Terveysmatkailua – hampaiden valkaisua Tallinnassa

11.08.2014

Irvistys ja valkaisu! Mitä kaikkea sitä voikaan tehdä matkallansa? No vaikka maata hammaslääkärin penkillä hampaat irvessä ja miettiä, että kaikesta sitä ihminen maksaa.

Koko operaatioon meni noin tunti. Puolisen tuntia sitä lojui häkkyrät hampaissa ja voin sanoa ettei ollut kiva tunne kun ei pysty nielemään. Noh, itsepähän halusin tämänkin kokemuksen. Tämä huvi maksoin 150 euroa ja huomasin selkeän eron, vaikka omat hampaani olivat jo entuudestaan melko valkoiset. Monen pelkäämää vihlomistakaan en kokenut kuin yhdessä hampaassa, jossa on ihan pieni halkeama.

Ennen valkaisua hampaat puhdistettiin hammaskivestä ja pientä kolhaisua hampaassani hiottiin. Tämäkin maksoi van 30 euroa. Suosittelenkin siis lämpimästi hammashoitoa Tallinnassa. Tämä paikka, jota miehistömme suosii on Dental Kaartinen ja aion jatkossakin huollattaa siellä hampaani.

Nykyään myös Kela korvaa ulkomailla tehdyistä hoidoista osan. Ei tietenkään valkaisua, mutta muita tarpeellisia hoitoja. Tähänkin saat Kaartisen hoitolasta valmiin Kelan paperin kuitteineen, jotka sitten vain lähetät eteenpäin.

Seuraavalla Tallinnan keikalla kokeilen joko pedikyyriä tai happokuorintaa kasvoille miehistömme suosimassa hoitolassa.

Hampaiden valkaisu Tallinnassa

 

  • Veera Papinoja

    Olipa hyvään aikaan tää postaus! Omissa hampaissa on nimittäin paljonkin fiksattavaa ja kaipaan mun pätevää halpaa hammaslääkäriä Hongkongissa, mutta ehkä tä vois olla varteenotettava myös! 🙂

    • Miia

      Jos ei ole reissua Honkkariin tiedossa, niin Tallinnan matka saattaapi tulla halvemmaksi. 🙂

  • Henna

    Blogisi on ihana ja olen alkanut kiinnostua lentoemännän työstä:) Olen nyt lukiossa joten kannattaisiko minun panostaa erityisesti kieliin?:) Onko ruotsia osattava vai vaihteleeko se lentoyhtiön mukaan? Onko myös venäjän kielestä hyötyä?:)

    • Miia

      Heippa! Ehdottomasti kannattaa panostaa kieliin. Useissa yhtiöissä Suomessa ruotsia tulee osata. Venäjästä ja kiinan kielestä on myös paljon hyötyä. Kielien jälkeen kannattaa panostaa asiakaspalvelupainotteiseen työkokemukseen – heti kun sellainen on ajankohtaista. 🙂

      • Henna

        Kiitos todella paljon avusta!:)

  • Aliina

    Onko sinulla suositella hyvää kauneushoitolaa Tallinnasta? Missä saisi esim. ripsiä tai kynsiä?

  • Satu Mäkinen

    Kiitos tästä terveysmatkailua koskevasta artikkelista. Tiesin, että monet matkustavat erilaisiin hoitoihin, mutta en tiennyt, että voisin matkustaa myös hampaiden valkaisuun tai korjaamiseen. Kysyn ystäviltäni, ovatko he tehneet tällaisia matkoja aiemmin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram