Tekemistä Helsingissä

05.01.2014

Ja taas löytyy mahtavasta pääkaupungistamme tekemistä keskellä synkintä – hmm, niin oikeasti synkintä – talvea. Lux Helsingin “valoshow” käynnistyi eilen ja kämppikseni nappasi minut mukaansa sateiseen keliin katsomaan näitä mielenkiintoisia taideteoksia. Teoksia on nähtävillä 8.1. asti. Sateisesta kelistä huolimatta oli mukava tehdä jotain erilaista ja nauttia hienoista valoinstallaatioista – siksikö niitä kutsutaan?

Meidän jengi kiersi viisi eri teosta, joista tässä muutama. Suosittelen varsinkin Hakasalmen huvilaa, josta me tyttöset pidimme eniten. Muutamat teokset olivat hieman erikoisia, mutta ehkä modernin taiteen fanit ymmärtävät niistä enemmän.

Ilta jatkui ravintola Sognossa Töölössä, joka oli todella tunnelmallinen. Heidän italialainen ruokansa oli suussa sulavaa. Tämän jälkeen  kokeilimme meille uutta baaria nimeltään Bhangra. Hauska tunnelma ja erilainen sisustus ja tuoksu.. suitsukkeita – hajuherkät immeiset varokaa. 😉

Makasiinit palaaTaideteoksen nimi: Makasiinit palaa. Jäi arvoitukseksi että palavatko ne vai palaavatko ne? Huoh, suomen kieli.

Hakasalmen huvilaKohti valoa tyttösten kanssa.

Lux HelsinkiMitä tästä nyt voi sanoa. Hienoa. Musiikki kruunasi kokemuksen.

Lux Helsinki“I want to be a hippie and I want to..” No mutta oikeasti – upea oli!

Hakasalmen huvila LuxPakollinen: “Hei, ota musta kuva mun blogiin!” 😉

Lux Helsinki lyhdytLyhdyt pimeässä puistossa. <3

Sogno HelsinkiTaidan laskea sormia.. vai mitä ihmettä teen? Paikka on kuitenkin ravintola Sogno.

  • Sannis

    Moikka. Googlasin opiskelijabudjetin velvoittamana “matkamessuliput arvonta” ja törmäsin sun blogiin. Missasin just vuorokaudella lippujen arvonnan harmikseni, mutta blogiin jäin koukkuun. 🙂 Omat haaveet lentoemännän työstä kaatuivat korvanpaineongelmiin, mutta löydän toivottavasti itseni parin vuoden päästä lennonjohtokoulutuksesta. Toivottavasti törmätään matkamessuilla!

    • Miia

      Voi harmi kun et kerennyt mukaan arvontaan! Kiva kuitenkin, että viihdyt blogini seurassa. Tuo on niin harmi, jos unelma-ammattiin ei tuollaisesta syystä pääse. Kuitenkin kiva, että päätit silti suunnata ilmailualalle. Lennonjohtajan työtä olen joskus itsekkin miettinyt. Varmasti mielenkiintoista. Tervetuloa siis ilmailualalle muutaman vuoden päästä. 🙂 Tulehan nykäisemään hihasta messuilla. Pyörin siinä Bloggers’ loungen kohdalla.

  • malena

    Voisit joskus esitellä kämppiksesikin! 🙂

    • Miia

      Hyvä idea! Pitää kysyä, jos hän suostuisi. 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram