Laiskan kokin terveellinen herkku

24.02.2014

Etsin kokoajan helppoja ja terveellisiä ruokia sekä välipaloja. En ole mikään kaakeleiden keittiöveitsi köökin puolella ja en siellä haluakaan paljon aikaa viettää. Haluan kuitenkin syödä terveellisesti, koska välillä urheiluinnon hyydyttyä on sitä olematonta six päkkiä yritettävä pitää yllä keittiön antimien avulla.

Katselin tänään viimekuun Barcelona-reissun kuvia. Ikävä tuli tätä ihanaa ystävääni Sergiä sekä – nams – frozen jugurttia. Ystävääni en tänään tänne saanut, mutta jäisen jugurtin päätin korvata uudella herkkusuosikillani banaanilätyillä.

Bloggaaja Barcelonassa

Tätä kokeilemaani banaanilättyherkkua voisi kutsua niin monella nimellä: kiireisen naisen herkku, gluteeniton herkku tai vaikka terveelliset lätyt (ainakin melkein). Tässä ohje:

Sekoita rahka, munat (itse laitoin 3) ja banaani (itse laitoin yhden) sauvasekottimella tai perinteisemmin keinoin. Paista pannulla joko voilla tai terveellisemmin kookosöljyllä. Nauti kera kermavaahdon. Itse tehty kermavaahto on tietenkin parempi, koska tämä valmis puteli sisältää sokeria. Ja kun jättää hillonkin pois, niin kokonaisuus on todella terveellinen. Ensi kerralla laitan lettuihin myös marjoja.

Banaaniletturesepti

Banaaniletut

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram