SEA LIFE Helsinki – after work

13.03.2014

Pääsin tänään tutustumaan SEA LIFE Helsinkiin kutsuvierastilaisuuden merkeissä. Ja sanon jo heti tähän alkuun, että olin todella yllättynyt kaiken “karvaisista” eläimistä, mitä Sealife:sta löytyi. Suosittelen ehdottomasti käymään täällä Helsinki-vierailun yhteydessä tai jos olet helsinkiläinen, niin kipin kapin visiitille.

TÄRKEÄÄ: Saat vierailusta niin paljon enemmän irti, kun lähdet mukaan opastetulle kierrokselle ja meille aikuisille suosittelen tietenkin after work -kierrosta. Teema on nimittäin aikuisille suunnattu ja SEA LIFEn huikeat oppaat johdattelevat teidät vaikka merenelävien parisuhde elämään tai johonkin muuhun mielenkiintoiseen ja hauskaan aihealueeseen. Riippuu minkälaisen kierroksen haluatte.

Vierailun yhteydessä julkistettiin myös SEA LIFEn blogi, jossa pääsee kurkistamaan tarkemmin omituisten otusten elämään. Itse meinaan seurata blogia, koska tämänpäiväisen vierailun jälkeen jäi monen moiset elukat mieleen ja haluan tietää mitä heille jatkossakin kuuluu. Ja lueppas tästä ihanan tursaskouluttajan (Einon 6 v.)  ensimmäisestä tapaamisesta Jakki-tursaan kanssa. Itselleni oli täysi yllätys kuinka ihmisystävällisiä tursaat ovat ja se, että ne tarvitsevat ohjelmaa tursas-elämäänsä. SEA LIFEn opas sanoi jopa, että hän välillä rapsuttelee tursasta sen silmien välistä, josta otus kovasti pitää.

SEALIFE HelsinkiTunnelmallisessa SEA LIFEssa kelpasi nauttia myös herkullisista tarjoiluista.

SEALIFE HelsinkiBÖÖ! Olen SEA LIFE -asukki.

SEA LIFE akvaarioHuikea SEA LIFE oppaamme Riku ja bongaako joku myös KAUKOKAIPUU-blogin Nellan?

SEA LIFESIIS MITÄ? Kaikkea sitä oppii! Nämä sulan muotoiset hyypiöt ovat kaloja tai mitä lie mereneläviä!

SEA LIFE vierailijaBongasin vierailun aikana muitakin kun kaloja. Tässä Marimente-blogin Mari.

SEA LIFE piraijaTIESITKÖ ettei piraijat ole koskaan syöneet ihmistä elävältä? Nämä tyypit olivat niin erilaisia muihin kaloihin verrattuna. Ne vaan hengasivat vai voisinko sanoa poseerasivat. Eivät siis liikauttaneet evääkään! Hahah.. puujalkavitsi!

SEA LIFE rapuTämä extrovertti tyyppi tuli heti ulos kuorestaan, kun sen nosti vedestä. Se oli jopa todella koominen. Enpä tiennyt, että merenelävät voivat olla koomisia.

SEA LIFE hain poikanenTämä pikku hain poikanen tuli heti pinnan päälle, kun huomasi oppaamme. Söpöä! Miten kala voi muistaa?

SEA LIFE HelsinkiSEA LIFE Helsinki oli kaunottaria pullollaan. Niin hienoja värejä!

SEA LIFE shark tankJa viimeisenä muttei vähäisimpänä. Rakas ystäväni Girly Style-blogin Anna fisuja bongailemassa.

  • Kaukokaipuun Nella

    Tosi hienoja kuvia! Ja miten kiva olikaan nähdä sua taas pitkästä aikaa. (:

    • Miia

      Kiitos! Oli kyllä joo ihana yllätys nähdä! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram