Häät ensitreffeillä osa 2.

15.01.2015

TuttujuttuTuttujuttu-leikki oli hyvin erikoinen, kun emme tunteneet toisiamme. Sekös siitä tekikin ratkiriemukkaan.

Voi että olen täällä jännittänyt miten hääjakso otetaan vastaan! En olisi voinut uskoa tätä positiivisten kommenttien tulvaa meidän muuttuvassa Suomessa. Käsitys avioliitosta ja parisuhteista on selkeästi muuttumassa. Jokainen (sukupuolesta riippumatta) saa mennä kenen tahansa kanssa naimisiin ja tehdä päätöksiä omasta elämästään. Suvaitsevaisuus on selkeässä nousussa ja myös me suomalaisetkin olemme siirtymässä monilla tavoin uuteen aikaan. Ohjelma taisi tulla juuri sopivaan kääntöpisteeseen. Nimeomaan tasa-arvoista avioliittoa KAIKILLE – myös tv-ohjelman kautta sitä hakeville.

Hääyö majoitusSeuraavan yön majoitus upeassa hotelli Fabianissa.

Toivon ohjelman herättävän ajatuksia parisuhteesta ja varsinkin siitä kuinka paljon parisuhteen eteen pitää tehdä töitä. Toivon oman ikäisteni ja nuorempienkin tajuavan sen, että rakkaus ei aina löydy elokuvamaisesti. Suhteet eivät ole sitä älyttömän huuman etsimistä vaan pitkällä tähtäimellä se on syvää ystävyyttä ja kumppanuutta. Se on harmonista elämää ja toisen kunnioitusta, joka vaatii tasapainoittelua ja hyväksyntää. Koitetaan oppia jotain meidän vanhemmilta, jotka useat heistä ovat olleet vuosikymmeniä yhdessä.

Poikien juttujaPoikien juttuja. Yksi viime kesän ehdottomista lempparikuvistani. Kiitos siitä kuvan ottajalle Suville.

Toisessa ihmisessä on aina niitä ärsyttäviä käyttäytymisen piirteitä, joita itse pidin ennen melkein suhteen lopettamisen arvoisina. Sanotaan, että jokaisen ihmisen tavat tai olemus käyvät jossain vaiheessa ärsyttämään. On se sitten hyvän ystävän kanssa lomareissulla tai vanhempien kanssa pitkällä joululomalla. Jokainen on oikeutettu ärsyyntymään ja ei omiakaan tunteita saa tukahduttaa, mutta oma asenne muuttaa helposti myös sen miten näkee toisen ihmisen. Ärsyttävät piirteet voivat muuttua koomisiksi tai jopa söpöiksi.

HääjuhlatHääfiiliksissä Olli, Ollin sisko ja kaasot.

En tietenkään tarkoita, että on tyydyttävä siihen toiseksi parhaaseen vaihtoehtoon. Toivon kuitenkin, että annat uudelle treffikumppanille mahdollisuuden, vaikka hän ei heti alkuun olisikaan saanut sydäntäsi sulamaan. Kyllähän ne ystävyyssuhteetkin kehittyy pikkuhiljaa. Sanon tämän vain pitkään sinkkuna olleena, kun tiedän kumppanin löytämisen vaikeuden.

Häiden loppuMatkalla hotellille. Takana uskomaton päivä.

Eräs ystäväni oli jopa hääjakson myötä päässyt aloittamaan ikimuistoisen keskustelun lastensa kanssa (9-12 v.) parisuhteista ja minkälaisia piirteitä he toivovat tulevalta kumppanilta. Olivat jo antaneet vihreämpää valoa sille, että heidän sinkkuäitinsä voisi joku päivä vielä löytää uuden kumppanin vierelleen. En voi uskoa mitä hienoja sivutuotoksia ohjelma onkaan saanut aikaiseksi lähipiirissäni. Tämä ei ollut todellakaan ainoa tapaus, mutta yksi niistä kauneimmista.

Olen aina toivonut, että saisin aikaan jotain todella positiivista ja unohtumatonta. Ehkä se onkin tässä. Tosi-Tv:tä tositarkoituksella.

HyppykuvaIhanat kaasot ja bestmanit! Kuvaajana lahjakas ystäväni: www.juhanikeskirahkonen.com

  • Juuli

    Oi että mikä 2 jakso. Teistä kyllä välitty katsojalle kuva, että sovitte todella hyvin toisille ja teillä on oikeesti halu yhteiselle elämälle. Erityisesti Ollista, sen silmistä ja hymystä näky, kuin onnellinen se oli.
    Nyt on ihanaa lukea näitä sun postauksia. Teksteistä huomaa, että on tullu paljo keskusteltua ja pohdiskeltua syvällisesti asioita.
    Semmonen vielä tuli mieleen, et ku kerroit, että oli selvinny et ootte asunu samalla asuinalueella jne. nii tuliko ennen häitä mieleen, et mitä jos siellä alttarilla odottaski mies, jonka tunnetki? 😀

    • Miia

      Huh! Joo kyllä tämä on ollut hurja “elämän koulu”.

      Me siis nähtiin sulhasehdokkaista kuvat, joita saimme arvioida skaalalla 1-7. Siihen piti myös merkitä, jos tuntee kyseisen henkilön. Ulkonäköä on siis otettu sen verran huomioon, ettei sieltä nyt ihan kuka tahansa tule vastaan. Kumppanin täytyy myös miellyttää omaa silmää.

      Onpa kiva kuulla Juuli kuinka pidit hääjaksosta. 🙂

  • iitukka

    “mutta oma asenne muuttaa helposti myös sen miten näkee toisen ihmisen”
    Kyllä!

    Onnea siulle ja kumppanille! Ihana seurata tätä matkaa (meinasin kirjoittaa retkeä…mutta luulenpa että tama on matka)

    • Miia

      Iso kiitos Iitukka! <3 Juu, matkahan se taitaa olla.

  • K

    Kun sanoit tuossa ensimmäisessä kommentissa, että saitte arvostella sulhasehdokkaiden kuvat asteikolla 1-7, saako udella miten pisteytit Ollin..?:) Vaikutitte kyllä siinä hääjaksossa luontevilta, vaikka varmasti oli jännitystä ilmassa:D ihana pari!:)

    • Miia

      Thänks K! Annoin Ollille parhaimmat pisteet kaikista eli 6 ja muille 1-4. Olli ei tainnut antaa mulle niin hyviä pisteitä. :/ Oikea kauneus näkyykin vasta sitten kun vähän ihmistä tuntee. 🙂

  • Johanna

    Tää ohjelma on ehdottomasti yksi mun kevään suosikkiohjelmista! Olen lukenut blogiasi jo ennen tätä ohjelmaa ja oli tosi kiva nähdä miten herttaisen ja fiksun oloinen olet ihan livenä (sama on kyllä välittynyt myös blogista :)) Vaikutatte ihanalta parilta ja tosi kiva lukea ohjelman kuluessa näitä postauksia. Olette kyllä olleet älyttömän rohkeita, itse olen tavannut mieheni netissä ja jännitin ensitreffejä ihan hulluna. Hyvin kuitenkin kävi, vieressä tuhisee nykyään miehen lisäksi 5 kk vanha pikkumies. Kivaa kevättä!

    • Miia

      Onnea pikkumiehen johdosta! 🙂 Tuo nettitreffeily näköjään kannattaa, koska tiedän jo nyt sinun lisäksi aika monen muun jotka ovat sitä kautta tavanneet. Onpa kiva kun viihdyt ohjelman parissa. Sitä on tehty suurella sydämellä. 🙂

  • Koala

    Voi että toivon, että te kaksi olette yhä yhdessä. Olitte ja olette molemmat niin sympaattisia ja söpöjä ja kauniita ja lempeitä ja jotenkin ainakin ulkopuolisen silmään täydellisiä toisillenne. Noin minäkin olisin valinnut, että laittanut teidät kaksi yhteen!

    Mutta milloin tulee se kolmas jakso, jossa on toivottavasti sitten lisätietoa teistä pareista ja uudempia kuulumisia. Kaikkea hyvää teille toivon …

    • Miia

      Heips! Kiitos ihanasta kommentista. 🙂 Kolmas jakso tulee ensi tiistaina AVAlta klo 21 ja joka tiistai aina maaliskuun puoleen väliin asti. Pääsette seuraamaan miten meidän yhteiselo lähtee pyörimään.

  • Josefin

    Ihana pari olette! Alusta asti huomasi, että teillä kipinöi, vaikka Olli jossain vaiheessa sanoikin, että ei ole varma vielä kiinnostaako. Toivon, että olette nyt löytäneet toisistanne kumppanin, jonka kanssa vaeltaa elämän tietä loppuun asti.Sanoinko jo, että olette söpö pari <3

    • Miia

      Kiitos Josefin! <3 Ihanaa kevään odottelua sinne!

  • katariina

    Olette todella suloinen pari<3

  • Nyt vasta huomasin että olet taas päivitellyt blogiasi! Ja siis täytyy tunnustaa että pienen epäluulon jälkeen tämä sarja on osoittautunut tosi sympaattiseksi ja jotenkin ajatuksia herättäväksi! Olen aina tiistaisin täällä Norjassa TVKaistan äärellä 🙂 Tsemppiä sinne avioliiton ensimetreille!! 🙂

  • Anuliina

    Hei Mia. Tosi kiva ohjelma on Ensitreffit alttarilla ja pidän peukkuja teille kaikille,että löydätte yhteisen rakkauden. Älä kiirehdi vaan anna asioiden kehittyä omalla painollaan. Oikea rakkaus tulee ajan kanssa ja muuttaa muotoaan suhteen kehittyessä. Itse löysin 47 vuotiaana leskenä netistä elämänkumppanin ja tuskin koskaan olisimme muuten tavanneet. Ei lentänyt kipinöitä heti vaan ihastuimme ensin ja nyt olemme olleet yhdessä 12 v. Toivon sinulle ja Ollille kaikkea hyvää ja yhteistä onnellista tulevaisuutta. Olette niin symppis pari.

    • Miia

      Kiitos Anuliina! <3

  • Miia

    Kiitos E-kontakti! 🙂 Tiedän ainakin yhden parin, joka on tämän palvelun kautta tavannut. He suunnittelevat juuri tällä htekellä häitä ensi kesälle. <3

  • Heli Ruotsalainen

    Voi kuinka ihanaa kuulla Miia! Meillä on kyllä aika ihana työ täällä saattaa pareja yhteen, tällaisten tarinoiden kuuleminen on aina päivän paras hetki <3

    Onnea omaan tarinaanne ja upeaa kevään jatkoa.

    t: Heli / E-kontakti.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram