan täällä blogissa. Ihanaa kevään odotusta!

    • Miia

      Kiitos paljon tuesta Aniis ja hyvää kevään osotusta myös sinulle. 🙂

  • Essi

    Voi Miia!

    Paljon tsemppiä ja jaksamisia sulle elämään ja arjen koitoksiin❤️ ohjelman myötä susta on saanut vallottavan ja upean naisen kuvan joka tietysti vahvistui kun blogisi löysin 🙂 oot niin aito ja ihana oma itsesi! paljon kaikkea hyvää sulle ja maaliskuuta odotellessa :)!

    • Miia

      Heippa Essi! Kiitos ihanaista sanoista. Näistä tulee niin hyvälle tuulelle. Sinne myös kaikkea hyvää. 🙂

  • anneli

    Hei:)
    Ohjelman myötä löysin blogisi. Olette kuin luodut toisillenne. Sanotaanko näin, että vastakohdat täydentävät toisiaan:)
    Toivottavasti liittonne kestää. Kannattaa jättää ihmisten ilkeät kommentit omaan arvoonsa.Mieluummin jätä lukematta, niin vältyt monelta mielipahalta. Itse tiedät parhaiten asioiden oikean laidan.
    Kaikkea hyvää elämääsi!

    • Miia

      Kiitos Anneli! 🙂

  • Marika

    Hei,
    Olen katsomosta kalunut läpi nuo tähän mennessä tulleet EA-ohjelmat, ja löysin sitten tännekin. Olen itse saman ikäinen kanssasi, kaksi lasta ja ihana mies, ja en voi ymmärtää miten joku mies ei ole kaapannut sinut jo kauan sittem. Olet fiksu, valloittava, naisellinen, kaunis, huomioonottava ja osaat hyvin pukea tunteesi ja tapahtumia sanoiksi. Toivon että Olli tajuaa mikä helmi hänelle on tarjottu, ja jos ei, että löydät ohjelman kautta jonkun miehen joka ymmärtää hyvän päälle ja pitää sinua kuin kukkaa kämmenellä. Kaikkea hyvää ja muista että vika ei ole sinussa.

    • Miia

      TUHANNET kiitokset kauniista sanoista! Kaikkea hyvää myös teidän perheelle. 🙂

  • Ella

    Mustakin olet aivan ihana ja aito ihminen, piirteet jotka välittyvät myös katsojalle. Ja mitä ihmettä nämä puheet liiallisesta analysoimisesta taikka “asioiden edelle menemisestä”?! En kyllä ymmärrä yhtään. Mikseivät aikuiset muka voisi puhua asioista suoraan niiden oikeilla nimillä. Ihmeellistä tämä suomi-kulttuurin kiertely ja kaartelu 😉 Jännityksellä jäämme siis odottamaan ymmärsikö Olli minkä helmen löysi ja toisaalta kohtasivatko kemiat, sehän loppupeleissä ratkaisee. Olet upea! Terkuin, Ella 🙂

    • Miia

      Olette kyllä kaikki niin ihania! Kiitos! 🙂 Niin, naimisiinhan sitä mentiin – voiko sen enempää mennä asioiden edelle. 😉 Hyvä kommentti Ella!

  • Ankku

    Tänään vasta kerkesin katsomaan ensitreffit alttarilla tiistaisen jakson. Sarjan myötä löysin tänne blogiisi ja on ollut kiva seurata ohjelmaa ja tätä blogia.
    En yleensä kommentoi blogeihin, mutta nyt tuntui siltä että tarvii sanoa jotain. 🙂
    Jaksossa kerroit kuinka olet menettänyt äitisi nuorena ja olet usein miettinyt, että olisitko tehnyt asiat toisin jos äiti eläisi. Samaistuin tuohon sinun ajatteluusi täysin, sillä olen itsekkin menettänyt äidin melkein samanikäisenä kuin sinä. Olen itsekkin usein miettinyt olisinko tässä ja tällaisessa elämäntilanteessa nyt jos äiti eläisi. Usein päädynkin ajattelemaan, että elämä olisi toisenlaista. Tässäkään elämässä ei tosin vikaa ole, vaikka monesti miettiinkin, että olisi kiva kertoa äidille jotain asioita.
    Pohdiskelusi asioista on mielestäni ihan normaalia ja realistista. 🙂
    Oikein aurinkoista kevättä sinulle. Jään odottamaan maaliskuuta ja uusia tekstejäsi tähän blogiin. Kiva on ollut lukea myös vanhempia kirjoituksiasi.

    • Miia

      Heippa Ankku! Kiitos paljon. Niin monet ovat varmaan ymmärtäneet pohdiskeluni väärin. Mietinhän vain kokoajan, että onko toinen kiinnostunut vai ei. En siitä, että toisen pitäisi tietää onko ihastunut, rakastunut vai olenko hänen loppuelämän kumppani.

      Onpa kiva kuulla, että samaistut elämääni. Äidin menetys on kova ja kasvattava juttu, mutta kaikella on vaan tarkoitus. Niin hyvässä kuin pahassa. Oikein hyvää jatkoa sulle ja palataan täällä taas pian. 🙂

  • Kata

    Heippa ihana Miia! 🙂 Löysin sun blogiin vasta hiljattain, mutta sitäkin ahkerammin oon sun mietteitä lueskellut! Yleensä tyydynkin vain lueskelemaan blogeja, mutta nyt oli aivan pakko kommentoida sulle.

    Sun ajatuksista ja mietteistä tosi monet on mennyt aivan yksiin omieni kanssa, siis yleisiä mietteitä elämästä ja parisuhteista jne. Oot tosi fiksu, kaunis, menestynyt ja herttainen nainen.. Tämmöinen kuva mulle ainakin on välittynyt susta, ja juuri tuollaisia ihmisiä ihailen! Siksi tuntuukin tosi hassulta, että jaat samoja ajatuksia. Susta tulee semmoisia “isosisko-viboja”. 😉

    Täällä odotellaan jo maaliskuuta ja uusia postauksiasi! 🙂

    Ystävällisin terkuin
    Kata

    • Miia

      Moikka Kata! Olipa ihana ja lämminhenkinen kommentti. 🙂 Palataan siis maaliskuussa.

  • ansku

    Hei, puhuin sinulle aiemmin hakeneeni lentoemoksi. Valittiin haastatteluun, mutta haastattelun jälkeen en päässyt eteenpäin:/ Pääistkö itse silloin heti ensi yrittämällä? Saakohan yhtiöistä tietoa, minkä takia ei valittu yleensä? Että kannataakohan enää edes sille alalle hakea uudestaan..

    • Miia

      Heippa! Kannattaa aina yrittää uudestaan. Hakijoita on paljon ja siis myös paljon hyviä hakijoita. Itselläni oli helpompi päästä Suomessa lentoemännän tehtäviin, koska olin hankkinut alan kokemusta ulkomailta. Toisaalta on yksi Suomessa toimiva lentoyhtiö, johon olen kaksi kertaa hakenut ja kummallakaan kerralla en ole päässyt edes haastatteluun. Älä ihmeessä siis luovuta! Kannattaa harkita myös ulkomaille lähtöä, jos ala kiinnostaa. 🙂 Esim. brittifirmoihin tai ns. hiekkafirmoihin eli Emirates, Qatar ja Etihad. Miksi ei myös Ryanair, jossa itse aloitin. Kannattaa tosin varautua kovaan työn tekoon ja todella huonoihin työehtoihin. Tsemppiä hakuihin! 🙂 Niin ja ainahan kannattaa kysyä miksi juuri sinua ei valittu.

      • ansku

        Kiitos vastauksesta:) Joo kysyin miksei valittu, mutta ei heillä resursseja kertoa haastatetuille, ketkä ei päässeet kurssille. Sanoivat noin jo haastattelupäivänä. Harmi. No pitää vaan hakea uudestaan. Ja pitää miettiä uskaltaisiko sitä hakea ulkomaille:) Aika järjestely ja vaiva vaan jos joutuu lähteä ulkomaille haastatteluihin, ja jos ei edes valita, niin rahan ja vaivan menoa. Mutta pitää miettiä!

        • Miia

          Suosittelen ulkomaille lähtemistä. Kaiken sen rahan saa mahtavina kokemuksina takaisin. 🙂 Ainakin Emirates tulee välillä Suomeenkin rekrytoimaan.

          • ansku

            Pitää tutustua ulkomaan yhtiöihin:)

            Hyvää ystävänpäivää!:)

  • Öljykonsultti

    Nyt Miia marssitte välittömästi lähimpään suurempaan S- tai K-myymälään ja käytte sieltä ostamassa Neito-merkin yrtinmakuista rypsiöljyä. Tuo salaattiin sellaiset fleivörit että lähtee Olliltakin jalat alta ja Rainbow-öljyt on pelkkä muisto vain! Kiitoksia mahtavasta tv-viihteestä ja toivottavasti teillä menee hyvin edelleen. Kaikkea hyvää! 🙂

    • Miia

      Heippa Öljykonsultti! 😀 Pitääpä kokeilla. Kaikkea hyvää myös sinulle.

  • Juuli

    Aivan ihana eilinen jakso. Jotenki teistä välitty pitkästä aikaa ihanaa onnellisuutta ja positiivisuutta. Ja ne teijän “hääkuvat”. Ne oli ihan mielettömän hienoja 🙂

  • Stalkkaaja

    Hihii muutamaan otteeseen teidät näin kauppareissulla yhessä, kun ohjelma oli vielä käynnissä. Olin ilonen jo siinä vaiheessa, kun pysty olemaan melkeen täysin varma, että ootte vielä yhessä. 🙂 Kaikkea hyvää teille!

    • Miia

      Heippa! Käydään varmaan samassa kaupassa. 😉 Kaikkea hyvää myös sinulle.

  • Tiia

    Hei Miia!
    Löysin blogisi vasta ohjelman aikana, halusin tulla kommentoimaan ja onnittelemaan teitä! Olette täydellinen pari toisillenne <3. Kaikkea hyvää elämäänne! Eräs kohtaus ohjelmasta on jäänyt mieleen, jossa kiistelette oliiviöljyjen makueroista. Meillä ollaan miehen kanssa keskusteltu samoista asioista 😀 Nyt 6 vuotta yhteiseloa takana ja vieläkin hyvältä tuntuu. Välillä kun meinaa oma rakas ukko kyllästyttää, on oma-aika/ parin päivän loma tullut tarpeen ja huomannut että aivan hyvä ukkohan se on <3.

    • Miia

      Ihanaa kun olet löytänyt oman ukkosi. 🙂 Lämpimät kiitokset onnitteluista.

  • Laura

    Moi Miia! Löysin tuon sarjan myötä tämän sinun blogisi. Täytyy sanoa, että harvasta sarjasta oon ollut pitkään aikaan yhtä innoissani kuin tuosta, vaikka sitä osa väkeä kovasti paheksuukin. Nykykulttuuri kun on vielä niin sitoutumiskammoinen, niin on upea nähdä miten vielä on rohkeita ihmisiä jotka uskaltavat tehdä niin kuin te teitte! 🙂 Minä nostan teille kovasti hattua ja toivotan onnea ja menestystä tästäkin eteenpäin. Ja jään seuraamaan myös blogiasi jatkossa!:)

  • Tiia

    Mä en ois uskonut sun ja Ollin jatkavan. Eka oltiin niin löysässä hirressä ja sitten ei muka ollut edes käynyt mielessä erota? Olli on sit nähtävästi löytänyt sen kipinän. Onnea teille.

  • Susanna

    Heips! Kun ohjelmaa mainostettiin niin mä olin ihan ällikällä lyötä ja ajattelin ettei kukaan järkevä ihminen voi lähteä tollaseen mukaan ja ärsytti niin, että päätin etten moista roskaa edes katso. Jostain syystä satuin näkemään uusinnan ekasta osasta ja kappas miten mieli muuttui täysin 😉 Todella rohkeaa lähteä tollaseen mukaan, musta ei olis siihen kyllä. Jokainen jakso piti sitten katsoa ja osa vielä uusintana ;D Esa ja Viola vaikutti heti tosi herttaiselta parilta, Pia ja Jussi oli mun mielestä täysin eri planeetoilta ja ihmettelin jos heillä toimisi suhde, mutta te sitten…ensin ajattelin että voi miten hyvä pari, mutta sitten Ollin epäröinti alkoi ahdistaa jopa itseäni. Onneksi kaikki kääntyi lopulta hyvin ja Olli heräsi ennen kuin oli liian myöhäistä. Mun täytyy kertoa, että suurin asia mitä tässä on tapahtunut sarjaa katsoessani, on oma suhtautumiseni miehiin. Tajusin sun kommenteista, että mä oon aina hakeutunut just sellasia jos ei nyt renttuja niin aika rouheita tyyppejä ja metsään on menty. Ja mä oon jo sentään yli 40…nyt mun silmät on avautuneet tän ohjelman myötä ja oon tajunnut monta asiaa. No parempi myöhään jne…. Kiitos vaan kovasti avautumisesta, se auttoi muakin. Kaikkea hyvää teille ja pitäkää huolta toisistanne!

    • Miia

      Hyvin sanottu.. rouheita tyyppejä – hyvin kuvaavaa. Uskon, että varmasti löydät itsellesi sen vähän lempeämmän miehen ja elämäsi on silloin paljon helpompaa. 🙂 Tämä on sitä parasta palautetta, kun joku on saanut apua omiin asioihinsa ohjelman kautta.

  • Danja

    Aivan ihana päätösjakso, olette upea pari!! Ollissa on paljon samaa rauhallisuutta kuin ex-miehessäni, sen vuoksi tirautin varmaan useammankin kyyneleen ohjelman aikana! Sinulla on myös paljon samankaltaisia ajatuksia sekä pelkoja ja niistä johtuvia rajoitteita kuin minulla. Teidän keskusteluja seuranneena tajusin, miksi suhteemme lopulta kariutui. Älä anna tapahtua sitä teille vaan uskalla luottaa ja rakastaa! Tsemppiä ja ihania aviovuosia teille. <3

    • Miia

      Tuhannesti kiitos! Onpa ihana kuulla, että olet saanut ohjelman kautta selkeyttä omaan elämään. 🙂

  • Tiina

    Hei! Te olette Ollin kanssa niin näyttävä pari ja sovitte toisillenne kuin nenä päähän.. ihanaa että jatkoitte suhdettanne! Onnea tulevaan! <3

  • Susanna

    Kiitos 🙂 Itse asiassa sellainen saattaa ollakin tarjolla, kunhan nyt asia vähän etenee 🙂 Ihanaa että te ootte löytäneet toisenne, se olis varmaan jäänyt tapahtumatta ilman tota ohjelmaa. Kaikkea hyvää jatkossakin teille. Odotan jo innolla ensi viikon päätösjaksoa missä molemmat ootte varmaan jo rennompia kuin aiemmissa jaksoissa. Hyvää kevättä!

  • Meri

    Toivotan teille kaikkea hyvää ja onnea loppu elämään<3 Katsoin juuri ohjelman viimeisen jakson ja itkuhan siinä tuli kun kerroit ollin rakkauden tunnustuksesta<3 Skeptisenä ohjelmaa alussa epäilevänä katsoin kaikki jaksot- rakkauden voi löytää mitä kummallisimmilla tavalla:)

    • Miia

      Ymmärrän skeptisyyden, mutta ihanaa että katoit silti ja pidit kuitenkin ohjelmasta. Tämä on ollut kaikinpuolin vain positiivine komesu. 🙂 Kaikkea hyvää myös sinulle!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram