Ding dong – loman tarpeessa

14.03.2014

Nyt alkoi Miikkulaisen loma. Olenkin tainnut jo kovasti hehkuttaa ainakin TÄSSÄ  postauksessa lomasuunnitelmistani. Pian alkaa siis matka kohti Hong Kongia ja sieltä Cebu Pacific Airilla Manilaan. Ystäväni löysi paljon vinkkejä eri blogeista kuinka halpaa Manilassa onkaan shoppailla, joten se nähdään sitten parin päivän päästä. Blogikaan tuskin hiljenee, koska mukaan lähtevät vaikka minkämoiset vimpaimet, tietokoneet, videokamerat sun muut. Katsotaan mitä sisältöä onkaan tiedossa.

Oli muuten todella halpoja lippuja niin Cebulla kuin Philippine airlinesilla, jos haluaa vielä vaikka ihan viime hetkellä ostaa lentoja Aasiassa. Itselläni vielä huomisen Hong Kong – Manila lippu ostamatta, mutta eipä tuolla kiire. 😉 Näin edellisenä päivänä menolippu näyttää olevan vain 100 euroa, joten taidanpa sen nyt napata.

Loman tarpeessaDing dong ja ti-ti-tyy! Onneksi nyt alkaa loma!

  • Laura

    Mahtavaa lomaa! 🙂 Kiitos myös vinkistä edullisten lentolippujen löytämiseen – täytyy ottaa nimet jonnekin talteen, sillä mikäli kaikki sujuu hyvin, oon vuoden päästä vaihdossa Hong Kongissa ja saatan vaikka tarvitakin edullisia matkustusvinkkejä Aasiassa… 😉

    • Miia

      Kiitos! Katsotaan huomenna mitä laatua Cebu Pacific Air on. 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram