Bikinipuutostila

02.02.2014

VS bikinimuotia

Victoria's Secret bikinit

Kyseessä ei ole missikisat vaan hirmuinen matkakuume ja “bikinipuutostila”. Suunnittelen siis jo lähtöä Aasiaan, vaikka vapaat eivät ole vielä varmistuneet. Nyt sormet ja varpaat kippuralle, että onnistuu.

Kun reissaan lämpimään kohteeseen, pakkaan yleensäkin todella vähän mukaan. Bikinit ja muutaman mekon (tai no, ehkä kahdet bikinit). Yllätys, että rakkaassa kotimaassamme on myös bikineissä melko huono valikoima. Käännyin siis Victoria’s Secretin puoleen. Ennen seuraavaa “lämpimää” reissua ei ole käyntiä jenkeissä, joten tilaus on hoidettava netin kautta. Täytynee varautua kalliissiin postituskuluihin ja tullimaksuihin.

Ongelma. VS:llä on aivan liian huikea valikoima upeita bikineitä. Katso vaikka TÄSTÄ. Yllä on omat suosikkini, mutta ajattelin kuitenkin selvitä yksillä tai kaksilla bikineillä. Mitkä ovat sinun suosikkisi? Tällä hetkellä arvon numeroiden 1, 4 ja 5 välillä. Olkaimettomat kun ovat rusketusrajoja luodessa parhaat. Huh, miten pinnallista.

Toinen asia onkin sitten miltä bikinit näyttävät päälläni. Jos kroppa olisi kuin näillä daameilla, ottaisin varmasti nämä kaikki bikinit ja muutaman kaupan päälle. Kuntosalilla onkin tullut nosteltua rautaa ja tehtyä PT:ni tekemää ohjelmaa. Ohjelmaani muuten kuuluu HIIT-osio, joka polttaa rasvaa supertehokkaasti. Lääh ja puuh, kun treeni loppuu. Tämä ohjelma jos ei toimi, niin ei toimi sitten mikään. Ensi viikolla tosin vaihdetaan PT:n kanssa ohjelmaani. Kuulemma tulossa astetta vaikeampaa.. kääk! Onko se mahdollista?

 

  • Palmuaseman Sanna

    Samaistun niin tähän bikinipuutostilaan just nyt! Ja bikineistä ottaisin numeron 1, ihanat!

    • Miia

      Noi ykköset onkin ihana, mutta mun kokoa ei ollut. :/ Tilasin sitten kakkosen ja nelosen. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram