Pääsiäinen Helsingissä

22.04.2014

Jokainen helsinkiläinen on varmasti vieraillut retrohenkisessä kahvilassa nimeltään Regatta. Parhaimmillaan tämä paikka on mielestäni aurinkoisena talvipäivänä tai näin upean keväisenä pääsiäisenä. Kahvilan pihalla voi grillata makkaraa nuotiolla tai ostaa pientä suolaista tai makeaa purtavaa. Ennenkaikkea täällä voi nauttia merestä ja lämmittävästä auringosta. Pieni pala taivasta aivan Sibelius monumentin vieressä. Regatassa poikkesimme pitkän pääsiäiskävelymme lomassa.

Illalla menin ystäväni kanssa Seurasaareen katsomaan keskipohjalaista perinnettä. Juhannus kokkoa. Harmi, että matkassa ei ollut kunnon piknik-varusteita, koska tarjolla olisi ollut grillaus paikka ja kauniita kallioita upealla auringonlaskulla. Upea paikka rakastavaisille.

Näin Lahdesta Helsinkiin muuttaneena on pakko sanoa, etten olisi koskaan arvannut pääkaupungistamme löytyvän näin hienoa luontoa kuten esimerkiksi Seurasaari on.

VINKKI: Pihlajasaari on ehdoton suosikkini kesäisistä Helsingin paikoista. Suosittelen. Siitä kirjoittelinkin lyhyesti TÄSSÄ.

Seurasaari

Auringonlasku Seurasaari

Pääsiäiskokko Seurasaari

Auringonlasku Helsinki

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram